#En hızlı kıyafet giyme yarışına giren İki İtfaiyecinin eğlenceli anları

 Oklava ve Merdanesiz Tel Tel Katmer  Nasıl  Yapılır 12:34

Oklava ve Merdanesiz Tel Tel Katmer Nasıl Yapılır

Katmer için malzemeler 1 kg un ( 8 su bardağı un ) Bir tatlı kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı instant maya 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 yemek kaşığı tuz 3 su bardağı kadar su (azar azar ilave ediyoruz ) Ara katlar i..

Beşiktaş 2 - 1 Akhisarspor Maç Özeti 04:18

Beşiktaş 2 - 1 Akhisarspor Maç Özeti

Beşiktaş, Süper Lig'de yeni sezona 3 puanla başladı. Vodafone Park'ta Akhisarspor'u konuk eden Kara Kartal, Pepe ve Babel'in golleriyle 2-1 kazandı, taraftarını galibiyetle uğurladı. Maça çok hızlı başlayan siyah beyaz..

  • OFSAYT tarafından
  • 4.326 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Canbay & Wolker - Biz Buluruz Yolumuzu (Official Video) ft. Primo 03:53

Canbay & Wolker - Biz Buluruz Yolumuzu (Official Video) ft. Primo

Düzenleme : Wolker Söz : Wolker & Canbay & Primo Mix Mastering : Wolker Montaj&Vfx : Flowking Sözler : Canbay Oluruna bıraktı kimler hayatta , Kader bu kitler ayaktan , Çok düşünen gittin araktan , Bizi düşüren hep ..

Fenerbahçe 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti 07:34

Fenerbahçe 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de haftanın maçında Fenerbahçe ile Beşiktaş 1-1 berabere kaldı. Sezonun ilk derbisinde puanlar paylaşılırken, zirve adaylarının tamamı bu haftayı kayıpla kapatmış oldu. Fenerbahçe Teknik Direktörü P..

  • OFSAYT tarafından
  • 2.905 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Beşiktaş 1 - 0 Galatasaray Maç Özeti 07:17

Beşiktaş 1 - 0 Galatasaray Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de haftanın en önemli maçında gülen Galatasaray'ı 1-0 yenen Beşiktaş oldu. Karşılaşmın tek golü Ljajic'in penaltısıyla geldi. Galatasaray'ı konuk eden Beşiktaş, derbi mücadelesine UEFA Avrupa Ligi'n..

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu 06:03

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu

Bulgaristan'ın karantina kurallarına son verip, PCR testi zorunluluğunu kaldırmasıyla Edirne'ye alışveriş için gelen Bulgar turistler, Türkiye'nin aldığı koronavirüs tedbirlerinin çok iyi bulduklarını söyledi. Burgaz şeh..

2000 Yılından Önce Yapılan Binalar İçin Önemli Uyarı- -Yenilenmesi Gerekiyor- 05:20

2000 Yılından Önce Yapılan Binalar İçin Önemli Uyarı- -Yenilenmesi Ger

Mimar Ahmet Varlı, ülke olarak da şehir olarak da 2000 yılı öncesi yapılan binaların çok olduğunu ve bunların biran önce yenilenmesi gerektiğini söyledi. İzmir'de cuma günü meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardın..

Filtresiz valfli maskeler tehlike saçıyor 05:29

Filtresiz valfli maskeler tehlike saçıyor

Ege Üniversitesi Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oğuz Reşat Sipahi, valfli (Kapaklı) maskelerin filtresiz olanlarının nefes alıp verirken virüsü dışarı yayabileceğini belirtti. Pro..

