#En akla zarar 15 dünya rekoru

Çadırda kalan çocuklar depremin izlerini bir anlığına da olsa unuttu 02:45

Çadırda kalan çocuklar depremin izlerini bir anlığına da olsa unuttu

İzmir’deki depremden dolayı evleri zarar gören ve çadırda kalan çocuklar için etkinlik düzenlenerek, depremin bıraktığı izler bir anlığına da olsa unutturulmaya çalışıldı...

Polisin Atatürk ve bayrak hassasiyeti gönülleri fethetti 03:50

Polisin Atatürk ve bayrak hassasiyeti gönülleri fethetti

Denizli’de okul bahçesindeki Atatürk büstü ve Türk bayrağına zarar vermek isteyen şüpheliyi suçüstü yakalayan polis, yerden aldığı bayrağı göğsüne koyarak ekip otosuna kadar taşıdı. Ekibin Atatürk ve bayrak hassasiyeti g..

Suların kalitesini yok eden istilacı balıklar Eskişehir’de görüldü 04:05

Suların kalitesini yok eden istilacı balıklar Eskişehir’de görüldü

Eskişehir’in İnönü ilçesinde bulunan bir akarsuda görülen iki istilacı balık türü hakkında konuşan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özgür Emiroğlu, balık türlerinin doğal türlere v..

Alevler Bir Mahalleyi Yuttu 02:21

Alevler Bir Mahalleyi Yuttu

Trabzon Araklı'da bir mahalle alevlere teslim oldu. Anız yakımından çıkan yangın 7 ev ve 2 samanlığı küle çevirdi. Kimsenin zarar görmediği yangın mahallede büyük hasara yol açtı...

Canını hiçe saydı 01:27

Canını hiçe saydı

NURULLAH ÇERKEZOĞLU ARNAVUTKÖY'DE ARACIYLA YOLDA KALDI. SATMAK İSTEDİĞİ OTOMOBİLİNİN ZARAR GÖRMESİNDEN KORKAN ADAM ÖYLE BİR ŞEY YAPTI Kİ NEREDEYSE CANINDAN OLACAKTI...

Rüzgar ne varsa savurdu 01:23

Rüzgar ne varsa savurdu

BURSA'DA FIRTINA VATANDAŞLARA ZOR ANLAR YAŞATTI. GÖKTEN TABELA, ÇATI PARÇALARI YAĞDI. MADDİ ZARAR BÜYÜK. 1 KİŞİ DE YARALANDI...

Ardahan'ı kargalar bastı! 01:39

Ardahan'ı kargalar bastı!

ARDAHAN’DA ACAYİP BİR OLAY YAŞANDI, ŞEHİR MEKEZİ YÜZLERCE KARGANIN İSTİLASINA UĞRADI, KARGA SÜRÜSÜ KİMSEYE ZARAR VERMESE DE VATANDAŞI KORKUTTU.....

Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı 08:00

Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı

Rize’de son 24 saatte metrekareye düşen 250 kilogram yağış, sel ve heyelanlara yol açtı. Sel sularına kapılan Ali Uzun'un sabah saatlerinde cansız bedenine ulaşılırken, 11 kişi yaralı kurtarıldı, 2 ev çöktü, mahsur kalan..

Afi Ares - Soldan Basarak (Official Audio) 03:26

Afi Ares - Soldan Basarak (Official Audio)

Söz: Afi Ares Müzik & Düzenleme: Mahir Akın Şarkı Sözleri: Basitleşen tavırlar gelip geçer yanımdan Kayıp düşlerim ve siz bütün dünlerimden İz bıraktı başarılarıma K*şarı yanıma yakıştıramam o yüzden tekim Bu yolların ..

İzmir'in Çeşme İlçesini Vuran Hortum Geride Enkaz Bıraktı 02:54

İzmir'in Çeşme İlçesini Vuran Hortum Geride Enkaz Bıraktı

Etrafa savrulan araçlar, uçan çatılar, delik deşik olan seralar. İzmir'in Çeşme ilçesini vuran hortum ve fırtınanın bıraktığı hasar sabahın ilk ışıklarıyla ortaya çıktı. Özellikle Alaçatı'da zarar büyük oldu. Yaralar sar..

