#Emre tilevin quaresmanın golüne verdiği tepki

Ataşehir’de Sıla Rüzgarı 01:56

Ataşehir’de Sıla Rüzgarı

Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kardeş Kültürler Festivali, ünlü şarkıcı Sıla’nın verdiği konseriyle başladı. 26 Eylül’e kadar sürecek festival boyunca 7 mahallede 14 sanatçı konser verecek. Ataşehir Belediyesi..

  • ANKA tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neslihan Atagül 'le Kadir Doğulu Hakkında Çok Özel Röportaj 10:47

Neslihan Atagül 'le Kadir Doğulu Hakkında Çok Özel Röportaj

Neslihan Atagül verdiği röportajda kadir Doğulunun tüm bilinmeyen yönlerini anlattı ..Boyundan kilosuna , ayyakkabı numarasına kadar anlattı...

  • ANKA tarafından
  • 1.498 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özgecan'ın Katil Zanlısı Fatih Gökçe Yeniden Yargı Önünde 06:19

Özgecan'ın Katil Zanlısı Fatih Gökçe Yeniden Yargı Önünde

Mersin’in Tarsus ilçesinde 11 Şubat 2015 tarihinde Türkiye'yi ayağa kaldıran vahşetin kurbanı Özgecan Aslan'ın cinayet davasında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası onanan 27 yaşındaki Fatih Gökçe, hakkında 'cinsel sald..

  Rusya, Moskova'da Üç Alışveriş Merkezinde Bomba Paniği 00:24

Rusya, Moskova'da Üç Alışveriş Merkezinde Bomba Paniği

Rusya'nın başkenti Moskova'da bomba alarmı verildi. Bölgede, birden fazla bomba konmuş olma ihtimaline karşı 20 binden fazla kişi tahliye edildi. Alışveriş merkezleri, tren istasyonları, üniversiteler ve otellere yönelik..

Ümraniye’de Helikopter Destekli Uyuşturucu Operasyonu 04:37

Ümraniye’de Helikopter Destekli Uyuşturucu Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde Ümraniye’de birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından dü..

Hacamatta Merdiven Altına Dikkat 08:30

Hacamatta Merdiven Altına Dikkat

Hacamatın aslında vücutta birikmiş toksinleri ciltten vakum ile alınması olduğunu söyleyen Dr. Mustafa Eraslan, Biz 40 günlük bebekten, 70-80 yaşında ki insanlara kadar uyguluyoruz dedi. Türkiye halkının hacamatı uzun..

İzlemesi Aşırı Keyifli Duvar Temizliği 01:10

İzlemesi Aşırı Keyifli Duvar Temizliği

Kirden rengi ve görüntüsü değişmiş duvarı tazyikli suyun verdiği basınçla tertemiz yapan şu basınçlı alet, izleyenlere keyif veriyor...

Fanatik Yahudiler Uçakta Televizyonu Sansürledi! 00:38

Fanatik Yahudiler Uçakta Televizyonu Sansürledi!

Bir grup fanatik Yahudi, uçak yolcuğu sırasında televizyon ekranını örtüyle kapatarak sansürledi. Sosyal medyada yayınlayan görüntülerin ABD-İsrail arasında yapılan bir uçuş sırasında çekildiği tahmin ediliyor. Uçakta ek..

Bağ Bahçe Robotu Geliştirdi 01:31

Bağ Bahçe Robotu Geliştirdi

CSIR, Stellenbosch Üniversitesi ile işbirliği içinde bağ bahçe izlemek için robotik bir sistem geliştirdi. Bu hassas tarım aracı, bitki büyümesini izlemek ve üzüm verimi tahmin etmek için sensörlerle donatılmış otomatik ..

Batman ve Superman - Adaletin Şafağı - Kıyamet Günü Doğuyor  03:59

Batman ve Superman - Adaletin Şafağı - Kıyamet Günü Doğuyor

Batman ve Superman - Adaletin Şafağı - Kıyamet Günü Doğuyor Man of Steel'daki büyük mücadelenin ardından Metropolis tam bir enkaza dönmüştür. Bu yeni dünya düzeninde Superman de tartışılan bir figür haline gelmiştir. B..

