#En kolay domatesli biber kızartması tarifi

Tavuklu Açık Sandviç Tarifi 06:38

Tavuklu Açık Sandviç Tarifi

Malzemeler: 2 dilim UNO Premium Çok Tahıllı Ekmek 1 adet Tavuk Göğsü 1 adet Avokado 1 Misket Limonu 1/2 Kırmızı Biber Sarımsak tozu Soğan tozu Kırmızı biber Paprika Kekik Zeytinyağı Adımlar: 1- Baharatlar yağ ile kar..

Fırında Köfteli Patlıcan Yemeği Tarifi 02:42

Fırında Köfteli Patlıcan Yemeği Tarifi

Malzemeler 5 adet patlıcan 4 adet patates 8 adet biber 2 adet domates 4 diş sarımsak Köfte için : 300 gram kıyma 1 adet soğan 1 diş sarımsak 3 dilim bayat ekmek içi Tuz, karabiber, kimyon Sosu için : 1 yemek kaşığı bib..

Fırında Patlıcanlı Parmak Kebabı Tarifi 02:09

Fırında Patlıcanlı Parmak Kebabı Tarifi

Malzemeler Kıyma malzemesi 250 gram kıyma 2 adet çarliston biber 2 adet kuru soğan 1 adet domates Pul biber Karabiber Tuz Sıvı yağ Kızartma Malzemeleri; 3 adet patlıcan 4 adet patates 5 adet çarliston biber Süslemek İç..

Kıymalı Lahana Sarması Tarifi 02:32

Kıymalı Lahana Sarması Tarifi

Malzemeler; Beyaz lahana Yarım yemek kaşığı tuz İç harcı için; 200 g kıyma 2 adet soğan 2 su bardağı pirinç 1 yemek kaşığı biber salçası 1 yemek kaşığı domates salçası Tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı pulbiber 2..

Fırında Kıymalı Karnabahar Yemeği Tarifi 07:15

Fırında Kıymalı Karnabahar Yemeği Tarifi

Malzemeler Orta boy bir tane karnibahar 200 300 gram kadar dana kıyma 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı 1 tane kırmızı biber 2 tane kuru soğan bir tutam maydanoz 2 _3 tane doğranmış domates 2 dis sarmisak yarım su bar..

İskender Kebabı Kıskandıracak Karnabahar Yemeği Tarifi 08:40

İskender Kebabı Kıskandıracak Karnabahar Yemeği Tarifi

1 parça tavuk göğsü 1 adet karnabahar 1 adet soğan 1 çorba kaşığı domates salçası 1 çorba kaşığı biber salçası 1 tatlı kaşığı köfte baharı 1,5 tatlı kaşığı kimyon 3 tane karanfil 2 diş sarımsak 6 çorba kaşığı zeytinyağı ..

Mükemmel Menemen Tarifi - Kahvaltı Tarifleri 10:49

Mükemmel Menemen Tarifi - Kahvaltı Tarifleri

8 adet yumurta 2 pembe domates 11 adet kıl biber 1 çorba kaşığı tereyağı 2 çorba kaşığı zeytinyağı 4-5 dal taze kekik Pul biber Tuz Karabiber 11 adet kıl biberi orta büyüklükte doğrayın. Bakır bir tavaya 2 çorba kaşığı ..

Nohut Salatası Tarifi 01:16

Nohut Salatası Tarifi

2 su bardağı haşlanmış nohut 1 tane kırmızı biber 1 tane kuru soğan 1 yemek kasığı ince kıyılmış maydanoz yarım çay kaşığı kimyon yarım limonun suyu 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı Tuz, Pul biber Hazırlanışı; 1.1 adet piya..

Sevgilisini Yemeğe Çağıran Öğrenci Pizzası Tarifi 09:02

Sevgilisini Yemeğe Çağıran Öğrenci Pizzası Tarifi

1 adet lavaş ekmek 6 dilim (30 gr) sucuk 1 parça dil peyniri(85 gr) 3 tane kıl biber 1 çorba kaşığı salça 4-5 çorba kaşığı su 1 çay kaşığı kekik Elektrikli ocağı açın. Elektrikli ocak benim de öğrenciliğimde çok kez ha..

Firinda Dolma Tarifi 07:56

Firinda Dolma Tarifi

Malzemeler 6 7 tane dolmalik biber 4 tane kabak Evde ne varsa dolmalik biber, kabak, patlican kuru sogan kullanabilirsiniz. Ici icin gerekenler 2 cay bardagi pirinc 1 tane kuru sogan bir tutam Maydonoz 2 dis sarmisak Tuz..

