#En güvenilir vpn servisi

Suicide Squad - Eve Gidelim  02:29

Suicide Squad - Eve Gidelim

Suicide Squad - Eve Gidelim Amanda Waller'ın (Viola Davis) önderlik ettiği gizli istihbarat servisi ARGUS, mücadele ettiği gizemli bir örgütlenmeyi yenebilmenin tek yolunun hapiste tuttukları tehlikeli suçlulardan bir ..

  • ANKA tarafından
  • 907 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suicide Squad - Beni İncitme  02:43

Suicide Squad - Beni İncitme

Suicide Squad - Beni İncitme Amanda Waller'ın (Viola Davis) önderlik ettiği gizli istihbarat servisi ARGUS, mücadele ettiği gizemli bir örgütlenmeyi yenebilmenin tek yolunun hapiste tuttukları tehlikeli suçlulardan bir..

  • ANKA tarafından
  • 2.906 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suicide Squad - Nerede O 02:35

Suicide Squad - Nerede O

Suicide Squad - Nerede O Amanda Waller'ın (Viola Davis) önderlik ettiği gizli istihbarat servisi ARGUS, mücadele ettiği gizemli bir örgütlenmeyi yenebilmenin tek yolunun hapiste tuttukları tehlikeli suçlulardan bir ekip ..

  • ANKA tarafından
  • 1.260 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Samsung Galaxy Note Ekran Değişimi Tablet Servis Ön Cam 05:46

Samsung Galaxy Note Ekran Değişimi Tablet Servis Ön Cam

Samsung Galaxy Note Tab Ekran Değişimi, Ön Cam Değişimi, Galaxy Note Tablet Servisi, Tablet Tamiri, Galaxy Tab Ekran Değişimi kırık ekran ön cam değişimi servisimizde yapılmaktadır. Galaxy Tab Servis hizmetleri..

  • BETA tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karda Mahsur Kalan Ambulans Kurtarıldı 00:49

Karda Mahsur Kalan Ambulans Kurtarıldı

Van'da etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle mahsur kalan askeri araç, öğretmen servisi ile evinde rahatsızlanan bir hasta, karla mücadele ekipleri tarafından kurtarıldı...

iPad Mini Ön Cam Değişimi 07:22

iPad Mini Ön Cam Değişimi

iPad Mini Ön Cam Değişimi Tamiri Servisi..

  • BETA tarafından
  • 929 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Denemeniz Gereken 10 Whatsapp Hilesi 04:37

Denemeniz Gereken 10 Whatsapp Hilesi

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma servisi olan WhatsApp, satın aldığı günden bugüne birçok yeni özelliğe de kavuştu. Uygulama hemen hemen herkes tarafından kullanıyor, fakat kullanıcıların çoğu bazı özelliklerin varl..

  • JET TV tarafından
  • 1.327 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Chef's Table - Pasta Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:21

Chef's Table - Pasta Türkçe Altyazılı Fragmanı

Dünyanın en tanınmış pasta şeflerinin zihnine bir yolculuk yapın ve Emmy ödüllü dizi Chef's Table'ın tatlı yanlarını keşfedin. Chef's Table: Pasta, 13 Nisan'da yalnızca Netflix'te. Tatlı servisi başlıyor...

Kavga Ettiği Kuzeni Tarafından Burnu Isırılarak Koparıldı 05:01

Kavga Ettiği Kuzeni Tarafından Burnu Isırılarak Koparıldı

Hastaneye kaldırılan gencin burnu bir saat süren operasyonla yerine dikildi. Yüzde 80’i tutmayan burnun yerine gencin vücudunun başka yerinden doku alınacak. Edinilen bilgiye göre olay, Eyyübiye ilçesi Yamaçaltı kırsal M..

iPhone  ve iPad Hafıza Yükseltme (16GB'ı -- 64GB 128GB Yapma) Memory Upgrade 08:35

iPhone ve iPad Hafıza Yükseltme (16GB'ı -- 64GB 128GB Yapma) Memory U

iPhone’unuzun Hafızasını 128 GB Yapın! Hafızası Yetersiz Gelen iPhone / iPad Cihazlarınızın Dahili Belleğini Yükseltiyoruz! Çin‘de bulunan bir cep telefonu servisi sadece 60 Dolarlık bir ücret karşılığında cihazınızın k..

