#En revaçta olan

Zebra Aslana Meydan Okudu 01:26

Zebra Aslana Meydan Okudu

ahşi doğa fotoğrafçısı Andy Rouse, zebranın av olduğu aslana meydan okudu. ir yanda avına ansızın yaklaşmakta olan tehlikeli mi tehlikeli bir dişi aslan, bir yanda sürüden ayrılmış tek başına kalmış orta boylarda bir ze..

  • JET TV tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı 01:33

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı

Başbakan Binali Yıldırım, Buradan bütün kadınlarımıza çağrıda bulunuyorum; gelin Türkiye’den yola çıkarak bir vicdan hareketi başlatalım. Halep’teki acı çeken kadınların seslerini duyuralım. Sessiz dünyanın dört bir köş..

Basketbol Havası 15. Bölüm Haftanın Panoraması 01:01

Basketbol Havası 15. Bölüm Haftanın Panoraması

Türk basketboluna yön veren oyuncu, koç ve yöneticilerin evlerine konuk olan ve onlarla çok özel sohbetler gerçekleştiren Basketbol Havası , bu hafta Vladimir Micov'u ağırlayacak. Galatasaray Odeabank'ın Sırp oyuncusu V..

Obama'dan esprili veda klibi 04:02

Obama'dan esprili veda klibi

ARTIK KANEPE KOMUTANI Klipte ünlü Amerikalı televizyoncu Chuck Todd’un, “O artık Başkomutan değil, Kanepe Komutanı oluyor” sözlerine küfür eden Obama, iki yıl boyunca Washington’da ne yapması gerektiğini önce Başkan Yar..

  • Umut Tv tarafından
  • 699 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şehit Kaymakam Muhammed Safitürk Davasında 7 Kişi Tutuklandı 00:52

Şehit Kaymakam Muhammed Safitürk Davasında 7 Kişi Tutuklandı

Mardin´in Derik ilçesindeki hain saldırıda şehit olan Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk davasında mahkemeye çıkarılan faillerden 7’si tutuklandı. Sabah saatlerinde Mardin Adliyesi’ne sevk edilen 29 kişiden 17 kişi savcıl..

Deniz Gergedanı (Narwhal) Seyretmesi çok keyifli bir Video 02:13

Deniz Gergedanı (Narwhal) Seyretmesi çok keyifli bir Video

Narval veya diğer adıyla denizgergedanı, balinalar takımının Monodontidae familyası içindeki Monodon cinsinin tek türüdür. Yaşam alanı arktik denizler olan bu deniz memelisi, 70° K enleminin güneyinde nadiren görülür.Yet..

  • PengoTV tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan: Milletim TL’ye Geçişe Daha Da Yüklenmeli 01:52

Erdoğan: Milletim TL’ye Geçişe Daha Da Yüklenmeli

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “dövizleri bozdurun” çağrısına kayıtsız kalmayan vatandaşa teşekkür etti ve milletin bu işe biraz daha yüklenmesi gerektiğini belirtti Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da cuma namazı s..

Basketbol Havası 15. Bölüm Sosyal Medya Analizi 01:06

Basketbol Havası 15. Bölüm Sosyal Medya Analizi

Türk basketboluna yön veren oyuncu, koç ve yöneticilerin evlerine konuk olan ve onlarla çok özel sohbetler gerçekleştiren Basketbol Havası , bu hafta Vladimir Micov'u ağırlayacak. Galatasaray Odeabank'ın Sırp oyuncusu V..

Gamze Taşkın Sevgilisini Kıskanıyor Mu? 15:23

Gamze Taşkın Sevgilisini Kıskanıyor Mu?

İşte Benim Stilim 7. Sezon 04 Mayıs 2017 Perşembe günü yayınlanan 136. bölümünde Emine Aydın, Gamze Taşkın'ın elbisesini geçen haftaki elbisesine benzetince Gamze iki elbisenin çok farklı olduğunu söyledi. Simay Tokatlı ..

