#En pratik vişne Çekirdeği ayıklama yöntemi

Çekirdeğiyle Alıç Meyvesi Tüketen Vatandaşlar Hastanelik Oldu 05:08

Çekirdeğiyle Alıç Meyvesi Tüketen Vatandaşlar Hastanelik Oldu

Tokat’ta çekirdekleriyle fazla miktarda alıç tüketen 3 kişi, sindirim sistemlerinde sıkıntı yaşaması sonucu hastanelik oldu. Tokat ve Sivas bölgesinde yetişen alıç meyvesi fazla tüketildiğinde veya çekirdeği ile yenildiğ..

Ayva Tatlısı Tarifi 03:39

Ayva Tatlısı Tarifi

MALZEMELER 2 adet orta boy ayva, 1 su bardağı şeker, 2 su bardağı ılık su, 6-7 adet karanfil, 1 çubuk tarçın, 1 yemek kaşığı hibiskus (opsiyonel), Servis için kaymak, ceviz ve çekilmiş antep fıstığı. ******************..

Ayva Tatlısı 05:28

Ayva Tatlısı

Malzemeler 3 adet ayva 12 yemek kaşığı toz şeker 7-8 adet karanfil 2 su bardağı vişne suyu 1 adet çubuk tarçın Servis İçin Kaymak Toz Fıstık Hazırlanışı Ayvaları soyun ve ikiye bölüp çekirdeklerini çıkartın. Ayvanın..

Ayva Tatlısı 05:28

Ayva Tatlısı

Malzemeler: 3 adet ayva 12 yemek kaşığı toz şeker 7-8 adet karanfil 2 su bardağı vişne suyu 1 adet çubuk tarçın Servis İçin Kaymak Toz Fıstık Hazırlanışı Ayvaları soyun ve ikiye bölüp çekirdeklerini çıkartın. Ayvanın..

Yiyip Bütün Gün Tok Kalayım Ekmeği 12:56

Yiyip Bütün Gün Tok Kalayım Ekmeği

400 gr siyez unu-1 kavanoz* + kavanozda 2 parmak yüksekliğinde 50 gr çavdar unu- kavanozda 1 parmak yüksekliğinde 5 çorba kaşığı yulaf ezmesi 200 gr ekşi maya- yarım kavanoz 380 gr su- dolu kavanozdan 2 parmak eksik 10 g..

Vişneli Milföy Tatlısı Tarifi 01:27

Vişneli Milföy Tatlısı Tarifi

3 adet milföy hamuru 1 çay bardağı damla çikolata (arası için) 4 yemek kaşığı pudra şekeri (üzerine serpmek için) Muhallebisi İçin: 500 ml. süt 1/2 su bardağı toz şeker 3 yemek kaşığı nişasta 2 adet yumurta sarısı ..

Kolay Bisküvili Pasta Tarifi 01:52

Kolay Bisküvili Pasta Tarifi

Kolay Bisküvili Pasta Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı şeker 1 adet yumurta sarısı 3 yemek kaşığı un 3 yemek kaşık mısır nişasta 1 lt süt 1 yemek kaşığı tereyağı 1 paket vanilya 2 paket petibör bisküvi Vişne reçeli Ü..

 Vişneli Cupcake 02:04

Vişneli Cupcake

Malzemeler; 1 su bardağı un 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 1 çay bardağı toz şeker 1 adet yumurta 75 gr eritilmiş tereyağı Yarım çay bardağı süt 1 paket vanilya Dolgu malzemeleri; 18 adet çekirdeksiz vişne 1 yemek kaşığı..

Evde Beze (Mereng) Nasıl Yapılır 06:08

Evde Beze (Mereng) Nasıl Yapılır

Beze (Mereng) Malzemeler: 6 adet yumurta beyazı 400 gr toz şeker 2-3 yemek kaşığı çikolata sos 2-3 yemek kaşığı vişne reçeli Hazırlanışı: Küçük bir sos tenceresinin içerisine yaklaşık iki parmak kadar su koyun ve düşük..