Sucuklu  Mantarli Ton Balikli Pizza Tarifi 13:32

Sucuklu Mantarli Ton Balikli Pizza Tarifi

6 su bardagi Un(herkeste ayni gitmez kontrollü koyalim.) 2 su bardagi ilik süt . yarim su bardagi ilik su 1 paket yas maya.(kuru mayada koyabilirsiniz) 1 tatli kasigi dolusu tuz Pizzamizin üstüne koyacagimiz malzemeler k..

Kıymalı Nefis Pırasa Yemeği Tarifi 03:27

Kıymalı Nefis Pırasa Yemeği Tarifi

Pırasa yemeği için malzemeler: 1 adet büyükçe soğan Yaklaşık 250gr kıyma 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı tereyağı 500gr pırasa Yarımşar yemek kaşığı domates ve biber salçası Tuz, kırmızı pul biber(biber s..

Karışık Pastane Pizzası Tarifi 05:56

Karışık Pastane Pizzası Tarifi

Malzemeler: 1 bardak ılıktan az sıcak süt 1 bardak ılıktan az sıcak su 1 paket yaş maya 1 yemek kaşığı tozşeker 2 yumurtanın akı (sarılar üzerine) 1 silme yemek kaşığı tuz 3/4 su bardağı sıvıyağ (1 bardaktan 1 parmak ka..

Karışık Pizza Tarifi 04:54

Karışık Pizza Tarifi

Malzemeler: Hamuru için : 1+3/4 su bardağı un (2 su bardağından biraz daha az), 1/2 su bardağı ılık su, 1 yemek kaşığı zeytinyağ, 1 tatlı kaşığı kuru maya, 1 tatlı kaşığı toz şeker, 1 tatlı kaşığı tuz. Üzeri için : 2 ..

Lahmacun Tarifi  Lahmacun İçi ve Hamuru 03:28

Lahmacun Tarifi Lahmacun İçi ve Hamuru

Malzemeler Hamurun Malzemeler 3 su bardağı un Yarım paket (5gr) kuru maya 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker Kıymalı Harcın Malzemeleri 350gr kıyma 1 adet büyük boy soğan 2 adet domates rendesi 5-6 sap ince kıyılmış..

Bohça Kebabı Tarifi Krepli Manisa Kebabı 05:41

Bohça Kebabı Tarifi Krepli Manisa Kebabı

Bohça kebabi icin Malzemeler 500 gr kuzu eti veya tavuk göğsüde kullanabilirsiniz. 1 adet büyük kuru sogan 1 adet kirmizi biber 1 adet yesil biber 1 corba kasigi domates salcasi 1 tatli kasigi kekik 1 cay kasigi kirmiz..

Muzlu Bisküvili Top Pasta Tarifi  Tatlı Tarifleri 02:31

Muzlu Bisküvili Top Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler için çok kolay ve hızlı bir şekilde yapılabilen muzlu bisküvili top pasta tarifi videosu. Muzlu truff olarakta bilinen bu tatlı tarifi yapımı kolay olması ve nefis tadı ile oldukça tercih edilmek..

Fırın Torbasında Orman Kebabı Tarifi 01:12

Fırın Torbasında Orman Kebabı Tarifi

Bugün sizlere yapımı ile kolay lezzetine doyum olmayacak fırın torbasında orman kebabı tarifini hazırladık. Kolay hazırlanışıyla yumuşacık olan eti ile patates havuçların yanı sıra pirinç pilavı ile servis yapabileceğini..

İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta 05:42

İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta

Daha önce etimek tatlısı yaptıysanız ne kadar lezzetli olduğunu bilirsiniz. Fakat biz sizlere çok farklı bir irmikli ve üzerine çikolatalı puding dökülerek hazırlanan çok farklı bir etimekli pasta hazırladık. Yapımını iz..

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi  İrmik Tatlısı Yapımı 02:26

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi İrmik Tatlısı Yapımı

Bu tarifimizde sizlere dondurmalı irmik helvası nasıl nasıl yapılır adım adım anlattık. Aslında yapımı gayet kolay olan bu helvalı tatlı tarifi bir yerde yediğinizde size yapılışı kolay olmayan bir tatlı tarifi gibi gele..

