#En aranan

80 yaşındaki annesini öldürdü! 01:36

80 yaşındaki annesini öldürdü!

İstanbul Bayrampaşa'da şartlı tahliye ile içeriden yeni çıkan şahıs, aynı evde yaşadığı annesi ile tartıştıktan sonra 80 yaşındaki annesini evin koridorunda bıçaklayarak öldürdü. Bir süre aranan şahıs, karakola giderek t..

Kızını Dövmeyen Dizini Döver 01:29

Kızını Dövmeyen Dizini Döver

Bulunmaz Uşak başrollerinde Göksel Arsoy ve Fatma Girik'in yer aldığı 1963 yapımı Türk filmidir. Göksel (Göksel Arsoy) zengin işadamı Kadri Bey'in (Vahi Öz) köşkünde uşaktır. Her işle o ilgilenir. Kadri Bey ailesi ile ..

Bulunmaz Uşak  Göksel Arsoy 02:11

Bulunmaz Uşak Göksel Arsoy

Bulunmaz Uşak başrollerinde Göksel Arsoy ve Fatma Girik'in yer aldığı 1963 yapımı Türk filmidir. Göksel (Göksel Arsoy) zengin işadamı Kadri Bey'in (Vahi Öz) köşkünde uşaktır. Her işle o ilgilenir. Kadri Bey ailesi ile ..

Oyun - Nerve Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:36:18

Oyun - Nerve Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Bir internet sitesi düşünün normal hayatta doğruluk mu cesaretmi oyununu internet üzerinden canlı bir şekilde verebilecek. Lise öğrencilerinin çok büyük talep ettiği bu siteye katılma şartları şu şekildedi en kalabalık y..

Inception - Başlangıç Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 2:28:07

Inception - Başlangıç Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) çok yetenekli bir hırsızdır. Uzmanlık alanı, zihnin en savunmasız olduğu rüya görme anında, bilinçaltının derinliklerindeki değerli sırları çekip çıkarmak ve onları çalmaktır. Cobb’un bu ende..

CANİ BABA EVE GELEN HERKESİ ÖLDÜRDÜ! 02:35

CANİ BABA EVE GELEN HERKESİ ÖLDÜRDÜ!

Hatay'da dün korkunç bir olay yaşandı. Evden gelen korkular vahşeti ortaya çıkardı. Anne Aynur Mert (41) ve çocukları Aleyna Mert (16), Ahmet Ali Mert'in cansız bedeni ulaşıldı. Olayla ilgili şüpheli olarak aranan baba i..

Sihirli Annem 1.Bölüm Dizi İzle 1:35:02

Sihirli Annem 1.Bölüm Dizi İzle

Sihirli Annem 1. Bölüm Tek Parça Star Tv 2011 Sihirli annem sihirli annem izle sihirli annem seyret sihirli annem 2011 sihirli annem tek parça sihirli annem tek parça izle yerli dizi izle dizi izle film izle dizi izle hd..

Sihirli Annem 2.Bölüm Dizi İzle 1:28:51

Sihirli Annem 2.Bölüm Dizi İzle

Sihirli Annem 4. Bölüm Tek Parça Star Tv 2011 Sihirli annem sihirli annem izle sihirli annem seyret sihirli annem 2011 sihirli annem tek parça sihirli annem tek parça izle yerli dizi izle dizi izle film izle dizi izle hd..

İstanbul'da 37 Kişinin Yakalanması İçin Birçok Adrese Eş Zamanlı Operasyon 01:48

İstanbul'da 37 Kişinin Yakalanması İçin Birçok Adrese Eş Zamanlı Opera

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyona helikopter, Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri, çevik kuvvet ve çok sayıda sivil ekip destek verdi. Vatan Caddesi’nde bulunan İstanbul Emniyet ..

