#En güvenilir vpn servisi

Mardin'de Öğrenci Servisi İle Otomobil Çarpıştı 1’i Ağır 11 Yaralı 00:55

Mardin'de Öğrenci Servisi İle Otomobil Çarpıştı 1’i Ağır 11 Yaralı

Kaza, Derik ile Kızıltepe ilçeleri arasında bulunan Derik’e bağlı Boyaklı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, öğrenci ve öğretmenleri taşıyan E.D. yönetimindeki 47 PD 808 plakalı minibüs ile sürücüsünün..

İçişleri Bakanlığı'ndan okul servisi genelgesi 02:40

İçişleri Bakanlığı'ndan okul servisi genelgesi

6 Eylül'de yüz yüze eğitim başlayacak. Öncesinde İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine genelde gönderdi. Yeni dönemde okul servislerinde ve çevrelerinde alınacak tedbirler anlatıldı. Peki o önlemler neler?..

Uzaktan Kumandalı Araba ile Kedilere Yemek Servisi 00:58

Uzaktan Kumandalı Araba ile Kedilere Yemek Servisi

Karşı binanın altındaki kedileri beslemek isteyen genç biraz üşengeç olunca imdadına uzaktan kumandalı arabası yetişmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 27 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Acılı Ezme Tarifi 01:50

Acılı Ezme Tarifi

1 adet soğan, 2 adet olgun domates, 2 adet yeşil Acı biber, 2 diş sarımsak, 1 avuç maydanoz, 1 avuç dereotu, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı biber salçası, 1/2 çay bardağı çekilmiş ceviz içi, 1/2 çay kaşığ..

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor 04:00

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor

Eski MİT görevlisi Cemal Alparslan Ertuğ, yaptığı açıklamada Rusya'nın intikam planı hazırladığı ve CIA'den suikastin intikamını alacağını ifade etti. İşte Cemal Alparslan Ertuğ'un yaptığı bomba açıklamalar; Ben polis m..

1,3 Milyon Alman Vatandaşı İkinci Dünya Savaşı'ndan Beri Kayıp 01:10

1,3 Milyon Alman Vatandaşı İkinci Dünya Savaşı'ndan Beri Kayıp

Bugün hala İkinci Dünya Savaşı sırasında kaybolan 1,3 milyon Almana ne olduğu bilinmiyor. Haber alınamayan vatandaşları bulmaya çalışan Alman İzleme Servisi kuruluşunun başkanı bu insanların akıbetinin asla öğrenilemeyec..

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak 01:04

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak Kremlin'e yakın bir haber sitesinde yer alan haberde, 2017 yılında Rusya Devlet Başkanı Putin'in sağlık sorunları nedeniyle görevini bırakacağı iddia edild..

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çift Antikorlu Kovid-19 Tanı Kiti Geliştirdi 05:08

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çift Antikorlu Kovid-19 Tanı Kiti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ)’nde, yeni tip korona virüs (Kovid-19) tespit eden bir kit geliştirildi. Yaklaşık 8 dakika gibi kısa sürede ve neredeyse yüzde yüze yakın bir sonuç veren kitin yakın zamanda seri..

Millennials Nedir 03:32

Millennials Nedir

Yaklaşık olarak aynı yıllarda doğmuş, aynı çağın şartlarını, benzer sıkıntıları, üzüntüleri, sevinçleri paylaşmış insanlar kuşakları oluşturuyor. Kuşaklar: 1893 - 1900 arası doğan nesil: Lost Generation Ekonomik bunalı..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Öğrenci Servisinde Bonzai Böyle Ele Geçirildi 00:41

Öğrenci Servisinde Bonzai Böyle Ele Geçirildi

Ataşehir'de polis ekiplerince okul servislerine yönelik kontrollerde, uyuşturucu kullandığı iddia edilen ve ayakta durmakta zorlanan okul servisi şoförü Servet G. ile ilgili çarpıcı görüntüler ortaya çıktı...

