#En revaçta olan

Kaleye Resmen Büyü Yapmışlar 00:26

Kaleye Resmen Büyü Yapmışlar

Arjantin Kupası 1. Tur maçında Huracan takımına konuk olan Defensores Unidos oyuncuları adeta çılgına döndü. Normal süresi 2-2 biten maçta uzatmalara gidildi ancak yine gol sesi çıkmadı. Penaltılara giden maçta Defensore..

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi! 03:44

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi!

İstanbul’daki terör saldırısına tüm dünyadan tepki geldi. Ancak Avrupa Birliği yeni bir skandala imza attı. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, İstanbul’daki terör saldırısını kınadı. Stoltenberg, İstanbul’daki terör..

Azerbaycan’ın Ulusal Lideri Haydar Aliyev Anıldı 04:19

Azerbaycan’ın Ulusal Lideri Haydar Aliyev Anıldı

Azerbaycan’ın ulusal lideri Haydar Aliyev Bakü’de düzenlenen törenle anıldı. Büyük devlet adamı Haydar Aliyev, vefatının 13. yılında başkent Bakü ve ülke genelinde anıldı. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, babası H..

İşte Tarihe Geçen O Müthiş Kare İzle 02:39

İşte Tarihe Geçen O Müthiş Kare İzle

Sultanlar Ligi Şampiyonu ve ikinci olan Galatasaray'ın voleybol takımları fair-play'in ne olduğunu tüm dünyaya gösterdi...

Fahriye Evcen Burak Özçivit Düğünü İptal Oldu 00:52

Fahriye Evcen Burak Özçivit Düğünü İptal Oldu

Fahriye Evcen Burak Özçivit Düğünü İptal Oldu .4 Haziran olan düğün tarihleri 29 Haziran'a ertelendi...

  • ANKA tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pkk’nın İnine Girildi  Cephaneliği Ele Geçirildi 00:34

Pkk’nın İnine Girildi Cephaneliği Ele Geçirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Ovacık’ta düzenlenen operasyonda terör örgütü PKK’nın silah deposu ve cephaneliğinde çok sayıda silah, mühimmat ve patlayıcı yapımında kullanılan malzeme ele geçirildiğini açıkladı. Tunceli..

Süleyman Soylu: Allah Şahit Ki Ben Başta 02:07

Süleyman Soylu: Allah Şahit Ki Ben Başta

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevik Kuvvet'i ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Allah şahittir ki ben başta büyük bir vuslatla bu makamı beliyoruz. Hiçbir endişemiz yok. Bizim bu konuda geri adım atacağımızı düşünenler a..

Roma Tatili (1953) Türkçe Dublaj Film İzle 1:58:07

Roma Tatili (1953) Türkçe Dublaj Film İzle

Bir ülkenin güzeller güzeli genç prensesi olan Ann, uzun bir Avrupa seyahatine çıkar. Roma'ya vardığında ise sahip olduğu hayattan iyice sıkıldığını fark eder. Gereksiz protokoller, sahte nezaketler ve prenses olmanın ..

  • Film İzle tarafından
  • 10.454 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gaziantepspor, Sezon Sonuna Kadar Bilet Gelirlerini Şehit Ailelerine Bağışlayacak 01:17

Gaziantepspor, Sezon Sonuna Kadar Bilet Gelirlerini Şehit Ailelerine B

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, sezon sonuna kadar oynayacakları tüm maçlardan elde edilecek bilet gelirlerini şehit ailelerine bağışlayacaklarını duyurdu. Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, Beşiktaş'ta meydana g..

Küçük Hafızın Çamın Kralını Devirmesi 01:04

Küçük Hafızın Çamın Kralını Devirmesi

Fm tv televizyonu'nda Büyüdükçe programına konuk olan küçük hafız Yunus Emre hafızlığı anlatırken öyle bir pot kırıyor ki sadak allah ül azim gel başını kazım diyerek konuyu kapatıyor....

