#En güzel gülen bebekler

Menemen Tarifi  Domates Yemeği Menemen Nasıl Yapılır 02:02

Menemen Tarifi Domates Yemeği Menemen Nasıl Yapılır

Sizlere bu videomuzda menemen tarifi vereceğiz. Aslında yapımı çok kolay olan bu harika lezzeti herkes bilsede yinede adım adım menemen nasıl yapılır videolu tarifimizde göstermek istedik. Menemen tarifi için dikkat edec..

Zula Pompikk 08:26

Zula Pompikk

Herkese merhaba ben ömer zula da çok güzel pompalı kullandım iyi seyirler..

Yabancı Müzik ile Oyun Havası Oynayan Asker 00:53

Yabancı Müzik ile Oyun Havası Oynayan Asker

Doğuda askeri görevini yapan asker yabancı müzik eşliğinde oyun havası oynamayı denemiş ve ortaya güzel görüntüler çıkmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.216 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hindistan’da Oto Riksalar 03:16

Hindistan’da Oto Riksalar

Hindistan Baskent Delhi de Oto Riksalari anlatan guzel bi video...

Merve Özkaynak İlginç Makyaj Malzemelerini Denedim 13:33

Merve Özkaynak İlginç Makyaj Malzemelerini Denedim

Birbirinden enteresan makyaj malzemelerini denediğim yeni ve ilginç ürünlerin yer aldığı serinin ikinci videosunu hazırladım. Çok güzel ve faydalı yeni ürünler keşfetmiş oldum. Umarım sizlerde videoyu keyifle izler ve fa..

Fırında Etli Türlü Tarifi 02:26

Fırında Etli Türlü Tarifi

Etli yemek tarifleri serimize bugün nefis bir lezzet olan fırında etli türlü tarifi videosu ile devam ediyoruz. Sebze ve etin tadına ayrı ayrı varacağınız nefis bir yemek, mutlaka denemenizi tavsiye ediyoruz. ÜStelik yap..

Fırında Tas Kebabı Tarifi 04:13

Fırında Tas Kebabı Tarifi

300 g yağsız kuşbaşı dana eti, 1 adet orta boy havuç, 1 su bardağı pirinç, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı tereyağı, Tuz, Karabiber, 4-5 su bardağı su. *************************** Benim en sevdiğim ana yemekler..

Çukur 31. Bölüm 1. Fragmanı 01:00

Çukur 31. Bölüm 1. Fragmanı

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

Gazozlu Tatlı Tarifi - Tatlı Tarifleri 04:55

Gazozlu Tatlı Tarifi - Tatlı Tarifleri

Hamur ve şerbetli tatlı tarifleri sevenler için gazozlu tatlı tarifi videosu hazırladık. İçinde ceviz ve tam kıvamında şerbeti ile nefis bir tatlı mutlaka denemelisiniz. Gazoz tatlısı nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme..

Ailesini Efsane Troll'leyen Sevimli Minik 00:16

Ailesini Efsane Troll'leyen Sevimli Minik

Kolunu damacanaya sıkıştırmış gibi yaparak ağlayan ve ailesini troll'lemenin çok güzel bir yolunu bulan sevimli cimcimenin görüntülerini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 930 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İstanbullu Gelin 52. Bölüm Fragmanı 00:49

İstanbullu Gelin 52. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Chocolate Chip Cookie (Damla Çikolatalı Amerikan Kurabiyesi) 08:31

Chocolate Chip Cookie (Damla Çikolatalı Amerikan Kurabiyesi)

170 gr oda sıcaklığında tereyağ 1/2 su bardağı beyaz şeker 1/2 su bardağı esmer şeker 1 yumurta 1 yumurta sarısı 2.5 su bardağı un 1+1/4 çay kaşığı kabartma tozu 1 tutam tuz 1 paket vanilya 1 + 1/4 su bardağı Damla çikol..

Pastane Açması Tarifi 05:18

Pastane Açması Tarifi

5-6 su bardağı un, 1 su bardağı ılık süt, 1 su bardağı ılık su, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 1 adet 42 g’lık yaş maya, 2 yemek kaşığı şeker, 2 tatlı kaşığı tuz, 100 gr oda sıcaklığında olduğundan daha yumuşak tereyağ, Üzeri ..

Kardeşini Hem Seven Hemde Döven Minik Abla 00:14

Kardeşini Hem Seven Hemde Döven Minik Abla

Yeni doğmuş kardeşini sevmek isteyen abla bir anda kucağına aldığı bebeği önce bir güzel kokluyor ve öpüyor daha sonra da sinirlenip bir anda yüzüne tokat yapıştırıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Duygu Özaslan Ekim Sohbetleri Oje Kullandığım Ürünler Diziler 13:49

Duygu Özaslan Ekim Sohbetleri Oje Kullandığım Ürünler Diziler

Ayın en sevdiğim zamanı! Bu ayki sohbetimde sıkça sorduğunuz simli ojeyi ve nasıl daha kolay çıkarabileceğinizi de anlattım. Çok güzel dizi önerilerim var. Bilgi kutucuğunun devamında dizileri bulabilirsiniz????..

Duygu Özaslan Fondötensiz Ten Sarı Göz Makyajı 12:18

Duygu Özaslan Fondötensiz Ten Sarı Göz Makyajı

Fondöten kullanmadan ışıltılı, cıvıl cıvıl bir yaz makyajı yaptım! Makyajın geri kalanı oldukça sade olduğu için sarı göz makyajı da bence çok güzel durdu!..