Antalya’da denizin dibinden çıkanlar- Maske, eldiven, cep telefonu, kurşun 15:34

Antalya’da denizin dibinden çıkanlar- Maske, eldiven, cep telefonu, ku

Koronavirüs salgınıyla beraber plastik ürünlerin, maske ve eldivenlerin kullanımı arttı. Bu ürünlerin kullanıldıktan sonra atık olarak doğru yerlerde toplanamaması durumunda da doğaya, çevreye, insan sağlığına zararları..

İnanılmaz görüntüler! Toz bulutu Ankara'da Polatlı'yı böyle yuttu 09:37

İnanılmaz görüntüler! Toz bulutu Ankara'da Polatlı'yı böyle yuttu

Ankara'nın Polatlı ve Haymana ilçelerinde etkili olan kum fırtınası hayatı felç etti. Bir anda gökyüzünü kaplayan toz bulutu nedeniyle vatandaşlar büyük panik yaşadı. Kum fırtınası Ankara merkezde de etkili oldu. Hayman..

İdlib'de şiddetli rüzgar kamptaki 80 çadırı yıktı 05:44

İdlib'de şiddetli rüzgar kamptaki 80 çadırı yıktı

Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib kırsalını vuran şiddetli rüzgar nedeniyle sığınmacı kampındaki en az 80 çadır zarar gördü...

Antalya’da 2 kardeş ellerine tüp alıp sanayiyi birbirine kattı 02:52

Antalya’da 2 kardeş ellerine tüp alıp sanayiyi birbirine kattı

Antalya’nın Alanya ilçesindeki sanayi sitesinde alkollü olduğu öne sürülen ağabey-kardeş kendilerine jiletle zarar verip iş yerinden aldıkları tüpleri ateşe vermek istedi. Polisin uzun uğraş sonrası ikna olan 2 kardeş gö..

Şile'de yanan yük gemisi parçalara ayrılıyor 03:26

Şile'de yanan yük gemisi parçalara ayrılıyor

Bir yıldır Şile Limanında atıl halde bulunan yük gemisinde geçen hafta yangın çıkmıştı. Yangın sonrası zarar gören yük gemisi parçalara ayrılarak geri dönüşüme kazandırılıyor. Parçalara ayrılan yük gemisi havadan görüntü..

Kazazedeye sigorta şoku! 01:53

Kazazedeye sigorta şoku!

OTOMOBİLİNİ SİGORTALATANLAR DİKKAT! EN KAPSAMLI PAKETİ SEÇİP ARACINA KASKO YAPTIRAN ADAM, KAZA SONRASI BİR KURUŞ ALAMADI... 90 BİN LİRALIK ZARAR YÜZÜNDEN EVLİLİK PLANI BİLE SUYA DÜŞTÜ.....

11 aracın karıştığı akılalmaz kaza kamerada- 4 yaralı 01:12

11 aracın karıştığı akılalmaz kaza kamerada- 4 yaralı

Zincirlikuyu’da altgeçitte süratli bir şekilde seyrettiği esnada kontrolü kaybeden otomobil, sağ şeritteki araca çarptıktan sonra refüjdeki demir bariyerleri parçalayarak karşı istikamete uçtu. Otomobilin karşı yönden ge..

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı 06:27

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı

Coğrafi işaret belgesi alan Diyarbakır'ın tescilli karpuzunda hasat başladı. Diyarbakır’ın Dicle Nehri bölgesinde çakıllı ve kumlu arazide güvercin gübresi verilerek yetiştirilen, ağırlığı nedeniyle geçmişte develerle ta..

Sultan 2'nci Abdulhamid'in yaptırdığı mektep, 116 yıldır ayakta 05:14

Sultan 2'nci Abdulhamid'in yaptırdığı mektep, 116 yıldır ayakta

Sivas'ın İmranlı ilçesine bağlı Karacaören köyünde, Osmanlı padişahlarından Sultan 2'nci Abdülhamid tarafından yaptırılan Sıbyan Mektebi zamana meydan okuyor. Tarihi mektep, bugünlerde ise müze ve köy konağı olarak kulla..

İntikamını araçtan aldı! 01:26

İntikamını araçtan aldı!

GAZİANTEP'TE BİR KADIN İDDİAYA GÖRE KOMŞUSUNA KIZDI, İNTİKAMINI DA ARABASINI ÇİZEREK ALDI... SANİYELER İÇİNDE BİNLERCE LİRA ZARAR EDEN EMEL KONT, YAŞADIKLARINI SHOW HABER WHATSAPP İHBAR HATTI'NA GÖNDERDİĞİ VİDEOYLA ANLAT..

Ayrılmak isteyen eşini elektrik süpürgesi sapıyla dövdü 04:51

Ayrılmak isteyen eşini elektrik süpürgesi sapıyla dövdü

Adana’da 44 yaşındaki Fikriye F., kendisini aldattığı için ayrılmak istediği dini nikahlı eşi tarafından elektrik süpürgesi sapıyla darp edildi. Evdeki eşyalara da bıçakla zarar veren kocası hakkında uzaklaştırma kararı ..

EMET’TEKİ YANGIN BÜYÜMEDEN SÖNDÜRÜLDÜ 01:45

EMET’TEKİ YANGIN BÜYÜMEDEN SÖNDÜRÜLDÜ

VALİ ÇELİK, 4 HEKTARLIK ALANIN ZARAR GÖRDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ...

HiraiZerdüş - Masal 04:00

HiraiZerdüş - Masal

Ben 1980'lerin kırıcı yokluğu içinde babasız büyüyen küçük bir kız çocuğuyum.. 7 yaşında öğrendim her kızın bir babası olduğunu. Annemin beni tek başına doğurduğunu sandım hep. Hayatım küçük bir pencere kenarında akıp..

Vahap Seçer, Silifke ve Aydıncık’ta yangın bölgelerini inceledi 16:22

Vahap Seçer, Silifke ve Aydıncık’ta yangın bölgelerini inceledi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Silifke ve Aydıncık ilçelerinde ormanlık alanlarda ve yerleşim bölgelerindeki yangın bölgelerinde inceleme yaptı; evleri, seraları, bahçeleri ve hayvanları zarar gören vata..

Şiddetli yağış Ardahan'da sele ve heyelana neden oldu 01:53

Şiddetli yağış Ardahan'da sele ve heyelana neden oldu

Ardahan'da dolu yağışıyla birlikte etkili olan sağanak sele neden oldu. Sel nedeniyle bazı evleri su bastı, tarım arazileri ve yollar zarar gördü...

Bozkurt ilçesindeki sel felaketinde ağır hasar alan 6 katlı Fatih Apartmanı yıkılıyor 02:47

Bozkurt ilçesindeki sel felaketinde ağır hasar alan 6 katlı Fatih Apar

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinde ağır hasar alan 6 katlı Fatih Apartmanı'nın yıkımına başlandı. İlçede 11 Ağustos'ta yaşanan sel felaketinin yaraları sarılmaya çalışılırken, Ezine Çayı kenarında bu..

Orman yangınından etkilenen köylerde yaralar sarılıyor 04:26

Orman yangınından etkilenen köylerde yaralar sarılıyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 29 Temmuz tarihinde çıkan ve 9 gün süren orman yangınında sadece ağaçlar, yaban hayvanları değil, tarım arazileri, evler, ahırlar, evcil hayvanlar da zarar gördü. Orman yangınının en çok etki..

Sahte Bronzlaştırıcı Mağduru Kız 00:13

Sahte Bronzlaştırıcı Mağduru Kız

İstediği bronzlaştırıcıyı indirimde gören kız , hemen bir tane almış. Ancak bronzlaştırıcı sahte çıkınca kızın cildi zarar görmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 104 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Kardiyak - Fybertest - (Official Video) 02:40

Kardiyak - Fybertest - (Official Video)

FYBERTEST (Ya ya) hıza mı takılır hayranlarım akorumu High side tarafa çekip o hayvan tenoral akışı sağlar Sesim o sürede çatlar dakikalarını harca Bu çocuk yeni mi? (hayır hayır...) 10 yıl oldu aslan, anca döndü devr..

ARKADAŞLARINIZA YAPABİLECEĞİNİZ DAHİCE ŞAKALAR 11:34

ARKADAŞLARINIZA YAPABİLECEĞİNİZ DAHİCE ŞAKALAR

Nefis yiyecek şakalarıyla arkadaşlarınıza çikolata gibi görünen sebzeleri ikram etmeyi, ev arkadaşınıza nasıl şaka yapacağınızı ve boş bir karton kutuda lezzetli bir keki nasıl pişireceğinizi öğreneceksiniz. nnSizi gülüm..

  • GÜL tarafından
  • 19 görüntüleme
  • 4 yıl önce