#En kolay nar temizleme yöntemi

İçli Kete Tarifi 18:38

İçli Kete Tarifi

KETE TARIFI MALZEMELER 1 Kilo un arti yarim su bardagi daha kullandim. 3 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag 1 paket yas maya 2 tatli kasigi tuz 2 tatli kasigi seker 2 tane yumurta.Beyazlarini hamura koyuyoruz sari..

Şerit Poğaça Tarifi 11:38

Şerit Poğaça Tarifi

MALZEMELER Su bardagimin ölcüsü 250 ml 3 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag 1 paket yas maya Yarim cay bardagi seker 2 tatli kasigi tuz 4 tane yumurta(2 tanesi tüm olarak hamura giriyor diger ikisinin sarisi üstüne..

Kızarmış Patates Salatası Tarifi 01:38

Kızarmış Patates Salatası Tarifi

Malzemeler; 6-7 tane orta boy patates 1 tane kırmızı biber 1 tane kuru soğan 1 yemek kaşığı ince kıyılmış maydanoz Tuz, pul biber Kızartmak için sıvı yağ Hazırlanışı; 1.6-7 adet orta boy patatesi ince ince dilimleyere..

Yonca Poğaça Tarifi 14:22

Yonca Poğaça Tarifi

Yonca poğaça tarifi Malzemeler 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvı yağ 250 gram quark(süzmeyogurt) evde vardı diye kullandım ama Sizler quark yerine bir su bardağı süt ekleyebilirsiniz. 1 paket yaş maya (isteyenle..

Güllaç Sarma Tarifi 02:23

Güllaç Sarma Tarifi

1.1 lt süt ve 1,5 su bardağı şeker tencereye alınarak şekerler eriyinceye kadar ısıtılır. 2.Derince bir tepsiye 1-2 kepçe süt alınır, ikiye kesilmiş güllaçlardan bir parça alınarak tepsiye yerleştirilir. 3.üzerine süt d..

Ispanaklı Börek Tarifi 05:20

Ispanaklı Börek Tarifi

Ispanaklı börek için malzemeler: 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı su 1 silme tatlı kaşığı tuz 1 paket kabartma tozu yaklaşık 5 su bardağı un (değişebilir azar azar ekleyin) katları için 100gr. kadar tereyağı 4-5 yemek k..

3 Farklı Örgülü Saç Modeli 08:38

3 Farklı Örgülü Saç Modeli

Evde kolayaca yapabileceğiniz kolay sac örgü modelleri..

  • Kadınca tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çok İşinize Yarayacak 10 İpucu 04:39

Çok İşinize Yarayacak 10 İpucu

Evde güzellik adına bilmeniz gereken kolay ve pratik 10 farklı ipucu ve öneri..

  • Kadınca tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Saç Örme Tokası 02:58

Saç Örme Tokası

Uzun zamanlarınız alan saç örme işlemi artık çok kolay! Saç Örme Tokası çok kolay ve pratik şekilde saçlarınızı örmede yardımcı olabilir. Bizi izlediğiniz için teşekkürler,Ürüne ulaşmak için yorum bırakmayı lütfen unutma..

  • Kadınca tarafından
  • 1.221 görüntüleme
  • 8 yıl önce
12 Yıllık Esaret Film İzle 2:14:10

12 Yıllık Esaret Film İzle

Özet ve Detaylar 1841'de New York'ta yaşayan Solomon Northup, kendisini müziğe adamış siyahi bir adamdır. Ailesiyle birlikte yaşayan Solomon, özgür yaşayan ve istediği şeyleri yapabildiği için mutlu bir adamdır. Fakat bi..

  • Film İzle tarafından
  • 15.774 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Katmer Poğaça - Kat Kat Poğaça - Mayalı Poğaça Tarifi - Mayalı Poğaça Hamuru Nasıl Yapılır 02:58

Katmer Poğaça - Kat Kat Poğaça - Mayalı Poğaça Tarifi - Mayalı Poğaça

Mayalı hamur ile kolayca yapabileceğiniz yumuşak Katmer Poğaça. Göze de hitabeden katmerli poğaça yapmak sandığınızdan daha kolay. Kat kat poğaça olarak da bilinen kruvasan görünümlü poğaçalar eminim ilginizi çekecektir...

