#En güzel gülen bebekler

Ünlü Çiftin Mutlu Günü Evleniyorum 02:05

Ünlü Çiftin Mutlu Günü Evleniyorum

Oyuncu Özge Özder ve müzisyen sevgilisi Sinan Güleryüz bu akşam nikah masasına oturuyor. Oyuncu Özge Özder ve uzun zamandır aşk yaşadığı Sinan Güler bu akşam dünyaevine giriyor. Güzel haberi sosyal medya hesabından d..

  • BETA tarafından
  • 767 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Afiyetle Fare Yiyen Çinli 00:30

Afiyetle Fare Yiyen Çinli

Çin,hayvanları ayırt etmeden yiren ülke,görüntüde bir Çinli özene bözene hazırladığı tabakta fareleribi bir güzel götürüyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.600 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Havuçlu Tarçınlı Kek Tarifi 04:48

Havuçlu Tarçınlı Kek Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt 2,5 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 1 silme tatlı kaşığı Tarçın, 2 adet küçük boy veya 1 adet büyük boy Havuç, 1 su bardağı iri..

Tava Tostu Tarifi 00:48

Tava Tostu Tarifi

Malzemeler: Yarım ekmek, Birkaç dilim kaşar peyniri, 2 çay kaşığı tereyağı. Tariflerimden faydalanan çok farklı yaş gruplarından, mesleklerden, şehirlerden kişiler var. Aldığım her yorum beni çok mutlu ediyor. Ancak yaş..

İşini Süper Hızlı Yapan 10 İnsan 04:21

İşini Süper Hızlı Yapan 10 İnsan

Konu: 1. Masa Temizleme Özellikle kalabalık restoranlarda ya da fast food zincirlerinde boşalan masaların yeni müşteriler için bir an önce temizlenmesi gerekir. Bu eleman da kendisinden bekleneni fazlasıyla hızlı şekil..

  • JET TV tarafından
  • 677 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Baterist Mısırcı 01:06

Baterist Mısırcı

Özellikle son zamanlarda pazarlar yetenek yarışmalarından daha fazla yetenek çıkartıyor. Emeğini hakkıyla yapan pazarcı kardeşlerimiz yetenekleriyle yaptıkları işi süslüyorlar. Bir mısırcı kardeşimizde mısır satıyor ama ..

  • JET TV tarafından
  • 576 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kürekle Yemek Servisi Yapmak 01:30

Kürekle Yemek Servisi Yapmak

Çin yemeklerinde yeni bir sunum getirmişler. Büyük baş hayvanları anlamak için güzel bir uygulama.....

  • JET TV tarafından
  • 1.360 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ayna - Looking Glass Türkçe Dublaj Hd İzle 1:43:38

Ayna - Looking Glass Türkçe Dublaj Hd İzle

Ray ve Maggie çocuklarını feci bir kazada kaybettikten sonra hayatlarında yeni bir sayfa açmak isterler ve bunun için de daha önce tanımadıkları bir kasabada satışta bulunan bir moteli satın alırlar ve orayı işletmeye ba..

Mercimek Köftesi Tarifi 03:50

Mercimek Köftesi Tarifi

Malzemeler : 1,5 su bardağı kırmızı Mercimek, 1 su bardağı ince bulgur, 4 su bardağı su, 1 adet kuru soğan, Büyük bir avuç dereotu, Büyük bir avuç maydanoz, Bir avuç taze nane, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı şal..

Acayip Güzelim Türkçe Altyazılı Fragman 02:22

Acayip Güzelim Türkçe Altyazılı Fragman

Renee Barrett kendine güveni düşük bir kadındır. Günlük olarak güvensizlik ve yetersizlik hisleriyle baş etmeye çalışan genç kadın günün birinde bir kaza geçirir ve başına sert bir darbe alır. Aldığı bu darbe sonucu özgü..

Kaleceyi Hayata Küstüren Gol 00:24

Kaleceyi Hayata Küstüren Gol

Slovenya Ligi'nin 3. haftasında Mura ile Domzale takımları karşı karşıya geldi. Ev sahibi takımın 5-1 gibi farklı bir skorla kazandığı maçta Mura forması giyen Slovenyalı futbolcu, güzel bir gole imza attı..

  • JET TV tarafından
  • 1.840 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Acayip Güzelim Türkçe Altyazılı Fragmanı #2 01:56

Acayip Güzelim Türkçe Altyazılı Fragmanı #2

Renee Barrett kendine güveni düşük bir kadındır. Günlük olarak güvensizlik ve yetersizlik hisleriyle baş etmeye çalışan genç kadın günün birinde bir kaza geçirir ve başına sert bir darbe alır. Aldığı bu darbe sonucu özgü..

Stil Baykuşu Protez Tırnak 20:11

Stil Baykuşu Protez Tırnak

Yeni yeni popüler olan hard gel tırnakları beraber uyguluyoruz. Çok pratik, kolay ve kısa zazmanda kendi kendinize uygulayabileceğiniz bu protez tırnaklar ile elleriniz çok güzel gözükecek :)..

Elmalı Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri 03:28

Elmalı Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri

art ve kek tarifleri sevenlere özel bugün nefis bir elmalı tart tarifi videosu hazırladık. İki hamur arasında müthiş tadı ve karamelize kıvamı ile on numara bir kek tarifi veriyoruz sizlere. Aslında tart dersek daha doğr..

Portakallı Islak Kek Tarifi  Kek Tarifleri 03:30

Portakallı Islak Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri sevenler için nefis bir video hazırladık, bayılacaksınız bu lezzete. Portakallı ıslak kek tarifi videosu. Yapımı da oldukça kolaydır ve herkes yapabilir. Tadı ise inanılmaz :) herkes mutlaka denemeli, tavsi..

Gerçek Tiramisu Tarifi 06:08

Gerçek Tiramisu Tarifi

Malzemeler: 28 adet biscotti savoiardi, 1 su bardağı hazırlanmış filtre kahve (2'si bir arada veya 3'ü bir arada da olabilir), Üzeri için kakao, Kreması için; 4 adet yumurta sarısı, 1 su bardağı şeker, 200 ml krema, 400 ..

Gül Böreği Tarifi 04:46

Gül Böreği Tarifi

Malzemeler: 3 adet yufka, 300 g beyaz Peynir veya lor peyniri, 1 su bardağı kıyılmış maydanoz, 3/4 su bardağı süt, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 yumurta sarısı, Çörek otu. Börek güzel şey. İster kahvaltıya yap, ister 5 çay..

Kendini Leopar Sanan Bengal Kedisi 00:09

Kendini Leopar Sanan Bengal Kedisi

Bengal kedisi, vahşi ve güzel olanla uysal olanı bir araya getirme tutkusuyla ortaya çıktı. 1963 yılında Jean S. Mill’in başlattığı ırk programı sonucunda, Vahşi Asya Leopar Kedisi ile evcil kısa tüylü kedinin çiftleşmes..

  • JET TV tarafından
  • 1.168 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bedellilerin Beklediği Muamele 01:00

Bedellilerin Beklediği Muamele

askeriye böyle olsaydı ne güzel olurdu değil mi ?..

  • JET TV tarafından
  • 682 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kapalak Kızı Fragman 02:08

Kapalak Kızı Fragman

1990'lı yıllarda Karadeniz dağlarının arasındaki Giresun'da yaşanan bir olay, birçok kişinin hayatını değiştirir. Okulun güzel hademesi Ayşe, 19 yaşında bir genç kızdır. Sevdiği adamın asker yolunu gözleyen Ayşe, günün b..

Tortilla (İspanyol Omleti) Tarifi 07:37

Tortilla (İspanyol Omleti) Tarifi

İspanyolların en sevdiği yiyeceklerden biri tortilla. Günün üç öğünü yiyebiliyorlar. Hatta bazen ara öğünlerde de:) Sevdikleri kadar da var, yalan yok. Özellikle kaliteli malzemelerle püf noktalarına dikkat edilerek yapı..

