#En pratik vişne Çekirdeği ayıklama yöntemi

5 Daki̇kada Kendi̇ Başınıza Yapabi̇leceği̇ni̇z İsti̇snai̇ Şeki̇lde Güzel 20 Tasarım Ürünü 18:21

5 Daki̇kada Kendi̇ Başınıza Yapabi̇leceği̇ni̇z İsti̇snai̇ Şeki̇lde Gü

Sadece 5 dakikada kendi başınıza yapabileceğiniz istisnai şekilde güzel 20 tasarım ürününü inceleyin! Çok hoş ev içi çadırının, rahat yastıkların, sevdikleriniz için yatakta kahvaltı tepsisinin, inanılmaz sonsuz aynalı m..

25 Destansı Kaşık Ve Çatal Tüyoları 08:35

25 Destansı Kaşık Ve Çatal Tüyoları

İşte 25 destansı kaşık ve çatal tüyoları! Dikişini yapıp sonra da duvara resim asmaktan tutun makyaj yapmaya kadar her türlü ipuçları. Kaşıklarla güzel aynalar veya lamba dekorasyonları da yapabilirsiniz! Yaratıcılığ..

Közlenmiş Biberli Roka Salatası Tarifi 02:02

Közlenmiş Biberli Roka Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 demet Roka, 3 adet büyük boy Közlenmiş Biber, 1 avuç iri çekilmiş ceviz içi, 2 adet kuru incir, 1 yemek kaşığı rendelenmiş parmesan, Nar ekşisi, Zeytinyağ. ********************* Son zamanlardaki favori sal..

Limonlu Barlar Tarifi 04:40

Limonlu Barlar Tarifi

Tabanı İçin 2 su bardağı un 175 g küçük doğranmış tereyağ donmuş halde 2 yemek kaşığı şeker 1 limonun rendelenmiş kabukları Üst Harcı İçin 4 yumurta 1 su bardağı şeker 2 yemek kaşığı un 3 limonun suyu 2 limonun rendele..

Kupa Ve Tabaklarla 24 Enfes Kendi̇n Yap Tasarım 14:10

Kupa Ve Tabaklarla 24 Enfes Kendi̇n Yap Tasarım

Kupa, fincan, tabaklarla yapabileceğiniz son derece yaratıcı tasarımlara bakın, muhteşem üçlü! Bu videomuzda sizlere, kupalardan muhteşem çiçek ve bitki saksısı yapmayı ve süslemeyi, plastik fincanlardan parti ışıkları v..

Yaza Hazırlanmak İçi̇n 30 İpucu 18:46

Yaza Hazırlanmak İçi̇n 30 İpucu

Bunlardan hiç birini es geçmeyin! Kağıt ventilatör, çabucak hazırlanan şerbet, harika baloncuk makinesi, plastik şişeden yapılan harika plaj çantasının nasıl yapıldığını öğrenin!..

Tavada Pizza Tarifi  Pizza Tarifleri 04:08

Tavada Pizza Tarifi Pizza Tarifleri

Pizza tarifleri sevenlere özel evde kolayca yapabileceğiniz çok pratik pizza tarifi videosu hazırladık. Tavada pizza tarifi ile hızlı ve kolayca lezzetli bir pizza yapabilirsiniz. Tavada pizza nasıl yapılır ve tam ölçül..

Unutulan Telefon Ekran Şifresini Açmanın ve Çözmenin 7 Farklı Yolu 04:55

Unutulan Telefon Ekran Şifresini Açmanın ve Çözmenin 7 Farklı Yolu

Unutulan Telefon Ekran Şifresini Açmanın ve Çözmenin 7 Farklı Yolu... Sevgilimin telefonunu nasıl açabilirim diyenlere .İyi seyirler ...

  • JET TV tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Soğan Doğrarken Gözlerinizin Yanmaması İçin Ne Yapmalısınız 00:28

Soğan Doğrarken Gözlerinizin Yanmaması İçin Ne Yapmalısınız

Soğan doğramak birçoklarımızın mutfakta en çok problem yaşadığı şeydir. Soğan acısına dayanıklılık bünyeden bünyeye değişmektedir. Kimileri bunu hiç hissetmezken içine benim de dahil olduğum bir gurup soğan doğrarken tab..

