#En kolay nar temizleme yöntemi

Aşure Tarifi  Şekersiz Aşure Nasıl Yapılır 02:29

Aşure Tarifi Şekersiz Aşure Nasıl Yapılır

Malzemeler 3/4 bardak buğday 4 bardak su 1 bardak badem sütü 3 adet iri boy kuru hurma 10-15 adet kuru üzüm 1 çubuk tarçın 1 küçük havlıcan 1 tutam toz tarçın Üzeri için Bolca Nar Tarçın Ceviz içi..

Haşhaşlı Tepsi Çöreği Tarifi  02:33

Haşhaşlı Tepsi Çöreği Tarifi

Çay saatlerinizin vazgeçilmezi, damak lezzetimizi zenginleştirecek olan muhteşem kat kat haşhaşlı tepsi çöreği tarifini sizlerle paylaşıyoruz. Yumuşacık hamurunun arasında ağızda dağılan ceviz parçaları ve haşhaş taneler..

Yeşil Mercimek Salatası Tarifi 00:51

Yeşil Mercimek Salatası Tarifi

Yeşil Mercimekli Gün Salatası Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı yeşil mercimek Yarım su bardağı pirinç 4/5 adet taze soğan Yarım demet dereotu 1 adet orta boy rendelenmiş havuç 1 tatlı kaşığı sumak Nar ekşisi Zeytinyağ..

Lübnan Tabule Salatası Tabbouleh Tarifi 04:54

Lübnan Tabule Salatası Tabbouleh Tarifi

Tabule Salatası için Malzemeler: 400 gram köftelik bulgur 100 gram Urfa fıstığı 1 demet nane 1 demet maydanoz 10 dal taze soğan 2 bardak çeri domates 3 adet limonun suyu 1 adet nar 1 çay kaşığı sumak Tuz Karabiber Zeytin..

Közlenmiş Patlıcan Ezme Tarifi 01:17

Közlenmiş Patlıcan Ezme Tarifi

Malzemeler 3-4 patlıcan 4-5 kapya biber 1-2 domates 1 kuru soğan 3-4 diş sarımsak 1 demet maydanoz ve fesleğen 1 yemek kaşığı biber salçası 1 yemek kaşığı nar ekşisi 4 yemek kaşığı zeytinyağı Tuz Karabiber Acı pul biber..

Fattuş Salatası Nasıl Yapılır 03:36

Fattuş Salatası Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1 tatlı kaşığı Sumak 2 yemek kaşığı Limon Suyu 2 yemek kaşığı Pekmez 4 diş Sarımsak 1 çay kaşığı Sirke 1 tatlı kaşığı Kuru Nane 1/2 bardak Zeytinyağı Tuz 1/2 su bardağı Çeri Domates 1/2 su bardağı Salatalık ..

Kırmızı Bulgur Salatası Nasıl Yapılır 04:53

Kırmızı Bulgur Salatası Nasıl Yapılır

Malzemeler: 2 adet Pancar 2 adet Elma 1 bardak Ceviz 1 bardak Köftelik Bulgur (haşlanmış kinoa) Zeytinyağı Taze Nane Maydanoz Nar ekşisi Tuz..

Lahana Salatası 00:23

Lahana Salatası

Malzemeler; Beyaz Lahana Tuz Haşlanmış Buğday Zeytin Yağı Kayısı Yeşil Köy Biberi Nar Üzeri İçin; Dereotu..

Chia Puding Nasıl Yapılır 04:30

Chia Puding Nasıl Yapılır

Malzemeler: 3 yemek kaşığı Chia 1 çay bardağı Diyet Süt 1 tatlı kaşığı Keçiboynuzu Unu 3 adet Hurma Nar Muz Kivi..

 Yeni Yıl Tatlısı 06:33

Yeni Yıl Tatlısı

200 gr yulaf ezmesi 2 avuç iç kabak çekirdeği 2 avuç kuru dut 1 çorba kaşığı tarçın 1 çay kaşığı tuz 2 çorba kaşığı tereyağı 4 çorba kaşığı bal Muhallebisi için, 4 çorba kaşığı un 1 büyük bardaktan bir parmak fazla ,280 ..

