#En güzel gülen bebekler

Baharın Neslihana Yaptığıı Yorum Şok Etkisi Yarattı! 11:17

Baharın Neslihana Yaptığıı Yorum Şok Etkisi Yarattı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 22 Mart 2017 Çarşamba günü yayınlanan 99. bölümünde Bahar Candan, Neslihan Doğrusöz'e daha önce çok yakışıklısın demek istediğini ama bugün Neslihan'ın çok güzel göründüğünü söyledi. Simay Toka..

  • ANKA tarafından
  • 746 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat) 05:01

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat)

Merhaba gelmeyen sevgilim, merhaba sevmeyen sevgilim, merhaba yalnızlığın ortasın da terk edip giden sevgilim. Merhaba Tanıdın mı bu ihanet ettiğin kızı? Senin istediğin gibi başlayayım sözlerime. Neden terk ettiniz ki..

Neslihan Atagül Ve Fahriye Evcen'in Yaprak Dökümü Dizisindeki Halleri! 01:33

Neslihan Atagül Ve Fahriye Evcen'in Yaprak Dökümü Dizisindeki Halleri!

Son günlerde birbirleriyle kıyaslanan güzel oyuncular, yıllar önce dev bir yapıtta birlikte rol almışlardı.İşte o diziden kareler sizlerle...

  • ANKA tarafından
  • 4.752 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çizgi Film  Musti  Kardan Adam Türkçe Dublaj 05:02

Çizgi Film Musti Kardan Adam Türkçe Dublaj

Hangi çocuk karı sevmez ki! Kedicik Musti ve arkadaşı bay tavşan da karı seviyor. Birlikte çok güzel bir kardan adam yapmışlar. Ama hava ısınmaya başladı bile. Ya kardan adam erirse? Meraklı kamyon Leo'nun noel ağacı da ..

Çizgi Film  Rubi ve Jojo  Fotoğraf 06:08

Çizgi Film Rubi ve Jojo Fotoğraf

Rubi ve Jojo dizisi küçük çocuklar için. Rubi babasının fotoğraf makinesiyle resimler çekmek istiyor. Jojo çok güzel pozlar veriyor. Çufçuf da resim çekmek istiyor. Bakalım Rubi ve Jojo'nun resimleri güzel olacak mı...

Murat Belet - Senle Mekke Medine 04:42

Murat Belet - Senle Mekke Medine

Sen sultаsın ben gedа Cаnım kurbаn yа Resul Bu cаn yolunа fedа Ashаb gibi yа Resul Senle Mekke Medie döndü gül bаhçesine Senin güzel emrine buyurduk biz yа Resul Yürekler pаrepаre hicrаnındа yа Resul Bаğlаnmış sinelerin..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.899 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gizem Karaca Game Of Throns Dizisinin Seçmelerinemi Hazırlanıyor 00:49

Gizem Karaca Game Of Throns Dizisinin Seçmelerinemi Hazırlanıyor

Çok büyük bir izleyici kitlesi bulunan yabancı dizi Game Of Throns Dizisinin seçmelerine katılacağı konuşulan güzel oyuncu bakın konuyla ilgili neler söylemiş...

  • ANKA tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dans Et Eğlen Alkışla  Edis ile Feris  Çocuk Şarkıları 01:23

Dans Et Eğlen Alkışla Edis ile Feris Çocuk Şarkıları

Haydi gül neşelen, bugün en güzel günün Dans et, zıpla,eğlen bugün senin doğum günün Haydi mumları üfle, bir dilek tut düşündüğün Şarkı söyle neşelen, bugün senin doğum günün İyiki doğdun la la la Mutlu yıllar la la la ..

Dilşah Demir Kimdir? 01:26

Dilşah Demir Kimdir?

Güldür Güldür adlı televizyon şovunda oynamaktadır. Dilşah Demir, 1985 yılında İstanbul’da doğmuştur. Babası Gebze’nin tanınmış doktorlarından İsmail Demir’dir. 2003-2004 Yıllarında İzmit Halk Eğitim Merkezinde Oyunculuk..

