#En akla zarar 15 dünya rekoru

Son Oyun Teaser 00:46

Son Oyun Teaser

Meftun Taylan ömrünün son zamanlarını yaşamaktadır. 80’li yıllarda ASALA ile mücadele için Avrupa’ya gönderilen ve yeraltı dünyasında karanlık bir geçmişe sahip olan yaşlı adam işlediği suçların pişmanlığını çekmektedir...

Kaplanlar 1985 Türk Filmi İzle 1:03:07

Kaplanlar 1985 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, birbirlerinden intikam almak isteyen iki adamın arasındaki mücadele konu edilir. Çakal, silâh ve uyuşturucu kaçakçılığından yargılanır. Ancak aleyhinde hiç bir delil yoktur. Çakal’ın yaptığı işleri bile..

Tuğçe Ay Bu Maske Yüzde Parçalanıyor 05:14

Tuğçe Ay Bu Maske Yüzde Parçalanıyor

Yaşadığım o sivilceli dönemi çektiğim sıkıntıları sizinle paylaştım. Asla geçmeyecek ve benim yüzüm hep böyle kalacak dediğim günler oldu. Ailemin artık bırak tuğçe şu kremleri sürmeyi işe yaramıyor kendine zarar verirsi..

Tuğçe Ay Sivilce Tarlası Resmen İnanamıyorum Bu Ben Olamam 07:47

Tuğçe Ay Sivilce Tarlası Resmen İnanamıyorum Bu Ben Olamam

Yaşadığım o sivilceli dönemi çektiğim sıkıntıları sizinle paylaştım. Asla geçmeyecek ve benim yüzüm hep böyle kalacak dediğim günler oldu. Ailemin artık bırak tuğçe şu kremleri sürmeyi işe yaramıyor kendine zarar verirsi..

Güzeliz Biz Fondötensiz Yaz Makyajı 09:01

Güzeliz Biz Fondötensiz Yaz Makyajı

Güneşin cildimizine daha da zarar vermesini önlemek için, fondötensiz yaz makyajı tam da bize göre arkadaşlar...

Drone'un Düşüp Alev Almasına Neden Olan Köpekler 01:36

Drone'un Düşüp Alev Almasına Neden Olan Köpekler

Fatshark gözlük takılı olan adam drone uçururken o anda yanına gelne köpeklerden biri üstüne atlayınca vericiye zarar verip drone'un kontrolünü kaybedip düştükten sonra da alev alıp yanmasına neden oluyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şehir Merkezini Birbirine Katan Kaçak Angus 01:16

Şehir Merkezini Birbirine Katan Kaçak Angus

Hatay'ın İskenderun ilçesinde Güney Amerika'dan ithal edilen angus cinsi büyükbaş hayvanlardan biri, limandan kaçarak kent merkezine girdi. Uyuşturucu iğne ile etkisiz hale getirilen angus bazı araçlara da zarar verdi...

  • JET TV tarafından
  • 750 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pastane Açması Tarifi 05:18

Pastane Açması Tarifi

5-6 su bardağı un, 1 su bardağı ılık süt, 1 su bardağı ılık su, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 1 adet 42 g’lık yaş maya, 2 yemek kaşığı şeker, 2 tatlı kaşığı tuz, 100 gr oda sıcaklığında olduğundan daha yumuşak tereyağ, Üzeri ..

Yağmur Suyundan Yararlanarak Arabasını Yıkayan Vatandaş 02:47

Yağmur Suyundan Yararlanarak Arabasını Yıkayan Vatandaş

Sivas 'ta sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Kentte akşam saatlerinde başlayan gök gürültülü sağanağa hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar, zor anlar yaşadı. Sağanak nedeniyle bazı bölgelerde ulaşım güçlükle sağlandı. Be..

  • JET TV tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bumblebee Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:34

Bumblebee Türkçe Altyazılı Fragmanı

Yönetmenliğini Travis Knight’ın (“KUBO VE SİHİRLİ TELLERİ,” “KORALİN VE GİZLİ DÜNYA”) yaptığı filmde oyuncular; Hailee Steinfeld (“EDGE OF SEVENTEEN”), Pamela Adlon (“BETTER THINGS,””LOUIE”), John Cena (“BABALAR SAVAŞIYO..

