#En hızlı kıyafet giyme yarışına giren İki İtfaiyecinin eğlenceli anları

Ceza - Bir Minik Mikrofon 04:47

Ceza - Bir Minik Mikrofon

Ceza - Bir Minik Mikrofon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sapır sapır dökülür yere patır patır ayak sesleri vardı düşmanın yok oldu hatırlatın zaten akıl makıl yok birinde çatır çatır aldım hep ben şadırvanın başında takıld..

Zor onlarda bazen cesur bir karar almak gerekiyor. Aynen F-16 uçağının tam 46 yıl önce yanlışlıkla ve  uçması gibi. 00:45

Zor onlarda bazen cesur bir karar almak gerekiyor. Aynen F-16 uçağının

Zor onlarda bazen cesur bir karar almak gerekiyor. Aynen F-16 uçağının tam 46 yıl önce yanlışlıkla ve uçması gibi. 20 Ocak 1974 tarihinde, General Dynamics şirketi o zamanlar ismi YF-16 olan yeni savaş uçağının, pistte..

  • PengoTV tarafından
  • 177 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Havaların Isınmasıyla Virüs Adeta Unutuldu 02:01

Havaların Isınmasıyla Virüs Adeta Unutuldu

Yeni normal hayata geçiş oldukça hızlı gerçekleşti. Koronavirüs adeta unutuldu. Vaka sayıları günden güne artarken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca uyarılarını sürdürüyor. Maske ve mesafeye dikkat diyor ama havaların da ı..

15 Temmuz Treni İlk Seferine Çıktı 01:23

15 Temmuz Treni İlk Seferine Çıktı

Hain darbe girişiminin 4. yıl dönümünde 15 Temmuz görseliyle giydirilen Demokrasi ve Milli Birlik Treni ilk seferine Ankara'dan çıktı. Yüksek hızlı tren 2 ay boyunca yaklaşık 45 bin kilometre yol yapacak...

Dünyanın en kısa evliliği! 01:26

Dünyanın en kısa evliliği!

HEM EN KISA SÜRELİ EVLİLİĞE, HEM DE DÜNYANIN EN HIZLI BOŞANMA DAVASINA İMZA ATTILAR... ÖMÜR BOYU BİRLİKTE MUTLU OLMAK İÇİN NİKAH MASASINA OTURAN ÇİFTİ, SADECE 3 DAKİKADA AYIRAN SEBEP İSE BAKIN NEYDİ.....

KPSS trafiğine vali çözümü! 01:26

KPSS trafiğine vali çözümü!

Hızlı, doğru, tarafsız habercilik anlayışı.....

Minibüs şoförünün dikkati faciayı önledi 00:31

Minibüs şoförünün dikkati faciayı önledi

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde freni boşalan kamyon, hızlı bir şekilde geriye doğru geldi. Kameralara yansıyan kazada, minibüs şoförünün dikkati sayesinde büyük bir facianın önüne geçildi...

Zabıtaya bıçaklı saldırı! 01:32

Zabıtaya bıçaklı saldırı!

Türkiye'nin ve dünyanın sıcak gündemini aktarırken, hızlı, doğru, tarafsız habercilik anlayışıyla güvenirliğin ve saygınlığın adresi olmaya devam ediyor..

  • GÜL tarafından
  • 19 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hatay'da darp edilen gelin, damattan şikayetçi oldu 00:26

Hatay'da darp edilen gelin, damattan şikayetçi oldu

Hatay'da yol kenarında damadın geline şiddette bulunmasının ardından, gelinin damattan şikayetçi olduğu açıklandı. Tartışmanın ise damadın yolda hızlı gitmesinden kaynaklandığı belirtildi...

Her Çocuk Özeldir 00:57

Her Çocuk Özeldir

Bugün günlerden Müzik ! ???????? Her Cumartesi Zeynep Alin’le müzik dersine gidiyoruz. ???? Müziğin özel eğitime katkısı inanılmaz boyutlarda. Zeynep Alin müzik eğitimine gelmeye başladıktan sonra konuşması çok hızlı b..

  • PengoTV tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 5 yıl önce
15 gündür kayıp Miraç'ın annesi- Oğlumu bulun 09:44

15 gündür kayıp Miraç'ın annesi- Oğlumu bulun

Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde, bayram ziyaretine geldikleri anneannesinin evinin önünde oynarken kaybolan 4 yaşındaki Miraç Çiçek, 15 gündür bulunamadı. Miraç'ın annesi Firdevs Çiçek, gözyaşları içerisinde oğlunun bulunm..

