#En akla zarar 15 dünya rekoru

Mahalle hava uçacaktı! 01:13

Mahalle hava uçacaktı!

Üsküdar'da doğalgaz kutusunda başlayan yangın 4 katlı apartmana da sirayet etti. Binanın dış cephesinin yandığı olayda alevler çatıya kadar ulaştı. Ayrıca park halinde bulunan 5 araç da yangında zarar gördü...

ŞÜPHELİLERİN 250'DEN FAZLA SUÇ KAYDI VAR 01:01

ŞÜPHELİLERİN 250'DEN FAZLA SUÇ KAYDI VAR

32 AYRI HIRSIZLIĞA KARIŞARAK ARAÇ SAHİPLERİNE 5 MİLYON LİRA ZARAR VEREN 7 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI..

Kontak kapattılar! 02:43

Kontak kapattılar!

ZARAR EDİYORUZ DEDİLER, TRAFİĞE ÇIKMAMA KARARI ALDILAR. AKARYAKIT ARTIŞLARINA TEPKİ GÖSTEREN ÖZEL HALK OTOBÜSÜ ESNAFI VE MİNİBÜSÇÜLER ANKARA'DA KONTAK KAPATTI. SABAH İŞE VE OKULA GİDENLER EPEY ZORLANDI AMA BELEDİYENİN D..

Beşiktaş’ta istinat duvarı evin üstüne çöktü 03:11

Beşiktaş’ta istinat duvarı evin üstüne çöktü

Beşiktaş'ta istinat duvarı, altında bulunan tek katlı evin çatısının üstüne çöktü. Çökme nedeniyle çatısı zarar gören ev kullanılamaz hale geldi. Meydana gelen çökmede maddi hasar oluşurken can kaybı yaşanmadı...

Evin Garajında Çıkan Yangında Otomobil Alev Topuna Döndü 03:06

Evin Garajında Çıkan Yangında Otomobil Alev Topuna Döndü

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 2 katlı evin zemin katındaki garajda çıkan yangında otomobil küle döndü. Yangında can kaybı yaşanmazken 150 bin TL civarında zarar olduğu belirtildi...

Üzerine Çatı Düşen Adam Hayatını kaybetti 01:58

Üzerine Çatı Düşen Adam Hayatını kaybetti

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde fırtınadan dolayı aracına zarar gelmemesi için aracını site dışına çıkaran ve üzerine çatı düşmesi ağır yaralanan şahıs hayatını kaybetti...

Hatay'da Yanan Ağaçlar Soğutuluyor 01:50

Hatay'da Yanan Ağaçlar Soğutuluyor

Hatay’da geçen hafta çıkan yangında zarar gören ağaçları soğutma çalışması devam ediyor. 9 Ekim Cuma günü başlayıp Belen, Arsuz ve İskenderun’da yerleşim yerlerine sıçrayan ve cumartesi akşamı kontrol altına alınan yangı..

Oğuzhan Koç - Küskün 02:56

Oğuzhan Koç - Küskün

Küskün sadece YouTube'da yayında! Söz & Müzik: Oğuzhan Koç, Çağrı Telkıvıran Aranje: Çağrı Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Çello: Onur Nar Mix&Mastering: Özgür Yurtoğlu Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun..

Nakliyeye Para Vermek İstemeyen Demirci 00:11

Nakliyeye Para Vermek İstemeyen Demirci

Nakliyeye para vermek istemeyen demirci, eski model aracına bütün profilleri yüklemiş. Adam kardan çok zarar yapmış gibi.....

  • PengoTV tarafından
  • 41 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Lüks Otomobillere Kin Kusan Sarhoş 01:01

Lüks Otomobillere Kin Kusan Sarhoş

Çin'de alkolü fazla kaçıran bir adam park halindeki lüks otomobillere deyim yerindeyse kin kusmuş. Adam lüks otomobillere zarar vermiş..

  • PengoTV tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 2 yıl önce
O ŞİRKET! Büyük tehlike, Bizimle İlgili Her Şeyi Biliyor! Kılınızı Kıpırdatmanıza İzin Vermeyecek! 42:16

O ŞİRKET! Büyük tehlike, Bizimle İlgili Her Şeyi Biliyor! Kılınızı Kıp

03:17 Krizler Oluyor Mu? Oluşturuluyor Mu? 05:04 Tekrar Eve Kapanacak Mıyız? 13:38 Frekansımızın Düşük Olduğunu Nasıl Anlarız? 18:32 2030 Her Şeyi Hızlandırmak İçin Bir Plan Mı? 21:01 İklim Değişiyor Mu? 22:13 Dünyaya Za..