Şok İddia : Adil Öksüz Mü İkna Etti 00:44

Şok İddia : Adil Öksüz Mü İkna Etti

FETÖ'den tutuklanan eski Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir'in, Tekirdağ Çorlu Kaymakamı olduğu dönemde konutunda, 15 Temmuz darbe girişiminin organizatörlerinden Adil Öksüz tarafından ziyaret edildiği, elebaşı Gülen'in tali..

Van Damme Türkiye'de 01:04

Van Damme Türkiye'de

Dünyaca ünlü oyuncu Jean-Claude Van Damme, Kocaeli'nin İzmit ilçesinde ortağı olduğu spor salonunun inşaatında incelemelerde bulundu. Aksiyon filmlerinin en çok aranan isimlerinden Birezilyalı ünlü oyuncu Jean-Claude Van..

Gökdelen Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:28

Gökdelen Türkçe Dublajlı Fragmanı

FBI Rehine Kurtarma Takım lideri ve eski bir asker olan Will Ford artık gökdelenlerin güvenliğini değerlendirmektedir. Çin’deki görevi sırasında dünyanın en uzun ve en güvenli binası ateşler içinde kalınca tüm suç onun ü..

Gökdelen - Skyscraper Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:28

Gökdelen - Skyscraper Türkçe Altyazılı Fragmanı

FBI Rehine Kurtarma Takım lideri ve eski bir asker olan Will Ford artık gökdelenlerin güvenliğini değerlendirmektedir. Çin’deki görevi sırasında dünyanın en uzun ve en güvenli binası ateşler içinde kalınca tüm suç onun ü..

Diyarbakır’da Polis Hava Destekli Asayiş Uygulaması Düzenlendi 00:49

Diyarbakır’da Polis Hava Destekli Asayiş Uygulaması Düzenlendi

Diyarbakır'da polis ekipleri asayiş uygulaması gerçekleştirdi Helikopter destekli uygulamada eğlence mekanları ve sokaklar arandı. Polis ekiplerinin gerçekleştirdiği asayiş uygulamasının gecenin ilerleyen saatlerine kada..

Seninle Düştüm Dile 1969 Türk Filmi İzle 1:43:24

Seninle Düştüm Dile 1969 Türk Filmi İzle

Konusu : Kenan, bir gazino şarkıcısının oğludur. Genç kadın yıllar evvel patronuyla aşk yaşamış ve hamile kalmıştır. Ancak adam onu ve oğlunu reddetmiştir. Kenan gerçeği, annesi ölüm döşeğindeyken öğrenir. Küçük çocuğun..

Urfa İstanbul 1968 Türk Filmi İzle 1:24:10

Urfa İstanbul 1968 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, bir bebeği kurtarmaya çalışan Ayşe’yle iftiraya uğramış Ahmet’in kaçış hikâyesini anlatır. İstanbul’da yaşayan Salih Ağa kalp krizi geçirir. Yeğenleri Ağa’nın mirasına konmak için ölümünü beklemektedir. A..

Gökdelen Türkçe Dublaj Fragmanı #2 03:02

Gökdelen Türkçe Dublaj Fragmanı #2

Tür: Aksiyon-Gerilim Oyuncular: Dwayne Johnson, Neve Campbell, Pablo Schreiber, Byron Mann, Hannah Quinlivan, Noah Taylor, Roland Møller ve Chin Han Yazan ve Yöneten: Rawson Marshall Thurber Yapımcılar: Beau Flynn, Dwa..

Komplo Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:27

Komplo Türkçe Altyazılı Fragmanı

Genç Michael Birleşmiş Milletler temsilcisi olarak çalışmaktadır. Hayatı boyunca hep bir diplomat olmak istemiş olan Michael'ın hayali ise dünyayı daha güzel bir yer haline getirmek ve ülkeler arasındaki barışı güçlendir..