Halk otobüsü şoförü ambulans için yolu kapattı 00:52

Halk otobüsü şoförü ambulans için yolu kapattı

Aydın'da halk otobüsü sürücüsü, hasta taşıyan ambulansın yoluna hızlı bir şekilde devam edebilmesi için kavşaktan gelen akışı aracıyla durdurdu. O anlar kameraya yansıdı...

Aldatılan eş dedektife koşuyor 03:14

Aldatılan eş dedektife koşuyor

SOSYAL MEDYA, HIZLI İLETİŞİM, ÇOK ETKİLEŞİM, ŞİFRELİ HESAPLAR DERKEN, ŞÜPHELER ARTTI... 'YOKSA ALDATILIYOR MUYUM?' DİYEN, SOLUĞU ÖZEL DEDEKTİFLERDE ALIYOR... TALEP SON AYLARDA BİRKAÇ KAT ARTTI... PEKİ ALDATAN EŞLER NASIL..

Artık Seyahat Etmek Çok Daha Zor Olacak 01:27

Artık Seyahat Etmek Çok Daha Zor Olacak

Avrupa'da seyahatler için getirilmesi düşünülen aşı sertifikası programı bir süreliğine ertelendi. Bir araya gelen AB üye ülkeleri mutant virüsün hızlı artışına karşı daha sert ve caydırıcı kararlar alacaklarını açıkladı..

Halit Bilgiç - Bu Kente Bir Daha Gel ( 2020 YENİ ) 04:44

Halit Bilgiç - Bu Kente Bir Daha Gel ( 2020 YENİ )

Bu kente bir daha gel Yağmurları da getir Uyandır umudumu Sevişen sözler ile Heybende oyun getir O sıska çocuklara Biraz da gülüş olsun Bahara, kadınlara Sonra ekmek olalım olur mu? Acısı acıkana Ama unutma beni Sarıl..

'Burdur Gölü'ndeki kuruma su kuşlarına sayısal olarak zarar verecek' 08:57

'Burdur Gölü'ndeki kuruma su kuşlarına sayısal olarak zarar verecek'

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü öğretim üyesi Ornitolog (kuş bilim uzmanı) Prof. Dr. Tamer Albayrak, Burdur Gölü'nün son dönemde ciddi oranda çekilme gösterdiğini söyle..

Mutasyonlu Virüs Kabusu Başladı 01:58

Mutasyonlu Virüs Kabusu Başladı

Kısıtlamalarda esnemeye gidilmesi beklenirken, bu kez mutasyonlu virüs kabusu başladı. Türkiye'de mutasyonlu virüse yakalananların sayısı arttı 128 oldu. Uzmanlar uyarıyor, hızlı yayılan mutasyonlu virüse karşı tedbirler..

1 saniyede 2 HGS geçiş ücreti ödedi! 02:05

1 saniyede 2 HGS geçiş ücreti ödedi!

AYNI KÖPRÜDEN 1 SANİYE ARAYLA GEÇTİN DENDİ, 2 HGS GEÇİŞİ BİRDEN ÖDEMESİ İSTENDİ. ARA ARA HIZLI GEÇİŞ SİSTEMİNİN BİR GEÇİŞ FAZLA ALDIĞINI İDDİA EDEN TAKSİCİ, BU AKSAKLIĞIN GİDERİLMESİNİ İSTEDİ...

Tehlikeli rekor 03:19

Tehlikeli rekor

Türkiye’de tablo tahmin edilenden de çok hızlı şekilde kırmızıya döndü. Yoğun bakımlarda yoğunluk giderek artıyor. Bilim Kurulu üyeleri tabloyu tersine döndürmek için en sert önlemlerin masaya gelme ihtimali ile ilgili k..

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor 06:01

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' 330 kilometre uzunluğundaki Ankara-Niğde Otoyolu, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle açılacak. Otoyol, yerli ve milli akıllı ulaşım sistemleri altyapısı ile tek..