  • ANKA tarafından
  • 680 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatansızlıkla Mücadele Avrupa Ağı'ndan Birlik ülkelerine çağrı 01:27

Vatansızlıkla Mücadele Avrupa Ağı'ndan Birlik ülkelerine çağrı

Vatansızlıkla Mücadele Avrupa Ağı Budapeşte'de düzenledikleri konferansta, Avrupa hükümetlerini göçmenlik sistemini mümkün olan en kısa sürede değiştirmeye çağırdı...

İzzet Yıldızhan - Yalancı 05:10

İzzet Yıldızhan - Yalancı

İşte Benim Stilim 7. Sezon 04 Mayıs 2017 Perşembe günü yayınlanan 136. bölümünde İzzet Yıldızhan söz ve müziği Cengiz İmren'e ait olan Yalancı adlı parçasıyla podyumda...

  • ANKA tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Geniş Maç Özeti 08.12.2016 UEFA Avrupa Ligi 12:30

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Geniş Maç Özeti 08.12.2016 UEFA Avrupa Ligi

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti 08.12.2016 (Geniş Özet) Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti 08.12.2016 Feyenoord 0-1 Fenerbahçe 08.12.2016 Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti Fenerbahçe - Feyenoord 1-0 Feyenoord - Fener..

Hakkarili İş Adamı 400 Bin Dolarını TL’ye Çevirdi 01:49

Hakkarili İş Adamı 400 Bin Dolarını TL’ye Çevirdi

Hakkarili madenci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine banka hesabında bulunan 400 bin dolarını TL’ye çevirdi. Hakkari’de Ölmez Madenciliğin sahibi iş adamı İsmet Ölmez, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdo..

Evlat Kokusu 8.Bölüm - Zeyno ve Yusuf Yüzleşiyor 04:55

Evlat Kokusu 8.Bölüm - Zeyno ve Yusuf Yüzleşiyor

Mahkemede şahit olarak Zeyno'nun karşısına çıkan Yusuf'un ifadesi ile Zeyno büyük bir şok yaşıyor. Yıllar sonra ortaya çıkan ve yalancı şahitlik yapan Yusuf, Zeyno'yu da tehdit etmekten geri kalmıyor. Evlat Kokusu'nda Hü..

  • ANKA tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Namık Kemal'i Okumak Suç Mu 01:53

Namık Kemal'i Okumak Suç Mu

Pranga Mahkumu. İşlediği bir suçtan dolayı suçsuzluğunu kanıtlamaya çalışan bir mahkum (Cüneyt Arkın) ile ona aşık olan bir kızın (Semiramis Pekkan) dramatik hikayesi. Filmin Adı: Pranga Mahkumu Yönetmen: Türker İnanoğl..

42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri 08:41

42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri

Tarihe damga vurmuş ünlü insanların son sözlerini sizler için derkedik. 1. Necip Fazıl Kısakürek Demek böyle ölünürmüş 2. Victor Hugo Siyah bir ışık görüyorum 3. Barbaros Hayreddin Paşa Öldüğüm zaman beni deniz ..

  • Umut Tv tarafından
  • 764 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Herkesin Umudu Altın Şehir İstanbul'da Herşeyini Kaybetmek 00:39

Herkesin Umudu Altın Şehir İstanbul'da Herşeyini Kaybetmek

Taşı Toprağı Altın Şehir, 1978 yapımı Türk filmi. Orhan Aksoy'un en iyi filmlerinden biri olarak kabul edilen Taşı Toprağı Altın Şehir, ilgi çekici bölümleri olan bir kara mizah örneği sayılır...

Gözüm Açıldı Ökkeş Herbirşeye Hakkım Var 00:39

Gözüm Açıldı Ökkeş Herbirşeye Hakkım Var

Taşı Toprağı Altın Şehir, 1978 yapımı Türk filmi. Orhan Aksoy'un en iyi filmlerinden biri olarak kabul edilen Taşı Toprağı Altın Şehir, ilgi çekici bölümleri olan bir kara mizah örneği sayılır. Film, kazanacağı parayla ..

Nüfus Tabelasına Kendini Ekleyen Aile 01:03

Nüfus Tabelasına Kendini Ekleyen Aile

Taşı Toprağı Altın Şehir, 1978 yapımı Türk filmi. Orhan Aksoy'un en iyi filmlerinden biri olarak kabul edilen Taşı Toprağı Altın Şehir, ilgi çekici bölümleri olan bir kara mizah örneği sayılır. Film, kazanacağı parayla ..

