#En pratik vişne Çekirdeği ayıklama yöntemi

Patlıcan Tohumu Ekti, Hayatının Şokunu Yaşadı 04:37

Patlıcan Tohumu Ekti, Hayatının Şokunu Yaşadı

Ordu’nun Ünye ilçesinde, patlıcan tohumu eken çiftçi, sebzeler büyüyünce hayatının şokunu yaşadı. Büyüyen fide dallarından hem patlıcan, hem de aynı dal üzerinde ceviz büyüklüğünde domates benzeri bir ürün yetişti. Ordu’..

Odun Pasta - Pasta Tarifi 02:11

Odun Pasta - Pasta Tarifi

Odun Pasta Tarifi İçin Malzemeler; 1 paket hazır pandispanya 1 küçük kutu vişne suyu Kreması için: 3 su bardağı süt 1 su bardağı şeker 6 yemek kaşığı un 3 yemek kaşığı kakao 1 yumurta sarısı 1 tatlı kaşığı tereyağı 1 pa..

  • Kadınca tarafından
  • 962 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Okul Evrelerine Göre Karne Öncesi Açıklamalar 00:06

Okul Evrelerine Göre Karne Öncesi Açıklamalar

Okul Evrelerine Göre Karne Öncesi Açıklamalar İzle..

  • JET TV tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vişneli Kek Tarifi 01:21

Vişneli Kek Tarifi

Kaç Kişilik: 12-14 Hazırlama: 25dk Pişirme: 40dk Vişneli Kek Malzemeler 3 yumurta 1. 5 su bardağı toz şeker 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı yoğurt 1 su bardağından az sıvı yağ 2. 5 su bardağı un 1 paket vanilya 1 paket k..

Vişneli Çikolatalı Islak Kek Tarifi 06:09

Vişneli Çikolatalı Islak Kek Tarifi

Vişneli Çikolatalı Islak Kek için Malzemeler: 150 gram Luna (2/3 su bardağı) 150 gr bitter Çikolata 100 ml Su 200 ml Süt 1 çay kaşığı Limon Suyu 3 yumurta 250 gram Şeker (1 + 1/4 su bardağı) 350 gram Un (3 su bardağı Un)..

Vişneli Ekmek Tatlısı Nasıl Yapılır 04:36

Vişneli Ekmek Tatlısı Nasıl Yapılır

Malzemeler: 8 dilim Ekmek 400 gr. vişne 1 su bardağı Şeker Kremşanti..

Çikolatalı Vişneli Pasta Tarifi 10:26

Çikolatalı Vişneli Pasta Tarifi

Kek için: 1 su bardağı Süt 1 yemek kaşığı Limon Suyu 400 gram Şeker 250 gram Un 160 ml Sıvıyağ 1 su bardağı Su 1 çay kaşığı Kahve 100 gram Kakao 1 çay kaşığı Vanilya Özütü 1 çay kaşığı Karbonat 1/2 çay kaşığı Kabartma To..

Kolay Güllaç Tarifi 06:46

Kolay Güllaç Tarifi

10 tane güllac yapraklari(250 gr) 1 litre süt arti bir su bardagi daha koyun 1 su bardagi seker(eger tatli seviyorsaniz 3 yemek kasigi daha seker koyun) 1 tane vanilyasekeri Ceviz Hindistan cevizi Süslemek icinde Antep ..

Taze Meyveli Aşure Puding Tarifi 06:26

Taze Meyveli Aşure Puding Tarifi

Taze Meyveli Aşure Puding İçin Malzemeler: yarım su bardağı + 2 yemek kaşığı aşurelik buğday 2-3 yemek kaşığı kırıklı pirinç (normalde olur) ıslatmak ve kaynatmak için yaklaşık 5-6 su bardağı su 5-6 adet kayısı yarım lim..

Çikolatalı Donut Tarifi  Şekerli Halka Hamur Kızartması 06:03

Çikolatalı Donut Tarifi Şekerli Halka Hamur Kızartması

Halka şeklinde leziz çikolatalı pastalar yapmaya ne dersiniz ? Aslında yapımı gayet kolay olan bu amerikan tatlısını yapmak için halka şeklinde mayalı hamurları yağda kızartmanız gerekiyor. Mayalı hamurun özelliği şekerl..

