#Emre sertkaya bütün İnsanlara müzik dinle

Emir Can İğrek - Dargın (Live Session) 04:20

Emir Can İğrek - Dargın (Live Session)

Söz & Müzik: Emir Can İğrek Elektro Gitar: Raşit Pekmezci Bass Gitar: Orhan Akın Klavye: Alperen Gün Klavye: Yiğit Avcı Davul: Emre Kaya Kayıt: Hünkâr M. Çalışkan, Erdal Altun, Ferhat Güneş Mix-Mastering: Emre Kaya Rodi:..

Faruk Sabancı & Norm Ender - Bulamazdım 02:45

Faruk Sabancı & Norm Ender - Bulamazdım

Söz: Ender Eroğlu Müzik: Faruk Sabancı, Ender Eroğlu Düzenleme: Faruk Sabancı Stüdyo: Ozinga Productions, Turquilla Studio Kayıt & Mix: Utku Ünsal Mastering: Emre Kıral Yaylılar: Istanbul Strings Ud: Altuğ Öncü Menajerli..

Emosiyn - Sonuna 02:57

Emosiyn - Sonuna

Söz&Müzik: Emre Acarbaş Beat: Burak Bakır Mix&Mastered by: Göktüğ Pişken Aranje: Emre Acarbaş Yönetmen: Kaan Kurt Yardımcı Yönetmen: Mevlüt Atak Fotoğraf: Nagi Kurt Kurgu: Kaan Kurt x Emosiyn x Homzo Design: Album Cove..

Soner Sarıkabadayı - Bitanem Deme Bitanem (Official Video) 03:57

Soner Sarıkabadayı - Bitanem Deme Bitanem (Official Video)

Şarkı Sözleri: Bana bi daha bitanem deme bitanem Sen sözünü çabuk unutanlardan hemen avutulanlardansın Gidebilirsin gidebilirsen Ölmem ya kendi sırtımı kendi gönlüme dönmem ya Zaten aşkın hesabı tutulmuyor bi şekil olm..

Rota - AĞLA (Official Video) 03:17

Rota - AĞLA (Official Video)

Söz: Rota Müzik: Rico Run Mix & Mastering: Serkan Özyurt & Gurur Gelen Yönetmen: Rota Görüntü Yönetmeni: Ünsal Tosun Yapımcı: Rota Rec. Yardımcı Yönetmen: Çağla Kaplan Kurgu: Batıkan Hitay Color: The Post Brothers Organi..

Sertab Erener - Farzet 04:03

Sertab Erener - Farzet

Söz: Sertab Erener & Ersel Serdarlı Beste: Ersel Serdarlı Düzenleme: Sertab Erener - Emre Kula - Ozan Yılmaz Klasik, akustik gitar ve mandolin: Emre Kula Bas: Alp Ersönmez Davul programlama ve tuşlu çalgılar: Ozan Yılma..

Zeynep Bastık & @Oğuzhan Koç - Aşkın Mevsimi Akustik 02:55

Zeynep Bastık & @Oğuzhan Koç - Aşkın Mevsimi Akustik

Akustik Gitar: Nihat Üney Klasik Gitar: Doğukan Aydın Bass: Kerim Emre Türkoğlu Davul: Cenk Saraç Kayıt - Mix: Akın Erdem Kadız Yapım & Menajerlik Şirketi: Hypers New Media Yönetmen: Mali Ergin Uygulayıcı Yapımcı: Aytaç..

Gazapizm - Artık Yeter (Live @Harbiye, İstanbul) 03:33

Gazapizm - Artık Yeter (Live @Harbiye, İstanbul)

Sahne Arkası Görsel Tasarım: Cem Güventürk | Kafa Dergisi | Mart 2020 Orkestra: DJ Sivo Gitar: Ateş Berker Öngören Klarnet/Saksafon: Berkan Keser Bass Gitar: Ecem Otgucuoğlu Davul: Cihad Akbay Trompet: Fırat Akcan Trom..

Sancak - Söz Ver 02:51

Sancak - Söz Ver

Söz & Müzik: Sancak Aranje: Dirty Beatz Mix: Buğra Kunt Mastering: Emre Kıral Video & Kurgu: Burak Fatsa Sancak - Söz Ver Beni öldürmen lazım, soğumuşken sancım. En başından bile bile sana dönmem lazım. Ellerini çek üz..

Cengiz Kurtoğlu - Duvardaki Resim 04:38

Cengiz Kurtoğlu - Duvardaki Resim

Duvardaki resminle avunur gönlüm Daha dün yanımdaydın şimdi nerdesin Ne çabuk unutuldu nerde o sözün Belli ki dönülmeyen uzak yerdesin Ne güzelde duruyor resmin duvarda Sanki bana gel diyor çok uzaklarda Soruyorum..