Hande Erçel Kimdir? 01:09

Hande Erçel Kimdir?

1993 Balıkesir Bandırma doğumludur. Güzel oyuncu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü'nde okumaya devam ediyor...

Bak Sen Şu Ufaklıklara 06:17

Bak Sen Şu Ufaklıklara

Gayet güzel bir çalışma olmuş..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.195 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deniz ve Nergiz Gerginlik - Kuliste Bana Öyle Bir Kelime Kullandı ki 13:51

Deniz ve Nergiz Gerginlik - Kuliste Bana Öyle Bir Kelime Kullandı ki

İşte Benim Stilim 7. Sezon 30 Mart 2017 Perşembe günü yayınlanan 106. bölümünde Bahar Candan, Nergiz Nesrullayeva'nın kendisiyle arkadaş olmaya çalıştığını söyleyerek bunun da güzel olduğunu söyledi. Öykü Serter ise herg..

  • ANKA tarafından
  • 711 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cengiz Coşkuner Seni Gidi Seni 1990 03:32

Cengiz Coşkuner Seni Gidi Seni 1990

Seni gidi seni Seni gidi seni Seni gidi seni Seni gidi seni Seni gönlüme girdin Ne yaptında kendini sevdirdin Ben hiç aşık olmazdım Bir kişiye bağlanmazdım Demekki büyük söyledim Seni gidi seni Seni gönlüme g..

Dünyanın En Kaliteli 10 Tabancası 11:44

Dünyanın En Kaliteli 10 Tabancası

Dünyanın En Kaliteli 10 Tabancası Hemen İzle..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Payitaht Abdülhamid 6.Bölüm - Hicaz 03:03

Payitaht Abdülhamid 6.Bölüm - Hicaz

Trt nin en güçlü ve iddialı dizilerinden olan Payitaht Abdülhamit'in 6. bölümündeki en güzel sahnelerden birisi daha sizlerle, iyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sana Dönmeyeceğim - Toprak ft. Berkay (Official Video) #2017 04:08

Sana Dönmeyeceğim - Toprak ft. Berkay (Official Video) #2017

Toprak ve Berkay’ın birlikte yaptığı düet şarkı “Sana Dönmeyeceğim” isimli yeni şarkısını dinleme sayfasındasınız. Toprak (Ft.Berkay) – Sana Dönmeyeceğim Şarkı Sözleri; Benim sana verdiğim değerin Önemin sadece yarısın..

  • Aykut AKSU tarafından
  • 2.529 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aşkın Delisi İzle 02:17

Aşkın Delisi İzle

Bir Maraş dondurmacısının hayatında ne kadar farklılık olabilir ki! Ekrem uzun zamandır babasından aldığı meslek olan dondurmacılık mesleğini en iyi şekilde devam ettirmektedir. Bunun yanı sıra oldukça büyük bir aşkta be..

  • PengoTV tarafından
  • 1.596 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sivasspor-2-0-Manisaspor & Maç Özeti  02:48

Sivasspor-2-0-Manisaspor & Maç Özeti

02/04/2017 ‘de Türkiye TFF (PTT) 1. Liginin 26. Haftasında Oynanan Sivasspor – Manisaspor maçında: Ev sahibi Sivasspor konuk ettiği Manisaspor karşısında Goller: Galip Güzel (1-0) 28′, Leandrinho (2-0) 59’ Stadyum: Yen..

Tanju Okan Çal Çingene 03:51

Tanju Okan Çal Çingene

Çal çingene çal bir daha Al götür beni ona Kemanınla gitarınla O güzel şarkılarınla Al beni götür beni aşkıma Çal çingene çal bir daha Seviyorum inan bana Saçlarıyla havasayıla Yalanıyla nazlarıyla Seviyorum anlasana Ç..

Ekrandan Lezzet Fışkırtan, Food Porn'un Zirvesi Kanaldan 23 Yemek Videosu-1 05:30

Ekrandan Lezzet Fışkırtan, Food Porn'un Zirvesi Kanaldan 23 Yemek Vide

Dünyanın en güzel yemek videolarını üreten Almazan Kitchen kanalından birbirinden güzel, izlemesi 'aşırı' keyifli yemek videolarını sizler için derledik. İzlerken insanın aşırı huzur bulduğu, bir yandan da kıskandığı aca..

