#En basit Şekilde farelerden kurtaran harika düzenek

Deprem Harp Silahı OSİLATÖR !! 03:17

Deprem Harp Silahı OSİLATÖR !!

Yıl 1898 Nicola Tesla küçük boyutlarda bir osilatör geliştirdi ve bu cihazı inşaat halindeki bir binada denemiş ve şöyle söylemiştir; “Cihazı çalıştırdıktan sonra saniyeler içinde binanın titremeye başladığını hissettim...

  • STUDIO AS tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

Bir Lastik Bu Kazar Güzel Mi Dolar ve Sonra Boşalır ! 01:07

Bir Lastik Bu Kazar Güzel Mi Dolar ve Sonra Boşalır !

Sizler İçin atölyede hazırladığımız Araba Lastiğini Fantastik bir şekilde içini hava ile doldurduk ve Mükemmel içinde Havayı Boşaltık. Gösteri Harika Bir Şekil Aldı. Görülmeye Değer Bir Video Sizlerle..

  • PengoTV tarafından
  • 1.448 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşk Hakkındaki Karanlık Gerçek: Asla Doğru Kişiyi Bulamazsın! 01:57

Aşk Hakkındaki Karanlık Gerçek: Asla Doğru Kişiyi Bulamazsın!

The School of Life tarafından hazırlanan animasyon bizlere aşkın en karanlık gerçeğini acı bir şekilde sunuyor.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Matematik Öğretmeninin Çatır Çatır Soru Çözme Yöntemi 02:23

Matematik Öğretmeninin Çatır Çatır Soru Çözme Yöntemi

Görüntüde öğrencisine ders Matematik öğretmeni bir matematik sorusunu en kısa yoldan nasıl çözülür harika şekilde anlatıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 7 yıl önce
El Sanatları İle Yapılan Pratik Kıyafetler 09:10

El Sanatları İle Yapılan Pratik Kıyafetler

Çiçeği size küçük bir ile tamamlamak için eğlenceli zanaat ve DIY projeleri getiriyor. Eğlenceli ve kolay DIY eğitici koleksiyonumuzun tadını çıkarın! Takip edilmesi kolay, harika bir şekilde düzenlenmiş videolarımız, bu..

Ev Usulu Tantuni 01:00

Ev Usulu Tantuni

Nasil yaptigimi kisaca tarif edyim.Sizde yapin arkadaslar cok lezzetli oluyor.Istiyenler tavuk etindende yapabilir illaki dana eti olmasi gerekmez. Lavas icin gereken malzemeler bu malzemeden yaklasik 12 adet lavas cikiy..

Aşkın Delisi İzle 02:17

Aşkın Delisi İzle

Bir Maraş dondurmacısının hayatında ne kadar farklılık olabilir ki! Ekrem uzun zamandır babasından aldığı meslek olan dondurmacılık mesleğini en iyi şekilde devam ettirmektedir. Bunun yanı sıra oldukça büyük bir aşkta be..

  • PengoTV tarafından
  • 1.599 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölüm Kalim Evi İzle 1:22:44

Ölüm Kalim Evi İzle

Kelly, erkek arkadaşının korunaklı evine gece vakti tehlikeyi göze alarak bir gölge gibi gizlice sızar. Amacı sevgilisinin 18. yaşgününü sürpriz bir şekilde kutlamak ve geceyi onunla odasında başbaşa geçirmektir. Önce te..

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi 05:00

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi

Varşova, Avrupa Birliği içinde en hızlı büyüyen şehirler arasında. Avrupa’nın merkezindeki bu nokta iş dünyasını kendisine çekiyor. Kentte bulunan 27 bin kayıtlı şirketin bazıları uluslararası markalar. Daleen Hassan, ..

Anket Film izle 1:42:02

Anket Film izle

THE CLEARSTREAM AFFAİR – ANKET 2014 TÜRKÇE DUBLAJ HD İZLE Ülke içindeki karışıklıklar piyasaları çok etkilemektedir. Bu etkilemeden dolayı borsalar ve ülkede etkilenmektedir. The Clearstream Affair – Anket 2014 filmi de ..

