#Emre sertkaya bütün İnsanlara müzik dinle

Gevaşlı Kadınlar Bal Hasadı Yaptı 05:39

Gevaşlı Kadınlar Bal Hasadı Yaptı

Van’ın Gevaş ilçesinde Artos Kadın Derneği üyeleri tarafından üretilen ballar, ‘Sarı Kovan Bal’ adıyla dünyaya açılıyor. Gevaş’ta 2009 yılında kurulan Artos Kadın Derneği üyeleri, 2020 yılı bal hasadı gerçekleştirdi. Der..

Beşiktaş - Bursaspor: 2-1 04:55

Beşiktaş - Bursaspor: 2-1

Beşiktaş, Bursaspor'u 2-1 yenerek 2 maç aradan sonra Süper Lig'de kazandı ve lider Başakşehir ile puanını eşitledi. Siyah beyazlılara galibiyeti getiren goller Cenk Tosun'dan geldi. Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında..

Kısmetse Olur 388.Bölüm Fragmanı 00:59

Kısmetse Olur 388.Bölüm Fragmanı

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 21 Mart Salı yeni bölüm fragmanında Emre, ona aday olan gelin adaylarından hangisine gönlünü kaptıracak? Gamze, Sevgican ve Farima Emre'nin gönlünü çalabilmek için nasıl bir ..

  • ANKA tarafından
  • 901 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Galatasaraylı Eski Futbolculara ilişkin Fetö İddianamesi 04:37

Galatasaraylı Eski Futbolculara ilişkin Fetö İddianamesi

FETÖ'nün futbol ayağına ilişkin soruşturmada, Galatasaraylı eski futbolcular İsmail Demiriz, Arif Erdem ve Uğur Tütüneker hakkında iddianame hazırlandı. FETÖ’nün futbol ayağına ilişkin soruşturmada, eski milli futbolcul..

Latif Erdoğan'dan FETÖ'nün İntikam Manşetlerine Sert Çıkış 04:14

Latif Erdoğan'dan FETÖ'nün İntikam Manşetlerine Sert Çıkış

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper'in içinde olduğu makam aracına kamyon çarptı. Kazada, Başsavcı Alper ve şoförü hayatını kaybetti. Bir koruma ise ağır yaralandı. Şehit olan Başsavcı için Cumhuriyet Gazetesi v..

Serie A'da Türk Derbisi Çok Yakında! 01:07

Serie A'da Türk Derbisi Çok Yakında!

Borussia Dortmund'dan ayrılmaya hazırlanan Emre Mor'un menajeri Muzzi Özcan, Serie A temsilcisi Inter ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı. Emre Mor Inter'e transfer olursa Milan-Inter arasındaki dev derbide Hakan Çalhano..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye 2 - 3 Arnavutluk Hazırlık Maçı Özet İzle 02:10

Türkiye 2 - 3 Arnavutluk Hazırlık Maçı Özet İzle

A Milli Takımımız, hazırlık maçında Arnavutluk'a 3-2 mağlup oldu. Konuk ekip, maçın yaklaşık 50 dakikasını 10 kişi oynadı. Mircea Lucescu, Arnavutluk maçının kadrosunda, Romanya mücadelesine göre dört değişiklik yaptı. ..

  • OFSAYT tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aytemiz Alanyaspor 1 - 2  Beşiktaş Maç Özeti 04:07

Aytemiz Alanyaspor 1 - 2 Beşiktaş Maç Özeti

Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş, 4 maçlık galibiyet hasretine Aytemiz Alanyaspor karşısında son verdi ve sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Şenol Güneş, Medipol Başakşehir maçının kadrosuna göre Aytemiz Alanyaspo..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.455 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gün Akşam Oldu 1974  Ümit Tokcan  Aysun Güven Türk Filmi İzle 1:23:16

Gün Akşam Oldu 1974 Ümit Tokcan Aysun Güven Türk Filmi İzle

Film, uyuşturucu ve kumar bataklığına saplanan bir gencin hikâyesini konu alır. Emre, mütedeyyin ve zengin bir ailenin çocuğudur. Babası Kerim ile beraber çalıştıkları bir ticarethaneleri vardır. Nişanlısı Meral ile evli..