  • PITIRCIK tarafından
  • 3.996 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Madrigal - Sonunda 03:54

Madrigal - Sonunda

Bir karışıklık var sadece bende mi Diğer bütün hayatlar birbirinden güzel mi İsyan edemem ki nasıl geçebilir zaman Yaşamadan toparlanmadan Yeni gezegen gibi boş hayaller peşinde Eski günleri yad eder bi biçimde Teslim o..

Barış Manço - Bugün Bayram 02:34

Barış Manço - Bugün Bayram

Sen gittin gideli içimde öyle bir sızı var ki Yalnız sen anlarsın Sen şimdi uzakta cennette meleklerle bizi düşler ağlarsın Bugün bayram erken kalkın çocuklar Giyelim en güzel giysileri Elimizde taze kır çiçekleri ..

Barış Manço - La Casba Della Mamma Tulipano 04:03

Barış Manço - La Casba Della Mamma Tulipano

La Casa della Mamma Tulipano Corre un fiume fra quelle montagne li c'e un fiore della casa grande ti offiera il vino se lo chiederai e ti sentirai bene perche tu sei bello e giovane come il suo grande amor puvi sog..

Güzelden Gürkana Doğum Günü Sürprizi! 06:06

Güzelden Gürkana Doğum Günü Sürprizi!

Evleneceksen Gel programının 11 Nisan Salı günü yayınlanan bölümünde Güzel'den ayrıldığı sevgilisi Gürkan'a sürpriz bir doğum günü kutlaması hazırlandı...

  • ANKA tarafından
  • 1.150 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayhan Işık  Filiz Akın Çolpan İlha 00:46

Ayhan Işık Filiz Akın Çolpan İlha

Yeşilçam Yıldızlarının İlk Kez Yayınlanan Görüntüleri Erler Film tarafından ilk kez yayınlanan Yeşilçam'ın siyah beyaz yıllarına ait görüntüler hem içerikleri hem de Yeşilçam yıldızlarının içten sunumlarıyla duygulandır..

Deniz ve Bahar Birbirine Girdi Deniz Sonunda Patladı! 12:22

Deniz ve Bahar Birbirine Girdi Deniz Sonunda Patladı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 13 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 118. bölümünde Maryam Haeri, Deniz Serkanova'nın normalde güzel giyindiğini ama bugün beğenmediğini söyleyince Bahar Candan buna kahkahalar attı ve Deniz'..

  • ANKA tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Göksel Arsoy Fatma Girik Hüseyin Baradan 00:23

Göksel Arsoy Fatma Girik Hüseyin Baradan

Erler Film tarafından ilk kez yayınlanan Yeşilçam'ın siyah beyaz yıllarına ait görüntüler hem içerikleri hem de Yeşilçam yıldızlarının içten sunumlarıyla duygulandırıyor, gururlandırıyor, 'sen ne güzel sinemamızdın Yeşil..

Beni Hala Seviyor Musun Filiz Akın & Kartal Tibet 01:05

Beni Hala Seviyor Musun Filiz Akın & Kartal Tibet

Aydın Hayrullah Bey'in tek oğludur. Bu yüzden onu çok sevmekte ve ilgilenmektedir. Aydın bazı günlerde barlara takılır ve bir gün barda bir kızla tanışır. Tanıştığı kız kadın oyuncu Feri Cansel'dir. Cilveli Kız filminde ..

Sen Kaşarlanmış Bir Sokak Sürtüğüymüşsün 02:11

Sen Kaşarlanmış Bir Sokak Sürtüğüymüşsün

Aydın Hayrullah Bey'in tek oğludur. Bu yüzden onu çok sevmekte ve ilgilenmektedir. Aydın bazı günlerde barlara takılır ve bir gün barda bir kızla tanışır. Tanıştığı kız kadın oyuncu Feri Cansel'dir. Cilveli Kız filminde ..