Elma Tatlısı Tarifi 05:30

Elma Tatlısı Tarifi

MALZEMELER 1 Litre su ve 1 Limon 5 Amasya Elması Yarım çay kaşığı Tarçın 1.5 Su bardağı Şeker 1 Kase Ceviz 6-7 Vişne Yarım Limon..

Vişne Soslu 3 Renkli İrmik Tatlısı Tarifi  Renkli İrmik Tatlısı Tarifi 02:46

Vişne Soslu 3 Renkli İrmik Tatlısı Tarifi Renkli İrmik Tatlısı Tarif

Renkli tatlı tarifleri sevenler için nefis bir tatlı olan vişne soslu 3 renkli irmik tatlısı tarifi videosu hazırladık. Yapımı zor gibi görünse de aslında oldukça basit ve hızlıdır yapımı...

Vişneli Kek Nasıl Yapılır Kek Tarifleri 02:35

Vişneli Kek Nasıl Yapılır Kek Tarifleri

Kek tarifleri sevenler için nefis bir vişneli kek tarifi videosu hazırladık. Vanilyalı kek içinde vişne tanecikleri ve damla çikolata ile müthiş bi lezzet. Vişneli kek nasıl yapılır tam ölçülü malzeme listesi ile her ayr..

Frambuazlı Yalancı Cheesecake Tarifi 04:20

Frambuazlı Yalancı Cheesecake Tarifi

MALZEMELER Bisküvili kat için; 20 adet petit beurre bisküvi, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1/2 çay bardağı süt, İrmikli kat için; 4 su bardağı süt, 1 su bardağı irmik, 3/4 su bardağı şeker, 1 paket şekerli vanilin, 2 yemek..

Meyveli Pastacı Kreması Tarifi  Yaş Pasta Kreması 02:10

Meyveli Pastacı Kreması Tarifi Yaş Pasta Kreması

Bu videoda sizlere frambuazlı pasta kreması hazırladık. Fakat bu pasta kremasını sade,çilekli veya istediğiniz herhangi bir meyve ile yapabilirisiniz. Tek yapmanız gereken kremaya son aşamada frambuaz yerine istediğiniz ..

Vişneli İrmik Tatlısı Tarifi 05:54

Vişneli İrmik Tatlısı Tarifi

VİŞNELİ İRMİK TATLISI Malzemeler; Vişneli pelte İçin; 1 su bardağı + 1 çay bardağı vişne suyu toplam 300 ml 2 yemek kaşığı mısır nişastası 3 yemek kaşığı toz şeker Karıştırıp orta ateşte kıvam alana kadar pişiriyoru..

Meyve Sebzenin Kana Kırmızı Rengi Verdiğini Sanan Yurdum İnsanı 01:00

Meyve Sebzenin Kana Kırmızı Rengi Verdiğini Sanan Yurdum İnsanı

Yıllar önce bir sokak röportajında kana kırmızı rengini veren şey nedir sorusunu vişne suyu diyerek cevaplayan adam fenomen olmuştu. Şimdi yine aynı soru ve değişen hiçbir şey yok.....

  • JET TV tarafından
  • 112 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tavuklu Tirit Tarifi 06:43

Tavuklu Tirit Tarifi

Malzemeler: Tabanı için; Bayat ekmek, Domates sosu için; 1 adet soğan, 3 adet domates, 2 silme yemek kaşığı salça, 3 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı nane, 1 tatlı kaşığı kekik, Tuz. Yoğurt sosu için; 2 su barda..

Fındıklı Brownie Tarifi 03:53

Fındıklı Brownie Tarifi

Malzemeler: 200 gr tereyağ, 200 gr bitter çikolata, 1/2 su bardağı kakao, 3/4 su bardağı un, 2 su bardağı şeker, 1/2 su bardağı krema (yoksa süt), 4 adet büyük boy veya 5 adet küçük boy yumurta, 1 su bardağı Fındık, 1 su..

