#En kolay nar temizleme yöntemi

Badem Kabuğu Nasıl Ayrılır 01:34

Badem Kabuğu Nasıl Ayrılır

Bademi kabuksuz olarak da bulmak mümkün aslında, ama her yerde bulunmuyor ne yazık ki. Sürekli satıldığı bir yer de yok. Bir kere bulduğunuz yerde bir sonraki sefer bulamayabiliyorsunuz. O yüzden en temizi evde ayıklama..

Kredi Kartlarında Azami Faiz Hesaplaması Değişti 01:05

Kredi Kartlarında Azami Faiz Hesaplaması Değişti

Kredi Kartlarında Azami Faiz Hesaplaması Değişti Merkez Bankası, kredi kartı işlemlerinde uygulanacak azami faiz oranlarının hesaplama yönteminin değiştirildiğini duyurdu Merkez Bankası, kredi kartlarıyla ilgili yeni ..

Çim Biçme Makinesi İle Üşengeçliğin Getirdiği İlginç Yöntem 00:44

Çim Biçme Makinesi İle Üşengeçliğin Getirdiği İlginç Yöntem

ABD New York'ta kameraya yansıyan görüntülerde üşengeçliğinden olsa gerek bayır aşağı olan kısım için çim biçme makinesine ip bağlayıp aşağı indikten sonra makineyi yukarı çekerek devam eden adamın değişik yöntemi...

  • JET TV tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Balyozla Tedavi Uygulayan Doktor 02:18

Balyozla Tedavi Uygulayan Doktor

Çin'de omurga ağrılarını iyileştirmek için izlenen tedavi yöntemi görenleri şaşırtmış. Balyoz yardımıyla kadının vücuduna vurarak kemik yapısını düzeltmeye çalışan doktorun görüntüleri kameraya böyle yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 685 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kimono Peçete Katlama 01:09

Kimono Peçete Katlama

Önemli davet sofralarınızda misafirlerinize nefis yemekler yapmak kadar şık bir sofra hazırlamak da önemlidir. Burada sofrada kullanılan aksesuarların yanı sıra bu aksesuarların yerleştirilmeleri için gösterilen özen de ..

Aşkım İrem Aktulga Tıraş Hakkında Doğru Bİlinen Yanlışlar 08:55

Aşkım İrem Aktulga Tıraş Hakkında Doğru Bİlinen Yanlışlar

Hazır yaz aylarıda gelmişken biraz kıl tüy meselelerinden konuşalım istedim, özelliklede tıraş yöntemi ile tüylerden kurtulmak. Umarım keyifle izlersiniz...

Havva Yılmaz Yüz Tüylerimi Alıyorum 18:07

Havva Yılmaz Yüz Tüylerimi Alıyorum

Kendim de yeni denemeye başladığım ve memnun kaldığım ağda yöntemini, yıllardır yaptığım ip ve cımbız ile tüy alma yöntemi ile birleştirip sizinle paylaşmak istedim. Umarım sizin de işinize yarar...

Stil Baykuşu Siyah ve Peacock Manikür 13:05

Stil Baykuşu Siyah ve Peacock Manikür

Stil Baykuşu Oje Çıkarma Yöntemi..

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis 05:36

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nda süre 7 Ekim'de doldu, ceza süreci başladı. Kişisel veriyi izinsiz paylaşan şirket yöneticisine 4.5 yıla kadar ..

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı 04:50

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı ABD başkanlık seçimlerinde Hillary Clinton'u destekleyen FETÖ büyük bir hayal kırıklığına uğrayıp korkuya kapılırken, Ege Üniversitesi'nden Siyaset Bilimci Prof. Dr. Tanju Tosun, örgüt..

Çekiç ve Penseyle Diş Çekmek 00:21

Çekiç ve Penseyle Diş Çekmek

Diş ağrıları için uygulanan çekiç ve penseli bu ilginç çözüm yöntemi izleyenleri hayrete düşürmüş efendim...