Maceracı _ Tokat HD 1:14:24

Maceracı _ Tokat HD

6000 yıllık tarihi, bereketli toprakları ile çok önemli bir Anadolu şehrine uğramaya, sıcacık insanlarıyla kış gününüzü aydınlatıp, ısıtmaya ne dersiniz? Cevabınız evet ise Maceracı’yı sakın kaçırmayın! Çünkü Maceracı si..

Kızıl Serçe - Red Sparrow Türkçe Altyazılı İzle 2:20:13

Kızıl Serçe - Red Sparrow Türkçe Altyazılı İzle

Dominika Egorova hayatı boyunca hep başarılı bir balerin olmayı hayal etmiştir. Ancak tam da bunu dünyaya kanıtlayacağı gece başına hiç beklenmedik bir kaza gelir ve Dominika'nın sahnede ayağı kayıp, ayağını sakatlar. Bu..

Kızıl Serçe - Red Sparrow Türkçe Dublaj İzle 2:20:13

Kızıl Serçe - Red Sparrow Türkçe Dublaj İzle

Dominika Egorova hayatı boyunca hep başarılı bir balerin olmayı hayal etmiştir. Ancak tam da bunu dünyaya kanıtlayacağı gece başına hiç beklenmedik bir kaza gelir ve Dominika'nın sahnede ayağı kayıp, ayağını sakatlar. Bu..

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği 08:45

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı salgında en sıkıntılı 10 il arasında gösterilen Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği yaşanıyor. Çok sayıda kişinin izole ve tedavi altında olmasının yanı sıra b..

Yıldızlar Parlıyor-Çizgi Film Çocuk Şarkıları  - Sevimli Dostlar 02:25

Yıldızlar Parlıyor-Çizgi Film Çocuk Şarkıları - Sevimli Dostlar

Okul öncesi minik yavrular için Sevimli Dostlar 'dan yeni uyku şarkısı... Anaokulu seviyesindeki yavrularımızın uyku zamanı gelişimlerindeki en önemli konulardan birisi olmakla beraber yavrularımız aslında uykuyu pek sev..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.202 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı  : IQ Air CleanZone SL 00:07

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL

Büyük daireler , okul,tesisler,yurtlar, iş yerleri ve evler için Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL Bunu kabul edelim: Bir hava temizleyici olsa bile, güç genellikle sadece yeterli bir oda içindir. temiz hava B..

Rüzgar Erkoçlar- 'Kadına Güvenilmez' 00:33

Rüzgar Erkoçlar- 'Kadına Güvenilmez'

Bir Hülya Avşar Sohbeti'ne konuk olan Rüzgar Erkoçlar'dan çarpıcı cevap. Ben kıskanç bir adamım diyen Rüzgar, Hülya'nın 'kadınlara güvenilir mi güvenilmez mi?' sorusuna güvenilmez olarak cevap verdi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Parçalanmış Türkçe Dublaj 1:52:40

Parçalanmış Türkçe Dublaj

Güvenilir psikiyatr Dr. Fletcher (Betty Buckley), Kevin (James McAvoy) adlı hastasının en az 23 farklı kişiliği bünyesinde barındırdığını kanıtlamıştır. Ancak henüz tamamen ortaya çıkmamış son bir kişilik vardır ki, meyd..

Okyanus Akıntıları Dünya Durdukça Elektrik Enerjisi Üretebilir Mi 02:07

Okyanus Akıntıları Dünya Durdukça Elektrik Enerjisi Üretebilir Mi

Çok sayıda araştırmacının zihnini meşgul eden okyanus akıntılarından enerji elde etme fikri Tayvan’da hayata geçiyor. Sun Yat Sen Üniversitesi profesörlerinden Yang Yih Chen’e göre geleceğin enerjisi deniz altında yatıy..

Uyku Pozisyonunuza Bakıp Kişiliğinizi Öğrenin 05:00

Uyku Pozisyonunuza Bakıp Kişiliğinizi Öğrenin

Uyku pozisyonunuz sizin hakkınızda pek çok şey söyler. Peki sizin uyku pozisyonunuz ne söylüyor, hadi bir göz atalım.. 1 – DİZLERİNİZ DIŞARI ÇIKMIŞ HALDE YAN YATARAK UYUMAK Eğer dizleriniz dışarı çıkmış halde yan yatara..

