#En basit Şekilde farelerden kurtaran harika düzenek

 Hazırlardan Daha Güzel Donut  Tarifi 11:59

Hazırlardan Daha Güzel Donut Tarifi

Donut tarifi için malzemeler 4,5 su bardağından birazcık daha fazla un ( 600gr ) 2 adet orta boy yumurta 100 gr hafif yumuşak tereyağı 2 yemek kaşığı doku olacak şekilde toz şeker ( 40 gr) 1 tatlı kaşığı tuz (8..

Yoğurtlu Meze Haydari Tarifi Beyaz Peynirli Tarator Sos 02:13

Yoğurtlu Meze Haydari Tarifi Beyaz Peynirli Tarator Sos

Yoğurtlu peynirli nefis bir meze nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız. Bu harika görünüme sahip haydari tarifini denemeniz lazım. Aynı zamanda diğer bir ismi tarator sos olan bu mezeyi yapmak gayet basit. Bizler ev yemeği..

Mantarlı Tavuk Sote Tarifi  Sebzeli Tavuk Yemeği Tarifi 05:32

Mantarlı Tavuk Sote Tarifi Sebzeli Tavuk Yemeği Tarifi

Bu tarifimizde sizlere kolay ve nefis bir yemek tarifi olan tavuk sote tarifi paylaşacağız. Mantarlı,havuçlu ve daha bir çok sebze ile yapılan bu harika tavuk yemeğini yapmak için videomuzu izleyebilirsiniz. Tavuk yemekl..

Limonlu Barlar Tarifi 04:40

Limonlu Barlar Tarifi

Tabanı İçin 2 su bardağı un 175 g küçük doğranmış tereyağ donmuş halde 2 yemek kaşığı şeker 1 limonun rendelenmiş kabukları Üst Harcı İçin 4 yumurta 1 su bardağı şeker 2 yemek kaşığı un 3 limonun suyu 2 limonun rendele..

Kuzu Kol  Bayram Yemekleri 07:49

Kuzu Kol Bayram Yemekleri

Malzeme Listesi: 1 kuzu kol Yarım litre kefir 1 avuç kuru kekik 12 diş sarımsak 2 büyük tutam karabiber 1 büyük tutam tuz yarım tutam pul biber 2 çorba kaşığı tereyağı Yarım litre kefirin içine, 1 avuç kuru kekik, 2 d..

Tavada Kadayıf Böreği 10:53

Tavada Kadayıf Böreği

300 gr. Taze Kadayıf 2 büyük boğum Dil Peyniri 2 adet Yumurta 1 çorba kaşığı Yoğurt ⅓ bardak Süt ⅓ bardak Zeytinyağı 1 çay kaşığı Tuz Akçaağaç Şurubu Boş bir kavanoza önce 1 çorba kaşığı yoğurdu, 2 adet yumurtayı, 1/3 s..

Kıyır Kıyır Kıymalı Poğaça Tarifi 10:20

Kıyır Kıyır Kıymalı Poğaça Tarifi

Hamuru İçin, 350 gr beyaz un- ağzına kadar dolu 1 kavanoz* 125 gr tereyağı 3 çorba kaşığı yoğurt 1 yumurta 1 çay kaşığı mahlep 1 paket kabartma tozu- 10 gr 1 tatlı kaşığı tuz 2 tatlı kaşığı toz şeker Kıymalı harcı için..

Üçgen Kek Tarifi 04:07

Üçgen Kek Tarifi

Sunumu ile çok dikkat çeken puf puf yumuşacık kek. Pandispanya keki yumuşaklığında az malzemeli kek yapmak isteyenler için güzel bir tarif olduğunu düşünüyorum. Kolay bir kek yapmak isteyenler ufak dokunuşlar ile bu ha..

Klasik Güllaç Tarifi 08:33

Klasik Güllaç Tarifi

3 litre süt 750 gr toz şeker- 3+3/4 bardak 5-6 çorba kaşığı gül suyu 7 çorba kaşığı toz boziç 12 yaprak güllaç Süsleme için; 2-3 gülün yaprakları 3 litre süte, 750 gr toz şeker ekleyin ve iyice karıştırın. Serçe parm..