  • JET TV tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şanslılar Diye Milli Piyango Biletini Suriyeliye Çektiren Amca 00:39

Şanslılar Diye Milli Piyango Biletini Suriyeliye Çektiren Amca

Milli piyangonun yılbaşı çekilişi öncesi meşhur Nimet Abla piyango bayisinin önünde yapılan röportajda mikrofon uzatılan amca büyük ikramiyenin kendisine çıkması için bulduğu yöntemi anlatmış...

  • JET TV tarafından
  • 925 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Spreyle Duvar Boyama 00:59

Spreyle Duvar Boyama

Sprey yöntemi ile duvarı boyarken keyifli bir görsel çıkaran ustaları izliyoruz. Bu ustaları izlemek gerçekten keyif verici.....

  • JET TV tarafından
  • 127 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kısıtlı İmkanlarla Evde Türk Hamamı 1956 - British Pathé 01:26

Kısıtlı İmkanlarla Evde Türk Hamamı 1956 - British Pathé

Kıt İngilizcemle anladığım kadarı ile fizyoterapistler İngiliz kadınlarına bol terlemeli Türk hamamı önerince, İngilizlerde bu yöntemi icat etmiş. (İngilizcesi daha iyi olan arkadaşlar açıklasın)..

  • JET TV tarafından
  • 107 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ev Alacaklar Bu Oyuna Sakın Düşmeyin 01:51

Ev Alacaklar Bu Oyuna Sakın Düşmeyin

Gayrimenkul sektöründe yeni bir dolandırıcılık yöntemi ortaya çıktı. Sistem açık... Müteahhitler projeyi iki farklı firma üzerinden yürütüyor. Böylelikle evler aynı anda 2 kişiye satılıyor. Ev almak isteyen vatandaş mağd..

Brooklyn Nine-Nine 4. Sezon 11. Bölüm Fragmanı 00:20

Brooklyn Nine-Nine 4. Sezon 11. Bölüm Fragmanı

Brooklyn Nine-Nine 4. Sezon 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı.Yeni bölüm adı The Fugitive Pt. 1 New York City'de bir grup dedektifin çevresinde geçen dizi, aktüel kamera yöntemi ile çekiliyor Brooklyn Nine-Nine 4x11 Pr..

  • Cowboy tarafından
  • 999 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mürekkepsiz Yazıcı Dönemi Başlıyor 03:46

Mürekkepsiz Yazıcı Dönemi Başlıyor

Yazıcı teknolojisinde yeni döneme giriliyor. Hollanda’daki Delft Üniversitesi’nin eski öğrencileri mürekkep kullanmadan herhangi bir kağıda baskı yapılabilen yöntemi geliştirdi. Bu teknik ilkokulda büyüteç ve güneş ışığı..

6 Aydır Uyuyan Kız 00:51

6 Aydır Uyuyan Kız

17. doğum gününden önce koltukta uyuya kalan Beth Goodier, 6 ay boyunca neredeyse hiç uyanmadı. 5 yıldır nadir görülen hastalıkla mücadele eden kız, hastalığı olmasa şimdi üniversiteyi bitirmiş olacaktı. Sürekli koltukta..

  • JET TV tarafından
  • 1.205 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tantana çetesine operasyon 02:02

Tantana çetesine operasyon

İSTANBUL'DA SOKAKTA BİR KAVGA, GÜRÜLTÜ, TANTANA ÇIKTIĞINI GÖRÜRSENİZ, ÖNCE BİR CÜZDANINIZI YOKLAYIN... BAKIN BAKALIM YERİNDE Mİ... ÇÜNKÜ BU YANKESİCİLERİN YÖNTEMİ.... BU YÖNTEMLE 500 BİN LİRALIK VURGUN YAPAN TANTANACILAR..

Karpuzun içine saklanmış esrar polisler tarafından yakalandı 00:58

Karpuzun içine saklanmış esrar polisler tarafından yakalandı

Karpuzun içine saklanmış esrar polisler tarafından yakalandı. Kaçakçıların esrarı gizleme yöntemi görenlere yok artık dedirtti...