Japonya’da Patlama 00:25

Japonya’da Patlama

Japonya’da Patlama Tokyo’nun kuzeyindeki Utsunomiya kentinde bir parkta meydana gelen iki patlamada bir kişi öldü 3 kişi yaralandı. Ard arda iki patlamanın duyulduğu Japon televizyon kanalı NHK World’ün yayınladığı görü..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Maşa ile Koca Ayı  60. Bölüm - Mawa Kawa 07:56

Maşa ile Koca Ayı 60. Bölüm - Mawa Kawa

İki robot hikayesi - Bir Masha sunulan ve sadece gelişmiş bebek oldu, diğer Ev İşleri Bear götürüldü, ama o evde büyük bir olmaya çalıştı ve sadece araba bebek onun aniden uyanmış duygu onun yerine her şeyi koyar. Maşa..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.066 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aralarında 58 Yaş Olan Bir Kadın ile Ufak Bir Kız Hayat Hakkında Konuşursa 03:18

Aralarında 58 Yaş Olan Bir Kadın ile Ufak Bir Kız Hayat Hakkında Konuş

Birisi 65 diğeri sadece 7 yaşında. İki farklı dünyanın insanları olan ve aralarında 58 yaş farkın olduğu bu iki kişi hayata nasıl bakıyorlarmış, izliyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 4.744 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Akhisar Belediye spor 0-2 Medipol Başakşehir - Maç Özeti 02:46

Akhisar Belediye spor 0-2 Medipol Başakşehir - Maç Özeti

Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Medipol Başakşehir deplasmanda Akhisar Belediyespor'u 2-0 yendi ve yarı finale yükselen ilk takım oldu. İki takım arasındaki ilk maç 1-1 beraberlikle sonuçlanmıştı. Medipol Baş..

Mehmet Ali Erbil Aldatma Numarası 00:32

Mehmet Ali Erbil Aldatma Numarası

1996 yapımı unutulmaz dizimizin kahramanları Rafet ile Saffet! Biri spor foto muhabiri, diğeri spor yazarı... Birbirlerinden ayrılmaz iki arkadaştırlar ama karakterleri tamamen birbirine zıt iki arkadaştırlar! Rafet gams..

Hoş Adam Rafet Hoşgeldin 00:30

Hoş Adam Rafet Hoşgeldin

Biri spor foto muhabiri, diğeri spor yazarı... Birbirlerinden ayrılmaz iki arkadaştırlar ama karakterleri tamamen birbirine zıt iki arkadaştırlar! Rafet gamsız, vurdumduymaz, pasaklı, dağınık ve çapkın... Saffet ise tam ..

Osasuna 2-2 Deportivo La Coruna Maç Özeti İzle 04:33

Osasuna 2-2 Deportivo La Coruna Maç Özeti İzle

Osasuna 2-2 Deportivo La Coruna (Maç Özeti - 30 Nisan 2017) 30/04/2017 ‘de İspanya Primera Lig ‘de oynanan Osasuna – Deportivo La Coruna maçında; İlk yarıda iki takımda karsılıklı goller buldu ilk yarıyı 1-1 kapatan iki..

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.700 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Öldüresiye Kavga Etmek 03:16

Öldüresiye Kavga Etmek

Eşli dövüş iki kişi karşında iki kişi dövüşüyor ve tek kişiye iki kişi dalmak yasak. Adamlar çok acımasız lan gavura vurmak deyimini gerçekleştiriyorlar adeta..

  • JET TV tarafından
  • 929 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz Show- Hande Soral ve Bensu Soralın Güzellikleri 02:50

Beyaz Show- Hande Soral ve Bensu Soralın Güzellikleri

Beyaz Show'un 12 Mayıs yayınına katılan Hande Soral ve Bensu Soral güzellikleri ile önce Beyaz'ı, sonra da seyircileri kendilerine hayran bıraktı! Oyuncu olan iki güzel kardeş Hande ve Bensu Soral bu hafta Beyaz Show'un ..

  • ANKA tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zonguldak'ta Sokak Ortasında Saç Saça Kavga 01:17

Zonguldak'ta Sokak Ortasında Saç Saça Kavga

Zonguldak'ta sokak ortasında saç saça baş başa kavga eden iki kadını vatandaşlar güçlükle ayırdı. Terakki Mahallesi Acılık Caddesi üzerinde iki kadın saç saça baş başa kavga etti. Kavganın nedeni anlaşılamazken kavga ede..