  • ANKA tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Batman ve Superman  Adaletin Şafağı  -Adalet Takımı 04:34

Batman ve Superman Adaletin Şafağı -Adalet Takımı

Batman v Superman - Adaletin Şafağı - Adalet Takımı vs Kıyamet Günü Man of Steel'daki büyük mücadelenin ardından Metropolis tam bir enkaza dönmüştür. Bu yeni dünya düzeninde Superman de tartışılan bir figür haline gelm..

  • ANKA tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Batman v Superman : Adaletin Şafağı - İlk Sahne 04:47

Batman v Superman : Adaletin Şafağı - İlk Sahne

Batman v Superman: Adaletin Şafağı - İlk Sahne Man of Steel'daki büyük mücadelenin ardından Metropolis tam bir enkaza dönmüştür. Bu yeni dünya düzeninde Superman de tartışılan bir figür haline gelmiştir. Bazıları için h..

  • ANKA tarafından
  • 803 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İtfaiyeciler Nefes Nefese Mücadele Verdi 04:49

İtfaiyeciler Nefes Nefese Mücadele Verdi

İzmir Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen İtfaiye Yangın ve Kurtarma Sporları Dünya Şampiyonası, Kültürpark'ta başladı. 16 ülkenin madalya mücadelesi verdiği şampiyonadaki heyecan adeta nefesleri ke..

Murat Boz  Konseri  04:59

Murat Boz Konseri

Başarılı şarkıcı Açıkhavada verdiği konserinde çoğunluğu genç kızlardan oluşan hayranlarına unutulmaz bir konser yaşattı...

  • ANKA tarafından
  • 1.133 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya Haritasının Ardındaki Saklı Gerçek 02:02

Dünya Haritasının Ardındaki Saklı Gerçek

Günümüzde yaygın olarak kullanılan dünya haritasının bize verdiği mesajlar nelerdir? Neden Güney Amerika, Meksika gibi ülkeler olduğundan küçük görünürken Rusya Afrika'dan büyük görünür?..

İsrail'den Açık Destek Kürdistan'ı Kurun 01:41

İsrail'den Açık Destek Kürdistan'ı Kurun

İsrailli yetkililerin Avrupa'da düzenlenen bir mitingde Irak'ın kuzeyinde bağımsız bir Kürt devletinin kurulmasına verdiği destek bir kez daha gözler önüne serildi. İşte o skandal mitingdeki konuşmalar....

Hülya Avşar'dan Olay İtiraflar! Öpüşme Sahnelerine Koşarak Giderdim 01:25

Hülya Avşar'dan Olay İtiraflar! Öpüşme Sahnelerine Koşarak Giderdim

Hülya Avşar’dan kafa karıştıran sözler. Serpil Çakmaklı'nın geçen hafta verdiği röportajda 'Biz sevişme sahnelerinde araya yastık koymazdık' sözlerinin ardından bir iddialı çıkış da Hülya Avşar'dan geldi. Hülya Avşar yen..

  • ANKA tarafından
  • 1.179 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afganistan'a 3 Bin ABD Askeri Gönderildi 00:48

Afganistan'a 3 Bin ABD Askeri Gönderildi

Afganistan'a 3.000'den fazla yeni ABD askeri gönderildi - Pentagon ABD Savunma Bakanı James Mattis, Cumhurbaşkanı Donald Trump'ın yaklaşık 16 yıldır süren savaşı kazanmak için başlattığı yeni stratejinin bir parçası olar..

Trump'ın Tehdidi Bir Köpek Havlıyor Gibidir 02:35

Trump'ın Tehdidi Bir Köpek Havlıyor Gibidir

Pyongyang, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kuzey Kore'yi tamamen imha yönündeki ateşli tehdidi bir köpek havlıyor anlamına geldiğini belirtti ve Trump'un uyarıları sadece saçma bir köpek rüyası olduğuna dikkat çekti. K..

İşsiz Gence Çekilişle 500 Bin TL’lik Otomobil Çıktı 01:20

İşsiz Gence Çekilişle 500 Bin TL’lik Otomobil Çıktı

Bir dondurma firmasının çekilişle Türkiye genelinde iki kişiye verdiği lüks arabaların biri Ordu’nun Ünye ilçesindeki işsiz gence çıktı. Değeri 500 bin TL’den fazla olan Porsche Cayman çekilişini kazanan üniversite mezun..