Minik Eylül'den Acı Haber Geldi Katil Zanlısı Bakın Kim Çıktı 04:01

Minik Eylül'den Acı Haber Geldi Katil Zanlısı Bakın Kim Çıktı

KÜÇÜK EYLÜL 8 GÜN ÖNCE KAYBOLMUŞTU Bursa'da yaşayan İbrahim-Şerife Yağlıkara çiftçi, yaz tatili için memleketleri Polatlı ilçesi Uzunbeyli Mahallesi'ne geldi. Burada Yağlıkara çiftinin 3 çocuğundan en küçükleri olan Eylü..

Çatışma Türkçe Altyazılı Fragman 02:42

Çatışma Türkçe Altyazılı Fragman

Jacob travmatize olmuş bir banka müdürüdür. Çalıştığı banka soyguna uğramış ve bu soygun bir iş arkadaşıın öldürülmesi ile sonuçlanmıştır. Yaşadığı olayın travmasını atlatamayan Jacob, soygundan sorumlu olan kişiyi bulup..

Komplo Türkçe Altyazılı Fragman #2 02:01

Komplo Türkçe Altyazılı Fragman #2

Genç Michael Birleşmiş Milletler temsilcisi olarak çalışmaktadır. Hayatı boyunca hep bir diplomat olmak istemiş olan Michael'ın hayali ise dünyayı daha güzel bir yer haline getirmek ve ülkeler arasındaki barışı güçlendir..

Hale Soygaz'ın Hakkındaki Bu Gerçeği Öğrenenlerin Ağzı Açık Kaldı 20:57

Hale Soygaz'ın Hakkındaki Bu Gerçeği Öğrenenlerin Ağzı Açık Kaldı

Usta oyuncu Hale Soygazi son görüntüsüyle herkesi bir kez daha şaşırttı. Yıllara meydan okuyan Hale Soygazi'nin yaşını duyanlar adeta şoke oluyor. 1972'de Saklambaç Gazetesi'nin açtığı Türkiye Sinema Güzellik Yarışması'n..

  • BETA tarafından
  • 199 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cansu Dere Tatil Pozuyla Adeta Meydan Okudu 10:37

Cansu Dere Tatil Pozuyla Adeta Meydan Okudu

Yunanistan göçmeni bir ailenin kızı olan Cansu Dere başarılı bir mankenken oyunculuğa geçiş yapmıştı. Bir dönem podyumların aranan isimlerinden olan Cansu Dere şimdilerde ise başarılı bir oyuncu. Özellikle Ezel, Sıla, An..

  • BETA tarafından
  • 154 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gevaşlı Kadınlar Bal Hasadı Yaptı 05:39

Gevaşlı Kadınlar Bal Hasadı Yaptı

Van’ın Gevaş ilçesinde Artos Kadın Derneği üyeleri tarafından üretilen ballar, ‘Sarı Kovan Bal’ adıyla dünyaya açılıyor. Gevaş’ta 2009 yılında kurulan Artos Kadın Derneği üyeleri, 2020 yılı bal hasadı gerçekleştirdi. Der..

Konya'da 7 kişiyi öldüren katil zanlısı Mehmet Altun yakalandı! 00:55

Konya'da 7 kişiyi öldüren katil zanlısı Mehmet Altun yakalandı!

#Konya Cumhuriyet Başsavcılığı, aynı aileden 7 kişinin silahlı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin aranan katil zanlısı #MehmetAltun'un yakalandığını duyurdu. Konya Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada; Kon..

17 yaşındaki Cemile'nin katili yakalandı! Acılı anne A Haber'e konuştu- Evladım elimden kayıp gitti 02:11

17 yaşındaki Cemile'nin katili yakalandı! Acılı anne A Haber'e konuştu

Sultangazi’de Cemile Şenel'in öldürülmesiyle ilgili aranan firari Nusret T. yakalandı. Olay, 3 Ağustos günü saat 23.00 sıralarında Sultangazi 50.Yıl Mahallesinde meydana gelmişti. Cemile Şenel (18) arkadaşlarıyla evde o..