  • STUDIO AS tarafından
  • 16 görüntüleme
  • 12 ay önce
Bu Gıda Terörlerine KANMAYIN! Margarin Yoğurt Airfryer! BÜYÜK OYUN! Verdiği Zarara İNANAMAYACAKSINIZ 49:55

Bu Gıda Terörlerine KANMAYIN! Margarin Yoğurt Airfryer! BÜYÜK OYUN! Ve

irfryer Yararlı Mı? Zararlı Mı? Market Yoğurtlarını Neden Tüketmemeliyiz? Kışın Hangi Besinleri Tüketmemeliyiz? Margarinin Bedenimize Etkileri Neler? 03:12 Enerji İçeceğinin Vücudumuza Etkisi! 07:34 Airfryer Yararlı Mı..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 9 ay önce
Depremde Ağır Hasar Alan Mahalle, 2 Bin 251 Konutla Yenileniyor 08:15

Depremde Ağır Hasar Alan Mahalle, 2 Bin 251 Konutla Yenileniyor

Elazığ’da meydana gelen depremin ardından en çok hasar alan yapının bulunduğu mahallerden Abdullahpaşa, TOKİ koordinesinde etaplar halinde yapımına başlayan 2 bin 251 konutla yenileniyor. Şantiyeye dönen mahallede yapıla..

İskenderun'da Balkonlara ve İş Yerlerine Türk Bayrağı Asıldı 03:26

İskenderun'da Balkonlara ve İş Yerlerine Türk Bayrağı Asıldı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde meydana gelen patlama ve çıkan çatışmada 2 teröristin ölü ele geçirilmesinin ardından olay yerinde yapılan inceleme çalışması tamamlandı. Vatandaşlar, çevredeki iş yerlerine ve balkonlara Tü..

Serin Karataş feat. Sansar Salvo - Doğ Çocuk 03:17

Serin Karataş feat. Sansar Salvo - Doğ Çocuk

Doğ Çocuk şarkı sözleri ile SANSAR SALVO Dum taka dum bunu duy hadi bide koru ve de iç huzuru bul ve de Kolayına kaçmadan uzun yolu yürüyerek uzvunu koru buna bulaşana Bum liriği kum kalesi zelzelesi kan kokan can kaf..

Feride Hilal Akın - Yağmurlar 02:31

Feride Hilal Akın - Yağmurlar

Söz & Müzik: Kubilay Karca Düzenleme: Paix Yönetmen:Hasan Kuyucu Yağmurlar şarkı sözleri ile, Ah kalbim darlanır Bitmez akşamları Ömrüm baharları Görmeden yaşlandım Haram mısın bana? Zarar mısın bana? Solar mı gü..

Her Kış Fiyatı Düşen İkinci El Otomobillerde Bu Kış Düşüş Beklenmiyor 03:00

Her Kış Fiyatı Düşen İkinci El Otomobillerde Bu Kış Düşüş Beklenmiyor

Vatandaşlar son dönemlerde fahiş oranda artan ikinci el otomobil fiyatlarından yana dert yanarken, kış sezonuna doğru fiyatlarda her yıl olduğunu gibi bir düşüş olmayacağı tahmin ediliyor. İkinci el otomobil pazarında Ko..

1 Yaşındaki Bebeğin Safra Kesesinden 5 Taş Çıkarıldı 04:16

1 Yaşındaki Bebeğin Safra Kesesinden 5 Taş Çıkarıldı

Samsun'da 1 yaşındaki bebeğin 5 adet taş bulunan safra kesesi kapalı ameliyatla alındı. Laparoskopik cerrahi (kapalı ameliyat) operasyonunu gerçekleştiren Doç. Dr. Mithat Günaydın, Kesedeki küçük taşlar çocuklar için ri..

Yanan ağaçların patlayan kozalaklarından çıkan tohumlar, yeşerdi 01:41

Yanan ağaçların patlayan kozalaklarından çıkan tohumlar, yeşerdi

Mersin'in Gülnar ilçesinde geçen yıl yangında zarar gören 10 hektarlık ormanlık alanda, kozalaklardan çevreye saçılan tohumlar sayesinde yeni fidanlar yeşerdi. İlçeye bağlı Kuşkan Mahallesi Çavuşlu mevkiinde 2019 yılınd..

Echa - Hodri Meydan 03:50

Echa - Hodri Meydan

Hodri Meydan şarkı sözleri ile... Körfesin suyu gibi mevzum derin bu kaleme sadece menzil verin Bu kaleme sadece menzil verin Para pula düşkün bencil herif Cahil biri Delil mi istedin ? yaptığın sadece basit bi flow K..

