#En kötü

Selena Gomez - Kill Em With Kindness 03:43

Selena Gomez - Kill Em With Kindness

Music video[Selena] The world can be a nasty place You know it, I know it, yeah We don’t have to fall from grace Put down the weapons you fight with Kill 'em with kindness Kill 'em with kindness Kill 'em, kill 'em, kill..

  • Candy tarafından
  • 1.274 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Neymar Fena Rezil Oldu! 00:06

Neymar Fena Rezil Oldu!

Barcelona'nın yıldız oyuncusu Neymar, antrenmanda top ile hareket yapmaya çalışırken kötü bir şekilde yere düştü...

Arka Sokaklar 440. Bölüm Fragmanı 00:36

Arka Sokaklar 440. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 440. Bölüm Fragmanı yayında! Aylin ve Hakan evleniyor! Fakat onları büyük bir tehlike bekliyor! Aylin ve Hakan ömür boyu mutluluğa adım atmak üzere evlilik yoluna girer. Fakat kendilerini kötü bir olayın iç..

Haydi Git Çocuk Şarkısı 01:36

Haydi Git Çocuk Şarkısı

Haydi git korkunç canavar, haydi git! Haydi git kötü vampir, haydi git! Haydi git korkunç cadı, haydi git! Haydi git ürkünc öcü, haydi git!..

It's Always Sunny in Philadelphia 12.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - The Gang Turns Black 21:25

It's Always Sunny in Philadelphia 12.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı -

Günlük hayatın sıradan meselelerine absürd yorumlar. Philadelphia?da kendi halinde bir İrlanda barı işleten dört kafadar, iş yaşamının ve insan ilişkilerinin yetişkin dünyasına adım attıklarında hayatın sadece kendileri ..

  • Tv Series tarafından
  • 1.653 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şeytan Geri Geliyor: Dodge Challenger Demon 01:23

Şeytan Geri Geliyor: Dodge Challenger Demon

Dodge, 1971 yılında sunduğu özel modelini Challenger versiyonuyla harmanlayacak. Takvimler 1971 yılını gösterdiğinde Plymouth Duster kasası üzerine şekillenen özel bir model ortaya çıktı. Dodge’un Demon (Şeytan) adını ve..

  • PITIRCIK tarafından
  • 933 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii 03:46

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii

Kapalı kapılar arkasında kaldım.Elimi uzattıgım herkez kapattı kapılarını.Sıkıştı ellerim yandı yüregim,söyleyemedim kimselere.Ellerim mühim değilde kalbimi acıtan biri vardı bir yerlerde,vardı ama yoktu yoktu ama vardı...

Fahriye Evcenin Bir Tarzı Yok 03:06

Fahriye Evcenin Bir Tarzı Yok

Fahriye Evcen'in Bir Tarzı Yok O Kotu Değil Kot Onu Taşımış..

  • ANKA tarafından
  • 740 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ne Zaman Didim Hacı? 00:57

Ne Zaman Didim Hacı?

Anladığım Kadarı İle Ödev Yapmayan Akıllı Öğrencilerimizin Öğretmenden Yırtma Macerası... Videonun Sonunda İse Kişelemenin Kötü Bir Şey Olduğunu Anlıyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 829 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evlilik Teklifi Ederken Evi Yıktı 01:00

Evlilik Teklifi Ederken Evi Yıktı

Hollandalı bir romantik, Romeo & Juliet olayını çok yanlış anlayarak kız arkadaşının balkonuna tırmanmak yerine bir vinç kiralayıp yatak odası hizasına gelmeye çalıştı. Yuva kurmanın ilk adımını başka bir yuvayı literal ..

  • JET TV tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor 03:56

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor

Dijital devrim, mutfak robotu kavramına da yeni bir boyut getirdi. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Kolombiya Üniversitesi’nden bir grup mühendis, üç boyutlu yazıcıları mutfağa taşıdı. Örneğin şekli bilgisayarda tasarl..