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı 07:28

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı

İGİAD, araştırmasına göre İstanbul’da ortalama büyüklükte bir ailenin, insani şartlarda aylık geçimini sağlayabilmesi için İnsani Geçim Ücreti (İGÜ), 2017 yılı için 2.154 TL oldu. Diğer 11 bölge için İGÜ, İstanbul'un alt..

Instagram'da gelen mesajlara dikkat 03:01

Instagram'da gelen mesajlara dikkat

YENİ DOLANDIRICILIK YÖNTEMİ..

AÖF’te Devrim Gibi Uygulama 05:37

AÖF’te Devrim Gibi Uygulama

Yaklaşık 1,5 milyon, öğrencisi bulunan, Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Sistemi’nde ,devrim niteliğinde, bir uygulamaya ,geçildi 18 Ocak 2017 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisa..

Binlerce k-Kişi Diyabetten Samsun'da Kurtuldu 04:48

Binlerce k-Kişi Diyabetten Samsun'da Kurtuldu

Genel Cerrahi Laparaskopik Bariyatrik ve Metabolik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Muzaffer Al Samsun’da binlerce şeker hastasına umut olmaya devam ediyor. Türkiye’nin hemen hemen bütün illerinden Samsun Büyük Anadolu Hastanesi..

Çikolatalı Kalbi Yumuşak Kek Tarifi 04:03

Çikolatalı Kalbi Yumuşak Kek Tarifi

3 yumurta, 1 yemek kaşığı şeker, 2 yemek kaşığı tereyağı, 180 g çikolata, 2 yemek kaşığı un, 2 yemek kaşığı kakao, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, Fırın kapları için tereyağı ve toz şeker. ********************************..

Yoğurtlu Brokoli Salatası Tarifi 02:56

Yoğurtlu Brokoli Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 çorba kasesi brokoli, 1 adet havuç, 4 tepeleme yemek kaşığı Yoğurt, 3-4 diş sarımsak, Pul biber, 1 çay bardağı su ***************************** Kış mevsiminde en sık kullandığım sebzelerden biridir brokoli..

Peynirli Pastane Poğaçası Tarifi 04:33

Peynirli Pastane Poğaçası Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta (birinin sarısı üzerine sürülmek için ayrılacak), 1 su bardağı ılık süt, 1 su bardağı ılık su, 150 gr tereyağ (eritilmiş), 6-7 su bardağı un, 1 küçük paket (instant) toz maya, 2 yemek kaşığı toz şe..

Çilekli Cheesecake Tarifi 07:45

Çilekli Cheesecake Tarifi

Malzemeler: Taban için; 75 g dondurulmuş tereyağ, 3 yemek kaşığı şeker, 1 yumurta sarısı, 1,5 su bardağı un, 1 paket vanilya, 1/2 çay kaşığı tarçın, 1 tutam tuz. Peynirli kısım için; 750 g labne, 200 g krem peynir, 3 yum..

Yumurta Akı ve Sarısı Nasıl Ayrılır 01:21

Yumurta Akı ve Sarısı Nasıl Ayrılır

Temel mutfak bilgilerinden birini anlattım bugün videoda. Videoya sosyal medyadan gelenlerin bir kısmı e bu benim yaptığımla aynı, insanları kandırıyorsunuz diyecek eminim. Büyük gazetelerin öyle bir şey dedi ki, yumur..

Çocuk Kaçırmak İçin Kullanılan 10 Yöntem  Kaçını Biliyorsunuz 04:51

Çocuk Kaçırmak İçin Kullanılan 10 Yöntem Kaçını Biliyorsunuz

Konu: Bu videoda çocuk kaçırma olaylarında en çok kullanılan 10 yöntemi ve yapılması gerekenleri derledik. İyi seyirler.. 10. Yardım İsteme Çocuk kaçırmak için en çok kullanılan yöntemlerden biri onlardan yardım isteme..

  • JET TV tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 6 yıl önce