Tavuk Kalamar Tarifi 02:25

Tavuk Kalamar Tarifi

MALZEMELER 2 adet bütün tavuk göğüs, 1 yumurta, 1 çay kaşığı salça, 1 çay kaşığı yoğurt, 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı pul biber, 1 çay kaşığı kekik, Kızartmak için sıvı yağ, Galeta unu. ********************** En sev..

El Açması Baklava Tarifi 09:22

El Açması Baklava Tarifi

MALZEMELER 1 yumurta + 1 yumurta sarısı, 1 su bardağı oda sıcaklığında su, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı sirke, 1 çay kaşığı kabartma tozu, Çay kaşığının ucuyla tuz, 3,5-4 su bardağı un, Açmak için bolca nişas..

Patlıcanlı Bulgur Pilavı Tarifi 03:59

Patlıcanlı Bulgur Pilavı Tarifi

Sebzeli yemek tarifleri sevenlere nefis bir patlıcanlı bulgur pilavı tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça kolay ve pratik olan bu güzel tarifimizi denemenizi tavsiye ederiz...

Gerçek Hayatta PUBG 06:02

Gerçek Hayatta PUBG

PUBG de gün geçmiyorki daha değişik şeyler olsun.Videonun içeriğide Gerçek Hayatta PUBG ve videoda gerçekten çok güzel olmuş.Bizde sizlerle paylaşmak istedik...

  • JET TV tarafından
  • 743 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çiğdem Sarp Mükemmel Siyah Beyaz Tırnak Süsleme Nailart 01:55

Çiğdem Sarp Mükemmel Siyah Beyaz Tırnak Süsleme Nailart

tırnak süsleme manikür pedikür eğitimleri ve uygulamaları için sitemizi ziyaret edin kanalımıza abone olun :)) çok güzel vidyolar geliyor..

Çağla Vücut Tipine Göre Bikini & Mayo Seçimi Moda Güzellik 12:40

Çağla Vücut Tipine Göre Bikini & Mayo Seçimi Moda Güzellik

Sevgili kızlar, güzel ülkemin minnoş kadınları. Kendimize göre mayo & bikiniyi nasıl buluyoruz? Sizin için gittim Penti'nin altını üstüne getirdim bir sürü bikini ve mayo seçtim. Bununla yetinmedim sizler için hediyeler ..

Ceren Ceylan Tıraş Hakkında Doğru Bilinen Yanlışlar Ve Çekiliş 06:24

Ceren Ceylan Tıraş Hakkında Doğru Bilinen Yanlışlar Ve Çekiliş

Merhaba arkadaşlaaar bugün sizlerle tıraş hakkında doğru bilinen yanlışları paylaştığım bu videoda Gillette Venus'le birlikte sizlere çok güzel de bir sürpriz hazırladık. Keyifli seyirler!♡..

Peynirli Pastane Poğaçası Tarifi 04:33

Peynirli Pastane Poğaçası Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta (birinin sarısı üzerine sürülmek için ayrılacak), 1 su bardağı ılık süt, 1 su bardağı ılık su, 150 gr tereyağ (eritilmiş), 6-7 su bardağı un, 1 küçük paket (instant) toz maya, 2 yemek kaşığı toz şe..

Şekerpare Tarifi 04:47

Şekerpare Tarifi

MALZEMELER 200 g oda sıcaklığında tereyağı, 3/4 su bardağı irmik, 1/2 su bardağı pudra şekeri, 2 yumurta (birinin sarısı üzeri için ayrılacak), 1 yemek kaşığı yoğurt, 1 yemek kaşığı sirke, 3,5-4 su bardağı un, 1 çay kaş..

Kuru Köfte Tarifi 02:50

Kuru Köfte Tarifi

MALZEMELER 500 gr orta yağlı kıyma, 1 adet soğan, 1 adet yumurta, 1 avuç ince kıyılmış maydanoz, 2 yemek kaşığı ekmek kırığı, 1 silme çay kaşığı karabiber, 1 tepeleme çay kaşığı kimyon, Tuz, Kızartmak için 1 çay bardağı..

Deniz Karasu Deborah Milano Makyaj Artisti Luca Mannucci Bana Ofis Makyajı Yaptı 12:53

Deniz Karasu Deborah Milano Makyaj Artisti Luca Mannucci Bana Ofis Mak

Çok güzel vakit geçirdiğim ve çok beğendiğim bu videoyu ben de sizlerle paylaşmak istedim.Umarım keyifle izlersiniz.Bu arada Luca çok tatlı bi insan...

Dereotlu Bezelye Yemeği Tarifi - Yemek Tarifleri 02:04

Dereotlu Bezelye Yemeği Tarifi - Yemek Tarifleri

Sebzeli yemek tarifleri yapın diye bize yazanlar için güzel bir dereotlu bezelye yemeği tarifi videosu hazırladık. Evde bulunabilecek az miktarda malzemeler ile nefis bir yemek yapabilirsiniz...

Fırında Sebzeli Baget Tarifi - Yemek Tarifleri 02:44

Fırında Sebzeli Baget Tarifi - Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri kanalımızda bugün sebzeli bir yemek olan fırında sebzeli baget tarifi videosu hazırladık. Sebzeli tavuklu yemek sevenler için güzel bir seçim olabilir...

Muzlu Magnolia Tarifi 02:49

Muzlu Magnolia Tarifi

Muzlu tatlı sevenler için çok kolay bir tatlı tarifi videosu hazırladık. Muzlu magnolia tarifi. Özellikle yaz aylarında hafif ve lezzetli, pratik bir tatlı tarifi için güzel bir seçim olabilir...