#En kolay nar temizleme yöntemi

Dişlerde Renkleşme Nasıl Tedavi Edilir 00:41

Dişlerde Renkleşme Nasıl Tedavi Edilir

Dişlerde renkleşme, sebebe yönelik yöntemlerle tedavi edilir. Problem genetik faktörlerden kaynaklanıyorsa diş beyazlatma işlemi uygulanır. Dışsal faktörlerin yol açtığı renkleşme, diş hekimin yapacağı temizleme ve parla..

  • NABIZ tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dolgu Nasıl Yapılır 01:08

Dolgu Nasıl Yapılır

Diş dolgusu yapılmadan önce çürük olan doku miktarı tespit edilir. Anestezi işlemi uygulandıktan sonra çürük doku tamamen temizlenir. Temizleme işleminden sonra uygun materyalle dolgu işlemi gerçekleştirilir...

  • NABIZ tarafından
  • 478 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kömürle Çalışan Kamyon 02:53

Kömürle Çalışan Kamyon

Sentinel DG8 Buharlı Kamyon 1929 yılında İngiltere de üretilmiş. Adam basıyor odunu kömürü sonra alemlere akıyor. Arabanın içindeki çöpleri temizleme derdi bile yok..

  • JET TV tarafından
  • 790 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmetçik Mayına Basan Köylü İçin Seferber Oldu 00:46

Mehmetçik Mayına Basan Köylü İçin Seferber Oldu

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin desteğiyle Afrin'e doğru ilerleyen Özgür Suriye Ordusu, Racu'nun güneyine düşen Dumilya köyünü PKK/PYD teröristlerinden temizledi. Askerler köyde mayın temizleme işlemlerinin devam ettiğini sö..

Afrin'de Tuzaklanan Patlayıcılar İmha Ediliyor 01:49

Afrin'de Tuzaklanan Patlayıcılar İmha Ediliyor

Zeytin Dalı Harekatı ile Afrin'in kontrolünün ele geçirilmesinin ardından bölgede mayın temizleme çalışmalarını sürdüren komandolar, tuzaklanmış patlayıcıları kontrollü şekilde imha ediyor...

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek 01:32

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek Düzce'nin Gölyaka ilçesinde, 22 yıldır tek hobisi icat yapmak olan ve çevresinde Kum mucit olarak tanınan 58 yaşındaki Hasan Kum'un en büyük hedefi Guinness Rekorlar Kitabı'na g..

Afrin'de Terör Örgütünün 'EYP imalathanesi' Ortaya Çıkarıldı 02:06

Afrin'de Terör Örgütünün 'EYP imalathanesi' Ortaya Çıkarıldı

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin bölgesinde mayın temizleme çalışmalarını sürdüren jandarma komando ve polis özel harekat timleri, bir evin ahırının EYP imalathanesi olarak kullanıldığını tespit etti...

Terör Örgütü Ypg Pkk'nın İnleri Didik Didik Aranıyor 01:59

Terör Örgütü Ypg Pkk'nın İnleri Didik Didik Aranıyor

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'de patlayıcı temizleme çalışmalarına devam eden Bornova Jandarma Komando ve polis özel harekat unsurları, terör örgütü YPG/PKK'nın sığınak olarak kullandığı mağara ve tünelleri didik..

İrfan'ın Matador Eniştesi Gabriel'in Arena Faciası 01:05

İrfan'ın Matador Eniştesi Gabriel'in Arena Faciası

İhsan ünlü bir modacının kuru temizleme işini almıştır. Sevinç'le birlike kıyafetleri kontrol ederlerken çok değerli bir elbiseyi yırtarlar. Elbisenin cart diye yırtılmasını yan daireden duyan İrfan'ın aklına İspanya'da ..

  • JET TV tarafından
  • 656 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Terörden Arındırılan Afrin'in Her Karışı Taranıyor 01:49

Terörden Arındırılan Afrin'in Her Karışı Taranıyor

Afrin'de patlayıcı temizleme çalışmalarına devam eden Bornova Jandarma Komando ve polis özel harekat unsurları, terör örgütü YPG/PKK'nın sığınak olarak kullandığı mağara ve tünelleri ile üs bölgesi olarak kullandığı araz..