  • PengoTV tarafından
  • 2.269 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Domates Çorbası Tarifi 05:24

Domates Çorbası Tarifi

Domates çorbası tarifi Malzemeler 5 tane domates 1 yemek kaşığı dolusu domates salçası 1 su bardağı süt 2 yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı dolusu un 5 su bardağı su (Eğer Et suyunuz varsa 4 su bardağı su koyup ..

Çeşit Bolluğu Olan Süper Marketler 03:01

Çeşit Bolluğu Olan Süper Marketler

Evlere paket servisi yapan köpekler mi dersiniz, yoksa meyve sebze reyonunda serinleyen hanım kızımızı mı görmek istersiniz? İşte marketlerde karşılaşabileceğiniz farklı çeşitler efendim. Keyifli seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hasta Yakınları Kadın Güvenlik Görevlisini Darp Etti 00:39

Hasta Yakınları Kadın Güvenlik Görevlisini Darp Etti

Çankırı Devlet Hastanesi'nde kadın güvenlik görevlisinin hasta yakınları tarafından darbedilmesi güvenlik kameralarına yansıdı. İddiaya göre, 30 Temmuz Pazartesi akşam saatlerinde Çankırı Devlet Hastanesi Acil Servisi'nd..

Kendi Tamirini Kendi Yapan Adam 01:22

Kendi Tamirini Kendi Yapan Adam

Beyin yanınca vazgeçmek gerekir mi? Serkan Yılmaz'a göre vazgeçmemek gerekir. Servisi aradığında bulaşık makinesinin beyni yandığını öğrenen adam kendi işini kendisi halletti ve oldukça makul fiyatlara makinenin tamirini..

  • JET TV tarafından
  • 1.417 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Katar'lı Hokkabaz Dondurmacının Çılgınca Gösterisi 00:39

Katar'lı Hokkabaz Dondurmacının Çılgınca Gösterisi

Katar'daki hünerli dondurmacının inanılmaz dondurma ile yetenek gösterisi ve daha önce hiç böyle dondurma servisi görmediniz!..

  • JET TV tarafından
  • 785 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ozan Tabakasındaki Deliğin Kapanması 01:55

Ozan Tabakasındaki Deliğin Kapanması

Avrupa Birliği’ne bağlı Kopernik Atmosfer Gözlem Servisi, Dünya'da sera gazlarının artmasıyla birlikte ilk kez 1980'lerin ortalarında ortaya çıkan ve canlıları zararlı mor ötesi ışınlardan koruyan Kuzey Kutbu semalarında..

  • PengoTV tarafından
  • 82 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Limonlu Barlar Tarifi 04:40

Limonlu Barlar Tarifi

Tabanı İçin 2 su bardağı un 175 g küçük doğranmış tereyağ donmuş halde 2 yemek kaşığı şeker 1 limonun rendelenmiş kabukları Üst Harcı İçin 4 yumurta 1 su bardağı şeker 2 yemek kaşığı un 3 limonun suyu 2 limonun rendele..

Orta ve güney Meksika'da güçlü deprem 7.4  bir ölü 01:21

Orta ve güney Meksika'da güçlü deprem 7.4 bir ölü

Meksika'nın güneyindeki Huatulco spa yakınındaki bir merkez üssü ile güçlü bir deprem, binlerce kişinin sokaklara çıktığı Meksika başkentinde binalar salladı. Cumhurbaşkanı Andrés Manuel López Obrador, Huatulco'da bir bi..

Taziye evinde koronavirüse yakalandı, yoğun bakımdan uyardı 02:36

Taziye evinde koronavirüse yakalandı, yoğun bakımdan uyardı

Ankara'da kız kardeşinin taziyesine katıldıktan sonra koronavirüse yakalanıp, yoğun bakımda tedaviye alınan Hanife Süslü (70) Vatandaşlar mezarlıklara gitmesinler, kalabalıkların içerisine girmesinler, maskesiz gezmesin..

Adabı Vardır Rakı İçmenin' Sözünü Çok Yanlış Anlayan Garsonun Şov Yaparak Servis Yaptığı Anlar 00:30

Adabı Vardır Rakı İçmenin' Sözünü Çok Yanlış Anlayan Garsonun Şov Yapa

Ülkede işini şovsuz yapan kalmadı... İstanbul'da bir mekanda rakı servisi yapan garsonun işini şova döktüğü o anları izliyoruz!..