Maceracı _ Muş 1:13:13

Maceracı _ Muş

Baharın seslerini dinleyip, yüzünü güneşe dönmüş muhteşem lalelerin memleketine gitmeye, Anadolu’nun doğusunda keyifli bir yolculuğa çıkmaya ne dersiniz? O halde Maceracı’nın ardına düşmeye hazırlanın! Çünkü Maceracı bu ..

Rampa Yukarı Kepçe Çıkarmak 01:00

Rampa Yukarı Kepçe Çıkarmak

Bu videomuzda rampa yukarı iş makinası götüren tırcı abimiz karşıdan gelen araca yol vermek için duruyor ancak kötü yapıyor. Gelin birlikte izleyelim. Fizik önemlidir, hayat kurtarır...

  • JET TV tarafından
  • 1.144 görüntüleme
  • 7 yıl önce
O Herifin Yerinde Olmak İçin Canımı Bile Verirdim 01:49

O Herifin Yerinde Olmak İçin Canımı Bile Verirdim

Fatma (Gülşen Bubikoğlu) mutsuz bir evliliği olan iki çocuk annesi bir kadındır. Eşi Yusuf'tan (İhsan Baysal) sürekli kötü davranış, eziyet ve dayaktır ona yansıyan. Üstüne de bir de kuma gelince, bıçak kemiğe dayanır ve..

Gel Bu Hayatı Beraber Paylaşalım 02:36

Gel Bu Hayatı Beraber Paylaşalım

Suçlu baş rollerini Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Tarcan'ın paylaştığı 1989 yapımı Türk filmidir. Fatma (Gülşen Bubikoğlu) mutsuz bir evliliği olan iki çocuk annesi bir kadındır. Eşi Yusuf'tan (İhsan Baysal) sürekli kötü ..

Abd'de Federal Mahkeme Trump'ın Göçmen Yasağını Askıya Aldı 01:19

Abd'de Federal Mahkeme Trump'ın Göçmen Yasağını Askıya Aldı

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) bir federal mahkeme Başkan Donald Trump’ın 7 Müslüman ülkenin vatandaşlarının ABD’ye girişini yasaklayan kararnamesini geçici olarak askıya aldı. New York federal mahkemesi havaalanl..

Havalimanının Duvarları Bile Buz Tuttu.. 02:39

Havalimanının Duvarları Bile Buz Tuttu..

Ağrı’da etkisini gösteren dondurucu soğuklar nedeniyle havalimanının duvarları bile buz tutarken, kimi vatandaş ise araçlarını battaniyeyle sararak korumaya çalışıyor. Ağrı’da etkili olan kar yaşının ardından çatılarda..

Ankara Metrosu’nda ilginç olay videosunu izle 00:26

Ankara Metrosu’nda ilginç olay videosunu izle

Ankara Metrosu’nda ananas gezdiren kadın, sosyal medyanın gündemine oturdu. Ankara Metrosu’nda çekilen görüntülere göre, Elif Usta isimli bir kadın, zincirle bağlanmış ananası evcil hayvan gibi gezdirdi. Görüntüler sosya..

  • PITIRCIK tarafından
  • 993 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İngiltere'de Göbek Marul Karneyle Satılıyor 00:45

İngiltere'de Göbek Marul Karneyle Satılıyor

İspanya’daki kötü hava koşulları nedeniyle İngiltere’de sebze krizi yaşanıyor. Ülkedeki bazı süpermarketler başta göbek marul ve brokoli olmak üzere birçok sebzenin satışını sınırlandırdı. Tesco adlı süpermarket zinciri..

Mustafa Ceceli - İyi ki Hayatımdasın 03:55

Mustafa Ceceli - İyi ki Hayatımdasın

Senin adınla uyandım bu sabah Varlığına teşekkür ederim Senin adınla uyandım bu sabah Varlığına teşekkür ederim İyi günde sen, kötü günde sen Nasıl özlemiştim bir bilsen Yokluğun anlamsız bu dünya vefasız Ruhuma hapsett..