10 Dakikada Etsiz Çiğ Köfte Tarifi 01:39

10 Dakikada Etsiz Çiğ Köfte Tarifi

Malzemeler 2 su bardağı esmer ince bulgur 2 su bardağı kaynar su 1 adet büyük boy soğan 2 diş sarımsak Yarım çay bardağı isot 1 yemek kaşığı kırmızı biber 1 tatlı kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber 1 yemek..

Pratik Roka Salatası Tarifi 05:55

Pratik Roka Salatası Tarifi

1 paket Mini Roka (125 gram) 2 yemek kaşığı Keçi Peyniri 1 avuç ceviz 1 yemek kaşığı Tereyağı 1 yemek kaşığı Hardal 3 yemek kaşığı Esmer Şeker 1 yemek kaşığı Bal 3 yemek kaşığı Nar 1/2 Limon Suyu Zeytinyağı Tuz, Karabibe..

Kıymalı Kuru Dolma Tarifi 03:15

Kıymalı Kuru Dolma Tarifi

20 adet Kuru biber, 20 adet Kuru patlıcan, 200 g yağsız Kıyma, 1 su bardağı pirinç, 1 adet soğan, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı biber salçası, 1 adet domates rendesi, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaş..

Brokoli Salatası Tarifi 01:36

Brokoli Salatası Tarifi

Brokoli Salatası için malzemeler: Yarım ufak parça brokoli 2 adet ufak kırmızı turp 4-5 yaprak kıvırcık, biraz maydanoz 8-10 dal roka yarım narın taneleri ve suyu 1-2 tatlı kaşığı nar ekşisi 2-3 yemek kaşığı veya daha fa..

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..

Mustafa Ceceli  Severim Ben Seni 03:45

Mustafa Ceceli Severim Ben Seni

SEVERİM BEN SENİ Severim seni ben candan içeri Yolum vardır bu erkanda içeri Beni bende demen bende değilim Bir ''Ben'' vardır bende benden içeri Senin aşkın beni benden almıştır Ne şirin dert bu dermandan içeri Süle..

Deniz Toprak - Hazan Nedir 03:32

Deniz Toprak - Hazan Nedir

Dört yönden es seher yeli Göz göz olsun nar çatlasın Üşümesin hanımeli Yere düşen kar çatlasın Söyler misin hazan nedir Yaprak düşer yere bir bir Usul usul gönlüme gir Yüreğimi sar çatlasın Söyler misin hazan n..

Gülay Özer - Gönül gurbet ele Varma 03:39

Gülay Özer - Gönül gurbet ele Varma

Gönül Gurbet Ele Varma, Ya Gelinir Ya Gelinmez. Her Güzele Gönül Verme, Ya Sevilir Ya Sevilmez. Gel Ey, Gel Ey Ey. Her Güzele Gönül Verme , Ya Sevilir Ya Sevilmez. Gel Güllü'm Gel, Gel Tellim Gel, Gel Nazlım Gel, Gel ..

Lezzetli Etsiz Çiğ Köfte Nasıl Yapılır - Püf Noktaları İle Birlikte 54:07

Lezzetli Etsiz Çiğ Köfte Nasıl Yapılır - Püf Noktaları İle Birlikte

Videoda olan tarifi biraz revize ettim. Şu anki hali hem daha sade hem daha lezzetli. Piyasada satılan çiğ köftelerden aşağı kalır bir tarafı yok inanın ben sık sık yapıyorum. 4 Su bardağı esmer ince bulgur. 1 Su bardağ..

Narlı Bulgur Salatası Tarifi 02:45

Narlı Bulgur Salatası Tarifi

Malzemeler: yarım su bardağı ince bulgur 1 su bardağı sıcak kaynamış su 1er adet domates, kırmızı biber, salatalık 1er büyük tutam nane, maydanoz arzuya göre roka ve elinizde sevdiğiniz otları da ekleyebilirsiniz. 4-5 ye..

Tek Tabakta Doyuran Tavuklu & Ekşili Bulgur Pilavı Tarifi 15:54

Tek Tabakta Doyuran Tavuklu & Ekşili Bulgur Pilavı Tarifi

2 adet tavuk göğsü 1 adet soğan 2 diş sarımsak 2 yemek kaşığı biber salçası 3 adet sivri biber 2 adet domates 2 su bardağı başbaşı bulgur 1 yemek kaşığı sumak 1/4 adet limon 2-3 yemek kaşığı nar ekşisi 1 çay kaşığ..