  • JET TV tarafından
  • 932 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alt Geçitte Acımasız Kız Kavgası 01:13

Alt Geçitte Acımasız Kız Kavgası

Alt geçitte yaşanmış olan bu kız kavgasında yumruklar havada uçuştu. Ölümüne birbirlerine giren kızların akıbetini birlikte izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hüsnü Çoban Ölmüyor - Seigard 01:03

Hüsnü Çoban Ölmüyor - Seigard

Ölümsüzlüğün sırrını çözmüş olan Hüsnü Çoban, kar kış demeden ölümden dönüyor. Bir türlü ölmek bilmeyen bu adama her subscribe bir can, her like ise bir zırh...

  • JET TV tarafından
  • 918 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Türk Malının Dev Kadrosu 07:34

Türk Malının Dev Kadrosu

Star tv ekranlarında yayın hayatına girecek olan Türk Malı dizisinde, Mehmet Ali Erbil ve Şafak Sezer bu dev kadronun içinde...

  • ANKA tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afrikalı Kadından Futbol Şovu İzle 01:22

Afrikalı Kadından Futbol Şovu İzle

Taşı toprağı futbolcu olan Afrika'dan bu bayanın futbol topuyla yaptığı şov birçok futbolcuyu kıskandıracak türden...

Arka Sokaklar 441. Bölüm Fragmanı 00:42

Arka Sokaklar 441. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 441. Bölüm Fragmanı yayında! Hakan'ın annesinin hayati tehlikesi sürüyor! Hakan ve Aylin'in düğününden sonra gelin arabasına ateş açan silaha ulaşılıyor! Hakan ve Aylin'in en mutlu gününe karanlık bir bulut..

Romanya: Eylemlerle Gittiler Seçimle Geri Geldiler 01:00

Romanya: Eylemlerle Gittiler Seçimle Geri Geldiler

Romanya’da pazar günü düzenlenen genel seçimlerde, sol kanattaki Sosyal Demokratlar (PSD) oyların yüzde 45’ini alarak sandıktan birinci parti çıktı. Geçen dönem iktidarda olan parti, hükümet karşıtı eylemler nedeniyle g..

Yeni BM Genel Sekreteri Guterres: 01:36

Yeni BM Genel Sekreteri Guterres: "Örgütün Reforma İhtiyacı Var"

Birleşmiş Milletler Genel Sekreterliği’ne getirilen António Guterres için genel kurulda yemin töreni düzenlendi. 35 yıl aradan sonra BM’nin başına geçen ilk Avrupalı olan Guterres 1 Ocak 2017 itibariyle örgütün 9. Genel ..

Trump Dışişleri Bakanlığı İçin Rex Tillerson'ı Seçti 00:55

Trump Dışişleri Bakanlığı İçin Rex Tillerson'ı Seçti

Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni Başkanı Donald Trump, kabinesini belirlemeye devam ediyor. Trump en kritik görevlerden biri olan Dışişleri Bakanlığı’na enerji devi Exxon Mobil’in CEO’su Rex Tillerson’ı seçtiğini duy..

İskilip Dolması Nasıl Yapılır... - 06:03

İskilip Dolması Nasıl Yapılır... -

İskilip dolması, adını Çorum'un İskilip ilçesinden alan özel gün ve toplantılarda yapılan özgün bir pilav türü. Sadece deneyimli ustalar tarafından yapılan İskilip dolması yapılışı zor ve zahmetlidir. İskilip dolması, ö..

Beşiktaş Derbi Hazırlıklarına Devam Ediyor 04:57

Beşiktaş Derbi Hazırlıklarına Devam Ediyor

Fenerbahçe ile Vodafone Arena'da karşılaşacak olan Beşiktaş, zorlu mücadelenin hazırlıklarını sürdürdü. Siyah-beyazlılarda sakatlığı bulunan Atiba tedavi olurken, Quaresma ve Gökhan Gönül de salonda çalıştı...

Üzüntüyü Boşver Yaşamaya Bak 01:06

Üzüntüyü Boşver Yaşamaya Bak

Yönetmenliğini Orhan Aksoy'un yaptığı 1974 yapımı Yumurcak Veda filminin başrollerinde İlker İnanoğlu ve Filiz Akın yer alır. Film, iş yoğunluğu nedeniyle oğluyla ile gerektiği gibi ilgilenemeyen annenin çaresizliği ve k..

