#Emre tilevin quaresmanın golüne verdiği tepki

Descendants Of The Sun 10.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 59:17

Descendants Of The Sun 10.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 10.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-J..

Descendants Of The Sun 11.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 59:44

Descendants Of The Sun 11.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 11.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-J..

Descendants Of The Sun 12.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 58:23

Descendants Of The Sun 12.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 12.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-J..

Descendants Of The Sun 13.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 59:09

Descendants Of The Sun 13.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 13.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-J..

Biden'a -Savaşı Birlikte Bitirelim- Mesajı 02:27

Biden'a -Savaşı Birlikte Bitirelim- Mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye krizinin 10'uncu yıl dönümü dolayısıyla bir makale kaleme aldı. Erdoğan makalede ABD Başkanı Biden'dan seçim kampanyasında verdiği sözleri yerine getirmesini istedi...

Genç kadın 3 ay önce evlendiği eşi tarafından ölü bulundu 01:56

Genç kadın 3 ay önce evlendiği eşi tarafından ölü bulundu

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde 22 yaşındaki kadın, 3 ay önce evlendiği kocası tarafından evinde ölü bulundu. Olayla ilgili genç kadının eşi gözaltına alınırken, kadının babasının verdiği ifadesinde kızının eşi tarafından öl..

Müstakbel damat evli çıktı! 02:44

Müstakbel damat evli çıktı!

EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPTIĞI, KREDİ ÇEKİP 600 BİN LİRA PARA VERDİĞİ ADAMIN EVLİ VE 1 ÇOCUK BABASI OLDUĞUNU ÖĞRENMİŞ, HUKUK SAVAŞI BAŞLATMIŞTI... O DAVADAN ÇOK KONUŞULACAK BİR 'SAHTE DAMAT' KARARI ÇIKTI.....

10 kilo altınla ortadan kayboldu 02:22

10 kilo altınla ortadan kayboldu

İSTANBUL KAPALIÇARŞI, NEREDEYSE 3 BUÇUK MİLYONLUK ALTIN VURGUNUYLA ÇALKALANIYOR... BİR KUYUMCU, YILLARDIR EKMEK VERDİĞİ ÇALIŞANI TARAFINDAN SOYULDU... TAM 10 KİLO ALTININI KAPTIRDI.....

Makinist treni durdurdu, kurye iftarlık siparişi yetiştirdi 00:44

Makinist treni durdurdu, kurye iftarlık siparişi yetiştirdi

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde yük treni makinisti, iftar saati öncesi bir restorandan verdiği siparişi tren yolu kenarında bekleyen kuryeden aldı. O anlar cep telefonuyla görüntülendi...

Descendants Of The Sun 14.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 57:34

Descendants Of The Sun 14.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 14.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-J..

Descendants Of The Sun 15.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 59:54

Descendants Of The Sun 15.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 15.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-J..

Descendants Of The Sun 16.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 59:11

Descendants Of The Sun 16.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 16.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-J..

Hasadını yaptığı 7 bin yıllık buğday tohumunu, 61 ile dağıtarak çoğaltmak istiyor 02:39

Hasadını yaptığı 7 bin yıllık buğday tohumunu, 61 ile dağıtarak çoğalt

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde tarımla uğraşan Hıdır Güneş (46), babasından kalan ve 7 bin yıllık geçmişe sahip olduğunu iddia ettiği siyez buğdayının hasadını yaptı. Çoğaltmak istediği buğdaya, basına yansıyınca 6..

Mahkemeden spor salonu kararı! 02:03

Mahkemeden spor salonu kararı!

SPOR SALONLARINA ÜYELİK ÜCRETİNİ PEŞİN ÖDEYEN; AMA PANDEMİ NEDENİYLE HİZMET ALAMAYANLAR DİKKAT! TÜKETİCİ MAHKEMESİNİN VERDİĞİ KARAR SİZİ DE YAKINDAN İLGİLENDİRİYOR. İŞTE DETAYLAR!..

Putin'i Çıldırtan Harekat! -Bu Bir Tahrik- 01:40

Putin'i Çıldırtan Harekat! -Bu Bir Tahrik-

32 ülkeden binlerce askerin katıldığı Karadeniz'de yapılan Sea Breeze 2021 askeri tatbikatı, Moskova’dan gelen tepkilere rağmen başladı. Tatbikat, 1997’den bu yana düzenlenen bu türdeki tatbikatların en geniş çaplısı. ..

Manavgat'ta kahreden görüntü! Yeşil alan kalmadı 00:13

Manavgat'ta kahreden görüntü! Yeşil alan kalmadı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangının verdiği hasar havadan görüntülendi...

Antalya’da denizin dibinden çıkanlar- Maske, eldiven, cep telefonu, kurşun 15:34

Antalya’da denizin dibinden çıkanlar- Maske, eldiven, cep telefonu, ku

Koronavirüs salgınıyla beraber plastik ürünlerin, maske ve eldivenlerin kullanımı arttı. Bu ürünlerin kullanıldıktan sonra atık olarak doğru yerlerde toplanamaması durumunda da doğaya, çevreye, insan sağlığına zararları..

