#En güzel gülen bebekler

Kadınlardan Daha Fazla Makyaj Yapan Erkekler 04:12

Kadınlardan Daha Fazla Makyaj Yapan Erkekler

Benden güzel eyeliner çekiyorlar . İyi seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 1.155 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Duygu Özaslan Bronzlaşmış Gibi Görünen Makyaj Favori Güneş Ürünlerim 15:40

Duygu Özaslan Bronzlaşmış Gibi Görünen Makyaj Favori Güneş Ürünlerim

Bronz bir vücut tabii ki güzel ama cildimizi bronzlaştırırken yüzümüzü güneşten korumamız gerekir. Bu videoda cildimi ve koruduğum beyaz kalan yüzümü nasıl aynı renk yaptığımı gösterip favori güneş ürünlerimi de paylaştı..

Şekersiz Çilek Reçeli Tarifi 05:41

Şekersiz Çilek Reçeli Tarifi

Geçen haftalarda paylaştığım şekersiz çilek reçeli çok sevilince Youtube takipçilerim için de anlatmak istedim. Bu arada ay çilek nasıl susuz pişiyor ki diye merak edenlerin de merakı gider diye düşündüm. Şekersiz çilek ..

Pratik Cezerye Tarifi 02:00

Pratik Cezerye Tarifi

MALZEMELER 2 su bardağı çekirdeksiz kuru üzüm, 3 adet kuru incir, 1/2 su bardağı fındık (ceviz veya badem de kullanabilirsiniz), 3 yemek kaşığı hindistan cevizi rendesi, 3 su bardağı kaynar su. ************************..

Kahvaltılık Süt Reçeli Tarifi 02:51

Kahvaltılık Süt Reçeli Tarifi

Son zamanlarda herkes tarafından merakla yapımı istenen süt reçeli tarifi hazırladık sizler için. Aslında yapımı her ne kadar kolay olsada uzun süre kaynatmak gerektiğinden biraz vakit alıyor. Aynı zamanda süt reçeli ile..

Atıştırmalık Baharatlı Nohut Tarifi 02:42

Atıştırmalık Baharatlı Nohut Tarifi

500 g haşlanmış Nohut, 1 yemek kaşığı sıvı yağ, Yarım çay kaşığı toz karabiber, Yarım çay kaşığı toz zencefil, Yarım çay kaşığı toz kırmızı biber, Yarım çay kaşığı kişniş, Yarım çay kaşığı kimyon, Yarım çay kaşığı muskat..

 Beyza Yaman Evde Saç Kırıklarını Alma 04:37

Beyza Yaman Evde Saç Kırıklarını Alma

Sorularınız veya önerileriniz olursa yorum atarsanız çok sevinirim. Kanalıma abone olmayı ve videomu beğendiyseniz 'beğen' butonuna tıklamayı unutmayın. Bir de diğer sosyal medya hesaplarıma da göz gezdirseniz ne güzel o..

Müslüman Ülkede Youtuber Olmak 00:37

Müslüman Ülkede Youtuber Olmak

Ahmet isimli minik YouTuber kardeşimiz YouTube kanalı için çektiği bir video ile gündemde. Ahmet kanalı için hazırladığı bir videoda, Sharon M. Draper'ın İçimdeki Müzik kitabını tanıtmak istedi. Çok da güzel bir videoya ..

  • JET TV tarafından
  • 751 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Alan Kazanmak İçin Yapılmış Akıllı Mobilyalar ve Tasarımlar 05:13

Alan Kazanmak İçin Yapılmış Akıllı Mobilyalar ve Tasarımlar

Bugün sizlere dünya genelinde yaratıcı tasarımcılar tarafından dizayn edilmiş kullanışlı mobilyalardan bahsedeceğiz. Eğer evinizin dizaynında alandan tasarruf etmek istiyorsanız videomuz bu konuda size güzel fikirler ver..

  • JET TV tarafından
  • 1.193 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tahinli Kurabiye Tarifi 02:22

Tahinli Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 1 su bardağı Tahin, 3/4 (tatlı sevenler için 1) su bardağı pudra şekeri, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı ince çekilmiş ceviz içi, 2,5 su bardağı un. *********************** Yeni bir haftaya başlıyoru..

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi  Açma Tadında 06:17

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi Açma Tadında

Sizlere bu videoda nefis bir düğüm şeklinde bayatlamayan sodalı poğaça tarifi hazırladık. Hatta günlerce dışarıda beklese bile bayatlamayan harika bir poğaça tarifi! Yapımıda görüntüsünün aksine gayet basit. Sadece düğüm..

Böyle Bir Alarma İhtiyacı Olanlar 00:30

Böyle Bir Alarma İhtiyacı Olanlar

Uykusu ağır olanlar için yapılmış en güzel alarm bence ...

  • JET TV tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bu Evlerde Ben Oturmalıyım Diyeceğiniz 10 Ev 06:33

Bu Evlerde Ben Oturmalıyım Diyeceğiniz 10 Ev

Dünya üzerinde tasarlanmış en güzel evler...

  • JET TV tarafından
  • 901 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Günde 4 Saat Uyumaya Karar Verdim, Bakın Neler Oldu 12:12

Günde 4 Saat Uyumaya Karar Verdim, Bakın Neler Oldu

Olumlu Bak yazarlarından biri, günlük programını değiştirip, uykuya sadece 2-4 saat ayırmaya karar verdi! Bir günde daha fazla saat olsaydı, ne güzel olurdu, diye hiç düşündünüz mü?..