  • Kadınca tarafından
  • 1.961 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kiymali (Peynirli) Pide Tarifi 15:16

Kiymali (Peynirli) Pide Tarifi

Kiymali peynirli minik pide tarifi Profilimdeki linke basarak youtubedeki kanalimdan detayli tarifi izliyebilirsiniz.. Hamurun malzemesi 1 kilo un 1 paket yas maya(isteyenler 1 paket kuru mayada koyabilir) 2 su bardagi i..

  • Kadınca tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 8 yıl önce
5 Dakikada Saray Sarması Tarifi 04:43

5 Dakikada Saray Sarması Tarifi

Beş çaylarınız için hem yapımı çok kolay hem de çok lezzetli saray sarması yada diğer adıyla paşa lokumunun kolay yapılışını videomuzda izleyebilirsiniz.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfen unutmayı..

  • Kadınca tarafından
  • 2.281 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ersay Üner – İki Aşık 03:36

Ersay Üner – İki Aşık

Zor Hangisi kolay ki? Her veda bırakır izini Aşktı bir hata değildi. Sadece zamanımız tükendi Sevdik sonunu bile bile sevdik Gençtik tabi kolay yolu seçtik Acıyıp geçtik Sevdik sonunu bile bile sevdik Daha gençtik tabi..

Milföy Hamuru ile Gözleme Tarifi 02:29

Milföy Hamuru ile Gözleme Tarifi

Milföy hamuru ile pratik bir şekilde hazırlanabilecek gözleme tarifini paylaşmak istiyoruz. Özellikle çocukların çok seveceği pratik börek tarifi arıyorsanız tavada yapabileceğiniz az malzemeli çok kolay bir tarif. Milf..

LYS Bitti, Öğrenciler Yorumladı 03:26

LYS Bitti, Öğrenciler Yorumladı

Lisans Yerleştirme Sınavları’nın (LYS) ikinci oturumu LYS-1 Matematik sınavı sona erdi, sınavdan çıkan öğrenciler duygularını ilk olarak aileleriyle paylaştı. Sınav hakkında değerlendirme yapan öğrencilerin büyük çoğunlu..

Kukuli - Beze Bay Bay 02:06

Kukuli - Beze Bay Bay

ŞARKI SÖZLERİ BEBEKTİN BİR ZAMANLAR MUHTAÇTIN KOCA BEZE DOLDURURDUN ALTINI AĞLARDIN BÜTÜN GECE ARTIK KOCAMAN OLDUN POPONDAKİ YÜK SANA AT GİTSİN ONU ÇÖPE GEZ, KOŞ, EĞLEN, RAHATLA SESLEN ANNENE HEMEN ÇİŞİM VAR! ÇİŞİM VAR! ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 5.067 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Acun Ilıcalı Şeyma Benim Her Zaman Yanımda 03:13

Acun Ilıcalı Şeyma Benim Her Zaman Yanımda

Acun Ilıcalı, eşi Şeyma Subaşı’yla birlikte, O Ses Türkiye’nin yılbaşı çekimi sonrası görüntülendi. Her yılbaşı gecesi olduğu gibi bu sene de O Ses Türkiye’de birbirinden ünlü isimleri ağırlayacak olan Ilıcalı, “Bu kadar..

  • BETA tarafından
  • 795 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kamapp Messenger Reklam Film Kısa Versiyonu Çıktı 00:32

Kamapp Messenger Reklam Film Kısa Versiyonu Çıktı

Kamapp Mesajlaşma ilk yerli Messenger ; Kolay. Güvenli. Güvenilir mesajlaşma. Dünyanın her yerindeki telefonlarda Kamapp'la hızlı, kolay, güvenli mesajlaşma ve aramayı, ücretsiz*, olarak yapabilirsiniz. Kamu uygulaması (..

El Sanatları İle Yapılan Pratik Kıyafetler 09:10

El Sanatları İle Yapılan Pratik Kıyafetler

Çiçeği size küçük bir ile tamamlamak için eğlenceli zanaat ve DIY projeleri getiriyor. Eğlenceli ve kolay DIY eğitici koleksiyonumuzun tadını çıkarın! Takip edilmesi kolay, harika bir şekilde düzenlenmiş videolarımız, bu..