Ürdün Prensi 2. Hüseyin Bin Abdullah: Bir Rüyamız Var 04:16

Ürdün Prensi 2. Hüseyin Bin Abdullah: Bir Rüyamız Var

Ürdün Prensi 2. Hüseyin bin Abdullah, ABD'nin New York eyaletinde devam eden Birleşmiş Milletler Genel Kurulu 72. oturumunda yaptığı konuşmada ülkesinde baskı gören gençleri savunarak, “Bir rüyamız var” dedi. Ürdün Kralı..

Kuyumcu İle Şalvarlı Soyguncular Arasındaki Çatışma Kamerada 04:09

Kuyumcu İle Şalvarlı Soyguncular Arasındaki Çatışma Kamerada

Kağıthane'de bir kuyumcuya girmek isteyen şalvarlı ve kar maskeli 4 soyguncu kuyumcuyla çatıştı. Soyguncuların kuyumcuya pompalı tüfekle ateş açması ve kuyumcunun soygunculara karşılık verdiği film sahnesini aratmayan an..

Ünlü Oyuncu Mert Fırat, UNDP’nin Iyi Niyet Elçisi Seçildi 04:28

Ünlü Oyuncu Mert Fırat, UNDP’nin Iyi Niyet Elçisi Seçildi

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programının (UNDP) Türkiye’deki temsilcisi ve iyi niyet elçisi olarak sevilen oyuncu Mert Fırat seçildi. Programda konuşan Türkiye’nin iyi niyet elçisi Mert Fırat, “İlk olmanın verdiği bu gur..

Kilis’te Dünyada Benzeri Olmayan Fıstık Üretildi 05:55

Kilis’te Dünyada Benzeri Olmayan Fıstık Üretildi

Kilisli Fıstık üreticisi Mümtaz Akıncı, fıstık üretimi alanında yaptığı çalışmalar ile dünyada eşi benzeri olmayan “Akıncı” fıstığını üreterek tescilini yaptırdıKilis’te uzun süreden beri fıstık üretimi yapan kendine özg..

Türk Malı 8. Bölüm 2.Fragmanı (Final) 00:49

Türk Malı 8. Bölüm 2.Fragmanı (Final)

Erman Kuzu, postacılık görevinden zorunlu emekli olduktan sonra, özel halk otobüsü şöförü olarak çalışmaya başlamıştır. Abiye, Erman’ı boşayıp, evden gönderdikten sonra, çocuklarının da kendisine sırt çevirmesinden sonra..

Putin, Arama Motoru Yandex'i Ziyaret Etti 04:26

Putin, Arama Motoru Yandex'i Ziyaret Etti

Rus girişimcilerin en büyük başarı öyküsü olan arama motoru Yandex'in Moskova'daki ofisini Putin ziyaret ettikten 20 dakika sonra alarm sistemi çalışınca tüm bina acilen boşaltıldı. Putin ziyaret sırasında Apple'ın sesli..

Örümcek Adam Eve Dönüş  Spider Man Homecoming Yabancı Film Türkçe Altyazılı Hd İzle 2:13:26

Örümcek Adam Eve Dönüş Spider Man Homecoming Yabancı Film Türkçe Alty

Peter, Tony Stark yani Demir Adamın ekibine girmek ve suçla mücadele etmek için beklemektedir. Ancak Tony Stark'ın isteklerine cevap vermemesi yüzünden, Peter yani Örümcek Adam kendi suç takibini başlatmıştır. Ancak bu s..

Örümcek Adam Eve Dönüş - Spider-Man Homecoming Yabancı Film  Türkçe Dublaj Hd İzle 2:13:26

Örümcek Adam Eve Dönüş - Spider-Man Homecoming Yabancı Film Türkçe Du

Peter, Tony Stark yani Demir Adamın ekibine girmek ve suçla mücadele etmek için beklemektedir. Ancak Tony Stark'ın isteklerine cevap vermemesi yüzünden, Peter yani Örümcek Adam kendi suç takibini başlatmıştır. Ancak bu s..

Elmalardan Yaptığı Güzel Şekil 01:21

Elmalardan Yaptığı Güzel Şekil

Kadının elmalara verdiği güzel şekili izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 877 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adana'da PKK'ya Opreasyon: 8 Gözaltı 01:54

Adana'da PKK'ya Opreasyon: 8 Gözaltı

Adana'da terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında çocukların da bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı.Kent merkezinde terör örgütü PKK adına korsan gösteri düzenleyen ve katılanların adreslerini belirle..