Cengiz Kurtoğlu - Önce Birkaç Damla Yaş - Unutulan - Küllenen Aşk 04:42

Cengiz Kurtoğlu - Önce Birkaç Damla Yaş - Unutulan - Küllenen Aşk

ÖNCE BİRKAÇ DAMLA YAŞ GÖZLERİMDEN SÜZÜLDÜ İNANMADIM YIKILDIM SENİNMİYDİ BU DÜĞÜN HIÇKIRDIM SENDELEDİM BACAKLARIM ÇÖZÜLDÜ YOKSA SEN DEĞİLMİYDİN O UĞRUNA ÖLDÜĞÜM AKLIMDAN GEÇTİ BİRDEN BÜTÜN DAVRANIŞLARIN TAMAMLIYORDUN BENİ..

Müslüm Gürses - Evlat 05:57

Müslüm Gürses - Evlat

Bugün batarsa güneş Yarın yeniden doğar Her gecenin sonunda Bir sabah vardır evlat Sakla umutlarımı Yıkılıp kalma sakın Ümitsiz ve gayesiz Yaşamak zordur evlat Sev bütün insanları Say bütün insanları Kin gitme unut git..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cengiz Kurtoğlu - Duvardaki Resim 04:39

Cengiz Kurtoğlu - Duvardaki Resim

Duvardaki resminle avunur gönlüm Daha dün yanımdaydın şimdi nerdesin Ne çabuk unutuldu nerde o sözün Belli ki dönülmeyen uzak yerdesin Ne güzelde duruyor resmin duvarda Sanki bana gel diyor çok uzaklarda Soruyorum..

Cengiz Kurtoğlu - Unutulan 04:34

Cengiz Kurtoğlu - Unutulan

ÖNCE BİRKAÇ DAMLA YAŞ GÖZLERİMDEN SÜZÜLDÜ İNANMADIM YIKILDIM SENİNMİYDİ BU DÜĞÜN HIÇKIRDIM SENDELEDİM BACAKLARIM ÇÖZÜLDÜ YOKSA SEN DEĞİLMİYDİN O UĞRUNA ÖLDÜĞÜM AKLIMDAN GEÇTİ BİRDEN BÜTÜN DAVRANIŞLARIN TAMAMLIYORDUN BENİ..

Müslüm Gürses - Evlat 06:00

Müslüm Gürses - Evlat

Bugün batarsa güneş yarın yeniden doğar Her gecenin sonunda bir sabah vardır evlat Sakla umutlarını yıkılıp kalma sakın Ümitsiz ve gayesiz yaşamak zordur evlat Sev bütün insanları say bütün insanları Kin gütme unut..

Cengiz Kurtoğlu - Dualarım Onunla 06:24

Cengiz Kurtoğlu - Dualarım Onunla

Cengiz Kurtoğlu - Dualarım Onunla Albüm Adı : Hayatımı Yaşıyorum BUGÜN SEVDİĞİMDEN AYRILIYORUM UMUTSUZ SEVGİSİZ BİR BAŞIMAYIM KALBİM KAN AĞLIYOR ACIM DİNMİYOR DUALARIM ONUNLA BEN ONUNLAYIM DOSTLAR EFKARINDAN İÇMEYE..

İlyas Yalçıntaş - Kirli Kadeh 03:11

İlyas Yalçıntaş - Kirli Kadeh

Kirli Kadeh şarkı sözleri ile Karanlıkmış senin dünyan Görülmen çok zor, çok zor Azaltılmış bütün sevgin dokunmak çok zor, çok zor Bir bilsen kalbim bir bilmece Vazgeçmem söz verdim bu gece Ben nasıl yandım böyle Bin ..

HiraiZerdüş - Masal 04:00

HiraiZerdüş - Masal

Ben 1980'lerin kırıcı yokluğu içinde babasız büyüyen küçük bir kız çocuğuyum.. 7 yaşında öğrendim her kızın bir babası olduğunu. Annemin beni tek başına doğurduğunu sandım hep. Hayatım küçük bir pencere kenarında akıp..

Sertab Erener - Olsun 04:46

Sertab Erener - Olsun

Söz: Can Bonomo Müzik: Emre Kula Düzenleme: Emre Kula..

Röya - Yolun Açık Olsun - ( Official Video ) 04:04

Röya - Yolun Açık Olsun - ( Official Video )

Röya - Yolun Açık Olsun -2016 YOLUN AÇIK OLSUN ÇOKTAN UNUTTUM SENİ ANILAR ÇOKTAN SİLİNDİ SENLE İLGİLİ SON ŞEY YAKTIĞIM RESMİNDİ SUÇLU BEN DEĞİLİM BAKMA YANIMA BİLE BİLE YAKLAŞMA GİDERKEN HATIRLA SON SÖZLER SENİNDİ AMA..