Evde Lavaş Tarifi 15:27

Evde Lavaş Tarifi

Lavaş Ekmek Bir kasede 300 gr(1,5 bardak) un, 200 gr su(yarım bardağı bir parmak geçen) ve 6 gr tuzu(1 dolu çay kaşığı) karıştırın. Açacağımız için yumuşak bir hamur olması önemli . Tüm malzemeleri iyice karıştırıp, yoğ..

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi  Coco Top Yapımı 01:33

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi Coco Top Yapımı

Videomuzu izleyerek hindistan cevizli kurabiye nasıl yapılır detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Pek çok ismi olan bu lezzetli ve kolay kurabiye tarifi pek çok kişinin favori kurabiyelerinden birisi olsa gerek. Pek çok..

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi Patlıcanlı Köfte 02:22

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi Patlıcanlı Köfte

Patlıcan kebabı nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı gayet kolay olan bu kebap tarifini biz Ev Yemeği Tarifleri olarak fırında hazırladık. Çok leziz bir tada sahip ve fırında pişerken köftelerin..

Şakşuka Nasıl Yapılır Ev Yemeği Tarifleri 01:10

Şakşuka Nasıl Yapılır Ev Yemeği Tarifleri

Şakşuka tarifi öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Gayet kolay bir anlatıma sahip videolarımız kesinlike şakşukanın nasıl yapıldığı konusunda aklınızda hiç bir soru işareti bırakmayacak. Şakşuka yemeği tarifi aslı..

Fıstıklı Baklava Tarifi  Baklava Nasıl Yapılır 04:22

Fıstıklı Baklava Tarifi Baklava Nasıl Yapılır

Baklava Tarifi Malzemeler 500gr baklava yufkası 130g tereyağı 500gr toz şeker 150gr fıstık içi Yarım limonun suyu 100ml sıvı yağ(yarım su bardağı) Baklava Şerbeti Hazırlanışı 350ml suyumuzu tencereye alıyoruz şekerimizi..

Profiterol Tarifi  Profiterol Nasıl Yapılır 06:05

Profiterol Tarifi Profiterol Nasıl Yapılır

Bu videomuz da sizler için profiterol tarifi paylaştık. Tarifimizi izledikten sonra kolaylıkla profiterol yapımını öğreneceksiniz. Profiterol yapılışı aslında bir kaç aşamadan oluşuyor.Profiterol hamuru, profiterol krema..

Rulo Mantı ve Kasnak Mantı Tarifi 06:30

Rulo Mantı ve Kasnak Mantı Tarifi

4 su bardağı un 2 adet yumurta 2 çay kaşı tuz 1,5 çay bardağı su 1,5 tatlı kaşığı tuz İç harcı için 150 gr kıyma 1 çay kaşıgı tuz bir adet kuru soğan Yarım çay kaşığı kekik bir fiske karabiber bir fiske pulbiber Sosu ..

2018-2019 6.SINIF MATEMATİK TAM SAYILAR SORU ÇÖZÜMLERİ 17:06

2018-2019 6.SINIF MATEMATİK TAM SAYILAR SORU ÇÖZÜMLERİ

VİDEOMU İZLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLERnKanalımızla ilgili öneri ve görüşlerinizi bizimle paylaşabiLirseniz sevinirim.anlatmamı istediğiniz konuları yorum kısmına yazabilirsiniz.n6. sınıf matematik kolay anlasılır seviye ye..

Murat Demir - Sonunda 04:45

Murat Demir - Sonunda

Murat Demir - Sonunda Dinle Son'unda şarkı sözleri ile Yüreğin yanacak, yanacak beni gördüğün o anda Keşkeler çoğalacak , çoğalacak sonbahar başlarında Suretim kalacak, kalacak her daim hatıranda Unutmak kolay mı..

Gökhan Akar -  Aşktan Ötesi 04:53

Gökhan Akar - Aşktan Ötesi

Gökhan Akar Aşktan Ötesi Müzik Dinle Şarkı Sözleri Giden Gittiği Gün Silinir Kalpten Çok Nadirdir Bunu Becerebilen Kalbe Zor Söylemesi Gelmiyorki Hiç Gidesi Varmı Söyle Hadi Söyle Aşktan Ötesi Uzaktan Göründüğü Gibi K..