Mayasız Sütlü Çiçek Poğaça Tarifi  Bayatlamayan Patatesli Poğaça 05:13

Mayasız Sütlü Çiçek Poğaça Tarifi Bayatlamayan Patatesli Poğaça

Bu harika görünümlü patatesli çiçek şeklinde ki poğaçaları kesinlikle çok seveceksiniz. Kolay kolay bayatlamayan bu sütlü poğaça tarifini öğrenmek için tek yapmanız gerek detaylı tarifimizi izlemek ve işe koyulmak. Biz n..

Zeytinyağlı Pırasa Kavurması Sağlıklı Diyet Yemeği Tarifi 03:04

Zeytinyağlı Pırasa Kavurması Sağlıklı Diyet Yemeği Tarifi

Sizlerle uzun süredir çok sağlıklı bir yemek olan pırasa kavurması tarifini paylaşmak istiyorduk. Hem diyet yemeği hemde lezzetli olan sayılı yemeklerden birisi olan zeytinyağlı pırasa kavurması nasıl yapılır öğrenemek i..

Meyveli Pastacı Kreması Tarifi  Yaş Pasta Kreması 02:10

Meyveli Pastacı Kreması Tarifi Yaş Pasta Kreması

Bu videoda sizlere frambuazlı pasta kreması hazırladık. Fakat bu pasta kremasını sade,çilekli veya istediğiniz herhangi bir meyve ile yapabilirisiniz. Tek yapmanız gereken kremaya son aşamada frambuaz yerine istediğiniz ..

Etli Taze Fasulye Tarifi Fasulye Yemeği Nasıl Yapılır 02:34

Etli Taze Fasulye Tarifi Fasulye Yemeği Nasıl Yapılır

Bu tarfimizde sizler için etli taze fasulye yemeği nasıl yapılır videolu anlatımını hazırladık. Aslında yapımı gayet kolay olan bu yemek en ünlü ev yemeği tariflerinden birisidir. Kanalımızın adına uygun olarak mümkün ol..

İçli Köfte Tarifi 16:35

İçli Köfte Tarifi

Malzemeler Dıs malzemesi 1 kilo ince koftelik bulgur Yaklasik 10 tane orta boy haslanmis patates 1 bucuk yemek kasigi aci biber salcasi Arzuya göre bir tatli kasigi reyhan 1 tatli kasigi kimyon Yeteri kadar tuz 1 ..

Evde Hamburger Ekmeği ve Hamburger Köftesinin Yapılışının Tarifi 14:00

Evde Hamburger Ekmeği ve Hamburger Köftesinin Yapılışının Tarifi

Hamburger ekmeği tarifi bu tariften 6 yada 8 tane cikiyor. malzemeler 1 çay bardağı iliksu 100ml 1 çay bardağı ılık süt 100ml çeyrek çay bardağı sıvıyağ 2 tane yumurta 1paket kuru maya 3 tatlı kaşığı şeker 1 tatlı ka..

Közlenmiş Biberli Roka Salatası Tarifi 02:02

Közlenmiş Biberli Roka Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 demet Roka, 3 adet büyük boy Közlenmiş Biber, 1 avuç iri çekilmiş ceviz içi, 2 adet kuru incir, 1 yemek kaşığı rendelenmiş parmesan, Nar ekşisi, Zeytinyağ. ********************* Son zamanlardaki favori sal..

Paçanga Böreği Tarifi 02:06

Paçanga Böreği Tarifi

Yapılışı kolay ve lezzetiyle dillere destan olmuş bir börek yapmak isterseniz paçanga böreği tam sizlere göre bir börek tarifi. Çıtır, çıtır yufkanın arasında kaşar peyniri, pastırma, domates, ve biberden lezzetli bir bö..

Portakallı Enginar Yemeği Nasıl Yapılır Yemek Tarifi 01:32

Portakallı Enginar Yemeği Nasıl Yapılır Yemek Tarifi

Karaciğer dostu olan enginar yemeği nasıl yapılır ve özellikle portakallı enginar yemeği tarifi yapımını detaylı gösteren bir video hazırladık. Çok kolay bir yemek tarifi, inanamayacaksınız. 15-20 dakikada hazılanabilen ..

Doyuran Pasta Tarifi  Tatlı Tarifleri 03:21

Doyuran Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri, daha doğrusu pasta tarifi sevenler için hazırladığımız nefis ve pratik doyuran pasta tarifi videosu ile kısa sürede muhteşem lezzetli pasta yapabilirsiniz. Doyuran pasta tarifi hazırlama süresi 10-15 d..