Bumblebee Türkçe Dublajlı Tanıtım Fragmanı 02:34

Bumblebee Türkçe Dublajlı Tanıtım Fragmanı

Yönetmenliğini Travis Knight’ın (“KUBO VE SİHİRLİ TELLERİ,” “KORALİN VE GİZLİ DÜNYA”) yaptığı filmde oyuncular; Hailee Steinfeld (“EDGE OF SEVENTEEN”), Pamela Adlon (“BETTER THINGS,””LOUIE”), John Cena (“BABALAR SAVAŞIYO..

Havai Fişek Kutusunu Elinde Patlatmak İsteyen Adam 00:25

Havai Fişek Kutusunu Elinde Patlatmak İsteyen Adam

Havai fişekleri elinde patlatmak isteyen adamın çevreye ve kendine zarar vermesini izliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 685 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Balık Ağına Takılan Bahtsız Deniz Aslanı 00:15

Balık Ağına Takılan Bahtsız Deniz Aslanı

Deniz canlılarımızın neslini tehlikeye sokan önemli etkenler çevresel faktörler, kirlilik ve iklim ise trol balıkçılığı da bunlardan hemen sonra gelir. Bu ağlar ile yapılan balık tutma yönteminde balıkların dışında bir ç..

  • JET TV tarafından
  • 670 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 121. Bölüm İzle (Sezon Finali) 2:01:32

Diriliş Ertuğrul 121. Bölüm İzle (Sezon Finali)

Ertuğrul Bey, Ögeday Han’a tabi olmayı kabul etmiş ve Ögeday, beklenmedik bir şekilde Ertuğrul’dan Selçuklu’nun sultanı olmasını istemişti. Almıla ise Hayme’nin gözünde iyice yer edinmiş ve artık obaya yerleşmişti. Moğol..

Yağsız Patlamış Mısır Tarifi 02:12

Yağsız Patlamış Mısır Tarifi

1 çay bardağı kuru mısır tanesi, Tuz (opsiyonel). Uzun kış gecelerinin vazgeçilmezidir Patlamış Mısır. Ama işin içine yağ ve tuz girince işin rengi değişiyor biraz. Patlamış Mısır da öyle iki tane ağzıma atayım da bıraka..

Tuğçe Ay Dünyanın En Güzel Peelingleri 05:43

Tuğçe Ay Dünyanın En Güzel Peelingleri

Evrime kafa atmış biri olarak karşınızdayım ???? Yaşadığım o sivilceli dönemi çektiğim sıkıntıları sizinle paylaştım. Asla geçmeyecek ve benim yüzüm hep böyle kalacak dediğim günler oldu. Ailemin artık bırak tuğçe şu kr..

Siccin 5 Orijinal Fragman 02:16

Siccin 5 Orijinal Fragman

Siccin 5, yıllar önce yapılan ayin sonrası hayatları kabusa dönen ailenin hikayesini anlatıyor. Hale, ailesiyle birlikte Nevşehir'deki tarihi bir evde yaşayan 12 yaşındaki genç bir kızdır. Değişik görünümü ve tuhaf davra..

Stil Baykuşu Isı Kullanmadan Su Dalgası Yapımı 05:27

Stil Baykuşu Isı Kullanmadan Su Dalgası Yapımı

Saçlara zarar vermeden dalgalı saç sahibi olmak herkes ister ama maşa fön derken saçlarımız yıpranır bu videomda sizelere ısı kullanmadan nasıl su dalgası yaparız onu anlatıyorum...

Çanakkale'de Dev Orman Yangını 00:27

Çanakkale'de Dev Orman Yangını

Çanakkale'nin Ezine ilçesi Geyikli bölgesinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle büyüdü. Yangında yaklaşık 10 hektar alan zarar gördü...

Çiftçi ateşten yok olan alanın, geri kalanını kurtarmaya çalışıyor 00:54

Çiftçi ateşten yok olan alanın, geri kalanını kurtarmaya çalışıyor

Ürün kaldırılmış zaten, buğdaydan sonra kalan anız ve anız yakılmış. Daha fazla yayılmaması için önlem alıyor. Anız yakmak doğal yaşama zarar verdiği için yasak ve cezası var...

