#En korkunç Şimşek Çarpmaları

15 Temmuz 2016 Darbe Girişimi 02:05

15 Temmuz 2016 Darbe Girişimi

15 Temmuz 2016 Darbe Girişiminde Olan Korkunç Olaylar..

  • GülRa tarafından
  • 1.289 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti 03:02

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin C

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırı Diyarbakırlı vatandaşları isyan ettirdi. PKK'yı lanetleyen vatanda..

Karayip Korsanları: Ölü Adamların  Öyküsü(fragman) 01:50

Karayip Korsanları: Ölü Adamların Öyküsü(fragman)

Johnny Depp returns to the big screen as the iconic, swashbuckling anti-hero Jack Sparrow in the all-new “Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales.” The rip-roaring adventure finds down-on-his-luck Captain Jack f..

Cinli Define Köyünde Bir GeceTuzağa Düştük Paranormal Olaylar 45:31

Cinli Define Köyünde Bir GeceTuzağa Düştük Paranormal Olaylar

Anadolu’nun orta vilayetlerinden bir köyde toplanan odunlar, köye yakmak için getirilmiş. Bu odunların getirildiği hane, cinler tarafından adeta cezalandırılıyor ve yasak odunların bulunduğu hanede peş peşe yangınlar çık..

  • ZULMA tarafından
  • 1.765 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Alienist Fragmanı 00:30

The Alienist Fragmanı

The Alienist Fragmanı Yayınlandı. Alienist, Caleb Carr'ın Anthony Ödülü sahibi uluslararası en çok satan eserine dayanan hevesle beklenen psikolojik bir gerilim filmidir. 1896'da Gilded Çağında New York'un zengin refahı..

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

The Alienist 2.Fragmanı 01:00

The Alienist 2.Fragmanı

The Alienist 2.Fragmanı Yayınlandı. Alienist, Caleb Carr'ın Anthony Ödülü sahibi uluslararası en çok satan eserine dayanan hevesle beklenen psikolojik bir gerilim filmidir. 1896'da Gilded Çağında New York'un zengin refa..

Rusya, BM Suriye Kararını Veto Etti 02:02

Rusya, BM Suriye Kararını Veto Etti

Rusya, Birleşmiş Milletlerin Suriye'ye acımasızca bir kimyasal saldırı sonrasında araştırmacılarla işbirliği yapmasını gerektiren kararı veto etti. Rusya, BMGK'daki İdlib tasarısını veto etti.ABD, İngiltere ve Fransa tar..

Bu Videoyu Paylaşarak Kendinizi ve Sevdiklerinizi Kurtarabilirsiniz! 03:38

Bu Videoyu Paylaşarak Kendinizi ve Sevdiklerinizi Kurtarabilirsiniz!

Bir adet sigaranın ciğerlere verdiği zararı kendince test eden bir genç, hazırladığı ilginç düzenekle ortaya korkunç bir görüntü çıkarttı. Pet şişeye sigaranın dumanını hapseden genç, peçeteyi filtre gibi kullanarak duma..

Lego Worlds Monsters Pack Official Trailer PS4 01:31

Lego Worlds Monsters Pack Official Trailer PS4

All you little monsters out there are in for a spooktacular surprise – trick-or-treat at your own risk! It is night in Monster Town, where Halloween is celebrated every day of the year! This spooky town is full of all so..

  • BETA tarafından
  • 845 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Alienist 3. Tanıtım Fragmanı 01:00

The Alienist 3. Tanıtım Fragmanı

The Alienist 3.Fragmanı Yayınlandı. Alienist, Caleb Carr'ın Anthony Ödülü sahibi uluslararası en çok satan eserine dayanan hevesle beklenen psikolojik bir gerilim filmidir. 1896'da Gilded Çağında New York'un zengin refa..

Keep Watching Türkçe Dublaj Hd İzle 1:28:31

Keep Watching Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Davetsiz misafirler tarafından hapsedilen bir aile korkunç bir oyun oynamaya zorlanır. Gece ilerledikçe bu korkunç oyunun gizemli kuralları daha da netleşir ve aile, yaşadıkları kabusun dünyanın dört bir yanınd..

Karanlık Zihinler Türkçe  Altyazılı 2. Fragmanı 02:07

Karanlık Zihinler Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Ruby Daly Amerika`nın yüzde 98`ini öldüren korkunç vebadan hayatta kalabileceğini hiç düşünmemiştir; ancak hayatta kalmayı başarır. Hayatta kalanlar değişik güçlere sahiplerdir ve sadece renklerle tanımlanırlar; yeşille..

Dehşetin Yüzü Türkçe Altyazılı Fragman 01:27

Dehşetin Yüzü Türkçe Altyazılı Fragman

Romanya'daki bir manastırda yaşayan genç bir rahibenin intihar etmesi, sorunlu geçmişinin etkisinden kurtulamayan bir rahip ile nihai yeminini etmenin eşiğindeki bir çırak Vatikan tarafından bölgeye gönderilir. İkilinin ..

Annem Gece 3'te Beni Adnan Oktar'a Götürüyordu Erkeklerin Bana 04:01

Annem Gece 3'te Beni Adnan Oktar'a Götürüyordu Erkeklerin Bana

Örgüt üyelerini kullanarak yaşı küçük kızlara tuzaklar kuran Adnan Oktar sorgu sırasını bekliyor. Operasyon derinleştikçe korkunç detaylar ortaya çıkmaya başladı. Adnan Oktar’dan şikayetçi olan 13 yaşındaki Serra M. 'nin..

  • BETA tarafından
  • 698 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olay Mağarada Bir Gece Geçirdik (Kilise) 44:52

Paranormal Olay Mağarada Bir Gece Geçirdik (Kilise)

Uzun zaman önce, bu topraklar başka diyarlara aitken bu mağara bir kiliseymiş.O kadar ihtişamlı ve görkemliymiş ki zamanında, insanlar burada bağışlar yapar, kendilerini dinlerine adarlarmış. Fakat asırlar geçtikçe, bura..

  • JET TV tarafından
  • 959 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dehşetin Yüzü Orijinal Teaser 00:30

Dehşetin Yüzü Orijinal Teaser

Romanya'daki bir manastırda yaşayan genç bir rahibenin intihar etmesi, sorunlu geçmişinin etkisinden kurtulamayan bir rahip ile nihai yeminini etmenin eşiğindeki bir çırak Vatikan tarafından bölgeye gönderilir. İkilinin ..

Cinayetin Nedeni Bilgisayar Oyunu Çıktı 01:58

Cinayetin Nedeni Bilgisayar Oyunu Çıktı

Geçtiğimiz günlerde başkent Ankara’da korkunç bir cinayet işlenmişti. 13 yaşındaki bir çocuk evlerine misafirliğe gelen ikiz kardeşlerden birini çekiç darbeleriyle öldürdü, diğerini ise yaraladı. Korkunç cinayetin nedeni..

MAĞARADA BİR GECE GEÇİRDİK - Paranormal Olay (Kilise) 44:52

MAĞARADA BİR GECE GEÇİRDİK - Paranormal Olay (Kilise)

DİKKAT! Videoyu izlemeye başlamadan önce bu kısımı okumanızı istiyoruz.En iyi deneyim ve detaylar için kulaklık kullanmanızı öneriyorum veya yüksek ses ile izlemenizi.100.000+ Beğeni gelirse bizi çok mutlu etmiş olursunu..

Esir alınan Rus askerinden Putin’e- Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve sizin adınıza utanıyorum 01:44

Esir alınan Rus askerinden Putin’e- Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve si

Ukrayna tarafından esir alınan bir Rus askeri, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e seslenerek, “Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve sizin adınıza utanıyorum” dedi. Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları 24 Şubat’tan bu yana dev..

HATAY'DA GÖRDÜĞÜM 1:11:22

HATAY'DA GÖRDÜĞÜM

KORKUNÇ MANZARA!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 5 görüntüleme
  • 2 yıl önce
İşte FETÖ'cülerin Kaçış Güzergahı 08:52

İşte FETÖ'cülerin Kaçış Güzergahı

Nazif Karaman ve Abdurrahman Şimşek FETÖ militanlarının Edirne'den Yunanistan'a kaçış rotasını yerinde giderek görüntüledi. Teröristleri Yunanistan'a kaçıran şebekenin nasıl çalıştığı ve Jandarma ekiplerinin FETÖ firarla..

FETÖ'cüler Dinleme İçin Bakın Nasıl Önlem Almış 04:22

FETÖ'cüler Dinleme İçin Bakın Nasıl Önlem Almış

Abdurrahman Şimşek FETÖ'nün hücre evlerine girdi. 15 Temmuz gecesi TRT'de yayınlanan bildiride imzası bulunan ismin toplantılara katıldığı evlere giden A Haber ekibi, FETÖ'cülerin dinlemeye takılmamak için neler yaptığın..

Pırdino 1.Bölüm 15:02

Pırdino 1.Bölüm

Pırdino, TRT Çocuk ekranlarında yayınlanan Türk yapımı bir canlı aksiyon/animasyon çizgi filmdir...

Pırdino 5.Bölüm 13:50

Pırdino 5.Bölüm

Dizide, Tarık ve arkadaşları olan Pırdino, Sansar, Porsuk ve Ela'nın komedi-macera dolu hikayeleri işlenmektedir...

Katy Perry - Wide Awake 04:36

Katy Perry - Wide Awake

I'm wide awake Ben uyanığım Yeah, I was in the dark Evet karanliktaydim I was falling hard Sert dusuyordum With an open heart Acik bir kalple I'm wide awake Ben uyanigim How did I read the stars so wrong Nasil..

  • PengoTV tarafından
  • 1.212 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pırdino 6.Bölüm 13:19

Pırdino 6.Bölüm

Gerçek mekanlarda gerçek kişilerle yapılan çekimlerin stüdyo ortamında animasyon karakterlerle bir araya getirilmesiyle oluşturulmaktadır...

Pırdino 10.Bölüm 13:07

Pırdino 10.Bölüm

Küçük dostları Sansar ve Porsuk Tarık'ı çok sevmişlerdir. Porsuk'un macera aşkı da Sansar'ı zor durumda bırakmıştır. İkisi birlikte arabanın arkasına saklanıp şehre doğru yolculuğa başlamışlardır. Sansar ve Porsuk artık ..

15 Temmuz Gecesi Kılıçdaroğlu'nun 'Kontrollü Kaçış' Anı 06:00

15 Temmuz Gecesi Kılıçdaroğlu'nun 'Kontrollü Kaçış' Anı

Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 temmuz gecesi Atatürk Havalimanı'ndan kontrol lü kaçışının görüntülerini A Haber ortaya çıkardı. Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek ve Özel İstihbarat Şefi Nazif Karaman, ..

Madde 438-1990 02:33

Madde 438-1990

Filmin Adı: Madde 438 Yönetmen: Ümit Efekan Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Berhan Şimşek..