Akbil Hırsızı Karganın Görüntüleri Güldürdü 01:41

Akbil Hırsızı Karganın Görüntüleri Güldürdü

İstanbul’da Sultanahmet’teki iş yerine gitmek için metro ulaşımını kullanan Nesibe Koç’un Terazidere istasyonunda başına gelenler güldürdü. Koç’un ulaşım için kullandığı akbil kartının dolumunu gerçekleştirdikten sonra b..

Osasuna - Barcelona: 0-3 01:56

Osasuna - Barcelona: 0-3

LaLiga 15. hafta mücadelesinde Barcelona, Osasuna'yı Suarez ve Messi'nin iki golüyle 3-0 mağlup etti. Estadio El Sadar'da oynanan karşılaşmaya baskılı bir oyunla başlayan Barcelona, 8. dakikada Suarez ile çok net bir po..

Arsenal - Stoke City: 3-1 03:45

Arsenal - Stoke City: 3-1

Premier Lig'de zirve adaylarından Arsenal, Stoke engelini de 3-1 geçerek serisine devam etti. Ligde 13 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen Arsenal, son 2 maçtan galibiyetle ayrılan Stoke City ile Emirates Stadı'nda karşı ..

Ökkeş Uyanık 02:09

Ökkeş Uyanık

Taşı Toprağı Altın Şehir, 1978 yapımı Türk filmi. Orhan Aksoy'un en iyi filmlerinden biri olarak kabul edilen Taşı Toprağı Altın Şehir, ilgi çekici bölümleri olan bir kara mizah örneği sayılır...

Bohçacı Geldi Ayol 00:30

Bohçacı Geldi Ayol

Filmin öyküsü 1870'li yıllarda, Osmanlı İmparatorluğu dönemi İstanbul'unda geçer. Bir din adamı, aynı zamanda da yetenekli bir müzisyen olan Hafız Yusuf Efendi'nin yaşam dramını konu alır...

Hadi Sarıl Bana 01:27

Hadi Sarıl Bana

Filmin öyküsü 1870'li yıllarda, Osmanlı İmparatorluğu dönemi İstanbul'unda geçer. Bir din adamı, aynı zamanda da yetenekli bir müzisyen olan Hafız Yusuf Efendi'nin yaşam dramını konu alır. Her şey bir faytoncunun bir hiz..

İşte Benim Stilim 137.Bölüm Fragmanı 01:44

İşte Benim Stilim 137.Bölüm Fragmanı

İşte benim Stilim Programının 5 Mayıs Cuma günü yayınlanacak olan 137.bölü tanıtımı sizlerle....

  • ANKA tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 136.Bölüm 07:01

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 136.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 04 Mayıs 2017 Perşembe günü yayınlanan 136. bölümünde gün sonunda abiye kombinleriyle jüriden tarz alan ve 2 puanın sahibi olan yarışmacılar kimler oldu? İzzet Yıldızhan kapanışı Tokat şarkıs..

  • ANKA tarafından
  • 937 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor'ı Andıran Hint Komando Eğitimi 00:28

Survivor'ı Andıran Hint Komando Eğitimi

Görüntüde sanki yarışma olan Survivor'a hazırlanır gibi çalışan Hint komandoların eğitimini izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 972 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler' 06:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Suriye Ordusu ve arkalarında Türk Komandolarının El Bab'a girdiğini söyledi. Doğu ve Güneydoğu’sundaki operasyonları hatırlatarak, da hatırlatan Erdoğan, “Güneydoğu’da, Doğu’da..

Ehli Sünnet TV Ekibinin İngilizce İle İmtihanı 01:01

Ehli Sünnet TV Ekibinin İngilizce İle İmtihanı

Londra'da müslüman olan bir kardeşimiz karşısında ingilizce ile zor anlar yaşıyan EhliSünnet TV ekibimizin komik halleri...

  • JET TV tarafından
  • 1.059 görüntüleme
  • 7 yıl önce