#En revaçta olan

 Mustafa Ceceli Sonunda Patladı 05:50

Mustafa Ceceli Sonunda Patladı

Sevgilisi Selin İmerle olan resimlerinin eski eşi tarafından basına verildiğini iddia eden Mustafa Ceceli sonunda patladı . Ben Sustukça Hakikatler Çarpıtıldı..!!ifadesini kullandı...

  • ANKA tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fazilet Hanım ve Kızları  - Ben Aşık Oldum 03:23

Fazilet Hanım ve Kızları - Ben Aşık Oldum

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi,Fazilet Hanım ve Kızlarında Nil'in Sinan'a olan aşkı ve hırsı gözünü kör etmiştir ve yapacağı hiçbir hatanın sonucunu düşünmeden hareket eder...

  • ANKA tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cep Telefonlarının Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik 03:39

Cep Telefonlarının Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik

Modern cep telefonları birçok özelliğe sahip. Dünyanın bir diğer ucundaki insanlara ulaşmanı sağlıyorlar. Sadece birkaç saniye içerisinde arkadaşlarına mesaj atabiliyorsun. İnternette gezinebiliyorsun. Fakat, cep telefon..

Keloğlan Sultankız 1990  Full Film 1:00:46

Keloğlan Sultankız 1990 Full Film

Keloğlan padişah'ın kızıyla evlenmek için sarayın düzenlemiş olduğu düelloya katılmaya karar verir. Bu sırada bıcırık ve Ali Cengiz ustayla tanışır Ali cengiz ustadan ok ve kılıç dersleri alır.Sonrasında düelloya katılır..

Survivor 2017-Berna Dokunulmazlığın Sahibi 00:17

Survivor 2017-Berna Dokunulmazlığın Sahibi

Gönüllüler takımının okunulmazlık oyununu kaybetmesine neden olan, Berna bireysel kolye'nin sahibi oldu !!!!!..

  • ANKA tarafından
  • 1.265 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çağatay Ulusoy'un Duygu Sarışın'la Aşkı Kısa Sürdü 00:50

Çağatay Ulusoy'un Duygu Sarışın'la Aşkı Kısa Sürdü

Çağatay Ulusoy İçerde dizisnde başlayan Duygu Sarışın'la olan ilişkisi kısa yaptı.Yani Çağatay Ulusoyun aşkı İçerde den önce final yaptı..

  • ANKA tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deli Gönül 1. Tanıtımı 00:39

Deli Gönül 1. Tanıtımı

Yakında FOX’ta yayınlanacak olan “Deli Gönül” dizisi, Antakya’dan İstanbul’a uzanan soluk soluğa izlenecek bir aşk hikayesini ekranlara getirecek! 25 Film’in yapımcılığını, Berat Özdoğan ve Selim Demirdelen’in yönetmen..

İntikam Uğruna Film İzle 1:28:39

İntikam Uğruna Film İzle

Küçük bir kasabada Şerif olan Michael Spencer, görevini bırakmak zorundadır. Sebebi hayatının değişmesine neden olmuştur. Küçük kardeşi bir mafya hesaplaşması sonucu öldürülmüştür. Şehirdeki dedektiflerden umudunu kesen ..

  • Tv Series tarafından
  • 2.300 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baktım Ki Avrupa'da Erkek Kalmayacak Filiz Akın & Kartal Tibet & Hulusi Kentmen 02:33

Baktım Ki Avrupa'da Erkek Kalmayacak Filiz Akın & Kartal Tibet & Hulus

Aydın Hayrullah Bey'in tek oğludur. Bu yüzden onu çok sevmekte ve ilgilenmektedir. Aydın bazı günlerde barlara takılır ve bir gün barda bir kızla tanışır. Tanıştığı kız kadın oyuncu Feri Cansel'dir. Cilveli Kız filminde ..

Sen Kaşarlanmış Bir Sokak Sürtüğüymüşsün Filiz Akın & Kartal Tibet 02:11

Sen Kaşarlanmış Bir Sokak Sürtüğüymüşsün Filiz Akın & Kartal Tibet

Aydın Hayrullah Bey'in tek oğludur. Bu yüzden onu çok sevmekte ve ilgilenmektedir. Aydın bazı günlerde barlara takılır ve bir gün barda bir kızla tanışır. Tanıştığı kız kadın oyuncu Feri Cansel'dir. Cilveli Kız filminde ..

