#En revaçta olan

Almanya'da Kuş Gribi(Mavi Ölüm)  4 Ülke İthalatı Durdurdu 01:02

Almanya'da Kuş Gribi(Mavi Ölüm) 4 Ülke İthalatı Durdurdu

Almanya'da Kuş Gribi 4 Ülke İthalatı Durdurdu Almanya'da bu ay ilk kez Schleswig-Holstein eyaletinde ortaya çıkan kuş gribinin ülkede yayıldığı ve bazı ülkelerin Almanya'dan kanatlı hayvan ürünlerinin ithalatını durdur..

Aihm Fetö'cü Hakimin Başvurusunu Reddetti 03:03

Aihm Fetö'cü Hakimin Başvurusunu Reddetti

Aihm Fetö'cü Hakimin Başvurusunu Reddetti Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi, FETÖ'cü hakim Zeynep Mercan'ın yaptığı başvuruyu reddetti AİHM, FETÖ üyesi olduğu iddiasıyla tutuklanan ve meslekten ihraç edilen hakim Zeynep ..

  • Haberler tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türk İşi Tsubasa 00:35

Türk İşi Tsubasa

Son haftalarda sitemizde bölümleri tek tek yayınlanmakta olan Tsubasa'nın Türk işi jeneriği. Biraz kısa olmasının dışında aslına sadık kalınarak çekilmiş. Video açıklaması yazmayı da hiç beceremem. Daha ne diyem? Mahmut ..

  • JET TV tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaşadığı Köyü Tuvale Çeviren İzmirli Teyze 02:34

Yaşadığı Köyü Tuvale Çeviren İzmirli Teyze

İZMİR'in Çeşme ilçesindeki Türkiye'nin ilk 'slow food' köyü ilan edilen Germiyan'da çobanlık ve çiftçilik yapan 54 yaşındaki Nuran Erden, 1.5 yıldır köy evlerinin duvarlarına resim çiziyor. Örnek bir yaşamı olan şirin te..

  • JET TV tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aşk Derler Bunun Adına 00:38

Aşk Derler Bunun Adına

Arkadaşımın Aşkısın. Aynı kıza aşık olan iki arkadaşın öyküsü. Filmin Adı: Arkadaşımın Aşkısın Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Ekrem Bora, İzzet Günay, Filiz Akın..

Tostçu Erol'dan Tost Alabilmek için Sıraya Girenler 02:56

Tostçu Erol'dan Tost Alabilmek için Sıraya Girenler

Bir anda meşhur olan Tostçu Erol'un kamera arkası görüntülerini izliyoruz....

  • JET TV tarafından
  • 1.324 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şırnak'ta Yakalanan 2 YPG'li Çek Vatandaşı Çıktı  Bizi Almanlar ve Fransızlar Eğitti- 00:21

Şırnak'ta Yakalanan 2 YPG'li Çek Vatandaşı Çıktı Bizi Almanlar ve Fra

Şırnak'ta Yakalanan 2 YPG'li Çek Vatandaşı Çıktı Bizi Almanlar ve Fransızlar Eğitti- Şırnak'ta yakalanan 2 YPG'li terörist, Çek vatandaşı çıktı. Teröristler, Fransız lejyon kamplarında ve Alman Özel Kuvvetleri'nde öze..

ABD Başkanı Barack Obama, Almanya Başbakanı Angela Merkel İle Görüştü 02:28

ABD Başkanı Barack Obama, Almanya Başbakanı Angela Merkel İle Görüştü

ABD Başkanı Barack Obama, Almanya Başbakanı Angela Merkel İle Görüştü ABD’de 8 Kasım’da yapılan seçimlerin ardından görevi Donald Trump’a devretmeye hazırlanan Barack Obama, veda turunun ilk durağı olan Yunanistan’ın a..

Burcu Biricik’ten Ayakkabıları İstendi! 01:48

Burcu Biricik’ten Ayakkabıları İstendi!

Hayat Şarkısı dizisinin güzel oyuncusu Burcu Biricik eşi Emre Yetkin ile bir mekan çıkışı görüntülendi. Burcu Biricik ile röportaj sırasında etrafında olan çocuklardan birisi Burcu Biricik'ten ayakkabılarını istedi karşı..

  • ANKA tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 7 yıl önce
PKK'nın Terör Koridoru'na Darbe 02:31

PKK'nın Terör Koridoru'na Darbe

Türkiye'nin Sincar'a düzenlediği hava operasyonu A Haber'de yayınlanan Diplomasi programında mercek altına alındı. Programa konuk olan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İlnur Çevik önemli noktalara dikkat çekti. Çevik, PYD'ni..

