#En güzel gülen bebekler

Maceracı _ Hatay 1:12:27

Maceracı _ Hatay

Eşine az rastlanır tatların, sonu gelmez kahkahaların, en güzel sohbetlerin ve elbette yepyenibir şehri tanımanın özlemi içinde misiniz? Eğer cevabınız evet ise bu hafta Maceracı’yı sakın kaçırmayın. Çünkü Maceracı tüm n..

Barış Manço - Yine Bir Gülnihal 03:24

Barış Manço - Yine Bir Gülnihal

Yine bir gülnihal Aldı bu gönlümü Sim ten gonca fem Bibedel ol güzel Ateşin ruhleri Yaktı bu gönlümü Pür eda pür cefa Pek küçük pek güzel Görmedim kimsede Böyle bir dilruba Böyle kaş böyle göz Böyle el böyle..

Gururbey - Farketmez (Türkiyem) 03:08

Gururbey - Farketmez (Türkiyem)

Deli Gönlüm Kabardı Mı Coştu Mu Çanakkale Hiç Aklına Düştü Mü Dert Ettiğin Üç Beş Puşt Mu Tasa Etme Güzel Yurdum Türkiyem Yedi Düvel Sekiz Olsa Fark Etmez Atasından Duymadı Mı Fark Etmez Sönmedikçe Bir Ocak Terk Etmez Ta..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı 01:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurt dışında yaşayan vatandaşlara çağrı yaparak Yurt dışındaki vatandaşlarımıza yönelik olarak ‘Komşunu al gel’ kampanyasını başlatıyoruz. Türkiye, yurt dışındaki vatandaşlarımızın çe..

Bahar Candan İsyan Etti - Bana Hiç Güzelsiniz Demediniz! 11:08

Bahar Candan İsyan Etti - Bana Hiç Güzelsiniz Demediniz!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 25 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 128. bölümünde yarışmacılar Tuğçe Ekim'i güzel bulunca Bahar Candan, Tuğçe'yi kıskandı. Bahar daha sonra bazen güzel olduğunu duymak istediğini ama yarışmacıl..

  • ANKA tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ençok Bensu Soral mi Serenay Sarıkaya mı Beğeniliyor! 01:36

Ençok Bensu Soral mi Serenay Sarıkaya mı Beğeniliyor!

İkisi de güzel ikiis de başarılı...Peki sokaktaki insanlar bu iki güzel oyuncudan en çok hangisini beğeniyor...

  • ANKA tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Spor Salonunu Plaj Kumlarının Üzerine Kuran Salondan 10 Enfes Fitness Videosu 00:31

Spor Salonunu Plaj Kumlarının Üzerine Kuran Salondan 10 Enfes Fitness

Yanı başınızda bir denizin olduğunu bilip spor yapmak ne güzel olurdu değil mi? Onlarca ağırlığı kaldırdıktan sonra 2 dakika suya girmek... Düşüncesi bile güzel. Meksika'nın Quintana Roo eyaletindeki Tulum Jungle Gym'de ..

  • JET TV tarafından
  • 1.430 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evleri Yanınca Balkonda Yaşamaya Başlayan Yaşlı Çiftten Yardım Çığlığı 00:57

Evleri Yanınca Balkonda Yaşamaya Başlayan Yaşlı Çiftten Yardım Çığlığı

Antalya’da geçtiğimiz günlerde çıkan yangında evleri kül olan Durmuş Ali Güzel ile eşi Şerife Güzel yanan evlerinin balkon boşluğunda yaşıyor. Kanser tedavisi gören, yiyecek ekmek dahi bulamayan Durmuş Ali Güzel kendiler..

  • JET TV tarafından
  • 747 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço  Bu Gün Bayram 02:39

Barış Manço Bu Gün Bayram

Sen gittin gideli İçimde öyle bir sızı var ki Yalnız sen anlarsın Sen şimdi uzakta Cennette meleklerle Bizi düşler ağlarsın Bugün bayram Erken kalkın çocuklar Giyelim en güzel giysileri Elimizde taze kır çiçekleri Üzmey..

Mere Haath Mein - Fanaak 04:11

Mere Haath Mein - Fanaak

Ellerin Benim Ellerin benim olduğunda Cennetin kapıları benim olur. Ellerin benim olduğunda Cennetin kapıları benim olur. Bana yakın olduğunda, dünya kimin umurunda , Aşkınla perşanım ,zaferler kazansamda. Ellerin..