KORONAVİRÜS ÇÖZÜM MERKEZİ 03:00

KORONAVİRÜS ÇÖZÜM MERKEZİ

4 EKİP, 30 PERSONELLE TEK AMAÇ: EN HIZLI VE GÜVENLİ SAĞLIK HİZMETİNİ SUNABİLMEK..

Brüksel’in Afyonkarahisar’a Dönüştüğü Mahalle Belçika’nın Emirdağ’ında 02:57

Brüksel’in Afyonkarahisar’a Dönüştüğü Mahalle Belçika’nın Emirdağ’ında

Avrupa Birliği’nin başkenti Brüksel’deki “Küçük Afyon” ilgi odağı oluyor. Küçük Anadolu olarak adlandırılan ve Belçika’nın Emirdağ’ı olarak bilinen Schaerbeek’te yaşayan Afyonlular durumdan oldukça memnun. Hızlı, doğru, ..

Büyükçekmece’de Minibüs Şoföründen Hamile Yolcuya Azar 00:52

Büyükçekmece’de Minibüs Şoföründen Hamile Yolcuya Azar

Büyükçekmece'de bir minibüs şoförü, hızlı gitmesinden dolayı kendisinden şikayetçi olan hamile yolcuyu ve diğer yolcuları azarladı. Rahatsız olan hamile yolcu minibüsten inerken sürücüye, ‘bedduamı alırsın' diyerek tepki..

Kardiyak - Fybertest - (Official Video) 02:40

Kardiyak - Fybertest - (Official Video)

FYBERTEST (Ya ya) hıza mı takılır hayranlarım akorumu High side tarafa çekip o hayvan tenoral akışı sağlar Sesim o sürede çatlar dakikalarını harca Bu çocuk yeni mi? (hayır hayır...) 10 yıl oldu aslan, anca döndü devr..

Pandemi Süreci Soba Satışlarını Artırdı 02:29

Pandemi Süreci Soba Satışlarını Artırdı

Konya’da pandemi süresince şehirden uzaklaşarak bahçeli evlere gidenler, hava sıcaklarının da yavaş yavaş azalmasıyla soba satışlarını artırdı. Mart ayından bu yana yaşanan korona virüsle mücadele kapsamındaki kısıtlamal..

Nato Finlandiya Ve İsveç NATO’Ya Üyelik Başvurusunda Bulunursa Memnuniyetle Karşılanacak 04:10

Nato Finlandiya Ve İsveç NATO’Ya Üyelik Başvurusunda Bulunursa Memnuni

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Finlandiya ve İsveç'in NATO üyeliğine başvurması durumunda memnuniyetle karşılanacaklarını ve sürecin hızlı ilerleyeceğini söyledi...

Yolun Karşısına Geçerken Kazaya Neden Olan Amca 00:13

Yolun Karşısına Geçerken Kazaya Neden Olan Amca

Topal amca yolun karşısına geçerken hızlı davranamayınca bir sürücü fren yapıp amcaya yol vermiş. Sürücünün fren yapmasıyla kazalar silsilesi başlamış...

  • PengoTV tarafından
  • 520 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Gerçekleri Bilmenizi İstemiyorlar! 50:36

Gerçekleri Bilmenizi İstemiyorlar!

02:38 Ekonomistleri Neden Dinlemeyelim? 06:52 Hangi Yatırımı Yapmalıyız? 21:19 Altın Ne Olur? 28:27 Met Başaran Finansal Özgürlük için Ne Yaptı? 40:00 Küçük Paralarla Yatırım Yapma Tekniği! 48:38 Paramızı Nasıl Yönetebil..

  • STUDIO AS tarafından
  • 695 görüntüleme
  • 3 hafta önce
İstanbul Ormanları 15 Yıldır Büyükada’dan Hatun Ablaya Emanet 03:56

İstanbul Ormanları 15 Yıldır Büyükada’dan Hatun Ablaya Emanet

İstanbul’un oksijen deposu ormanlarının içerisinde, 2017 yılında yapımı tamamlanan Büyükada yangın gözetleme kulesinde görevli Hatun Aydın, elindeki dürbün ile gün boyu ormanları izleyerek yangınlara karşı korunmasını sa..

Kök Hücre İle Kısırlığa Çare- 03:21

Kök Hücre İle Kısırlığa Çare-

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde (OMÜ) araştırmacılar kök hücre ile kısırlığa çare bulmak için çalışmalarına başladı. OMÜ Kök Hücre Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde hastalıkların tedavisine yönelik çözümler üretmek..