Kaloriferli Apartman Gibi Kadınsın! 03:22

Kaloriferli Apartman Gibi Kadınsın!

Fadime Cambazhane Gülü baş rollerini Filiz Akın ve Ediz Hun'un paylaştığı 1971 yapımı Türk filmidir. İbibikler Cambazhanesi'nde calışan Fadime ( Filiz Akin ) neseli bir kızdır. Yatacak yeri olmayan gariban Memo ( Ediz..

Kızını Dövmeyen Dizini Döver 01:29

Kızını Dövmeyen Dizini Döver

Bulunmaz Uşak başrollerinde Göksel Arsoy ve Fatma Girik'in yer aldığı 1963 yapımı Türk filmidir. Göksel (Göksel Arsoy) zengin işadamı Kadri Bey'in (Vahi Öz) köşkünde uşaktır. Her işle o ilgilenir. Kadri Bey ailesi ile ..

Jupiter Yükseliyor Film İzle 2:07:34

Jupiter Yükseliyor Film İzle

Öyle bir evren düşünün ki insanoğlu besin zincirinin en alt basamağını oluşturuyor. Hizmetçilik yapan sıradan genç bir kadın ise büyük bir suikastın hedefinde. Zira evrenin tek hakimi olan ölümsüz Kraliçe, çıkartılan gen..

  • Tv Series tarafından
  • 11.616 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sülün Katilleri Film İzle 1:59:40

Sülün Katilleri Film İzle

Bir lisede, ikiz kardeşler cinayetini işleyen katil hedef saptırmaya çalışmaktadır. Üst sınıftan bir grup gencin üzerine bu suçu atmaya haince çalışırken, işler düşündüğü kadar kolay olmaz. Başladığı yere geri dönen adi ..

  • Tv Series tarafından
  • 1.640 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır 06:47

Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da düzenlenen mitingde konuştu. CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da miting düzenledi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenen miting..

Hadi Sarıl Bana 01:27

Hadi Sarıl Bana

Filmin öyküsü 1870'li yıllarda, Osmanlı İmparatorluğu dönemi İstanbul'unda geçer. Bir din adamı, aynı zamanda da yetenekli bir müzisyen olan Hafız Yusuf Efendi'nin yaşam dramını konu alır. Her şey bir faytoncunun bir hiz..

Turgut Bülbüloğlu Trabzon'da Son Yolculuğuna Uğurlandı 01:21

Turgut Bülbüloğlu Trabzon'da Son Yolculuğuna Uğurlandı

Trabzon'un köklü futbol kulüplerinden İdmangücü'nün eski başkanı Turgut Bülbüloğlu bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cumartesi günü hayatını kaybeden Bülbüloğlu'nun cenazesi bugün Yeşilova Merkez Camii'sinde öğle namazına..

Hızlı Ve Öfkeli 6 Türkçe Dublaj Hd İzle 2:10:06

Hızlı Ve Öfkeli 6 Türkçe Dublaj Hd İzle

Dom ve Brian'ın Rio soygunu oldukça kilit bir ismin çetesini çökertip, ekibe 100 milyon dolar kazandırdığından beri, paraya para demeyen kahramanlarımız dünyanın tadını çıkartıyordu. Fakat bir yandan da eve dönmek ve kaç..

  • Tv Series tarafından
  • 25.365 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uçaklar Animasyon Çizgi Animasyon Film İzle 1:31:35

Uçaklar Animasyon Çizgi Animasyon Film İzle

Planes Film İzle Uçaklar hd izle, Tarım uçağı olan dusty hayalinde tüm dünyadan geçeceği bir yarışı kazanmayı düşler. Ama bu hali ile son sistem dizayn edilmiş yarış uçakları arasında pek bir şansı yok gibidir. Bakalım h..

  • Tv Series tarafından
  • 25.296 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şehitlerin İsimleri Kato Dağına Yazıldı 03:51

Şehitlerin İsimleri Kato Dağına Yazıldı

Teröristlere darbe üstüne darbe vuran güvenlik kuvvetleri geçtiğimiz günlerde Şırnak'ın Uludere ilçesi Şenoba beldesinde helikopter kazasında şehit olan askerlerin resimlerinin bulunduğu dev Türk bayraklarını Kato Dağı'n..