  • PengoTV tarafından
  • 296 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Polise Bıçakla Saldıran Gence Tazyikli Suyla Müdahale 00:55

Polise Bıçakla Saldıran Gence Tazyikli Suyla Müdahale

Adana'da kız meselesi yüzünden kendine bıçakla zarar verip, olay yerine gelen polise de bıçakla saldıran genci, önce itfaiye ekipleri tazyikli su ile ardından polis biber gazıyla müdahale edip etkisiz hale getirdi...

Tarfikte Slalom Yapan Manyak Motorcu 03:22

Tarfikte Slalom Yapan Manyak Motorcu

O neydi lan? Bir insan bu kadar mı canına susamış olur. Hadi kendi canını siktir et, başkalarına zarar vermiyeydi eyiydi..

  • JET TV tarafından
  • 116 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Boksörle Boks Yapan Evsiz 00:59

Boksörle Boks Yapan Evsiz

Evsiz adam çılgın kalabalıkla iddiaya girip karşısına çıkarılan boksörü devirmeyi başarmış. Bazen fazla güven zarar verebilir...

  • JET TV tarafından
  • 165 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dünyanın En Büyük 9 Sihir Numarasının Sırrı Nihayet Açığa Çıktı 08:43

Dünyanın En Büyük 9 Sihir Numarasının Sırrı Nihayet Açığa Çıktı

Yalnızca 25 binde bir kişi sihirbazlık numarası yapmayı bilir. Birazdan anlatacağımız en muhteşem sihirbazlık numarası sırları sayesinde siz de onlardan biri olacaksınız. Yanan kâğıt, sihirbazların seyircilerin yanılsa..

  • JET TV tarafından
  • 674 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yolcu - The Passenger Türkçe Dublaj Hd İzle 1:44:55

Yolcu - The Passenger Türkçe Dublaj Hd İzle

Michael MacCauley ailesi için eski işi olan polis memurluğunu bırakıp sigortacılık işine 10 yılını vermiştir. Karısı ve oğlu ile para sıkıntısı da olsa mutlu bir hayat yaşamaktadır ve üniversiteye başlayacak olan oğluyla..

Çekicinin Arkasında Sürüklediği Köpeği Kanlar  İçinde Kaldı 01:44

Çekicinin Arkasında Sürüklediği Köpeği Kanlar İçinde Kaldı

Adana'da komşularının tavuklarına zarar verdiği gerekçesiyle köpeğini çalıştığı şirketin çekicisinin arkasına zincirle bağlayarak sürükleyen şoför vatandaşların tepkisine neden oldu...

15 Milyon Kişi Korku İçerisinde Bekliyor 01:08

15 Milyon Kişi Korku İçerisinde Bekliyor

ABD'de 4 eyaleti vuran 19 hortumun ardından milyonlarca insan sel tehdidiyle karşı karşıya. Yerel medyada yer alan haberlere göre, Oklahoma, Teksas, Missouri ve Arkansas eyaletlerini en az 19 hortumun vurduğu belirtildi...

Tarihi Otel Yangında Kül Oldu 01:01

Tarihi Otel Yangında Kül Oldu

ABD'de 115 yıllık otelde yangın çıktı. Yangında kimse zarar görmezken; otelin tamamen yandığı ve kullanılmaz hale geldiği belirtildi...

Antalya'nın Elmalı İlçesini Sel Yıktı Geçti 01:26

Antalya'nın Elmalı İlçesini Sel Yıktı Geçti

Antalya'nın Elmalı ilçesinde bu akşam saatlerinde ikinci sel vakası yaşandı. Yılmazlı ve Salur'dan sonra Karaköy Mahallesi'ni de sel vurdu. Saat 18.00 saatlerinde başlayan sağanak yağış Karaköy Mahallesi'nde büyük çapta ..

Şömine Ateşi ve Gramofonda Taş Plak Keyfi 1 Saat 59:55

Şömine Ateşi ve Gramofonda Taş Plak Keyfi 1 Saat

.......... KULLANMA KILAVUZU ........... 1- Ayarlardan video kalitesini 1080p seçin. 2- Tam ekran yapın. 3- Sesi açın. 4- Yanınıza bir Büyüğünüzü alın. 5- Odanızın ışıklarını ve diğer ses kaynaklarını kapatın. 6- Şömi..

  • PengoTV tarafından
  • 5.286 görüntüleme
  • 6 yıl önce