Kolay Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması Tarifi 01:16

Kolay Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması Tarifi

Pastanelerdeki gibi nefis pasta kremaları yapmak düşündüğünüzden daha kolay. Çikolatalı pasta kremasının yapılışı için ihtiyacınız olan malzemeleri yazımızın sonunda sizler ile paylaşacağız bundan önce sizlere pasta krem..

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi  Coco Top Yapımı 01:33

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi Coco Top Yapımı

Videomuzu izleyerek hindistan cevizli kurabiye nasıl yapılır detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Pek çok ismi olan bu lezzetli ve kolay kurabiye tarifi pek çok kişinin favori kurabiyelerinden birisi olsa gerek. Pek çok..

Hazır Yufkadan Ispanaklı Gözleme Tarifi 02:54

Hazır Yufkadan Ispanaklı Gözleme Tarifi

Kahvaltılık tarifler içinde en çok sevilenlerinden olan gözleme tarifi için evde tapımı çok kolay ve pratik bir video hazırladık. Hazır yufkadan ıspanaklı gözleme tarifi yapımı videosu ile adım adım her aşamasını uygulay..

Dereotlu Yağlı Kahvaltılık Peynir Tarifi 01:17

Dereotlu Yağlı Kahvaltılık Peynir Tarifi

Baharat soslu peynir baharatlı soslu peynir : orta yağlı küp doğranmış peynir çekme karabiber yoksa normalde olur pul biber dere otu zeytin yağı Küçük kavanoza yaparsanız peyniri suyunda bekletmenize gerek kalmıyor zeyti..

Fırın Kapağı Nasıl Çıkartılır ve Takılır  Fırın Kapağı Nasıl Temizlenir 03:29

Fırın Kapağı Nasıl Çıkartılır ve Takılır Fırın Kapağı Nasıl Temizleni

Sayfalarımı takibe alabilirsiniz :)..

Merve Özkaynak Sivilceleri Yok Eden Lazer Maskesi 12:16

Merve Özkaynak Sivilceleri Yok Eden Lazer Maskesi

Dönem dönem kendini gösteren sivilceler ve hormonal akneler bir çoğumuzun korkulu rüyası. Çözümü tabii ki bir uzman tedavisi ancak ilaç kullanma evresine gelmeden önce sivilce tedavisinin evde uygulayabileceğimiz alterna..

Yufkadan Peynirli Gözleme Tarifi 01:43

Yufkadan Peynirli Gözleme Tarifi

Gözleme nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Hazır yufkadan veya elde açarak ikisinin tarifinide videomuzun içindeki linkler yardımı ile ulaşabilirsiniz. Gözleme geleneksel bir türk lezzeti, içine koyu..

Köstebek Pasta Tarifi  Muzlu Çikolatalı 03:49

Köstebek Pasta Tarifi Muzlu Çikolatalı

Köstebek pasta nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Diğer adı diğer adı ile köstebek kek tarifi olan bu muzlu ve çikolatalı pastanın aslında yapımı kolay ama fazla vakit alıyor ve bu pasta tarifi aynı..

Yufkadan Kıymalı Kol Böreği Tarifi  Tepsi Böreği 02:12

Yufkadan Kıymalı Kol Böreği Tarifi Tepsi Böreği

Kol böreği nasıl yapılır videomuzu izleyerek kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Yapımı çok pratik olan bu böreği hazır yufkadan yapıyoruz. Her bir yufkayı ikiye böldükten sonra yufkaların kestiğimiz tarafına kıymayı ser..

Aygül Yılmaz Isısız Saç Düzleştirme 06:06

Aygül Yılmaz Isısız Saç Düzleştirme

Bu videomda sizlere ısısız saç düzleştirme yöntemini anlattım. Düzleştirici ya da fön ile olduğu kadar pratik olmasa da zararsız bir yöntem olduğu için bence gayet tercih edilebilir. Isı kullanmadan nasıl saç düzleştiril..