Hababam Sınıfı Merhaba 2004 Türk Filmi İzle 1:55:22

Hababam Sınıfı Merhaba 2004 Türk Filmi İzle

Konusu : Yıl 2003, eski Hababam Sınıflarının okulu olan Özel Çamlıca Lisesi hala eğitim ve öğretime devam etmektedir. Okul sahibi vefat etmiş, okulu oğlu Deli Bedri (Mehmet Ali Erbil) tarafından işletmektedir. Okuldaki ..

Survivor 2018 - 11. Bölüm - Kertenkele Yedi Herkesi Şoke Etti 00:52

Survivor 2018 - 11. Bölüm - Kertenkele Yedi Herkesi Şoke Etti

'Emre adada kertenkele yiyor!' Gönüllüler takımına dahil olan Emre Durak ile ilgili Yağmur herkesi şaşırtan o bilgiyi paylaştı.....

  • BETA tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı 06:22

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı İran’ın başkenti Tahran’da ilk defa 295 turist taşıyan uçak seferi Denizli’ye uçuş gerçekleştirdi. Denizli’de bir turizm firması tarafından yapılan anlaşma ile İ..

Kumbarasındaki Playstation Parasını Halep’e Bağışladı 02:54

Kumbarasındaki Playstation Parasını Halep’e Bağışladı

Halep'e yardım için kumbarasındaki 825 TL parayı bağışlayan Yunus Emre Okulları 5’nci sınıf öğrencisi Muhammed Furkan Taşçı, Halep’teki kardeşlerim savaş altındalar. Ben de bundan etkilendim, kumbaramdaki playstation al..

Genç Futbolcunun Bıçaklanarak Öldürdüğü An Kamerada 01:21

Genç Futbolcunun Bıçaklanarak Öldürdüğü An Kamerada

İstanbul Yedikulesporlu genç oyuncunun yabancı uyruklu bir kadını darp eden şahsı durdurmak isterken kalbinden bıçaklanarak öldürüldüğü, 2 kişinin de yaralandığı olayın görüntüleri ortaya çıktı. Olay, dün saat 23.00 sıra..

Azem 3 Cin Tohumu Hd İzle 1:20:37

Azem 3 Cin Tohumu Hd İzle

Konusu : 1917 yılında Orta Anadolu'da, Kızılırmak kenarında bir köyde gerçekleşen bir olay, iki yakın aile arasında ve sonrasında tüm köyde senelerce süren gizemli durumlara yol açar. Cinler ile köy halkını birbirlerind..

Dance Monkey - Turkish Version by Tuğçe Haşimoğlu 03:27

Dance Monkey - Turkish Version by Tuğçe Haşimoğlu

Gözlerinde saklı bütün ışıklar Elimden bir tutsan ruhum parıldar Seni görünce kalbim bir hızla çarpar Bu ateş hep söyle böyle mi yanar Görsem görsem görsem yeniden O tatlı gülüşün ve yine sen Bir öpsem öpsem öpsem y..

Ahmet Selçuk İlkan Feat Metin Şentürk 06:00

Ahmet Selçuk İlkan Feat Metin Şentürk

Ahmet Selçuk İlkan: Bugün de bir ses yok haber yok ondan Kırdığım şişeyi hesabıma yaz Bir zarar görürsen bu efkarımdan Küstüğüm neşeyi hesabıma yaz Adını anmazdım elimde olsa Çoktan unuturdum çoktan bu kalp unutsa Bak, b..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.304 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nisan Nicole Rona - Gidiyorum 04:19

Nisan Nicole Rona - Gidiyorum

Gidiyorum şarkı sözleri ile Zaman sadece birazcık zaman Geçici bu öfke, bu hırs, bu intikam Acılarımız tarih kadar eski Nefes alıp vermek misali olağan Zaman sadece birazcık zaman Son bulduğu yerde sevgiler bir tek a..