Eğilirken Yanlışlıkla Kendini Vuran Polis 00:50

Eğilirken Yanlışlıkla Kendini Vuran Polis

Amerika'da geçen olayda polisin silahını temizleme işlemi yaptıktan sonra, önüne koyduduğu silahla eğilince kasığından kendini vuruyor..

  • JET TV tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 6 yıl önce
El Temizleyici Sandığı Alet Bakın Ne Çıktı 00:28

El Temizleyici Sandığı Alet Bakın Ne Çıktı

Pakistan'da bir süpermarkette ellerini temizlemek isteyen adam büyük bir şok yaşadı. Temizleme makinesi sandığı yangın tüpünün vanasına basan adam bir anda toza bulandı...

  • JET TV tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Üretim alanı misafir giriş 00:54

Üretim alanı misafir giriş

özel tasarlanmış temizleme ve hijyen sistemi 2012 den beri var desem !..

  • PengoTV tarafından
  • 101 görüntüleme
  • 5 yıl önce
15 gün önce evlenmişlerdi 01:31

15 gün önce evlenmişlerdi

''KADIN CİNAYETİ DEĞİL, PİSLİK TEMİZLEME DİYE YAZIN'' DEDİ... SONRA DA HABERCİLERİ, ''BÖYLE YAZMAZSANIZ SİZİ ÖLDÜRÜRÜM'' DİYE TEHDİT ETTİ. KIRIKKALE'DE 1,5 AYLIK KARISINI KALBİNDEN VE SIRTINDAN BIÇAKLADIĞI İDDİA EDİLEN A..

Abla kardeşe İSKİ kamyonu çarptı 03:51

Abla kardeşe İSKİ kamyonu çarptı

Bahçelievler'de İSKİ'ye ait kanal temizleme kamyonun çarptığı genç kız, yol kenarına savrulurken kardeşi ise kamyonun altında kalarak yaralandı. Yaşanan feci kaza güvenlik kamerasına yansıdı...

Bu tükürükçü hırsıza dikkat! 02:19

Bu tükürükçü hırsıza dikkat!

İSTANBUL, LALELİ'DE DÖVİZ BÜROSUNDAN ÇIKAN BİR ADAM AKILALMAZ BİR OLAY YAŞADI. ÖNCE BİRİ ÜZERİNE TÜKÜRDÜ. SONRA TEMİZLEME BAHANESİYLE CEBİNDEKİ PARAYI ÇALDI. BİNLERCE EURO ÇALAN HIRSIZIN TÜKÜRÜK TAKTİĞİ GÜVENLİK KAMERASI..

Bilezikli Kadın Peşmergeler Cephede 07:14

Bilezikli Kadın Peşmergeler Cephede

Bilezikli Kadın Peşmergeler Cephede Musul operasyonu kapsamında kollarında oje ve makyajını ihmal etmeyen kolları altın bileziklerle sıralanmış kadın Peşmergeler Başika’da yürütülen operasyona katılıyor. Musul’un terö..

İstanbul’da Hava Trafiğine Kar Engeli 02:36

İstanbul’da Hava Trafiğine Kar Engeli

İstanbul’da etkili olan yoğun kar fırtınası nedeniyle Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen uçuşlarda aksamalar yaşandı. Pistin karla kaplanması sonucu hava trafiği bir süre durmak zorunda kaldı. Bazı uçaklar ise başk..

Mısır'da polis kontrol noktasına saldırı 00:50

Mısır'da polis kontrol noktasına saldırı

Mısır’ın Sina Yarımadası’ndaki El Ariş kentindeki bir kontrol noktasına düzenlenen saldırıda yedisi polis en az sekiz kişi hayatını kaybetti. İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı güvenlik kamerası görüntülerinde saldırı s..