  • PengoTV tarafından
  • 979 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rage Pain And A Shocking Arrival Fragman 00:30

Rage Pain And A Shocking Arrival Fragman

Sezon Üç, Baykuşlar Mahkemesi olarak bilinen rezil cürüm organizasyonunun perdesini soyacak. Hint Tepesi gevşek durumdaysa, JIM GORDON (Ben McKenzie), Gotham'da bir ödül avcısı olarak kendi eline konulması gerekir. Korku..

Aşk-ı Roman Dizisine Sosyal Medyadan Tepki Yağdı 01:58

Aşk-ı Roman Dizisine Sosyal Medyadan Tepki Yağdı

Dün akşam ilk bölümüyle ekrana gelen Aşk-ı Roman dizisine sosyal medya kullanıcılarından ağır eleştiriler yöneltildi. Yıllar önce Melek Baykal, Çağla Şıkel, Alişan, Müjdat Gezen, Özkan Uğur, Zeki Alasya, Aylin Kabasakal ..

  • ANKA tarafından
  • 596 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Artık Susma 1.Tanıtım 00:58

Artık Susma 1.Tanıtım

Türkiye’nin en güvenilir ismi Seda Sayan ve ekranların sevilen yüzü Uğur Arslan, “Artık Susma” ile yeni sezonda Show TV’de izleyicilerle buluşacak. Seda Sayan ve Uğur Arslan’a konusunda uzman, Türkiye’nin en tecrübeli mu..

  • ANKA tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hasret Bitiyor Elif Ekrana Dönüyor 02:17

Hasret Bitiyor Elif Ekrana Dönüyor

Tanıtım şarkısını İsabella Damla Güvenilir'in seslendirdiği Elif dizisi Pazartesi günü ekrana dönüyor...

  • ANKA tarafından
  • 563 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katma Değer Şaban Dinamitli Çayda Çıra Sahnesi 02:54

Katma Değer Şaban Dinamitli Çayda Çıra Sahnesi

Kadir Usta çalıştığı fabrikanın depo sorumluluğunu yapan çalışkan ve güvenilir bir adamdır. Fakat askerlik arkadaşı Halil''in fabrikaya ortak olduktan sonra yasa dışı işler çevirip, kendisini zanlı durumda bırakması so..

Cinlerden Bile Daha Güçlü Varlık Olan İfrit ve Türleri 07:18

Cinlerden Bile Daha Güçlü Varlık Olan İfrit ve Türleri

Cinlerden Bile Daha Güçlü Varlık Olan İfrit ve Türleri İfrit, kötü ruhlu yaratık demektir. Ölüme, hastalığa, büyüye yol açan yani zarar vermeyi amaçlayan kötü ruhlara verilen isimdir. Daha çok cinlerin çirkin yüzlü ve k..

  • ZULMA tarafından
  • 1.187 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anket Film izle 1:42:02

Anket Film izle

THE CLEARSTREAM AFFAİR – ANKET 2014 TÜRKÇE DUBLAJ HD İZLE Ülke içindeki karışıklıklar piyasaları çok etkilemektedir. Bu etkilemeden dolayı borsalar ve ülkede etkilenmektedir. The Clearstream Affair – Anket 2014 filmi de ..

  • Tv Series tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katma Değer Şaban'ın Özel Sorgu Yöntemi 02:28

Katma Değer Şaban'ın Özel Sorgu Yöntemi

Kadir Usta çalıştığı fabrikanın depo sorumluluğunu yapan çalışkan ve güvenilir bir adamdır. Fakat askerlik arkadaşı Halil''in fabrikaya ortak olduktan sonra yasa dışı işler çevirip, kendisini zanlı durumda bırakması so..

Diş Beyazlatmak İçin Kolay Yöntemler 03:12

Diş Beyazlatmak İçin Kolay Yöntemler

Diş Hekimleri Bunun Bilinmesini Tabi'ki İstemiyor Diş Beyazlatmak İçin En Hızlı ve Güvenilir Yöntem..

  • JET TV tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 7 yıl önce