Sütün Dibinin Tutmaması İçin Ne Yapılır 00:37

Sütün Dibinin Tutmaması İçin Ne Yapılır

Kevserin Mutfağından kaynayan sütün dibinin tutmaması için güzel bir püf noktası. Son yıllarda kutu sütlerle ilgili ortaya atılan olumlu-olumsuz görüşler herkesin kafasını karıştırmaya başladı malum. Bu nedenle birçokla..

Yoğurt Tatlısı Tarifi 03:50

Yoğurt Tatlısı Tarifi

Malzemeler: 3 yumurta, 3 kahve fincanı şeker (klasik küçük türk kahvesi fincanı), 3 kahve fincanı yoğurt, 1 kahve fincanı sıvı yağ, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, 8 kahve fincanı un, Yarım limonun rendelenmiş ka..

Görme Engelli Babasına Kılavuzluk Eden Minik Kahraman 00:45

Görme Engelli Babasına Kılavuzluk Eden Minik Kahraman

Sen ne güzel bir şeysin öyle! ???? Görme engelli babasına ağzında emziğiyle yardım eden ufaklığın gözlerden yaş getirecek o anları.....

  • JET TV tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Stan Lee'nin Filmlerde ki Tüm Sahneleri (1922 - 2018) R.I.P. 04:49

Stan Lee'nin Filmlerde ki Tüm Sahneleri (1922 - 2018) R.I.P.

Stan Lee'nin 1922'den 2018 Kadar Hayatımıza Kattığı O Güzel Filmlerde Oynadığı Sahneler...

Paris’teki eylemler sırasında, tanıdık çıkan polis ve protestocunun selamlaştığı anlar 00:19

Paris’teki eylemler sırasında, tanıdık çıkan polis ve protestocunun se

Aslında bu dünya güzel bir yer: Paris’teki eylemler sırasında, tanıdık çıkan polis ve protestocunun selamlaştığı anlar.....

  • PengoTV tarafından
  • 1.070 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ces2019 Simülasyon 00:16

Ces2019 Simülasyon

#CES2019 görebileceğimiz diğer teknolojilerden biri de giyilebilir teknolojiler ile tüm hareketleri herhangi bir gecikme olmadan simüle edebilen ve kullanım amacı olarak 3D filmlerin yapılması, sağlık ve ergonomi alanınd..

  • PengoTV tarafından
  • 1.097 görüntüleme
  • 6 yıl önce
 Kalburabastı Tarifi  Cevizli Kalburabastı Tatlısı Nasıl Yapılır 06:22

Kalburabastı Tarifi Cevizli Kalburabastı Tatlısı Nasıl Yapılır

Kalburabastı Tatlısı için malzemeler 125 gr tereyağı 1 Çay bardağı süt 1 Çay barda sıvı yağ 2 Çorba kaşığı irmik 1 Çorba kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığ kabartma tozu 3 su bardağı un İri çekilmiş ceviz Şerbeti için 3 su bard..

6 Yaşındaki Çocuk Halıda Mavi Leke Bırakarak Hayatını Kaybetti  Annesi Herkesi Uyardı 03:39

6 Yaşındaki Çocuk Halıda Mavi Leke Bırakarak Hayatını Kaybetti Annesi

Konu: Küçük çocukları olan bir anne için, bir gün bile oldukça zor geçer. Yerlerde her zaman oyuncaklar vardır. Çocuklar etrafa yiyecek ve içecek dökerker. Evi toplamayı bitirdiğiniz an bir anda karşınıza dağ gibi çamaşı..

  • JET TV tarafından
  • 776 görüntüleme
  • 6 yıl önce
TUĞÇE KANDEMİR - KALBİ UZAKLARDA BİR ADAM VAR - DJ MEHMET TEKİN - REMİX 03:24

TUĞÇE KANDEMİR - KALBİ UZAKLARDA BİR ADAM VAR - DJ MEHMET TEKİN - REMİ

Merhaba Ben Mehmet Tekin ''TUĞÇE KANDEMİR - KALBİ UZAKLARDA BİR ADAM VAR' Adlı Şarkısına Yapmış Olduğum Remiximi Sizlere Sunuyorum Güzel bir Çalışma Oldu Keyifli Dinlemeler...