Maceracı _ Bingöl 1:14:07

Maceracı _ Bingöl

Samanyolu TV’nin sevilen gezi-eğlence programı Maceracı, kış mevsiminin en güzel yaşandığı şehir Bingöl’den ekrana geliyor. Bingöl turuna, Osmanlı mutfağının çok özel bir lezzeti olan Süt Kebabı’nın yapım sırlarını ekra..

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, 06:58

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden tem

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Her gün terör saldırılarıyla ülkenin önüne bir takım hendekler kazıyorlar bazı prangalar ayakları..

Sir Ağda Nasıl Yapılır 05:08

Sir Ağda Nasıl Yapılır

Bu videoda sizlere sir ağda uygulamasını tüm ayrıntılarıyla anlatmaya çalıştık. Uygulamaya geçmeden bilmemiz gereken bazı önemli noktalar var, ilk önce onlara değinmek istiyorum. Evde Sir Ağda Nasıl Yapılır ? Sir ağda;..

  • Kadınca tarafından
  • 1.513 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Havalimanının Duvarları Bile Buz Tuttu.. 02:39

Havalimanının Duvarları Bile Buz Tuttu..

Ağrı’da etkisini gösteren dondurucu soğuklar nedeniyle havalimanının duvarları bile buz tutarken, kimi vatandaş ise araçlarını battaniyeyle sararak korumaya çalışıyor. Ağrı’da etkili olan kar yaşının ardından çatılarda..

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist 01:36

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist

TSK’dan, son bir hafta içerisinde yurt içinde icra edilen terörle mücadele operasyonlarına ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada Şırnak Beytüşşebap İncebel-Kato Dağları, Cizre ve Silopi, Hakkari Yüksekova Alandüz- İkiyak..

İşini Süper Hızlı Yapan 10 İnsan 04:21

İşini Süper Hızlı Yapan 10 İnsan

Konu: 1. Masa Temizleme Özellikle kalabalık restoranlarda ya da fast food zincirlerinde boşalan masaların yeni müşteriler için bir an önce temizlenmesi gerekir. Bu eleman da kendisinden bekleneni fazlasıyla hızlı şekil..

  • JET TV tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çocuklara Verilen En Kötü Yılbaşı Hediyeleri ve Çocukların Tepkileri 05:07

Çocuklara Verilen En Kötü Yılbaşı Hediyeleri ve Çocukların Tepkileri

Konu: İlk babamız küçük oğluna sıradan bir mısır patlağı, kızına ise bir bidon sıvı sabun hediye ediyor. Delikanlı bu anlamsız hediyeyi severek yerken, ilk etapta mutlu görünmeye çalışan ablası kendini tutamıyor ve ağla..

  • JET TV tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi 1:04:54

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi izle.nnAdı: Boys Over Flowers | 꽃보다 남자nTür: Romantik, Komedi, GençliknYönetmen: Jeon Ki-SangnSenarist: Yoon Ji-RyeonnYayıncı KBS2nimdb: 8.1nBölüm Sayısı: 25nY..

Bamya ayıklayıp, aile bütçesine katkı sağlıyorlar 03:56

Bamya ayıklayıp, aile bütçesine katkı sağlıyorlar

Aydın'ın Efeler ilçesinde toplanan yıllık 5 bin ton bamyanın evlerde sap kesimleri yapılıyor. Sapları kesilerek ayıklanan bamyalar konserve fabrikalarına gönderilip ülke ekonomisine yıllık 25 milyon lira katkı sağlanıyor..

Tarladan Mutfağa Uzanan Pirinçte Hasat Başladı 02:24

Tarladan Mutfağa Uzanan Pirinçte Hasat Başladı

Karabük’te, yaklaşık 500 dekar alanda ekimi yapılan Osmancık çeltiğinin hasadı başladı. Karabük’ün en büyük çeltik yetiştiricisi olan Halit Gömeç tarafından mayıs ayında Cemaller Köyü 106 bölgesinde 300 dekar alanda çelt..

Dağarcık 26.Bölüm 25:39

Dağarcık 26.Bölüm

Programın 26. bölümünde; kooperatifçilik konu edilmektedir. Programda ayrıca Haşimi Aslıhak ve İsmail Nar'ın seslendirdikleri türküler yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce