#En kolay nar temizleme yöntemi

Biber Kızartması Tarifi 01:23

Biber Kızartması Tarifi

Yaz mevsiminin vazgeçilmez yemek tarifleri listesinde en üstte yer alan biber kızartması tarifi videosu hazırladık sizlere. Özellikle yoğurt ile çok lezzetli olmaktadır, yapımı da oldukça kolay ve lezzetlidir. Biber kız..

Yoğurtlu Nohut Salatası Tarifi 02:31

Yoğurtlu Nohut Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 su bardağı haşlanmış Nohut, 2 su bardağı süzme Yoğurt, 1 adet közlenmiş kırmızı biber, 2 diş sarımsak, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı toz biber, Tuz, Kıyılmış maydanoz. ***************..

Tahinli Çörek Tarifi Pastane Usulü Susamlı Şekerli Tatlı Çöre 06:26

Tahinli Çörek Tarifi Pastane Usulü Susamlı Şekerli Tatlı Çöre

Tahinli çörek gerçekten harika lezzetli ve tatlı bir tada sahip nefis şekerli bir çörektir. Tahinli tatlı çörek nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız tek yapmanız gereken detaylı videomuzu izlemek ve aşamalarıyla bu harika..

Bulgurlu Yoğurtlu Semizotlu Yemek Tarifi 02:26

Bulgurlu Yoğurtlu Semizotlu Yemek Tarifi

Sebze yemeği sevenler için nefis bir yaz yemeği olan bulgurlu yoğurtlu semizotlu yemek tarifi videosu hazırladık. Yapımı kısa sürüyor ve oldukça da kolay...

Patlıcanlı Bulgur Pilavı Tarifi 03:59

Patlıcanlı Bulgur Pilavı Tarifi

Sebzeli yemek tarifleri sevenlere nefis bir patlıcanlı bulgur pilavı tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça kolay ve pratik olan bu güzel tarifimizi denemenizi tavsiye ederiz...

Aslı Afşaroğlu İki Renkli Bayram Elbisesi Nasıl Dikilir 06:07

Aslı Afşaroğlu İki Renkli Bayram Elbisesi Nasıl Dikilir

Bugün sizinle iki renkli bayramlarda giyebileceğiniz çok kolay dikimi olan bir elbise dikimi paylaşıyorum ❤️Umarım keyifle izlersiniz. Beğen butonuna tıklamayı unutmayın..

Aslı Afşaroğlu Kaşe Kaban Nasıl Dikilir 08:54

Aslı Afşaroğlu Kaşe Kaban Nasıl Dikilir

Sonunda beklenen dikiş videomu yayınlıyorum. Bu video biraz daha dikiş bilenler için ancak yakında daha kolay yeni başlayanlara uygun videolar gelecek takipte kalınn, sizleri çoook seviyoruum :))..

Çiğdem Sarp Saç Tebeşiriyle Saç Boyamak 01:27

Çiğdem Sarp Saç Tebeşiriyle Saç Boyamak

Tebeşirle saç boyama ile mükemmel sonuçlar son derce basit ve kolay yapım saça zarar vermeden kolaylıkla yapın...

Sebile Ölmez Kör Düğüm Saç Örgüsü 02:50

Sebile Ölmez Kör Düğüm Saç Örgüsü

Okul sezonu için istekleriniz doğrultusunda ısı kullanmadan hem orta boy hem uzun boy saçlar için kolay ama değişik bir örgü modeli paylaşmak istesim. Umarım kolayca saçınızda deneyebilirsiniz...

Belgin Uruk Şal Bağlama Modelleri Mezuniyet , Düğün , Nişan 09:40

Belgin Uruk Şal Bağlama Modelleri Mezuniyet , Düğün , Nişan

Mezuniyet ,düğün ve özel günlerinizde kullanabileceğiniz farklı kolay şal bağlama modeli hazırladım inşallah sizin için faydalı olur....

Yeni Gelin 49. Bölüm 2. Fragmanı 00:59

Yeni Gelin 49. Bölüm 2. Fragmanı

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..

Sebile Ölmez - Isısız 10 Saç Modeli Okula Dönüş 08:06

Sebile Ölmez - Isısız 10 Saç Modeli Okula Dönüş

Okullar başladığından beri en çok aldığım istek elbette saç modelleri oldu. Bu videoda 10 kolay saç modelini sizlerle paylaştım. Isı kullanmadan yapabileceğiniz ve farklı versiyonlarını kolayca geliştirebileceğiniz saç m..

Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi  Mayalı Susamlı Poğaça 05:52

Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi Mayalı Susamlı Poğaça

Nefis kaşarlı pekmeze bulanmış ve susama batırılmış aynı simit gibi bir poğaça tarifi ile karşınızdayız. Bu pamuk gibi poğaçaların yapımı oldukça kolay. Her tarifte olduğu gibi sadece bir kaç tane püf noktasını bilmeniz ..

Yıldızların Altında 1965 Türk Filmi İzle 1:18:14

Yıldızların Altında 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, geçmişinden kurtulmaya çalışan bir adamın aşkı uğruna mücadelesi anlatılır. Turgut, genç bir tıbbiye öğrencisiyken Leyla’yı tanımıştır. Ünlü bir ses sanatçısı olan güzel kadın uğruna okulunu bırakmıştır..

Labneli Poğaça Tarifi 03:40

Labneli Poğaça Tarifi

Poğaça tarifleri bekleyen takipçilerimiz için yumuşacık ve nefis bir labneli poğaça tarifi videosu hazırladık. Yapımı kolay ve malzemeleri de evde bulunan basit malzemelerdir...

Muzlu Magnolia Tarifi 02:49

Muzlu Magnolia Tarifi

Muzlu tatlı sevenler için çok kolay bir tatlı tarifi videosu hazırladık. Muzlu magnolia tarifi. Özellikle yaz aylarında hafif ve lezzetli, pratik bir tatlı tarifi için güzel bir seçim olabilir...

Patatesli Kahvaltılık Börek Tarifi 02:59

Patatesli Kahvaltılık Börek Tarifi

Kahvaltılık tarifler için tok tutan ve nefis birşeyler arayanlara patatesli kahvaltılık börek tarifi videosu hazırladık. Yapımı da kolay olan patatesli kahvaltılık tarifi için malzeme listesi de oldukça azdır...

 5 Dakikada Dondurma Tadında Parfe Tarifi 06:54

5 Dakikada Dondurma Tadında Parfe Tarifi

Hazırlaması çok kolay,lezzeti harika parfe tarifi sıcak yaz günlerinin kurtarıcısı tariflerden birisi. Hazırlayıp dondurucuya atın,ne zaman isterseniz çıkarıp servis yapın...

Muhlama Kuymak Tarifi 04:49

Muhlama Kuymak Tarifi

Yapılışı çok kolay ve nefis bir tarif. Karadenizli arkadaşlarımız daha güzel yapar ama ben de tarifi paylaşmak istedim. Umarım beğenirsiniz. Sevgilerimle....

Yeni Gelin 50. Bölüm 1. Fragmanı 00:59

Yeni Gelin 50. Bölüm 1. Fragmanı

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..

Taş Fırın Lezzetinde Ev Yapımı Pide Tarifi 06:25

Taş Fırın Lezzetinde Ev Yapımı Pide Tarifi

Daha önce verdiğim ıspanaklı peynirli pide tarifinde pidemi öve öve bitirememiştim. Gelen yorumlar da beni doğrular nitelikte olunca hiç vakit kaybetmeden bir de kuşbaşılı kaşarlı Pide operasyonu yaptım. Ispanaklısını ar..

Tahinli Cevizli Kuru Baklava Tarifi  Hazır Yufkayla Rulo Baklava Kurabiyesi 03:49

Tahinli Cevizli Kuru Baklava Tarifi Hazır Yufkayla Rulo Baklava Kurab

Üzerine şerbet dökülmeden hazırlanan tahinli kuru baklava yapmayı denediniz mi ? Bu harika lezzete sahip baklavayı yapmak için hazır yufka kullanacağız. Aynı normal baklava yapar gibi hazır yufka katları arasına tereyağı..

 Efsane Lezzetli  Kumlu Pasta Tarifi 08:16

Efsane Lezzetli Kumlu Pasta Tarifi

Yaptığım enn nefis tariflerden bir tanesi,yapılışı kolay ve çok bereketli,üstelik de çook nefis. Kime hazırlasam tarifini istedi ve deneyenler çok memnun kaldı.Mutlaka deneyin arkadaşlar. :)..

Fatmanur Öztekin Kısa Saçlılar İçin 6 Farklı Saç Modeli Isısız 12:36

Fatmanur Öztekin Kısa Saçlılar İçin 6 Farklı Saç Modeli Isısız

Herkese yeniden merhaba Bugün kanalımda sizinle birlikte saçlarımı evde nasıl kolay şekillendiriyorum hemde ısı kullanmayarak bunları sizlerle paylaşmak istedim hazır yaz geliyoken işinize yarar diye düşündüm, umarım be..

Fatmanur Öztekin En Hızlı Uçuk Geçirme Yöntemleri 08:57

Fatmanur Öztekin En Hızlı Uçuk Geçirme Yöntemleri

Herkese yeniden merhaba Bugün kanalımda sizinle birlikte uçuklar nasıl tedavi edilir evde nasıl kolay bir şekilde uçuklarımızı söndürürüz bunlardan bahsettiğim bir video çektim, umarım beğenerek ve severek izlersiniz :)..

Elmalı Kurabiye Tarifi Evde Cevizli Pastane Tatlı Kuru Pastaları 05:00

Elmalı Kurabiye Tarifi Evde Cevizli Pastane Tatlı Kuru Pastaları

Şirin olduğu kadar nefis elmalı pasta kurabiyeleri denedikten sonra her kurabiye tarifi aradığınızda mutlaka aklınıza bu leziz kuru pasta yapımı gelecek. Her ne kadar herkes kendine göre değişik kurabiye yapımları uygula..

Yeni Gelin 50. Bölüm 2. Fragmanı 00:58

Yeni Gelin 50. Bölüm 2. Fragmanı

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi 03:19

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi

Sebze yemekleri içinde belki en bilinenlerden birisi içinde bulgur ve pirinç bulunan nefis ıspanak yemeği tarifi. Bazıları bu harika ve besleyici sebze yemeğini kıymalı olarakta yapıyor fakat biz ev yemeği tarifleri olar..

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi 05:03

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi

Daha önce sodalı börek yapanlar böreğin dokusunu ne kadar farklı olduğunu bilirler. Bunu baklava yufkasıyla hazırladığınızda karşımıza dahada başka bir lezzet çıkıyor. Hazır baklava yufkası rulo şeklinde ile ve içinde bu..

Kahvaltılık Süt Reçeli Tarifi 02:51

Kahvaltılık Süt Reçeli Tarifi

Son zamanlarda herkes tarafından merakla yapımı istenen süt reçeli tarifi hazırladık sizler için. Aslında yapımı her ne kadar kolay olsada uzun süre kaynatmak gerektiğinden biraz vakit alıyor. Aynı zamanda süt reçeli ile..