Gülşen & Edis - Nirvana 02:43

Gülşen & Edis - Nirvana

Söz - Müzik: Gülşen & Edis & Emrah Karakuyu Düzenleme: Ozan Çolakoğlu Mix - Mastering: Emre Kıral Yönetmen: Serkan Şedele - Emre Güven Nirvana Şarkı sözleri ile; Bırakamıyorum oluruna Seni düşünüyorum boyuna Sen bana ..

Rafet El Roman - Teşekkürler Türkiyem (Euro 2016 Özel Şarkı) 04:09

Rafet El Roman - Teşekkürler Türkiyem (Euro 2016 Özel Şarkı)

Ayyıldızım kırmızı beyazım Baş tacısın kalbimizde Türkiyem sen tutkusun Sen coşkusun yüreklere Gönüllerin imparatoru Fatih Terim kurar oyunu Kaptan Arda Turan’a emanettir bu sevda Kalede Volkan Babacan şahlanan kartal g..

  • Candy tarafından
  • 635 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ceza - Yeni Mesaj (Official Video) 04:19

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video)

Söz: Ceza Müzik: Melih Kibar Düzenleme: Alper Erinç Producer: Seda Sertbaş Directed & Animated: Saruhan Saral/mightyraccoon Post Production & Creative Director: Tepki Kayıt Stüdyo: Marşandiz Stüdyoları Akustik Piyano: Me..

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar 04:12

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar

Taladro, Mahşer isimli parçasının hemen ardından bu kez de Yarım Kalanlar isimli parçasıyla kulaklarınızda! Söz: Taladro, Rashness Müzik: Ely Teyp Mix-Mastering-Düzenleme: Rashness Klarnet: İsmet Örsçüler ________..

Yusuf Güney - Bir Sevda Masali 03:52

Yusuf Güney - Bir Sevda Masali

Yusuf Güney - Bir Sevda Masali dinle bir sevda masali Sevgilim yanlızlık kor bana Gördüğüm bütün düşlerimde Nefes alıp veren her günümde Aşkını solundum sadece Ama yoksun gülüm seni gördüğüm o yerde Daha zormuş gülüm se..

  • Candy tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Paramparça (Bugün Benim Doğum Günüm) 03:37

Müslüm Gürses - Paramparça (Bugün Benim Doğum Günüm)

Müslüm Gürses - Paramparça Dinle Müslüm Gürses - Paramparça Şarkı Sözleri Saatim yok Tam olarak bilemem Biraz bira, biraz şarap önceydi Nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken Yıllar hayatlar geçiyor Takatim yok yin..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.766 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İçimdeki Fırtına - Tanıtım 00:55

İçimdeki Fırtına - Tanıtım

Hesaplaşma Günü İçin Geri Sayım Başladı! Ezgi, kardeşi Deniz ile evlenmek üzere olan Emre’ye uzun süredir aşıktır. Sadece Emre’yi kardeşinin elinden almak için yaptığı plan hiç beklenmedik olayların birbiri ardına gelme..

  • PITIRCIK tarafından
  • 663 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye'yi Sallayan Trajikomik Gol! 00:35

Türkiye'yi Sallayan Trajikomik Gol!

Büyükşehir Gaziantepspor A2 takımında Yunus Emre Yılmaz penaltı kurtaran kaleciyi kutlamak için üzerine doğru atladı, bu sırada topu elinden kaçıran kaleci, kendi kalesine gol attı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 658 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çağla Şikel'in 4 yıl Önce Övdüğü Buse Narcı Kocasını Elinden Kaptı!! 01:49

Çağla Şikel'in 4 yıl Önce Övdüğü Buse Narcı Kocasını Elinden Kaptı!!

Emre Altuğla şuan aşk yaşayan Buse Narcı bir zamanlar moda yarışmasında Çağla Şikel'in övgü dolu sözlerine mazhar olmuştu.Şu an gelinen noktayı tahmin etseydi Çağla Şikel aynı duruşu sergilermiydi,tabiki çok zor.Haberimi..

  • ANKA tarafından
  • 1.503 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İçimdeki Fırtına 2. Bölüm Fragman 00:48

İçimdeki Fırtına 2. Bölüm Fragman

Hesaplaşma Günü İçin Geri Sayım Başladı! Ezgi, kardeşi Deniz ile evlenmek üzere olan Emre’ye uzun süredir aşıktır. Sadece Emre’yi kardeşinin elinden almak için yaptığı plan hiç beklenmedik olayların birbiri ardına gelmes..

  • PITIRCIK tarafından
  • 587 görüntüleme
  • 8 yıl önce