Etimek Tatlısı Tarifi  Vişneli Etimek Tatlısı Nasıl Yapılır 04:02

Etimek Tatlısı Tarifi Vişneli Etimek Tatlısı Nasıl Yapılır

MALZEMELER 1 paket tuzsuz etimek ŞERBETİ İÇİN 1.5 su bardağı şeker 1.5 su bardağı su MUHALLEBİ İÇİN 3 su bardağı süt 3 yemek kaşığı un 3 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı tereyağı 1 paket vanilya VİŞNELİ SOS İÇİN..

Susatmayan Ramazan Şerbeti Tarifi 02:52

Susatmayan Ramazan Şerbeti Tarifi

Malzemeler: 500 gr kırmızı erik, 250 gr vişne, 2 su bardağı şeker, 1 kabuk tarçın, 4-5 adet karanfil, 1 silme çay kaşığı yenibahar, 1 silme çay kaşığı zencefil, Yaz mevsimindeki Ramazanların verdiği en büyük sıkıntı açl..

Kolay Vişneli Pasta Tarifi  Yaş Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri 04:34

Kolay Vişneli Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri

MALZEMELER Sade hazır pasta keki 1 paket vanilyalı pasta kreması Yarım kg vişne 2 su bardağı soğuk süt 1 yemek kaşığı toz şeker YAPILIŞI Vişneler ortadan ikiye bölünerek çekirdekleri çıkarılır. 3te 1i rondoya koyularak ..

Park Etmek Ustalık İster 00:20

Park Etmek Ustalık İster

Deniz sefası yaptıktan sonra karaya çıkan adamın tekneyi pratik bir şekilde park etme yöntemi amatör kameraya böyle yansıdı...

  • JET TV tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bıldırcın Nasıl Yakalanır? 03:13

Bıldırcın Nasıl Yakalanır?

Kendi imkanlarıyla çok pratik bir şekilde bıldırcın yakalama yöntemi geliştiren adam kurduğu düzeneğin hakkını fazlasıyla almışa benziyor...

  • JET TV tarafından
  • 943 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Telefon Pil Ömrünü Uzatma Yöntemleri 07:52

Telefon Pil Ömrünü Uzatma Yöntemleri

Telefonunuzun Pil Ömrünü Uzatacak 10 Denenmiş Yöntemi İzliyoruz Efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.145 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dişlerinizi Bembeyaz ve Güçlü Yapacak 5 Basit Yöntem 05:00

Dişlerinizi Bembeyaz ve Güçlü Yapacak 5 Basit Yöntem

Bu videomuzda dişlerinizi güçlü ve bembeyaz yapacak 5 basit yöntemi sizler için derledik, iyi seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 813 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yumurta Kabuğu Nasıl Soyulur 02:01

Yumurta Kabuğu Nasıl Soyulur

Yeni bir püf noktası videosu var bugün. Kahvaltıların en keyif kaçıran kısımlarından biridir sanırım haşlanmış yumurtaların kabuğunu soymak. Hele bazen öyle inatla yapışır ki o kabuk yumurta yediğinize yemek istediğinize..

Badem Kabuğu Nasıl Ayrılır 01:34

Badem Kabuğu Nasıl Ayrılır

Bademi kabuksuz olarak da bulmak mümkün aslında, ama her yerde bulunmuyor ne yazık ki. Sürekli satıldığı bir yer de yok. Bir kere bulduğunuz yerde bir sonraki sefer bulamayabiliyorsunuz. O yüzden en temizi evde ayıklama..

Kurumuş Limon Nasıl Yumuşatılır 00:40

Kurumuş Limon Nasıl Yumuşatılır

Bu yöntemler buzdolabının bir köşesinde unutulup kafa yaracak kadar kurumuş limonlarınızı taze alınmış gibi yumuşacık hale getirebilir ve kolayca keserek kullanabilirsiniz. Aynı yöntemi taze limonlarınızın daha kolay sık..

Çilekli Cheesecake Tarifi 07:45

Çilekli Cheesecake Tarifi

Malzemeler: Taban için; 75 g dondurulmuş tereyağ, 3 yemek kaşığı şeker, 1 yumurta sarısı, 1,5 su bardağı un, 1 paket vanilya, 1/2 çay kaşığı tarçın, 1 tutam tuz. Peynirli kısım için; 750 g labne, 200 g krem peynir, 3 yum..