  • GÜL tarafından
  • 283 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sağlık Bakanı Koca'dan Kahraman Doktorlara Ziyaret 03:08

Sağlık Bakanı Koca'dan Kahraman Doktorlara Ziyaret

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ankara Keçiören Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi personeline yapılmak istenilen saldırı girişimi sonrasında, hastaneye ziyarette bulunarak, doktorlardan yaşanılanların detaylarına ..

Paşinyan'a Suikast Planı Deşifre Oldu 01:36

Paşinyan'a Suikast Planı Deşifre Oldu

Ermenistan güçleri Kafkasya'da bozguna uğrayınca; Paşinyan ülkesinde hedefteki isim haline geldi. İstifa sesleri yükselirken, bu kez Paşinyan'a suikast planı ortaya çıktı. O planı hazırlayan, ulusal güvenlik servisi eski..

İşletmeciler, garsonlar ne yapacak-? 21:20

İşletmeciler, garsonlar ne yapacak-?

Türkiye'nin gündeminde yeni covid tedbirleri var. Restoranlara gidip oturmak 20 Kasım'dan itibaren yasak. İşletmeler paket servise geçecek. Bu karar birçok işletmeyi etkiliyor. İşletmeciler, garsonlar ne yapacak? Yeni te..

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hastalarımız var 05:56

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hasta

Mersin'de, koronavirüs salgınına yakalanan 25 yıllık hemşire Mehmet Nalpara (43), 2 çocuğunu bir yakınının evine yerleştirdikten sonra eşiyle birlikte ayrı odalarda 10 gün boyunca karantinada kaldı. İlaç tedavisinin ardı..

Zeytinyağı sıkma fabrikasının kapasitesi arttı 02:35

Zeytinyağı sıkma fabrikasının kapasitesi arttı

Antalya'nın Kumluca ilçesindeki zeytinyağı sıkma fabrikasının kapasitesi artırıldı. Merkezi Aydın'da bulunan zeytinyağı sıkma fabrikasının Antalya yetkili servisi ve bayisi Esendal Kozak, Kumluca İlçe Ziraat Odası taraf..

İçişleri Bakanlığı'ndan yeni duyuru 02:20

İçişleri Bakanlığı'ndan yeni duyuru

KISITLAMA VE TEDBİRLERLE İLGİLİ SORU İŞARETLERİNİ GİDERMEK İÇİN İÇİŞLERİ BAKANLIĞI DÜĞMEYE BASTI. SIKÇA SORULAN SORULARA YANIT VERDİ. BUNA GÖRE; RESTORAN VE LOKANTALAR HAFTA İÇİ 24.00'E KADAR PAKET SERVİSİ HİZMETİ VEREBİ..

Türkiye 2'nci S-400 Paketini Alacak 01:19

Türkiye 2'nci S-400 Paketini Alacak

Rusya Askeri Teknik İş Birliği Federal Servisi 2'nci parti S-400 alımı için Türkiye'nin baskıya boyun eğmeyeceğine inandığını belirtti. Türkiye'nin anlaşmaya sadık kaldığını söyledi...

Okullar ve servisçiler karşı karşıya 03:21

Okullar ve servisçiler karşı karşıya

OKUL SERVİSİ KRİZİ DEVAM EDİYOR...

Çernihiv ve Mikolayiv Şehirleri Rus Roketlerinden Temizleniyor 01:01

Çernihiv ve Mikolayiv Şehirleri Rus Roketlerinden Temizleniyor

Ukrayna Acil Durumlar Servisi'ne bağlı itfaiye ekipleri, Rus ordusunun Ukrayna'nın Çernihiv ve Mikolayiv şehirlerine fırlattığı roket ve füzeleri temizliyor...

Koronavirüs- Ankara’da yoğun bakım 16:10

Koronavirüs- Ankara’da yoğun bakım

Türkiye’de koronavirüsle mücadele açısından en kritik kentlerden biri, başkent Ankara. BBC Türkçe ekibi, koronavirüsle mücadelede gelinen aşamayı aktarmak amacıyla Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesindeki Covid-19..