Bir Öpücük Ben Çalıyım Senden 00:20

Bir Öpücük Ben Çalıyım Senden

Turhan (Sadri Alışık) mutlu bir evliliği olan bir gençtir. Küçük bir de kızları vardır. Bazı akşamlar iş çıkışı uğradığı bir bardaki şarkıcı arkadaşı Leyla (Figen Say) bu mert görünüşlü genç adamla tanışmış ve onu kendin..

Alt Tarafı Maaşı Sınırlı Basit Bir Memurdum 00:29

Alt Tarafı Maaşı Sınırlı Basit Bir Memurdum

Turhan (Sadri Alışık) mutlu bir evliliği olan bir gençtir. Küçük bir de kızları vardır. Bazı akşamlar iş çıkışı uğradığı bir bardaki şarkıcı arkadaşı Leyla (Figen Say) bu mert görünüşlü genç adamla tanışmış ve onu kendin..

Ece Seçkin - Bu Ne Yaa 03:35

Ece Seçkin - Bu Ne Yaa

Farklıyım sananı herkesten Çıkamayıp kalanı ben merkezden Çok sıkıldım, yine ah kaç kezden Eh deyiverdim ben Zayıf bulup tartaklayandan Güçlüye yaltaklanandan Gözü sulu gönlü taklamakandan Ihh diye soğudum ben Bu..

Fetö Okulunda Lambaların İçerisinde Gizlenmiş 2 Adet Gizli Kamera Bulundu. 01:51

Fetö Okulunda Lambaların İçerisinde Gizlenmiş 2 Adet Gizli Kamera Bulu

Fetö Okulunda Lambaların İçerisinde Gizlenmiş 2 Adet Gizli Kamera Bulundu. Eskişehir’de, daha önceden Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) aidiyeti, iltisakı veya irtibatı belirlenerek kapatılarak Milli Eğitim Bakanlığına d..

Defansa Yardım Eden Taraftar 00:13

Defansa Yardım Eden Taraftar

Dinamo Kiev - Porto Karşılaşmasında, karşılaşmanın son anlarına 0-0 girilirken evsahibi takım baskısını arttırmış ve Porto takımını bunaltmaya başlamıştı. Dakikalar 90 1'i gösterdiğinde Kiev'li futbolcular Porto ceza sah..

  • Cowboy tarafından
  • 650 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Onur Koç - Kafam Hafif Dumanlı 04:20

Onur Koç - Kafam Hafif Dumanlı

yine her akşam gibi bu akşamda yalnızım masamda tek başıma durmadan içiyorum bir tek düşüncem sensin seni düşünüyorum hep seni arıyorum bir tek düşüncem sensin seni düşünüyorum hep seni arıyorum şuan yanımda..

Ardahan’da Hayat Buz Tuttu 04:27

Ardahan’da Hayat Buz Tuttu

Ardahan’da Hayat Buz Tuttu Ardahan’da vatandaşlar soğuk havayla boğuşuyor. Ardahan'da etkili olan dondurucu hava hayatı olumsuz etkilerken, dün gecenin en düşük sıcaklığı sıfırın altında 25 dereceyle Ardahan'ın Göle i..

Hiçbir Yere Gitmeyen Yol 02:21

Hiçbir Yere Gitmeyen Yol

Kazalarıyla ve olaylarıyla nam salmış olan efsane firma metro turizmin vukuatlarından biri daha,5-10 lira kar yapmak için bu katil firmaya para kazandırmaya değer mi tabi orası tamamen vicdana kalmış bişey...

  • JET TV tarafından
  • 1.219 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hafız Yusuf Efendi Hacivat Karagöz 00:37

Hafız Yusuf Efendi Hacivat Karagöz

Hafız Yusuf Efendi. Erler Film tarafından 1988 yılında çekilen Hafız Yusuf Efendi filmi 1870'li yıllarda Osmanlı İmparatorluğu dönemi İstanbul'unda geçer. Bir din adamı, aynı zamanda da yetenekli bir müzisyen olan Hafız ..

As Tarlasına Düştük Galiba 01:15

As Tarlasına Düştük Galiba

Yeraltı dünyasının en korkulu mensuplarından olan Baba (Sadri Alışık) faaliyette bulunduğu çevreye dehşet saçmakta, buralardan zorla haraç toplamaktadır. Son zamanlarda gizli parolalarını öğrenip, onların adına bu para..