Ayva Tatlısı Tarifi  Fırında Ayva Tatlısı 03:53

Ayva Tatlısı Tarifi Fırında Ayva Tatlısı

Bu tarifimizde sizler için fırında ayva tatlısı tarifi videomuzu izleyin ve ayva tatlısı nasıl yapılır kolayca öğrenin :) Malzemeler 3 adet ayva 2 adet nar 2 adet elma 1 buçuk su bardağı şeker Yarım çay kaşığı tarçın 1 ..

Orçun Bora - Sen Varsın İyi ki (Official Video) 03:42

Orçun Bora - Sen Varsın İyi ki (Official Video)

SEN VARSIN İYİKİ SEN NAZAR DUAM AHİR SEVDAM EN GÜZEL YANIM AH CAN GİBİSİN NAR YÜREKLİM SEN ADIM ADRESİM BOŞA YAZILMADI BU AŞKIN KADERİ BENİM İÇİN MUCİZESİN KALMAK İSTEDİĞİM TEK YER SENİN KALBİN SEN AŞKLARIN EN GÜ..

Renkler Sebzeler Meyveler Bebek Şarkıları İzle 01:31

Renkler Sebzeler Meyveler Bebek Şarkıları İzle

Edis ile Feris Eğitici Bebek Şarkıları - Şarkı sözleri: Sebzeler meyveler faydalılar lezzetliler, Sebzeler meyveler ne güzeller rengarenkler, Kırmızı kırmızı, elma çilek kırmızı, kıpkırmızı kırmızı, domates nar kırmızı..

Eğitici Çizgi Film Renkler Sebzeler  Edis ile Feris 01:31

Eğitici Çizgi Film Renkler Sebzeler Edis ile Feris

Edis ile Feris Eğitici Bebek Şarkıları - Şarkı sözleri: Sebzeler meyveler faydalılar lezzetliler, Sebzeler meyveler ne güzeller rengarenkler, Kırmızı kırmızı, elma çilek kırmızı, kıpkırmızı kırmızı, domates nar kırmızı..

 İbrahim Sadri   Gülce 03:15

İbrahim Sadri Gülce

Uçurumun kenarındayım hızır Bir dilber kalesinin burcunda Vazgeçilmez belaya nazır Topuklarım boşluğun avucunda Derin yar Adımı çağırır Kaldım parmaklarımın ucunda Uçurumun kenarındayım hızır Bir gamzelik rüzgar yetecek..

  • Candy tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Azerbaycan Müziği Maral Maral 04:05

Azerbaycan Müziği Maral Maral

Bir güzel yar seni sevem bahcanıza nar ekem Uzadıkça boyun senin deyiştikçe huyun senin Büyüyüp olasan gelin benim olasan maral maral maral maral eşkine düştüm maral maral maral maral eşkine düştüm maral Bizim bahcaya bi..

  • PengoTV tarafından
  • 3.756 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bekiranlı Ayşe - Eyşeya Bekirime 02:54

Bekiranlı Ayşe - Eyşeya Bekirime

Söz & Müzik: Resul Mirmend Düzenleme: Rıdvan Nar Yönetmen: Tekin Sayan..

Çiğ Köfteci Ali Ustayı Küstüren Müşteri 00:19

Çiğ Köfteci Ali Ustayı Küstüren Müşteri

Çiğ köftelerinin lezzetinden çok doğal hareketleriyle vatandaşlar tarafından ilgi gören çiğ köfteci Ali Usta, bu sefer nar ekşisi polemiği yaşadığı müşterisine çok bozulmuş ve dükkanı terk etmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 119 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Levent Omağ - Gel 03:38

Levent Omağ - Gel

Gel şarkı sözleri ile Hani biz seninle bir dağın iki eteği Hani biz seninle bir balın iki peteği İlkbaharım yaz gülüm nar çiçeğim Bir bedende can gibiyiz Sen sağ ben sol haydi… Zor olmadan gel Kor olmadan gel Yangın y..