İzmir Depreminde Hasar Gören Yılmaz Erbek Apartmanı’nın Kontrollü Yıkım 02:57

İzmir Depreminde Hasar Gören Yılmaz Erbek Apartmanı’nın Kontrollü Yıkı

İzmir depreminde hasar gören binalardan Yılmaz Erbek Apartmanı’nın kontrollü yıkımını, çok sayıda vatandaş izledi. Bazı vatandaşlar o anları kamerayla çekerken, alanda bulunanlarının çoğunun apartman sakini olmaması dikk..

Tsunami depremin habercisi oldu! Yeni görüntüleri ortaya çıktı! 10:59

Tsunami depremin habercisi oldu! Yeni görüntüleri ortaya çıktı!

İzmir’in Seferihisar açıklarında bir hafta önce meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin ardından Sığacık Mahallesi’ndeki tsunaminin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Depremden iki dakika önce denizde oluşan farklı dalgalanm..

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu 07:43

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu

Çanakkale sahillerinde yaklaşık 9 milyon yıl önce yaşadığı düşünülen mamut fosilleri bulundu. Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Yeniköy sahillerinde bir grup amatör balıkçı tarafından, yaklaşık 9 milyon yıl öncesine ait..

Nazlı Emektar - Soluma Vura Vura 02:55

Nazlı Emektar - Soluma Vura Vura

Soluma Vura Vura şarkı sözleri ile Soluma Vura Vura İçimizi Çürütür Baba Doldur Bu Dert Bizi Büyütür Ne İştir Söyle Ne İçtin Gidenmi Baba Değişti Sür Gözüm Arkada Yollarda O Şimdi Hangi Kolla..

'İnşaatta deniz kumu kullanımı çelik malzemeyi yıllar içinde inceltir' 05:43

'İnşaatta deniz kumu kullanımı çelik malzemeyi yıllar içinde inceltir'

İzmir’in Seferihisar açıklarındaki depremin ardından Belediye Başkanı Tunç Soyer'in 'Sıvada deniz kumu kullanıldığı tespiti var' açıklaması inşaat malzemelerine karıştırılan deniz kumu tehlikesini gündeme getirdi. İnşaat..

Trabzon'da otopark inşaatı için yolun kapatılması esnafı mağdur etti 03:07

Trabzon'da otopark inşaatı için yolun kapatılması esnafı mağdur etti

TRABZON’da İskenderpaşa Otoparkının bulunduğu alanda yapılan Meydan Parkı 3. Etap Düzünleme çalışmaları için bölgenin araç trafiğine kapatılması esnafları mağdur etti.Trabzon Büyükşehir Belediyesinin yaptığı Dış Cephe Dü..

Muş’ta Bir Köy Güne Metrelerce Kar Sürpriziyle Uyandı 04:20

Muş’ta Bir Köy Güne Metrelerce Kar Sürpriziyle Uyandı

Muş’un 1600 rakımlı Yukarıyongalı köyü sakinleri, etkili olan kar yağışı nedeniyle güne metrelerce kar sürpriziyle uyandı. Merkeze 50 kilometre mesafede bulunan Yukarıyongalı köyü, akşam etkili olan kar yağışıyla kara gö..

Abdulhamid Han Saraya Kâğıthane’den Özel Su Getiriyordu İha 03:13

Abdulhamid Han Saraya Kâğıthane’den Özel Su Getiriyordu İha

Sultan Abdulhamid Han’ın Yıldız Sarayına özel olarak getirttiği Kağıthane Ayazması gün yüzüne çıkarılmayı bekliyor. 1976 yılına kadar Kağıthane’den çıkarılan 3 farklı noktadaki ayazma o dönemki yapılaşmayla günümüze 1 ta..

Sessiz Canlara Adanmış Bir Hayat 04:08

Sessiz Canlara Adanmış Bir Hayat

Müzik öğretmeni Betül Fatma Yalım, yıllardır yardıma muhtaç hayvanlara el uzatarak, barınma, sağlık, yiyecek ihtiyaçlarını gönüllü olarak karşılıyor. Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da müzik öğretmenliği yapan Yalım, ömrü..

Kedi Mama Kaplarında Naftalin Görünce Mahkemeye Başvurdu 03:38

Kedi Mama Kaplarında Naftalin Görünce Mahkemeye Başvurdu

Eskişehir’de yaşadığı binanın önünde sokak kedilerini besleyen hayvansever, komşusunun kendisini tehdit ettiğini ve kedileri zehirlemek amacıyla mama ve su kaplarının içerisine naftalin koyduğunu iddia ederek mahkemeye b..