#En güvenli

Bebek Uyutan Beşik 01:32

Bebek Uyutan Beşik

Snoo Smart Sleeper'ı Tanıtım Videosu. Şimdiye kadar yapılmış en akıllı - en güvenli bebek yatağı olan SNOO ile tanışın. Ağlamayı Azalt , Uykuyu Artır. Bir düğmeye dokunarak. Ford tarafından tasarlanan akıllı beşik, araba..

Kule Soygunu Film İzle 1:44:33

Kule Soygunu Film İzle

Kule Soygunu – Tower Heist 2011 Türkçe Dublaj izle Josh Covacs (Ben Stiller), New York'ta yaşayan ve şehrin en güvenli ve en lüks konutlarından birinin yöneticisidir. 10 yılı aşkındır sürdürdüğü bu görevde uçan kuş bile ..

  • Tv Series tarafından
  • 4.342 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Açlık Oyunları 3 Alaycı Kuş Film İzle 2:02:50

Açlık Oyunları 3 Alaycı Kuş Film İzle

Katniss Everdeen, 12. Bölge’nin tamamının yıkıldığını öğrenince ailesiyle birlikte oturduğu evlerinin ve bölgeye neler olduğunu görmek için oraya gider. 12. bölgeye ulaştığında gördüğü yıkım karşısında tam anlamıyla çökü..

  • Tv Series tarafından
  • 27.277 görüntüleme
  • 7 yıl önce
THY'de Samsun Hazırlığı 00:17

THY'de Samsun Hazırlığı

Türk Hava Yolları(THY), işitme engelli yolcularla uçuş sırasında daha iyi iletişim kurabilmek amacıyla kabin memurlarına yönelik işaret dili eğitimi başlattı. 6 GÜNLÜK EĞİTİM Türk Hava Yolları, yolcu memnuniyetini artt..

Lübnan’daki Filistinli Mülteci Kampında Ateşkes İlan Edildi 00:55

Lübnan’daki Filistinli Mülteci Kampında Ateşkes İlan Edildi

Cumartesİ günü Ayn el-Hilve Mülteci Kampı’nda Fetih hareketi ile terör örgütü IŞİD bağlantılı Bilal Bedir grubu arasında çıkan silahlı çatışmada bir kişi hayatını kaybetti ve çok sayıda kişi yaralandı. Lübnan’da Filisti..

Türk Dağcılar İsviçre’nin Zirvesine Tırmandı 04:16

Türk Dağcılar İsviçre’nin Zirvesine Tırmandı

Uludağ Dağcılık Kulübü’nün dördüncüsünü düzenlediği Alpler zirve tırmanışı yapıldı. İsviçre’nin en yüksek noktası Dom ve Alp Dağları’nın zirvesi Mont Blanc’a tırmanan Türk dağcılar İsmet Şentürk ve Ömer Faruk Kaya, iki z..

Kütahya' da Yangın-Yangın Bölgesindeki Köy Boşaltıldı 02:18

Kütahya' da Yangın-Yangın Bölgesindeki Köy Boşaltıldı

Kütahya’nın Emet ilçesi Kabaklar köyü ormanlık alanda yangın çıkan orman yangını halen devam ediyor. 143 nüfuslu Kabaklar köyüne de sıçrayan yangında iki katlı ev ile ahır ve samanlık yangından zarar görürken, evlerini t..

Reyhanlı'da Tank Ve Füzelerin Namluları İdlib'e Çevrildi 03:38

Reyhanlı'da Tank Ve Füzelerin Namluları İdlib'e Çevrildi

İdlib operasyonu öncesinde gelen son dakika haberlerde Reyhanlı sınırında bulunan Oğulpınar Sınır Karakoluna konuşlandırılan tank ve füzelerin namluları olası tehditlere karşı İdlib yönüne çevrildi. Yeni savunma sistemle..

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit 00:59

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit

Hakkari'den acı haber geldi. Yüksekova ilçesi Esendere bölgesinde Susuzkeklik karakolu ile Aslankaraş Üs bölgesi arasında askeri aracın geçişi sırasında EYP patlatıldı. Saldırıda ilk belirlemelere göre 4 asker şehit oldu..

Eskişehir'de Trafik Kazaları MOBESE'de 01:31

Eskişehir'de Trafik Kazaları MOBESE'de

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü, MOBESE kameralarına yansıyan görüntüleri basın kuruluşları ile paylaşırken değerlendirme ve önerilerde de bulundu. Yapılan açıklamada, kazaları önlenerek, sürücü, yolcu ve yaya olarak için..