Ez ji te Durim - (DURYATE) - Çetin Yazgan KÜRTÇE 2017 03:49

Ez ji te Durim - (DURYATE) - Çetin Yazgan KÜRTÇE 2017

Sana doymadım Canımın hasreti Oy oy sana doymadım Vallah yaşam sensiz güzel değil Oy oy sana doymadım Vallah doymadım doymadım doymadım doymadım Oy oy sana doymadım Vallah yaşam sensiz güzel değil Oy oy sana doymadım ..

Barış Manço - Kazma 03:32

Barış Manço - Kazma

Selam büyükler merhaba çocuklar Bu akşam size yeni bir öyküm var Dilim sürçerse kusura bakmayın Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı var Diyeceğim o ki kişi yetinmeli Yaşam dediğin kısacık bir çizgi Namus şeref onu..

Engin Nurşani - Kolay mı Sandın_ 05:19

Engin Nurşani - Kolay mı Sandın_

Yıllarca peşinde gezdiğim kadın Seni unutması kolay mı sandın Adına türküler yazdığımı kadın Seni unutması güzel kolay mı sandın Seni unutması yar yar kolay mı sandın Ellerim titriyor dilim konuşmaz Gönül sevmeyinc..

Barış Manço - Nane Limon Kabuğu 06:23

Barış Manço - Nane Limon Kabuğu

Eski adamlar doğruyu söylemiş Bir çiçekle bahar olmaz Kişi kendini bilip sağa sola sormalı Can pazarı bu oyun olmaz Zürafanın düşkünü beyaz giyer kış günü Sonunda şifayı kapıpta şaşırınca Bana gel beni dinle iyi ya..

Petek Dinçöz ft Resul Dindar  Teşekkürler 03:30

Petek Dinçöz ft Resul Dindar Teşekkürler

Petek Dinçöz ft. Resul Dindar - Teşekkürler Şarkı Sözleri : Bugün bizim en mutlu günümüz Bize yazılan bir kader var yeniden başlıyoruz Bugün bizim yeniden doğum günümüz Allahım sana sonsuz teşekkürler ediyoruz Sen beni..

  • Candy tarafından
  • 1.951 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Durmaz - Küçüktüm 04:35

Barış Durmaz - Küçüktüm

Küçüktüm Benim de sizin gibi güzel hayallerim vardı. 18 oldum büyüdüm sandım ve bu yalana inandım. Ellerimi tutan serseriyi sevgilim sandım. Seven insan böyle yapar mı, Sevdiğini ateşe atar mı, Çiçeklerden güzel yarini..

Tuğba Özay - Tatil 03:56

Tuğba Özay - Tatil

Bu yaz tatile çıkmalıyım dert keder unutmalıyım Rakıyı da şarabı da devirip kanatlanmalıyım Bu yaz tatile çıkmalıyım işi gücü bırakmalıyım Dünyaya bir kere geldik uzaklaşmalıyım Hemen tatile çıkmalıyım Kumsala bir..

Erdoğan'dan Beşiktaş'a Övgü 01:18

Erdoğan'dan Beşiktaş'a Övgü

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şampiyonlar Ligi'nde Porto'yu güzel bir oyunla mağlup eden Beşiktaş'a övgüler yağdırdı. Beşiktaş'ın gayet güzel bir oyunla galip geldiğini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Gayet güzel gollerle ve..

Miss Turkey 2017 Birincisi Belli Oldu 04:12

Miss Turkey 2017 Birincisi Belli Oldu

Türkiye'nin en güzel kızının seçildiği yarışma olan Miss Turkey'de heyecan sona erdi. Birçok adayın katıldığı Miss Turkey 2017'de Türkiye'nin en güzel kızı belli oldu. İşte Türkiye'nin en güzel kızı ve Miss Turkey 2017'y..

  • ANKA tarafından
  • 666 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Coşkun Sabah  Sen Bambaşkasın 05:27

Coşkun Sabah Sen Bambaşkasın

Dinlediğim en güzel şarkılardasın En güzel gülüşlerde bakışlardasın Sen kalbimin sahibi kara sevdamsın Kimseye benzemez sen bammaşkasın Her halin öyle güzel hep sıcacıksın İçimde yaşıyorsun benim aşkımsın Seni sorsalar b..