  • Tv Series tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde 08:30

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde

Güneş sistemimizin en uzak noktalarından biri olan cüce gezegen Plüton, yüzeyindeki çözümlenemeyen olgularıyla sırrını hep korudu. 1930’da keşfedilmesinden bu yana on yıllar boyunca sırrı keşfedilemedi. Öyle ki Plüton ..

Yeni Nesil Ajan 3 Xander Cage'in Dönüşü İzle Full Hd 1:46:42

Yeni Nesil Ajan 3 Xander Cage'in Dönüşü İzle Full Hd

Filmin Diğer Adı:xXx: The Return of Xander Cage Filmin IMDB Puanı:5.6 Filmin Yapım Yılı:2017 Filmin Türü:Aksiyon,Macera Filmin Yönetmeni:D.J. Caruso Filmin Senaristi:F. Scott Frazier, Chad St. John Filmin Oyuncuları:Ru..

  • Tv Series tarafından
  • 15.274 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çeşmi Nigar Çorbası Tarifi 02:20

Çeşmi Nigar Çorbası Tarifi

Osmanlı zamanından günümüze kadar gelen nefis bir çorba tarifi. Adından da belli olduğu gibi Osmanlı zamanından gelen bu çorba tarifini çok beğeneceksiniz. Evde olan malzemelerle pratik bir şekilde hazırlanan çorba tari..

Kasap Köfte Tarifi 07:29

Kasap Köfte Tarifi

Kasap Köfte Tarifi ve Malzemeler : Siz ölçüleri azaltıp direk pişirebilirsiniz 2 Kg. Orta yağlı köftelik kıyma (kıymanız orta yağlı olsun bu çok önemli. Yağsız bir kıymadan yapılan köfte kuru sert lezzetsiz olur. Lütfen..

Ölümcül Deney 6 Film İzle 1:46:40

Ölümcül Deney 6 Film İzle

Resident Evil: The Final Chapter – Ölümcül Deney Final Sinema tarihinin ünlü oyuncu Milo Jovovich ile bütünleşen en başarılı bilim kurgu aksiyon filmlerinden biri olarak lanse edilen Resident Eil serileri, gerçekten de ..

  • PengoTV tarafından
  • 11.771 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde Portakal, Greyfurt, Mandalina Kurutması 07:47

Evde Portakal, Greyfurt, Mandalina Kurutması

1 greyfurt 1 portakal 1 turunç 1 mandalina Birer greyfut, portakal, mandalina ve turuncu ince ince dilimleyin. Aslında hangisini seviyorsanız veya evde hangisi varsa onları da kesebilirsiniz. Keserken küçük tırtıklı bi..

Nutellalı Kek Tarifi 06:15

Nutellalı Kek Tarifi

MALZEMELER Su bardagi ölcüm 250 ml 3 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi süt 1 su bardagi seker Yarim su bardagi siviyag 1 tane vanilya 1 tane kabartmatozu 3 yemek kasigi kakao 3 yemek kasigi nutella Yaklasik 2 su bar..

Sütlü Pamuk Ekmekcikler 03:29

Sütlü Pamuk Ekmekcikler

malzemeler 200 mililitrelik su bardağı Hamur için: Yarım paket yaş maya 1 su bardağı ılık süt Yarım çay bardağı şeker 1 paket vanilya şekeri 1 yemek kaşığı bal 1 çay kaşığı tuz 2 adet yumurta Yarım çay bardağı eritilmiş ..

Tandır Gibi Kuzu İncik Tarifi 05:32

Tandır Gibi Kuzu İncik Tarifi

4 adet kuzu incik 2 çorba kaşığı un 2 çorba kaşığı Refika’ca kuzu kokusu 4 dal biberiye 1 adet kuru soğan 1 baş sarımsak 3 dal kereviz sapı 3 çorba kaşığı zeytinyağı 3 çorba kaşığı pekmez 2 çorba kaşığı kırmızı üzüm sirk..