Kuskus Salatası Tarifi Meze Tarifleri 02:32

Kuskus Salatası Tarifi Meze Tarifleri

Meze tarifleri sevenler için çok kolay ve pratik bir kuskus salatası tarifi videosunu hazırladık. Yapımı hızlı ve lezzeti yerinde müthiş bir tad. Yemeklerin yanında renkli bir salata olan kuskus salatası nasıl yapılır ve..

Hamsi Nasıl Ayıklanır Balık Nasıl Ayıklanır  Fileto Hamsi 00:58

Hamsi Nasıl Ayıklanır Balık Nasıl Ayıklanır Fileto Hamsi

Hamsi Nasıl Ayıklanır Balık Nasıl Ayıklanır Fileto Hamsi..

Sebile Ölmez Lens Nasıl Takılır Çıkartılır ve Temizlenir 04:57

Sebile Ölmez Lens Nasıl Takılır Çıkartılır ve Temizlenir

Yeni versiyon eskisinde lens çıkarma yoktu...

Deniz Karasu Tırnak Hileleri 05:46

Deniz Karasu Tırnak Hileleri

Herkese yeniden merhaba!! Umarım videomu keyifle izlersiniz, hepinizi kocaman öpüyorum????..

Deniz Karasu Hızlı Tırnak Uzatma Hileleri 06:27

Deniz Karasu Hızlı Tırnak Uzatma Hileleri

Tırnak videomun ikincisiyle karşınızdayım! Umarım videoyu keyifle izlersiniz hepinizi kocaman öpüyorum!???????? Bu arada GÜLMEME CHALLENGE videomda söylediğim uygulamayı bu videoya ekleyemedim çünkü bu video daha öncede..

5 Dakikada Hallet Fazla Kiloları Saklamanın 10 Harika Yolu 03:30

5 Dakikada Hallet Fazla Kiloları Saklamanın 10 Harika Yolu

Hepimizin spor salonunda öldürecek saatleri yok. Kimimiz ise diyet yapamıyoruz. Bu video da bu tarz durumlar için tercih etmemiz gereken kıyafetleri sunduk Hadi o zaman başlayalım.Umarım beğenirsiniz İyi Seyirler:))..

Anne Köftesi Tarifi (Yanına da Fırın Patates!) 01:06

Anne Köftesi Tarifi (Yanına da Fırın Patates!)

Çocukken en sevdiğimiz yemeklerin başında gelen anne eli değmiş köfteleri tıpkı anneniz gibi yapmaya ne dersiniz? Annenizin elinden yediğiniz köftelerin tadını başka hiçbir yerde bulamadıysanız şimdi anne köftesini bu ne..

Çay Demlenmeden Pişen Pide Börek Tarifi 06:56

Çay Demlenmeden Pişen Pide Börek Tarifi

Artan pideleri israf etmeden değerlendirmenin en nefis yoluyla tanışın: Çay demlenmeden pişen pide börek! Çok pratik bir tarif olan pide börek dilediğiniz malzemelerle zenginleşiyor, peynirli ve patatesli halleri çok can..

Hazır Yufkadan Peynirli Çıtır Börek Tarifi Börek Tarifleri 02:36

Hazır Yufkadan Peynirli Çıtır Börek Tarifi Börek Tarifleri

Pratik ve lezzetli börek tarifleri vermeye devam ediyoruz. Hazır yufkadan peynirli çıtır börek tarifi videosu ile sizler de çok hızlı bir şekilde nefis bir börek tarifi yapabilirsiniz. Özellikle çıtır çıtır kıvamı sevenl..

Beze Tarifi Mereng Nasıl Yapılır 01:23

Beze Tarifi Mereng Nasıl Yapılır

Beze nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı çok kolay olan diğer adı ile mereng tarifi olan bu köpük kurabiye tarifi yumurta beyazından yapılıyor. Yumurtanın uzun süre ile çırpılması ile akışkan o..

Mısır Ekmeği Tarifi  Ekmek Nasıl Yapılır 01:23

Mısır Ekmeği Tarifi Ekmek Nasıl Yapılır

Bu videomuzda mısır ekmeği nasıl yapılır onu anlattık gayet kolay,lezzetli ve sağlıklı olan bu ekmeği yapmak gayet pratik. Videomuzu izledikten sonra hiç zorlanmadan mısır ekmeği tarifini öğreneceksiniz. İnternette ne ka..