Ayı'nın Elektrik ile İmtihanı 03:27

Ayı'nın Elektrik ile İmtihanı

Ayı Dayımızı kameraya almışlar.Üstelik o da ne!.. yem diye astıkları hayvana birde utanmadan elektrik vermişler.Ayı bunu 1 yer 2 yer 3. de sistemi çözer, ortada düzenek müzenek bırakmaz ve yaşasın zafer.. Sieg Heil...

  • Cowboy tarafından
  • 670 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rus Arabası ile Mangal Keyfi❤ 01:24

Rus Arabası ile Mangal Keyfi❤

İçlerinden birisinin Gaziantepli olduğundan şüphelendiğimiz oto tamircileri, otomobile öyle bir düzenek kurdu ki görenler gözlerine inanamadı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 643 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Erdoğan Fedakar Baba ile Görüştü 01:17

Erdoğan Fedakar Baba ile Görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya'da protez ayaklı kızının daha rahat yürüyebilmesi için evine düzenek yapan baba Ali İhsan Yıldırım'ı telefon arayarak görüştü...

Yaşlı Teyzenin Köpekleri Ulaşım Aracı Olarak Kullanması 00:20

Yaşlı Teyzenin Köpekleri Ulaşım Aracı Olarak Kullanması

Yaşlı teyze iki köpeğini hem kendisini koruması için hem de ulaşımda yardımcı olması için kullanıyor. Üzerinde oturabileceği bir düzenek hazırlayıp köpekleri istediği tarafa yönlendiriyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.139 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katana Kılıcı İle Drone Parçalamak 04:03

Katana Kılıcı İle Drone Parçalamak

David Windestal isimli sosyal medya kullanıcısı tarafından paylaşılan videoda bir düzenek üzerine konulmuş katana kılıcıyla drone parçalamış...

  • JET TV tarafından
  • 609 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Balık Tutmaya Level Atlatan Adam 01:00

Balık Tutmaya Level Atlatan Adam

Kurduğu düzenek ile çok sayıda balığı kolaylıkla yakalamayı beceren mucit arkadaşın kameralarına yansıyan görüntüleri izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 975 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Engelli Sürücüler İçin Mükemmel Tasarım 01:31

Engelli Sürücüler İçin Mükemmel Tasarım

Engelli bir sürücünün otomobiline yaptırdığı düzenekle tüm işini kolayca halledebildiği görüntüler sosyal medyada farkındalık yaratacak gibi görünüyor...

Otomatik Vites Mi  Manuel Vites Mi - Karşılaştırma 07:51

Otomatik Vites Mi Manuel Vites Mi - Karşılaştırma

Otomatik vites mi, yoksa manuel vites mi? Hangisi daha iyidir? Manuel ve otomatik şanzıman, farklı düzenek ve prensipler kullanan tamamen farklı teknolojilerdir. Bu videoda, bu teknolojilerin mantıklı ve bilimsel karşıla..

  • BETA tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Piknik Masasını Salıncağa Dönüştürmek 00:14

Piknik Masasını Salıncağa Dönüştürmek

6 tane yurdum genci piknik masasını kaldıracak bir düzenek kurarak adeta bir salıncak ortaya çıkarmışlar...

  • JET TV tarafından
  • 160 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Keşke Herkes dürüst olsa, ehliyet sınavındaki kopya tekniği 01:17

Keşke Herkes dürüst olsa, ehliyet sınavındaki kopya tekniği

Ehliyet sınavında kopya çekerken yakalanan kişinin elbisesine kurulu duzenek.. keşke herkes dürüst olsa ! #kopya #ehliyetsınav..

  • PengoTV tarafından
  • 153 görüntüleme
  • 5 yıl önce
#Evdekal farkındalık by  Engin çelikkanlı 00:36

#Evdekal farkındalık by Engin çelikkanlı

engin çelikkanlı , eşi ve oğlu ^^Geçtiğimiz haftasonu sokağa çıkma yasağı günlerindeki eşim ve oğlumla kurduğumuz düzenek... ^^..