Evde Lavaş Tarifi 15:27

Evde Lavaş Tarifi

Lavaş Ekmek Bir kasede 300 gr(1,5 bardak) un, 200 gr su(yarım bardağı bir parmak geçen) ve 6 gr tuzu(1 dolu çay kaşığı) karıştırın. Açacağımız için yumuşak bir hamur olması önemli . Tüm malzemeleri iyice karıştırıp, yoğ..

Külah Tatlısı  Torpil Pasta Yapımı 04:21

Külah Tatlısı Torpil Pasta Yapımı

1.Hamuru için 2 adet yumurta, 1 su bardağı yoğurt, yarım su bardağı sıvı yağ çırpılır. 2.1 su bardağından biraz az şeker, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, yaklaşık 4.5 su bardağı kadar un ilave edilerek hamur yoğ..

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi 05:03

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi

Daha önce sodalı börek yapanlar böreğin dokusunu ne kadar farklı olduğunu bilirler. Bunu baklava yufkasıyla hazırladığınızda karşımıza dahada başka bir lezzet çıkıyor. Hazır baklava yufkası rulo şeklinde ile ve içinde bu..

Kremalı Mantar Çorbası Tarifi  Çorba Nasıl Yapılır 03:36

Kremalı Mantar Çorbası Tarifi Çorba Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere nefis bir çorba tarifi olan kremalı mantar çorbası nasıl yapılır detaylı bir şekilde anlatacağız. Kremalı mantar çorbasını yaptıktan sonra isteğinize göre içine blender sokup mantarları parçalayıp ..

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi  Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta 06:40

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta

Bu harika görünüme sahip meyveli yaş pasta tarifi diğer tariflerimizden farklı olarak rulo şeklinde ve ıspanaklı. Sanki fıstıklıymış gibi görünen bu nefis pastayı kesinlikle denemelisiniz. İçinde püre halinde bulunan ısp..

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi 05:15

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi

Daha önce hiç karnıyarık şeklinde bayatlamayan mayalı poğaça yapmayı denedinizmi. Sizler için ayrıntılı bir poğaça tarifi hazırladık. Hemde karnıyarık şeklinde içi peynir dolu leziz bir poğaça! Bizim videomuzu izledikten..

Tas Kebabı Tarifi Dana Etli Kolay Yemek Tarifleri 02:28

Tas Kebabı Tarifi Dana Etli Kolay Yemek Tarifleri

Gelelim tas kebabının yapımına. İlk olarak dana etimizi pişirmek için tenceremize sıvı yağımızı alıyoruz ve parça dana etlerimizi tencereye ilave ediyoruz. Etlerimizi tencerenin kapağı açık bir biçimde kavuruyoruz ve ren..

Kolay Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması Tarifi 01:16

Kolay Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması Tarifi

Pastanelerdeki gibi nefis pasta kremaları yapmak düşündüğünüzden daha kolay. Çikolatalı pasta kremasının yapılışı için ihtiyacınız olan malzemeleri yazımızın sonunda sizler ile paylaşacağız bundan önce sizlere pasta krem..

Fırında Kağıt Kebabı Tarifi  Sebzeli Kebap 02:26

Fırında Kağıt Kebabı Tarifi Sebzeli Kebap

Kağıt kebabı nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Yapımı çok kolay olan kağıt kebabı fırında, fırın kağıdının içinde pişiriliyor. Böylece kağıdın için kendi suyuyla pişiyor. Kağıt kebabı çok farklı şe..

Yufka Hamuru Tarifi Yufka Nasıl Yapılır 02:05

Yufka Hamuru Tarifi Yufka Nasıl Yapılır

Uzun süreden beridir bizlerden yufkanın nasıl yapıldığı ile ilgili tarif istediniz. Aslında el açması börek tarifimizin içinde yufkanın nasıl yapıldığını anlatmıştık ama bu sorulardan sonra yufka nasıl yapılır göstermek ..