İrem Derici’den Evlilikle İlgili Şok Cevap 01:29

İrem Derici’den Evlilikle İlgili Şok Cevap

EVLİLİK YANITI ŞOK ETTİ Selami Şahin'in oğlu olan Lider Şahin ile bir süredir aşk yaşayan İrem Derici gazetecilerin evlilik sorusu karşısında bunlar klişe şeyler diyerek “Lider Şahin ile her şey yolunda. O da yeni projel..

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat) 05:01

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat)

Merhaba gelmeyen sevgilim, merhaba sevmeyen sevgilim, merhaba yalnızlığın ortasın da terk edip giden sevgilim. Merhaba Tanıdın mı bu ihanet ettiğin kızı? Senin istediğin gibi başlayayım sözlerime. Neden terk ettiniz ki..

Berber Dükkanını Müzeye Çevirdi 05:19

Berber Dükkanını Müzeye Çevirdi

Berber dükkanını müzeye çevirdi Mesleğinde Trabzon'un 61 olan plakasını yakaladıTRABZON - Trabzon'da 72 yaşındaki Metin Yeşilaraz, berber dükkanını yöresel eski eşyalarla doldurarak adeta müzeye dönüştürdü...

Lila ve  Eve Film İzle 1:33:57

Lila ve Eve Film İzle

Lila ve Eve hd izle, Lila, oğlunun kaybından dolayı derin acı çekmekte olan bir annedir. Psikolojik destek almak üzere gittiği dayanışma grubunda, Eve ile tanışacaktır. Eve, Lila'y çok yakın davranarak oğlunun katillerin..

  • Tv Series tarafından
  • 763 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mickey Matson’ın Serüvenleri Eski Çağ Hazinesi Film İzle 1:33:39

Mickey Matson’ın Serüvenleri Eski Çağ Hazinesi Film İzle

Henüz daha çocuck olan Mickey Matson ve arkadaşı ortalığı karıştırırken bir cihaz bulurlar. Yardım aldıkları dedeleri sayesinde cihazı çalıştırırlar cihazın özel güçleri olduğunu düşünürler. Fakat cihaz çalıştığı anda kö..

  • Tv Series tarafından
  • 2.219 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doğal Kahramanlar Film İzle 1:42:29

Doğal Kahramanlar Film İzle

Marry adında bir kız bir anda kendini iyilerin ve kötülerin savaştığı bir dünyada bulur. Kendi dünyasında olduğundan çok fazla bir şekilde iyilere yardım etmek için elinden geleni yapar. Buz devri ve rio'nun yapımcıların..

  • Tv Series tarafından
  • 7.837 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lise Devriyesi - 11.Bölüm Fragman (Final) 00:38

Lise Devriyesi - 11.Bölüm Fragman (Final)

Yiğit, kendisi için son derece zor olan bu sıradışı görevi başarmak zorundadır. Bu da yetmezmiş gibi, bir de polis olma sevdalısı Işıl’a (18) toslar okulda. Işıl’ın, kendisini Karebil Lisesi’ne gönderen Başkomiser Necdet..

Cep Telefonların Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik 03:40

Cep Telefonların Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik

Bu Bilgiler Çok İşinize yarayacak... 1. Cep telefonunuzu bir dinleme cihazına dönüştürmek Sadece birkaç basit adımla, akıllı telefonunuzu en üst düzey bir dinleme cihazına veya bebek telsizine dönüştürebilirsiniz. Cihaz ..

Bebak Katilinin Evinde Bir GeceParanormal Olaylar 51:09

Bebak Katilinin Evinde Bir GeceParanormal Olaylar

Kuzenim ve ben bir süre dinlendik, toparlandık ve yeniden yollara düştük.Amacımız Türkiyenin çeşitli yerlerinde yaşanmış olayları incelemek ve oralarda vakit geçirmek, olayları sizlerle beraber çözmek.Bu seferde hikayesi..

  • ZULMA tarafından
  • 1.222 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kara Panter (2018) 01:52

Kara Panter (2018)

Gelişmiş Wakanda krallığının yeni hükümdarı olan T'Challa, topraklarını ülke dışından ve dışından düşmanlar tarafından yırtılmaktan korumalı...