Seni Seviyorum Yaşamanı İstiyorum 03:42

Seni Seviyorum Yaşamanı İstiyorum

Suçlu baş rollerini Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Tarcan'ın paylaştığı 1989 yapımı Türk filmidir. Fatma (Gülşen Bubikoğlu) mutsuz bir evliliği olan iki çocuk annesi bir kadındır. Eşi Yusuf'tan (İhsan Baysal) sürekli kötü ..

Tarzan'da Altınordu Hazırlıklar Başladı 00:50

Tarzan'da Altınordu Hazırlıklar Başladı

TFF 1. Lig'de oynadığı son 5 maçından puan çıkaramayan Tarzan, zirveye oynayan Sivasspor’u yenerek kötü gidişe dur demek istiyor. Siyah beyazlı temsilcimizde Sivasspor maçı öncesi tek hedef galibiyet...

Futbol Tarihinin En Saçma Ofsayt Kararı 00:45

Futbol Tarihinin En Saçma Ofsayt Kararı

Premier League'in 22. haftasında Tottenham ile Sunderland arasında oynanan mücadelede çalınan ofsayt kararı, bir anda İngiltere'de gündeme oturdu ve beraberinde sert eleştirileri getirdi. White Hart Lane'de oynanan karşı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek 03:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şehircilik Şurası'nda yatay mimariden yanayım çağrısına mimarlardan destek geldi. Çok katlı binaları insan depolarına benzeten mimarlar, Çalışan kalbe ameliyat yapmak için şehirle..

The Lego Ninjago Movie - Fragman (2017) 02:38

The Lego Ninjago Movie - Fragman (2017)

Bu yıl içinde vizyona girecek olan Ninjago temalı yeni Lego filmi The Lego Ninjago Movie’nin ilk fragmanı yayınlandı. The Lego Batman Movie, önümüzdeki cuma gösterime girecek. Ancak Lego ve Warner Animation Group, bu sır..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aleyna Ve Bahar Arasında Büyük Gerginlik! 04:06

Aleyna Ve Bahar Arasında Büyük Gerginlik!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 08 Mayıs 2017 Pazartesi günü yayınlanan 139. bölümünde yeni yarışmacı Vefa Alizade, Aleyna Eroğlu'nu prenseslere benzetince Bahar Candan bu duruma itiraz etti ve sen hiç prenses görmedin galib..

  • ANKA tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadın Sevmeyen Köpek 00:59

Kadın Sevmeyen Köpek

Görüntüde sanki güzel kadın görünce sevemeyen bir köpeği hal ve hareketlerini izlicez.Köpek kadında bir şey hissetti kötü biri olmalı..

  • JET TV tarafından
  • 999 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tekme Tokat Kız Kavgası 03:14

Tekme Tokat Kız Kavgası

Rus kızların sokak ortasında saç baş yolduran kavgası. Kızlar altta kalanın canı çıksın dercesine tekme tokat acımadan saldırıyorlar...

  • JET TV tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elite Zexer Bedevi Kavmini Mercek Altına Aldı 'Kum Fırtınası' 04:07

Elite Zexer Bedevi Kavmini Mercek Altına Aldı 'Kum Fırtınası'

Güney İsrail’de yaşayan iki Bedevi kadının hikayesini anlatan Kum Fırtınası’nda başrolleri Lamis Ammar, Ruba Blal ve Hitham Omari üstleniyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise senaryoyu da kaleme alan Elite Zexer oturuyor. ..

Van Persie, Tosic ve Şenol Güneş'in Cezası Belli Oldu 00:46

Van Persie, Tosic ve Şenol Güneş'in Cezası Belli Oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Beşiktaş'a 1 maç seyircisiz oynama, siyah-beyazlı futbolcu Dusko Tosic'e 4, Fenerbahçeli futbolcu Robin van Persie'ye 3 ve Beşiktaş Teknik Direk..