  • JET TV tarafından
  • 1.394 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2 Günde 50 Milyonun İzlediği Tüyler Ürperten Video 09:48

2 Günde 50 Milyonun İzlediği Tüyler Ürperten Video

Ailelerini desteklemek için para kazanan ve bunu yılan yakalayıp satarak yapan iki Asyalı çocuğun hikayesi iki günde 50 milyon kişi tarafından izlendi...

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu 04:13

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu Türkiye’de ilk kez bu gece satışa sunulan Apple’ın yeni akıllı telefonları iPhone 7 ve 7 Plus için vatandaşlar kuyruk oluşturdu. Merakla ve heyecanla beklenen Iphone 7, Bursa'da saat 00.01..

Zorlu İkili 2 Guns Türkçe Dublaj Film İzle 1:49:15

Zorlu İkili 2 Guns Türkçe Dublaj Film İzle

Özet ve Detaylar İki rakip büro, bu iki farklı büroda çalışan 2 ajan ve bunların başından geçenlerle ilgili bir aksiyon filmi 2 Guns. Birlikte çalışmak zorunda bırakılan bu iki ajan da, bir diğerinin gizli bir görevde ça..

  • Film İzle tarafından
  • 12.838 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletişimi Kesildi 06:06

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletiş

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletişimi Kesildi Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde, terör örgütü PKK'lıların özel GSM şirketine ait iki baz istasyonunu tahrip etmesinin ardından, bölgedek..

Diyarbakır’da Silahlı Kavga- 1 Ölü, 3 Yaralı 01:14

Diyarbakır’da Silahlı Kavga- 1 Ölü, 3 Yaralı

Diyarbakır’da Silahlı Kavga- 1 Ölü, 3 Yaralı Diyarbakır’da iki grup arasında alacak verecek meselesi yüzünden yaşanan silahlı kavgada, 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Olay, dün akşam saatlerinde merkez Kay..

 Cevdet Bağca   Benim Değilsin 04:27

Cevdet Bağca Benim Değilsin

İki ayrı denize giden iki ırmak gibi İki ayrı mevsimin yağmuruyuz biz Anla beni anla beni.... Ben asi Fırat Yalnız Ararat Sen Akdenizsin Ben karlı dağlar Aşılmaz yollar Benim değilsin....

  • Candy tarafından
  • 1.903 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün 00:47

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün Asya ve Anadolu yakasını denizin altından ikinci kez birbirine bağlayacak olan ’Avrasya Tüneli Projesi’, açılışına 50 gün kala havadan görüntülendi. Denizin altından iki yakayı birbiri..

Akdeniz'de Facia! Libya Açıklarında 239 Göçmen Can Verdi 00:50

Akdeniz'de Facia! Libya Açıklarında 239 Göçmen Can Verdi

Akdeniz'de Facia! Libya Açıklarında 239 Göçmen Can Verdi BM: Libya açıklarında batan iki gemide 239 göçmen hayatını kaybetti. Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği Sözcüsü Carlotta Sami, Libya açıklarında ..

Canim Kardeşi̇m 78.Bölüm Ben Sana Küstüm 09:38

Canim Kardeşi̇m 78.Bölüm Ben Sana Küstüm

Mine ve Müge hiç nedeni olmadığı halde küçük bir tartışma sonucu birbirlerine küserler. İkisi de birbirleriyle konuşmamak için direnirler. Galip ve Lale ne yaptıysalar iki kardeşin küslüğüne son veremezler. Lale ve Galip..

  • ÇocukTV tarafından
  • 934 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Justin Bieber - Sorry (PURPOSE _ The Movement) 03:25

Justin Bieber - Sorry (PURPOSE _ The Movement)

Sorry You gotta go and get Angry at all of my honesty You know I try but I don't do too well with apologies I hope I don't run out of Time could someone call the referee Cause I just need one more shot at forgiveness I..

  • PengoTV tarafından
  • 1.604 görüntüleme
  • 8 yıl önce