Frambuazlı Kek Tarifi 02:06

Frambuazlı Kek Tarifi

1.3 adet yumurta ve 1.5 su bardağı şeker çırpma kabına alınarak köpük köpük oluncaya kadar çırpılır. 2.1 su bardağı yoğurt, 200 gr eritilmiş soğuk tereyağı eklenerek tekrar çırpılır. 3.1 paket vanilya, 1 paket k. tozu ..

Çilek Soslu Mozaik Pasta Tarifi  Mozaik Pasta Nasıl Yapılır 02:55

Çilek Soslu Mozaik Pasta Tarifi Mozaik Pasta Nasıl Yapılır

1.1 su bardağı süt küçük bir tencereye alınır ve ısıtılır, 5 yemek kaşığı şeker ve 3 yemek kaşığı tereyağı 3 yemek kaşığı kakao eklenerek çırpılır ve ocaktan alınır. 2.400g kırılmış bisküvinin üzerine hazırlanan kakaolu ..

3 Katlı İrmikli Tatlı 01:33

3 Katlı İrmikli Tatlı

Üç Renkli İrmik Tatlısı İçin Gerekli Malzemeler; 1 paket vanilyalı puding 2 su bardağı vişne suyu 9 yemek kaşığı irmik 9 yemek kaşığı şeker 2 yemek kaşığı hindistan cevizi 1 paket vanilya 1 litre süt 1 yemek kaşığı tere..

Frambuazlı Brownie Tarifi 03:47

Frambuazlı Brownie Tarifi

MALZEMELER 3 yumurta, 1 su bardağı şeker 80 g bitter çikolata, 125 g tereyağı, 1/2 su bardağı süt, 2 tepeleme yemek kaşığı kakao, 1,5 su bardağı un, 1 su bardağı Frambuaz, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, 4-5 damla taze sı..

Cep Telefonlarının Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik 03:39

Cep Telefonlarının Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik

Modern cep telefonları birçok özelliğe sahip. Dünyanın bir diğer ucundaki insanlara ulaşmanı sağlıyorlar. Sadece birkaç saniye içerisinde arkadaşlarına mesaj atabiliyorsun. İnternette gezinebiliyorsun. Fakat, cep telefon..

Cep Telefonların Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik 03:40

Cep Telefonların Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik

Bu Bilgiler Çok İşinize yarayacak... 1. Cep telefonunuzu bir dinleme cihazına dönüştürmek Sadece birkaç basit adımla, akıllı telefonunuzu en üst düzey bir dinleme cihazına veya bebek telsizine dönüştürebilirsiniz. Cihaz ..

Evde Süzme Yoğurt Nasıl Yapılır 01:30

Evde Süzme Yoğurt Nasıl Yapılır

Mutfakta pratik olmanın en önemli koşulu problemler karşısında serin kanlılığı koruyup durumu idare edebilir çözümler bulabilmektir. Bu çözümler kimi zaman duruma göre sizin aklınıza gelir, kimi zamansa bir yerlerden duy..

Kek Kalıbı Nasıl Yağlanır 01:13

Kek Kalıbı Nasıl Yağlanır

Kevserin Mutfağından 3 farklı kek kalıbı yağlama yöntemi. Püf noktası videolarında bugün kek kalıbı yağlama var. Ben 3 yöntemi de kullanıyorum duruma göre. Ancak videoda da bahsettiğim gibi en sık kullandığım yöntem bir ..

Tembel Kahvesi 02:57

Tembel Kahvesi

Artık neredeyse her köşe başında bir kahveci var. Kahve tutkunları alınmasın ama ya benim adını bile söyleyemediğim yöntemlerle yapılıyorlar ya da minik kapsüllerde tanesi 4 lira gibi büyük paralara satılıyorlar. Memleke..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

Pirinçten Taş Ayıtlamak 00:59

Pirinçten Taş Ayıtlamak

Çocuğu karşısında haksız yere düşen anne...

  • JET TV tarafından
  • 902 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hamsi Kuşu Tarifi Tavada Kolay Hamsi Dolma Kızartması 03:31

Hamsi Kuşu Tarifi Tavada Kolay Hamsi Dolma Kızartması

Daha önce tava kullanarak hamsi kuşu kızartması denediniz mi ? Yapımı çok kolay olan bu besleyici balık dolması diye tabir edebileceğimiz leziz yemek tarifini bir kere denedikten sonra evde sık yaptığınız tarifler arasın..