Harry Potter ve Melez Prens Film İzle 2:33:30

Harry Potter ve Melez Prens Film İzle

Harry Potter ve Melez Prens Film Konusu Voldemort hem Muggle hem de büyücüler dünyasındaki kıskacını daraltmaktadır ve Hogwarts artık bir zamanlar olduğu güvenli liman değildir. Harry tehlikenin kalenin içinde bile olabi..

  • PengoTV tarafından
  • 23.428 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması 02:14

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması

Antalya’da Polis Akademisi Başkanlığı ve 2. Uluslararası Güvenlik Sempozyumu’nda ‘Uluslararası Bir Tehdit Olarak FETÖ’ başlıklı sempozyuma katılan Trump’ın eski Seçim ve Kampanya Danışmanı Theodore Roosevelt Malloch, FET..

AB'den Trump'a İran Çağrısı : Nükleer Anlaşmadan Çekilme 01:29

AB'den Trump'a İran Çağrısı : Nükleer Anlaşmadan Çekilme

Avrupa Birliği 3 büyük ülkesi Almanya , Fransa ve İngiltere'nin dış işleri bakanları ile AB dış politika Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini Brüksel'de İran dış işleri bakanı Muhammed Cevad Zarif ile görüştü. Üç bakan v..

Jason Statham - 9 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:00

Jason Statham - 9 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jason Statham, İngiliz aktör ve eski model ve rekabetçi dalgıç. Statham, Guy Ritchie suç filmleri Lock, Stock ve Two Smoking Barrels (1998), Snatch (2000) ve Revolver (2005) rolleri ile tanınır. Aktör gerilim filmi The T..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.398 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökdelen Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:28

Gökdelen Türkçe Dublajlı Fragmanı

FBI Rehine Kurtarma Takım lideri ve eski bir asker olan Will Ford artık gökdelenlerin güvenliğini değerlendirmektedir. Çin’deki görevi sırasında dünyanın en uzun ve en güvenli binası ateşler içinde kalınca tüm suç onun ü..

Gökdelen - Skyscraper Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:28

Gökdelen - Skyscraper Türkçe Altyazılı Fragmanı

FBI Rehine Kurtarma Takım lideri ve eski bir asker olan Will Ford artık gökdelenlerin güvenliğini değerlendirmektedir. Çin’deki görevi sırasında dünyanın en uzun ve en güvenli binası ateşler içinde kalınca tüm suç onun ü..

Yerli Yazışma Programı Hazırladılar 02:33

Yerli Yazışma Programı Hazırladılar

Gaziantep'te faaliyet gösteren bir teknoloji firmasınca tamamen yerli imkanlarla hazırlanan yazışma programı sayesinde, kullanıcılara telefon ve bilgisayarlardan yazılı, sesli ve görüntülü iletişim kurma imkanı sağlanıyo..

Arınma Gecesi 2 Anarşi Türkçe Dublaj Hd İzle 1:43:34

Arınma Gecesi 2 Anarşi Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Yılda sadece bir gece boyunca tüm suçların serbest olduğu bir dünyada geçen film, Arınma Gecesi öncesi çocuklarıyla birlikte eve dönen bir çiftin gerilimini beyazperdeye taşıyor. Güvenli evlerine ulaşmaya çalışa..

Karda Mahsur Kalan 45 Kişi Böyle Kurtarıldı 03:07

Karda Mahsur Kalan 45 Kişi Böyle Kurtarıldı

Kayseri Erciyes bölgesinde gece saatlerinde şiddetini artıran kar yağışı ve tipi nedeniyle yolda mahsur kalan 45 vatandaş, Jandarma ve Karayolları ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucu kurtarıldı. Gece saatlerinde etkisin..

Mile 22 Orijinal Fragmanı 02:50

Mile 22 Orijinal Fragmanı

James Silva devlet tarafından yok sayılan bir adamdır. O ve başında olduğu ekip, CIA'in en değerli, en müdahale edilemez ve hakkında çok az kişinin bilgisi olduğu bir ekiptir. 6 şehire yayılan bir zararı önlemek için giz..

Mile 22 Türkçe Altyazılı Fragman 02:45

Mile 22 Türkçe Altyazılı Fragman

James Silva devlet tarafından yok sayılan bir adamdır. O ve başında olduğu ekip, CIA'in en değerli, en müdahale edilemez ve hakkında çok az kişinin bilgisi olduğu bir ekiptir. 6 şehire yayılan bir zararı önlemek için giz..