Ece Seçkin - Yastık 02:58

Ece Seçkin - Yastık

Yastık şarkı sözleri ile Gel yaslan olsun göğsüm sana yastık Al ömrüm senin bütün derdi bana kalsın Gülmedi gülmez ki şu kara bahtım Aşkım(yavrum) beni değil bütün şehri yakacaksın İsterse tutup beni uçurumdan atsınl..

Ahkam - Uçurum 02:52

Ahkam - Uçurum

Uçurum şarkı sözleri ile Sürüyorum uçurumun ucuna Yavaşlamam asla Gittiğimde buradan huzurla Ne eksik kalırım ne de fazla Niye kaçışıyorlar Sanki farkılı bir son var Niye şaşırıyorlar Her şey apaçık orada Bu ne garip ..

Sezen  Aksu Küçüğüm 03:41

Sezen Aksu Küçüğüm

Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün hatalarım Öğünmem bu yüzden Bu yüzden kendimi Özel önemli zannetmem Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün saçmalamam Yenilmem bu yüzden Bu yüzden kendime hala güvensiz..

Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna 04:26

Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna

[Rihanna] On the first page of our story hikayemizin ilk sayfasında The future seemed so bright gelecek çok ay dınlık gözüküyordu Then this thing turned out so evil ve daha sonra bu çok kötü bir şeye dönüştü I dont know ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.877 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Onuncu Yıl Marşı - TSK Armoni Mızıkası 05:13

Onuncu Yıl Marşı - TSK Armoni Mızıkası

Çıktık açık alınla on yılda her savaştan. On yılda onbeş milyon genç yarattık her yaştan, Başta bütün dünyanın saydığı Başkumandan! Demir ağlarla ördük anayurdu dört baştan. Türk'üz: cumhuriyetin göğsümüz tunç siperi; T..

Barış Manço - En Büyük Mehmet Bizim Mehmet 03:17

Barış Manço - En Büyük Mehmet Bizim Mehmet

Öksüz doğdu Mehmet İte kaka büyüdü Mehmet Onbir yaşına doğru Okula da gitti Mehmet Çaka çaka okudu da Mehmet Döne döne başı döndü Mehmet Diploma hak getire Mehmet Okumayı sökemedi ki Mehmet Saldım çayıra Mehmet Mevlam ka..

Feride Hilal Akın  Küçüğüm 04:08

Feride Hilal Akın Küçüğüm

Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün hatalarım Öğünmem bu yüzden Bu yüzden kendimi Özel önemli zannetmem Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün saçmalamam Yenilmem bu yüzden Bu yüzden kendime hala güvensizliğim ..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt  'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır 06:45

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesi

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt- 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır AB Bakanı Çelik, Avrupa Komisyonunun İlerleme Raporu için Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerine hizmet etmeyen katılım müzakereleri perspektif..

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak 01:14

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak

Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütü PKK’nın Sincar’da konuşlanmasının Türkiye’nin milli güvenlik meselesi olduğunu ifade ederek, “Ya Irak Peşmerge güçleri buradan PKK’lıları çıkaracak ya da Türkiye gereğini yapacak. B..

Dünya Haber: Marine Le Pen Ulusal Cephe liderliğini bıraktığını duyurdu 01:01

Dünya Haber: Marine Le Pen Ulusal Cephe liderliğini bıraktığını duyurd

Fransa'da cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ikinci tura kalmayı başaran Ulusal Cephe lideri Marine Le Pen, partisinin liderliğini bıraktığını duyurdu. Ayrılıkçı ve İslam karşıtı söylemleriyle seçim kampanyası dönemine damg..