  • PengoTV tarafından
  • 767 görüntüleme
  • 4 yıl önce
2 YDG-H Üyesi Yakalandı Evden Çıkanlar Şok Etti 02:02

2 YDG-H Üyesi Yakalandı Evden Çıkanlar Şok Etti

2 YDG-H Üyesi Yakalandı Evden Çıkanlar Şok Etti Gaziantep’in Şahinbey İlçesinde PKK/KCK terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda 2 YDG-H üyesi yakalanırken, el yapımı patlayıcı (EYP) ve çok sayıda mühimmat ele geçiril..

Sincap Karamel'e Protez Taktılar 03:19

Sincap Karamel'e Protez Taktılar

Batman'da yabani hayvanlar için kurulan kapana sıkışarn sincap, hayvansever Tayfun Demir'in yardımı ile tedavi ettirildi. 'Karamel' adı verilen sincap zorlu iki ameliyatın ardından hayata tutunurken, kolları kesildi. Kar..

  • JET TV tarafından
  • 799 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Arka Koltukta Emniyet Kemeri Takmayana 92 Lira Ceza 01:28

Arka Koltukta Emniyet Kemeri Takmayana 92 Lira Ceza

Arka Koltukta Emniyet Kemeri Takmayana 92 Lira Ceza İçişleri Bakanlığı'nca, valiliklere gönderilen genelgeyle ticari taksiler dahil, otomobillerde arka koltuklarda oturanların da emniyet kemeri takma zorunluluğuhatırlat..

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi 03:19

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi

Sebze yemekleri içinde belki en bilinenlerden birisi içinde bulgur ve pirinç bulunan nefis ıspanak yemeği tarifi. Bazıları bu harika ve besleyici sebze yemeğini kıymalı olarakta yapıyor fakat biz ev yemeği tarifleri olar..

Bulgur Pilavı Tarifi 03:13

Bulgur Pilavı Tarifi

Malzemeler 1 su bardağı Bulgur, 1 adet soğan, 3 adet yeşil biber, 1 adet orta boy domates, 3 yemek kaşığı sıvıyağ, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı toz biber, 2 su bardağı sıcak su, Tuz. Bulgur pilavının..

Labirent Oyunu Oynayan Adam 00:59

Labirent Oyunu Oynayan Adam

Adamın oynadığı oyun basit gözükse de aslında hiçte basit değil efendim izleyelim görelim..

  • JET TV tarafından
  • 777 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patates Salatası Tarifi  Havuçlu Zeytinyağlı Sebze Salata 02:34

Patates Salatası Tarifi Havuçlu Zeytinyağlı Sebze Salata

Bu leziz haşlanmış patataes salatası nasıl yapılır tüm detaylarıyla ve süslemesiyle videomuzda bulabilirsiniz. Ev yemeği tariflerinin bu videosında sizler için için rendelenmiş havuç ve sızma zeytinyağı bulunan nefis bir..

Kakaolu Puding Tarifi 03:17

Kakaolu Puding Tarifi

Malzemeler: 3 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1/2 su bardağı Kakao, 3/4 su bardağı şeker, 2 yumurta sarısı, 1 tepeleme yemek kaşığı tereyağı. Hazırlanışını görmek ve çıktısını almak ..

ARKADAŞLARINIZA YAPABİLECEĞİNİZ DAHİCE ŞAKALAR 11:34

ARKADAŞLARINIZA YAPABİLECEĞİNİZ DAHİCE ŞAKALAR

Nefis yiyecek şakalarıyla arkadaşlarınıza çikolata gibi görünen sebzeleri ikram etmeyi, ev arkadaşınıza nasıl şaka yapacağınızı ve boş bir karton kutuda lezzetli bir keki nasıl pişireceğinizi öğreneceksiniz. nnSizi gülüm..

  • GÜL tarafından
  • 19 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Asi Styla - Temmuz 03:42

Asi Styla - Temmuz

Temmuz şarkı sözleri ile Gönlüme sürüldüm üzgünüm İlk Kez Yaşadım süegünü senden başka bir gül toplamadım ondan darıldı güzgülü Alda götür hadi ömrümü rüzgar vurunca savurdu bağrıma aşkımın ateşinin ilk külü bugündü..