Buray'dan Oyunculuğa Yeşil Işık 02:19

Buray'dan Oyunculuğa Yeşil Işık

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Buray, alacağı eğitimin ardından oyunculuğa yeşil ışık yakabileceğini belirtti. Şarkıcı Buray, 11. Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu’nun kapanışı ve JLL Türkiye taraf..

  • ANKA tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzlemesi Çok Zevkli Atlama Sahnesi 00:39

İzlemesi Çok Zevkli Atlama Sahnesi

Herkes Bu Kadar Güzel Atlayamaz , Birde Güzel Olunca Daha da Güzel oluyor :-D..

  • Cowboy tarafından
  • 1.159 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şoför Nebahat Artık Ti̇yatro Sahnesi̇nde 04:36

Şoför Nebahat Artık Ti̇yatro Sahnesi̇nde

Çiğdem Tunç Tiyatrosu tarafından tiyatroya uyarlanan Şoför Nebahat adlı oyunun galası, önceki akşam Grand Pera Emek Sahnesi'nde gerçekleşti. Yeşilçam'ın unutulmayan karakterlerinden Şoför Nebahat tiyatroseverlerle b..

  • BETA tarafından
  • 710 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Dış Görünüşe Önem Veririz 02:52

Neden Dış Görünüşe Önem Veririz

Neden sunucusu Hilal Şefkatli, bu eğlenceli ve komik bölümde neden dış görünüşe önem verdiğimizi sorguluyor. Onca güzellik önerileri, güzellik tüyoları, günlük bakım rutinleri, kozmetik ürünleri, moda, kıyafetler, nede..

Neden Evlenmekten Korkarız 03:44

Neden Evlenmekten Korkarız

Yaz geliyor. Yine sosyal medya gelinlikli profil fotosuna doyacak. Bu bile başlı başına evlenmekten korkma nedeni ama gelin biz diğer nedenlerine bakalım. Korku nedeni 1: “acaba özgürlüğüm kısıtlanacak mi?” Evliliği matr..

Yeni Yılın İlk Bombası Tarkan Ve Bülent Ersoy'dan Geldi 09:04

Yeni Yılın İlk Bombası Tarkan Ve Bülent Ersoy'dan Geldi

Tarkan ve Bülent Ersoy, hazırlıkları uzun zamandır devam eden düet için önceki akşam Ozan Çolakoğlu’nun Ulus’taki stüdyosunda bir araya geldi. Ersoy, stüdyo çıkışında, Tarkan için bebek müjdesini verdi. Bülent Ersoy ve T..

  • BETA tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emina Sandal O Soruya Bakın Ne Cevap Verdi 03:48

Emina Sandal O Soruya Bakın Ne Cevap Verdi

“İstanbul Winter Dream”in açılışına katılan Mustafa Sandal’ın güzel eşi Emina Sandal oğulları Yavuz ve Yaman’la birlikte eğlenceli anlar yaşadı. Çocuk için yapılan alanda oğulları Yavuz ve Yaman’la vakit geçiren güzel şa..

  • BETA tarafından
  • 503 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aşk İksiri'nin Tarifi Viyana'da 03:55

Aşk İksiri'nin Tarifi Viyana'da

Donizetti'nin Aşk İksiri Viyana Devlet Operası'nda sahneleniyor Donizetti'nin Aşk İksiri adlı eseri isteksizce operaya uyarladığı söylenir. Benjamin Bernheim'ın başrolünde Viyana Devlet Operası'nda gösterime giren eserd..

Bestemsu Özdemir, Hakkında Çıkan Aşk İddialarına İsyan Etti 01:24

Bestemsu Özdemir, Hakkında Çıkan Aşk İddialarına İsyan Etti

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaymaklı Mısır Ekmeği Tarifi 08:54

Kaymaklı Mısır Ekmeği Tarifi

500 gr mısır unu 150 gr kaymak 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker 60 ml zeytinyağı 1 paket kabartma tozu 650-850 ml sıcak su Mısır ekmeği deyince o kadar çok farklı yapan var ki, ayçiçek yağlı, zeytinyağlı, tereyağ..