Topuz Kebab Osmanlı ve Türk Mutfağı - Davetsiz Misafir 09:56

Topuz Kebab Osmanlı ve Türk Mutfağı - Davetsiz Misafir

Osmanlı ve Türk mutfağını şimdi Keşfet ! Ottoman and Turkish cuisine Discover now ! Geçmişini bilmeyenin geleceği olmaz, Eskisi olmayanın yenisi de olmaz Uluslararası Yiyecek ve İçecek Danışmanlığı Hizmet Alanları:..

Halep Dramı Binlerce Kişiyi Sokağa Döktü 01:40

Halep Dramı Binlerce Kişiyi Sokağa Döktü

Halep’te ateşkes sağlandı ancak bölgedeki insani durum açıklığa kavuşmuş değil. Muhalifler hava saldırıları sonrasında ev ev dolaşan Suriye askerlerince 80’e yakın sivilin öldürüldüğünü iddia ediyor. Yaşanan insanık dram..

Rize’de 20 Araç Birbirine Girdi: 8 Yaralı 02:46

Rize’de 20 Araç Birbirine Girdi: 8 Yaralı

Rize’de 20 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında biri ağır 8 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre Rize’de Karadeniz Sahil Yolu Rize Geçişi Paketleme Viyadükü üzerinde sabah saatlerinde buzlanmadan dolayı yoldan ç..

Numara Yaptığın Besbelli 01:27

Numara Yaptığın Besbelli

Yönetmenliğini Orhan Aksoy'un yaptığı 1974 yapımı Yumurcak Veda filminin başrollerinde İlker İnanoğlu ve Filiz Akın yer alır. Film, iş yoğunluğu nedeniyle oğluyla ile gerektiği gibi ilgilenemeyen annenin çaresizliği ve k..

Yenice Spor Salonu Hizmete Açılıyor 00:30

Yenice Spor Salonu Hizmete Açılıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Eyyübiyeli gençlere yönelik hizmetlerinden biri olan Yenice Spor Salonu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın da katılımı ile 6 Mayıs Cumartesi günü açılıyor. Tüm Şanlıurfa hal..

Nuri Alço'nun Yavrusu 00:50

Nuri Alço'nun Yavrusu

Şahin (Tarık Akan) kadın tacirlerinin peşinde yürekli, atak bir polis komiseridir. Yıllar boyunca peşinde olduğu beyaz kadın ticareti yapan çetelerin korkulu rüyasıdır adeta. Toplum vicdanını yaralayan yasadışı suç şebek..

O Bize Oros...... Öğretti 00:28

O Bize Oros...... Öğretti

Şahin (Tarık Akan) kadın tacirlerinin peşinde yürekli, atak bir polis komiseridir. Yıllar boyunca peşinde olduğu beyaz kadın ticareti yapan çetelerin korkulu rüyasıdır adeta. Toplum vicdanını yaralayan yasadışı suç şebek..

Fransız Vivendi ile Berlusconi'nin Mediaset'i Arasında Hisse Krizi 00:45

Fransız Vivendi ile Berlusconi'nin Mediaset'i Arasında Hisse Krizi

Avrupa’nın en büyük medya şirketlerinden Paris merkezli Vivendi, İtalyan medya grubu Mediaset’in yüzde 12,32 hissesini satın aldığını ve bu şirketteki hisselerinin oranını yüzde 20’ye çıkarmayı planladığını açıkladı. Yü..

Dur Yalan Söyleme Bana Aşığım Sana 04:48

Dur Yalan Söyleme Bana Aşığım Sana

Dur Yalan Söyleme Bana Aşığım Sana. Deli yağmurla ıslandım sana. Dök içimi kendinden bana. Ellerindi ellerin ısıttığı yüreğimi, Ne olur dur, Dur yalan söyleme asığım sana. Yollardı beni ayıran, hasretindi beni yaralayan..

  • Cowboy tarafından
  • 1.455 görüntüleme
  • 8 yıl önce