Erzurum Meydan Muharebesi (Aşiret Kavgası) 04:37

Erzurum Meydan Muharebesi (Aşiret Kavgası)

Erzurum'da birbirleriyle akraba olan aynı aşiret mensupları arasında ev yüzünden çıkan ve yaklaşık 300 kişinin karıştığı kavga adeta meydan muharebesine döndü, mahalle savaş alanını andırdı. 3'ü polis çok sayıda yaralını..

  • JET TV tarafından
  • 1.070 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit 03:12

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Irak ve Suriye'deki olaylara değinerek, terör sorununu değerlendirdi. NATO Parlamenterler Asamblesi 62'nci..

Kaçan Boğayı Karate Yaparak Durduracağına İnanan Dayı 00:17

Kaçan Boğayı Karate Yaparak Durduracağına İnanan Dayı

Bursa'da hayvan kesim alanında sahiplerinin elinden kaçan dana ortalığı birbirine kattı. Her bayram olduğu gibi bilindik görüntülere sahne olan olayda hayvan sahipleri ellerine aldıkları bez ile İspanyol matadorları arat..

  • JET TV tarafından
  • 1.165 görüntüleme
  • 7 yıl önce
O Herifin Yerinde Olmak İçin Canımı Bile Verirdim 01:49

O Herifin Yerinde Olmak İçin Canımı Bile Verirdim

Fatma (Gülşen Bubikoğlu) mutsuz bir evliliği olan iki çocuk annesi bir kadındır. Eşi Yusuf'tan (İhsan Baysal) sürekli kötü davranış, eziyet ve dayaktır ona yansıyan. Üstüne de bir de kuma gelince, bıçak kemiğe dayanır ve..

Şaka Yapmak İsterken Karısının Yüzünü Yakan Adam 01:02

Şaka Yapmak İsterken Karısının Yüzünü Yakan Adam

ABD'de bir adam karısına şaka yapmak için saç kurutma makinesinin içerisini pudrayla doldurdu. Kapının arkasına geçen adam büyük bir merakla karısının tepkisini beklemeye başladı. ALEV PÜSKÜRMEYE BAŞLADI Saç kurutma mak..

  • Cowboy tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldız Teknik Üniversitesi’nde ‘Bylock’ Operasyonu 03:14

Yıldız Teknik Üniversitesi’nde ‘Bylock’ Operasyonu

Yıldız Teknik Üniversitesi’nde ‘Bylock’ Operasyonu Fetullahçı Terör Örgütü soruşturması kapsamında Yıldız Teknik Üniversitesi'nde görevli akademisyenlere yönelik İstanbul merkezli 10 ilde operasyon düzenlendi. Operasyon..

Bremen Mızıkacıları Çizgi Film Türkçe Masal 2 09:10

Bremen Mızıkacıları Çizgi Film Türkçe Masal 2

Bremen Mızıkacıları masalını Türkçe çizgi film olarak dinleyin. © Adisebaba Animasyon Grimm Kardeşler (Jacob Grimm-Wilhelm Grimm)'in yazdığı masallardan biridir. Fabl uslübunda yazılmıştır. Sahiplerinin kendilerine olan..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.304 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gel Bu Hayatı Beraber Paylaşalım 02:36

Gel Bu Hayatı Beraber Paylaşalım

Suçlu baş rollerini Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Tarcan'ın paylaştığı 1989 yapımı Türk filmidir. Fatma (Gülşen Bubikoğlu) mutsuz bir evliliği olan iki çocuk annesi bir kadındır. Eşi Yusuf'tan (İhsan Baysal) sürekli kötü ..

Mahşerde Bile Seveceğim 00:32

Mahşerde Bile Seveceğim

Tanrıya Feryat baş rollerini Gülşen Bubikoğlu ve Ferdi Özbeğen'in paylaştığı 1980 yapımı Türk filmidir. Ünlü bir müzik sanatçısı olan Ferdi'yi (Ferdi Özbeğen) dinlemeye gelen milyoner sanayici Memduh Bey'in (Hulusi Ke..

Seni Seviyorum Yaşamanı İstiyorum 03:42

Seni Seviyorum Yaşamanı İstiyorum

Suçlu baş rollerini Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Tarcan'ın paylaştığı 1989 yapımı Türk filmidir. Fatma (Gülşen Bubikoğlu) mutsuz bir evliliği olan iki çocuk annesi bir kadındır. Eşi Yusuf'tan (İhsan Baysal) sürekli kötü ..