Gökdelen Türkçe Dublaj Fragmanı #2 03:02

Gökdelen Türkçe Dublaj Fragmanı #2

Tür: Aksiyon-Gerilim Oyuncular: Dwayne Johnson, Neve Campbell, Pablo Schreiber, Byron Mann, Hannah Quinlivan, Noah Taylor, Roland Møller ve Chin Han Yazan ve Yöneten: Rawson Marshall Thurber Yapımcılar: Beau Flynn, Dwa..

Son Saniyede Hayat Kurtaran 6 Koca Yürekli İnsan 03:56

Son Saniyede Hayat Kurtaran 6 Koca Yürekli İnsan

Konu: Medyada tanık olduğumuz, insanlık dışı olaylara sürekli yenileri eklenirken, başkarları için kendini bile düşünmeden riske atan insanlar da var. Bu videoda cesaretleri, refleksleri ve soğukkanlılıklarıyla son saniy..

  • JET TV tarafından
  • 526 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Oğlunun Yatağına Baktığında Gözlerine İnanamadı Çığlıklar Atarak Kaçmaya Başladı 01:44

Oğlunun Yatağına Baktığında Gözlerine İnanamadı Çığlıklar Atarak Kaçma

Konu: Evimiz hemen hepimiz için kendimizi en güvende hissettiğimiz yerdir. Anne ve babalar çocuklarını yataklarında uykuya yatırdığına bu güvenle hareket eder ve başına kötü bir şey gelmesini beklemez. Ancak Tayland'd..

  • JET TV tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şömine Ateşi ve Gramofonda Taş Plak Keyfi 1 Saat 59:55

Şömine Ateşi ve Gramofonda Taş Plak Keyfi 1 Saat

.......... KULLANMA KILAVUZU ........... 1- Ayarlardan video kalitesini 1080p seçin. 2- Tam ekran yapın. 3- Sesi açın. 4- Yanınıza bir Büyüğünüzü alın. 5- Odanızın ışıklarını ve diğer ses kaynaklarını kapatın. 6- Şömi..

  • PengoTV tarafından
  • 5.286 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Suriye Cerablus İli Sonet İnternet ile Fiber İnternetine Ulaştı 00:26

Suriye Cerablus İli Sonet İnternet ile Fiber İnternetine Ulaştı

Sonet internet Erişim Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bir ilke Yine İmza Attı. Sonet internet ilk defa Suriyenin Zeytin Dalı Kapsamındaki Cerablus İline 2018'den beri başlamış olduğu güvenli internet Gpon Şebek..

Teravih Namazı Hızlı Kıldırdığı İçin Dayak Yiyen Jet imam - Amerikan Dublaj ( Biladerim İçin) 01:00

Teravih Namazı Hızlı Kıldırdığı İçin Dayak Yiyen Jet imam - Amerikan D

Teravih namazını hızlı kıldıran imam cemaatten dayak yedi, Amerikan Dublaj seslendirme. Hi guys, Ben Jet Gonzales. Ortadoğu ve balkanların en hızlı namaz kıldıran adamı. 8 tane gold 4 tane silver madalyam var. Beep Beep...

  • JET TV tarafından
  • 441 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Taş Mağarada Aslan Yiyen Şair ( Akla Ziyan Çince Şiir) 00:37

Taş Mağarada Aslan Yiyen Şair ( Akla Ziyan Çince Şiir)

92 defa aynı heceden oluşan çince şiir. okunuşu: şíşì şişì şi şì, şì şi, şì şí şí şi. şì şíşí şì şì şì şi. şí şí, şì şí şi şì şì. şì şí, şì şi şì şì şì. şì şì şì şí şi, şì şi şì, şi şì şí şi şìşì. şì şí şì şí şi şi, şì ..

  • JET TV tarafından
  • 203 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şampiyon 3. Bölüm 2:12:07

Şampiyon 3. Bölüm

#Şampiyon Her Perşembe 20.00'de #TRT1’de!nnSuna’nın başvurusuyla Güneş’in devlet korumasına alınması ihtimali gündeme gelmiştir. Sosyal hizmetler yetkilileri ve polisler çocuğun durumunu ve yaşam koşullarını yerinde de..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 45 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 24.Bölüm 2:29:06

Söz | 24.Bölüm

Türkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, 'SÖZ' 2. Sezon 24'üncü bölümü ile 'Star TV' ekranlarında!nnTürkiye'de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen 'SÖZ',..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 92 görüntüleme
  • 5 yıl önce