  • JET TV tarafından
  • 764 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hayranlarının Şarkı Söyleme Becerilerinden Çok Etkilenen 5 Şarkıcı 03:19

Hayranlarının Şarkı Söyleme Becerilerinden Çok Etkilenen 5 Şarkıcı

Hayranı olduğunuz şarkıcıyla birlikte şarkı söylemek ister miydiniz? Herkesin hayallerini süsleyen bu şey maalesef herkesin başına gelmemektedir. Dünyada sadece çok az kişinin yaşadığı bu şanslı anlar ise tüm dünyanın il..

  • JET TV tarafından
  • 629 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çukur 30. Bölüm 1. Fragmanı 01:04

Çukur 30. Bölüm 1. Fragmanı

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

Atık Malzemelerden Go Kart Aracı Yapan Ortaokul Öğrencisi 02:33

Atık Malzemelerden Go Kart Aracı Yapan Ortaokul Öğrencisi

Van'da Yasin Tukuç isimli bir ortaokul öğrencisi atık malzemeler ve motosiklet motoru ile go kart aracı yaptı. 14 yaşında olan Yasin Tukuç go kart aracını üç arkadaşıyla birlikte hazırladı. Fen bilgisi öğretmeni Mehmet M..

  • JET TV tarafından
  • 816 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İstanbullu Gelin 51. Bölüm Fragmanı 00:48

İstanbullu Gelin 51. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Çukur 30. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Çukur 30. Bölüm 2. Fragmanı

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

İnanılmaz Derecede Dahice Yapılmış Gizli Oda ve Mobilyalar 04:21

İnanılmaz Derecede Dahice Yapılmış Gizli Oda ve Mobilyalar

Bugün sizlere dünya çapında yaratıcı tasarımcılar tarafından evlere yapılmış gizli odalar ve mobilyalardan bahsedeceğiz. Evinde gizli oda yapmak isteyenler için güzel fikirlerin yer aldığı videomuz da vakit kaybetmeden g..

  • JET TV tarafından
  • 621 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Rum Mezarlığına Girdik Korkunç Efsane Vaka 11:46

Paranormal Rum Mezarlığına Girdik Korkunç Efsane Vaka

Daha önce cinli bir efsanevi evi ziyarete gitmiştik.Sizde çok beğendiniz...Siz istediğiniz için bu sefer Rum Mezarlığı efsanesinin yaşandığı yere giriyoruz.Efsaneden bahsediyorum ve neler yaşandığını anlatıyorum.Belges..

  • JET TV tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çağla Ödem Nasıl Atılır Güzellik Bakım 05:07

Çağla Ödem Nasıl Atılır Güzellik Bakım

Kadın olmak çok güzel de bizim de derdimiz hiç bitmiyor di mi? :) Saç baş makyaj derken geldik ödem atmaya. Ödem biliyorsunuz hepimizin sorunu. Adet öncesi, sonrası, yemeklerden sonra, yemeklerden önce ne yazık ki hep bi..

Çağla  Süet Ceketimi Nasıl Süslüyorum  Kendin Yap 08:00

Çağla Süet Ceketimi Nasıl Süslüyorum Kendin Yap

En sevdiğim o güzel gri süet ceket uzun zamandır benimle ve artık bir Çağla dokunuşunu hak etti. Çağla dokunuşundan kastımı kanalıma abone olan herkes biliyor artık :) Süslüyoruz efendim, durduramıyoruz, süslüyoruz. Emi..

Ramazan Pidesi Nasıl Yapılır 10:45

Ramazan Pidesi Nasıl Yapılır

Ramazan Pidesi Tarifi. Sıcacık bir pide için kuyrukta beklemeye son :) Gerçekten hiç zor değil, özel birkaç püf noktasıyla siz de Ramazan pidenizi evde yapabilirsiniz. 200ml. lik bardak 1 su bardağı ılıktan hafif sıcak ..

Tatlı Bela Fragman #2 01:36

Tatlı Bela Fragman #2

Birlikte büyüyen Arda, Erdem ve Fırat'ın hayatları bir gece kapılarının önünde bir bebek bulmaları ile altüst olur. Gençler büyük bir şok içerisindedir. Ne yapacaklarını bilemeyen Arda, Erdem ve Fırat ilk iş olarak bebeğ..

İstanbullu Gelin 51. Bölüm 2. Fragmanı 00:46

İstanbullu Gelin 51. Bölüm 2. Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Acuka Tarifi 02:14

Acuka Tarifi

5 yemek kaşığı tatlı biber salçası, 2 yemek kaşığı domates salçası, 1 çay bardağı zeytinyağ, 1 su bardağı ince çekilmiş ceviz, 3 yemek kaşığı ekmek kırığı, 5 diş sarımsak, 2 tatlı kaşığı pul biber, 1 çay kaşığı kekik, 1 ..

Lokumlu Mini Açma Tarifi - Poğaça Tarifleri 04:05

Lokumlu Mini Açma Tarifi - Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri sevenler için nefis lokumlu mini açma tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık hamuru ve içinde rengarenk kuş lokumları ile çay ve kahve yanında enfes bir lezzet. Lokumlu mini açma nasıl yapılır ve tam ölçü..

Film Sahnelerinden Oluşturulan Dans Klibi 07:02

Film Sahnelerinden Oluşturulan Dans Klibi

Toplamda 298 film sahnesinde yer alan dans görüntüleri kesilip bir araya getirilerek ortaya mükemmel bir video çıkartıldı. Birbirinden güzel sahneler 7 dakikalık bir dans videosuna dönüştü!..

  • JET TV tarafından
  • 741 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi  Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapılır 06:47

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapıl

Sizlere bu videomuzda bülbül konağı tarifi vereceğiz diğer bir adı bülbül yuvası olan bu şerbetli leziz bayram tatlısının yapımı çok kolay. Hemde çokta fazla malzemeye ihtiyacımız yok. Sadece evde bulabileceğiniz malzeme..