Yılda Bin 250 Ton Ceviz Üretilen Tunceli'de Hasat Zamanı 08:16

Yılda Bin 250 Ton Ceviz Üretilen Tunceli'de Hasat Zamanı

Tunceli’de yılda bin 250 ton üretim yapılan cevizde hasat başladı. Aileler, hep birlikte çalışarak bahçelerdeki cevizleri toplayıp, bir kısmını eşe dosta gönderiyor, kalan kısmını ise organik pazarlarda tüketiciye sunuyo..

Elazığ'da Ceviz Üretimi Yüzde 100 Arttı, Yıllık 4 Bin Tona Yaklaştı 06:28

Elazığ'da Ceviz Üretimi Yüzde 100 Arttı, Yıllık 4 Bin Tona Yaklaştı

Türkiye’de son yıllarda ciddi devlet desteği verilen cevizin üretimi Elazığ’da yüzde 100 arttı, yıllık üretim 4 bin tona yaklaşırken, 6 bin dekar olan ekili alan miktarı 12 bin dekara yükseldi. Son yıllarda kente başlıca..

Kimono Peçete Katlama 01:09

Kimono Peçete Katlama

Önemli davet sofralarınızda misafirlerinize nefis yemekler yapmak kadar şık bir sofra hazırlamak da önemlidir. Burada sofrada kullanılan aksesuarların yanı sıra bu aksesuarların yerleştirilmeleri için gösterilen özen de ..

Siyah Noktalardan (Kesin ÇÖZÜM) Kolay Bir Şekilde Kurtulun! 04:55

Siyah Noktalardan (Kesin ÇÖZÜM) Kolay Bir Şekilde Kurtulun!

Herkese Merhaba, bu videomda beyaz tutkal ile siyah noktalarınızdan nasıl kurtulabileceğinizden bahsettim. Özellikle yurtdışında birçokkişinin kullandığı bu yöntemi ben düzenli olarak 15 günde bir uyguluyorum. Sadece siy..

  • Kadınca tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Afrikalı İşçilerin Çalışma Verimliliği 00:55

Afrikalı İşçilerin Çalışma Verimliliği

Böyle çalışma yöntemi hiç görülmedi..

  • JET TV tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bel Ve Boyun Fıtıklarında Manuel Tedavi Nasıl Uygulanır 02:00

Bel Ve Boyun Fıtıklarında Manuel Tedavi Nasıl Uygulanır

Manuel tedavi yöntemi hasta iyi bir şekilde muayene edildikten sonra uygulanır. Manuel tedavi, hafif ve orta seviyeli boyun ve bel fıtıklarında çok yararlı bir tedavi yöntemi. Fakat çok ilerlemiş boyun veya bel fıtığında..

  • NABIZ tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuyruk Sokumu Ağrıları Nasıl Tedavi Edilir 03:04

Kuyruk Sokumu Ağrıları Nasıl Tedavi Edilir

Kuyruk sokumu ağrılarının tedavisi hastanın yaşına ve hastalığın ortaya çıkış sebebine göre değişebiliyor. Eğer bir kırık veya çıkık varsa hastaya makattan müdahale edilerek kuyruk sokumuna tedavi yapılıyor. İlk seansta ..

  • NABIZ tarafından
  • 538 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tutsak Fragmanı 02:03

Tutsak Fragmanı

Akıl hastanesinde çalışan doktor doğan ve başhekim Halil hastalar üzerinde ilginç bir tedavi yöntemi uygulamaktadır. Hastanede bu yöntemi ikisinden başka sadece hasta bakıcılar bilmektedir. Doktorluğa yeni başlayan Serka..

İnsanlığı Birçok Şeytani Fikirle Tanıştıran 9 Bilimsel Teori 10:55

İnsanlığı Birçok Şeytani Fikirle Tanıştıran 9 Bilimsel Teori

İnsanlık tarihinde, hataların ve yanlış seçilen yöntemlerin milyonlarca insan için feci sonuçlar doğurduğu birçok korkunç örnek vardır. Zaman içinde insanların bazen ne büyük yanılgılar içine düşmüş olduğunu kanıtlayan 1..

  • JET TV tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 6 yıl önce