#En kolay nar temizleme yöntemi

Asil Olmak O kadar Zor Ki 00:11

Asil Olmak O kadar Zor Ki

Köpeğin ilgisi çekmek o kadar da kolay olmasa gerek diyenler için..

  • PengoTV tarafından
  • 1.251 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kuru Börülce Salatası Tarifi  Meze Tarifi 02:01

Kuru Börülce Salatası Tarifi Meze Tarifi

Salata ve meze tarifi sevenler için nefis lezzetli bir kuru börülce salatası tarifi videosu hazırladık. Yapımı kolay ve çok kısa süren kuru börülce salata tarifini evde hızlıca yapabilir ve yemeğin yanına servis edebilir..

Portakallı Enginar Yemeği Nasıl Yapılır Yemek Tarifi 01:32

Portakallı Enginar Yemeği Nasıl Yapılır Yemek Tarifi

Karaciğer dostu olan enginar yemeği nasıl yapılır ve özellikle portakallı enginar yemeği tarifi yapımını detaylı gösteren bir video hazırladık. Çok kolay bir yemek tarifi, inanamayacaksınız. 15-20 dakikada hazılanabilen ..

Köri Soslu Tavuklu Makarna Tarifi  Yemek Tarifleri 02:20

Köri Soslu Tavuklu Makarna Tarifi Yemek Tarifleri

Tavuklu yemek tarifleri sevenler için nefis baharatlı olan kör soslu ve tavuklu makarna tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça kolay olan köri soslu tavuklu makarna içindeki kör sosu ile arpacık soğanlar ve tavuk l..

Pastane Usulü Tarçınlı Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri 02:33

Pastane Usulü Tarçınlı Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için nefis bir pastane usulü tarçınlı kurabiye tarifi videosu hazırladık. Yapımı da kolay olan tarçınlı kurabiyemiz ağızda dağılan kıvamdadır...

Çatal Bıçak İhtiyacına Son Veren Tırnaklar 01:06

Çatal Bıçak İhtiyacına Son Veren Tırnaklar

Bir kokteyle gittiniz çatal bıçak bulamıyor musunuz? Veya yemek siparişi verdiniz plastik çatal bıçak koymamışlar mı? Dert etmeyin. Hem bayanlar hem erkekler için tasarlanan bu tırnaklar ile artık nerede olursanız olun y..

  • JET TV tarafından
  • 890 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Üçgen Kek Tarifi 04:07

Üçgen Kek Tarifi

Sunumu ile çok dikkat çeken puf puf yumuşacık kek. Pandispanya keki yumuşaklığında az malzemeli kek yapmak isteyenler için güzel bir tarif olduğunu düşünüyorum. Kolay bir kek yapmak isteyenler ufak dokunuşlar ile bu ha..

Çocuklar Duymasın 33. Bölüm Fragmanı 00:58

Çocuklar Duymasın 33. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 33. Bölüm Fragmanı yayında!Tutku'nun dönüşüyle sıkıntılı günler geçiren Meltem ile Haluk, tüm problemlerin üstesinden gelebilecekler mi? Tutku'nun hayatlarına girdikten sonra mutluluğu yakalamakta güçl..

Yeni Gelin 42. Bölüm Fragmanı 01:00

Yeni Gelin 42. Bölüm Fragmanı

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..

Beşamel Sos Tarifi 01:19

Beşamel Sos Tarifi

Bu videomuz da yapımı çok kolay fakat çok leziz bir sos olan beşamel sos tarifini sizler için paylaştık...

Balıkçıların Rüyası 00:38

Balıkçıların Rüyası

Balık tutmanın en kolay yolu .....

  • JET TV tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çilekli Muhallebi Tarifi 04:41

Çilekli Muhallebi Tarifi

En Güzel Yemek Tarifleri mutfağına bugün Saniye Anne konuk oldu ve bizlere pratik, nefis bir yaz tatlısı olan çilekli muhallebi tarifi yaptı. O kadar kolay oldu ki şip şak bitti ve tadı da nefis oldu gerçekten. Mutlaka d..

Fincanda Kadayıf Tatlısı Tarifi  Şerbetli Tatlı Tarifi 04:15

Fincanda Kadayıf Tatlısı Tarifi Şerbetli Tatlı Tarifi

Bayram tatlıları arayanlara şerbetli nefis fincanda kadayıf tatlısı tarifi hazırladık. Çok kolay ve hızlı bir şekilde enfes lezzeti ile tam ağzınıza layık. Ayrıca tek porsiyonluk olması da gelen misafirlere ikram olarak ..

Browni Kurabiye tarifi Kurabiye Tarifleri 02:47

Browni Kurabiye tarifi Kurabiye Tarifleri

Kakaolu kurabiye tarifi sevenler için nefis bir video hazıladık. Browni kurabiye tarifi videosu ile inanılmaz lezzetli bir kurabiye yapabilirsiniz. Üstelik yapımı da kolay ve kısa sürmektedir. Browni kurabiye ne çok ısl..

Çikolatalı Kek Tarifi Muzlu Kek Tarifi 02:03

Çikolatalı Kek Tarifi Muzlu Kek Tarifi

Kek malzemeleri satan küçük bir yerden aldığımız kek kalıbımız ile sizler için Çikolatalı Muzlu Kek Tarifi yaptık. Gayet nefis ve kolay bir tarif...

Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:55

Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenlere yılın son videosu olan çikolatalı çatlak kurabiye tarifi hazırladık. Nefis tadı ve görüntüsü ile çay ve kahve ile inanılmaz bir lezzet. Üstelik yapımı da oldukça kolay ve hızlı bir şekilde ha..

Yakalandın - Tag Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:54

Yakalandın - Tag Türkçe Altyazılı Fragmanı

Beş rekabetçi arkadaş yılda bir kez, birinci sınıftan beri sonuçları ne pahası olursa olsun ‘elim sende! oynamaktadır. Bu yıl, oyun zamanı grubun asla yenilmeyen oyuncusunun düğününe denk gelmektedir ve bu onu kolay bir ..

Bisküvi Tadında Kurabiye Tarifi 02:24

Bisküvi Tadında Kurabiye Tarifi

Kurabiye Tarifi için gereken malzemeler: 125 gr oda sıcaklığında tereyağı veya margarin Yarım su bardağı sıvı yağ 1 adet yumurta 3/4 su bardağı şeker 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Aldığı kadar un (yaklaşık 3 - 3,..

Muzlu Çikolatalı Lavaş Tatlısı Tarifi 09:53

Muzlu Çikolatalı Lavaş Tatlısı Tarifi

Tarifi: 2 dolu çorba kaşığı bal 2 çorba kaşığı tahin 1 çorba kaşığı kakao 1 adet Anamur muz 1 avuç fındık 1 adet lavaş ekmek Üzeri için, Antep fıstığı 2 adet kumkat Bir tavaya 1 adet lavaş ekmek koyup altını açın. Lavaş..

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:15

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenlere özel nefis bir limonlu çatlak kurabiye tarifi videosu hazırladık. Yapım süresi ve aşaması da oldukça kolay olan bu tarifimizi mutlaka deneyin. Limonlu çatlak kurabiye nasıl yapılır ve tam öl..

Yakalandın Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Yakalandın Türkçe Altyazılı Teaser

Russell Adams'ın 2013 yılı imzalı The Wall Street Journal yazısına dayanan film, bir çocuk oyununu dozunu arttırarak senelerce oynamaya devam eden bir arkadaş grubunu temel alıyor. Beş yakın arkadaş çocukluklarından beri..

Patates Mantısı Tarifi Meze Tarifleri 03:04

Patates Mantısı Tarifi Meze Tarifleri

Önemli bilgi: Biz patatesleri yoğururken içine DEREOTU da ekledik. Tercihe göre siz de ekleyebilirsiniz. Video da göstermeyi unuttuk. Meze tarifleri sevenlere yoğurtlu ve sarımsaklı nefis bir patates mantısı tarifi vid..

Doyuran Pasta Tarifi  Tatlı Tarifleri 03:21

Doyuran Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri, daha doğrusu pasta tarifi sevenler için hazırladığımız nefis ve pratik doyuran pasta tarifi videosu ile kısa sürede muhteşem lezzetli pasta yapabilirsiniz. Doyuran pasta tarifi hazırlama süresi 10-15 d..

Pratik Enfes Lahmacun Tarifi 11:34

Pratik Enfes Lahmacun Tarifi

Kolay Lahmacun Tarifi İçin Malzemeler: İç Harcı için: 300gr. kıyma 1 orta boy soğan mevsiminde ise 2 adet olgun domates 2 adet yeşil biber 1 adet kapya biberi 1 yemek kaşığı domates salçası yarım yemek kaşığı biber salça..

Fincan Tatlısı 02:14

Fincan Tatlısı

Uygun bir tencereye 1 litre süt, 2 kahve fincanı un, 2,5 kahve fincanı şeker alınarak koyulaşana kadar karıştırılarak pişirilir, Kullanılan kahve fincanları 90ml kapasitelidir, Muhallabi koyulaşıp göz göz olduğunda 1 ye..

Yeni Gelin 46. Bölüm 1. Fragmanı 00:59

Yeni Gelin 46. Bölüm 1. Fragmanı

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..

Kabr-i Cin Mühür Hd İzle 1:32:41

Kabr-i Cin Mühür Hd İzle

Konusu : Yüzyıllar once iyi bir Cin tarafından Kuran-ı Kerim'den yola çıkılarak yazılan kitabın, her yüz yılda bir koruyucuları gelmektedir. Bu koruyuculara Bekçi adı verilir. 1365 yılında Demirci yine bir cin vakasını ..

Elmalı Top Tarifi Tatlı Tarifleri 02:33

Elmalı Top Tarifi Tatlı Tarifleri

Meyveli tatlı tarifleri sevenler bu tarife bayılacak. Elmalı top tarifi yapımı çok kolay ve az malzeme ile hızlı bir şekilde hazırlanabilmektedir. Lezzeti de bir o kadar nefistir. Elmalı top tatlısı nasıl yapılır ve mal..

Hazır Yufkadan Ispanaklı Gözleme Tarifi 02:54

Hazır Yufkadan Ispanaklı Gözleme Tarifi

Kahvaltılık tarifler içinde en çok sevilenlerinden olan gözleme tarifi için evde tapımı çok kolay ve pratik bir video hazırladık. Hazır yufkadan ıspanaklı gözleme tarifi yapımı videosu ile adım adım her aşamasını uygulay..

 İmam Sarığı Tarifi 09:31

İmam Sarığı Tarifi

Keki icin gerekenler 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi toz seker 1 su bardagi dolusu un 1 cay bardagi süt 1 tane vanilya 1 tane kabartmatozu 3 yemek kasigi kakao(kekin sade olmasini istemiyorsaniz kakao yerine un ..