Sultan 2'nci Abdulhamid'in yaptırdığı mektep, 116 yıldır ayakta 05:14

Sultan 2'nci Abdulhamid'in yaptırdığı mektep, 116 yıldır ayakta

Sivas'ın İmranlı ilçesine bağlı Karacaören köyünde, Osmanlı padişahlarından Sultan 2'nci Abdülhamid tarafından yaptırılan Sıbyan Mektebi zamana meydan okuyor. Tarihi mektep, bugünlerde ise müze ve köy konağı olarak kulla..

Marmaris'ten yürek yakan kare! Yangın öncesi ve sonrası 02:16

Marmaris'ten yürek yakan kare! Yangın öncesi ve sonrası

İçmeler Mahallesi'nde, günler süren müdahaleyle kontrol altına alınan yangının hasar verdiği bir bölge görüntülendi...

15 yaşındaki genç kız babasını öldürdü! 01:24

15 yaşındaki genç kız babasını öldürdü!

Kayseri’de, 2 gün önce sağlık memuru babası Cuma Ali Ceylan’ı (42) bıçaklayarak öldüren C.C.'nin (15) savcılıkta verdiği ifadesi ortaya çıktı. İfadesinde pişman olmadığını söyleyen C.C.’nin, “Sürekli telefonuma bakarak, ..

Bu da fındık özel harekat! 01:31

Bu da fındık özel harekat!

ORDU'nun Korgan ilçesinde fındık toplamanın zorluğunu anlatmak isteyen bir grup, 'Fındık Özel Harekat (FÖH) adını verdiği tim kurdu...

AMBALAJ FABRİKASINDA KORKUTAN YANGIN 00:38

AMBALAJ FABRİKASINDA KORKUTAN YANGIN

TOMA'LARIN DA DESTEK VERDİĞİ YANGIN GÜÇLÜKLE SÖNDÜRÜLDÜ...

'Tarihi köyümüzü definecilerden önce devlet keşfetsin' 08:51

'Tarihi köyümüzü definecilerden önce devlet keşfetsin'

Ardahan'ın Göle ilçesinin 120 hane, 450 nüfuslu Dedeşen köyünde yaşayanlar köyün tarihi bir yerleşim yeri olduğunu söyledi. Ordusuyla Çaldıran seferine giderken Şeyh Ahmedi Kebir ve Şeyh Mehmedi Kebir isimli kardeşlerin ..

Giresun’da Elma Pekmezi Geleneksel Yöntemlerle Yapılıyor 03:12

Giresun’da Elma Pekmezi Geleneksel Yöntemlerle Yapılıyor

Bahçelerinde yetiştirdikleri elmaları, geleneksel yöntemlerle pekmeze dönüştüren Giresunlu aileler hem ekonomik gelir sağlıyor, hem de kışa hazırlık yapıyor. Geleneksel yöntemlerle birçok zahmetli işlemin ardından toplan..

Show Haber ekibi çatışmanın ortasında kaldı! 04:41

Show Haber ekibi çatışmanın ortasında kaldı!

İNSANİ KORİDOR İÇİN VERDİĞİ SÖZÜ TAM ANLAMIYLA YERİNE GETİRMEYEN RUSYA, UKRAYNA'NIN BAŞKENTİ KİEV'İN KUZEY KAPISI İRPİN'DE, SİVİLLERİN TAHLİYESİ SÜRERKEN SALDIRIYA GEÇTİ... BOMBALAR, MERMİLER ARDI ARDINA ATEŞLENDİ.. SHOW..

Kesmek İçin Aldığı Kaz Peşinden Ayrılmıyor 04:10

Kesmek İçin Aldığı Kaz Peşinden Ayrılmıyor

Manisa'nın Salihli ilçesinde Mustafa Zehir (35) 4 ay önce kesmek için aldığı kaz arasındaki bağ, dikkat çekiyor. 'Paşa' ismini verdiği kaz, Mustafa Zehir ile kahvehaneye gidiyor, traktörünü takip ediyor...

Minik Öğrencinin Uyku ile İmtihanı 00:16

Minik Öğrencinin Uyku ile İmtihanı

Çin'de bir okulda öğretmenin kamerasına yansıyan görüntülerde. Minik bir öğrencinin uykuya karşı verdiği mücadele böyle görüntülenmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Sinop ve Kastamonu'da sel tehlikesi! 3 köy boşaltıldı 02:45

Sinop ve Kastamonu'da sel tehlikesi! 3 köy boşaltıldı

Geçen yıl sel felaketinin yaşandığı Sinop’ta Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verdiği uyarının ardından Ayancık ilçesinde 3 köy tedbir amaçlı boşaltıldı. Ayancık Stadı da helikopterler için hazır hale getirildi. Öte yanda..

Tokatlıların hamam işletmeciliği 'Patrona Halil' isyanıyla başladı- 05:30

Tokatlıların hamam işletmeciliği 'Patrona Halil' isyanıyla başladı-

Hamam işletmeciliğiyle adlarını duyuran Tokatlıların mesleğe, 1730 yılında yaşanan 'Patrona Halil İsyanı'yla başladıklarını söyleyen Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Yeniçağ Tarihi Ana..

Pandemi Süreci Soba Satışlarını Artırdı 02:29

Pandemi Süreci Soba Satışlarını Artırdı

Konya’da pandemi süresince şehirden uzaklaşarak bahçeli evlere gidenler, hava sıcaklarının da yavaş yavaş azalmasıyla soba satışlarını artırdı. Mart ayından bu yana yaşanan korona virüsle mücadele kapsamındaki kısıtlamal..