#En revaçta olan

2017 Renkli Çanta Modelleri 03:10

2017 Renkli Çanta Modelleri

Bu senenin öne çıkan rengarenk şık çanta modellerini sizler için derledik,umarım beğenirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler,iyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.237 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tesettür Gelin Başı Modelleri 2 02:55

Tesettür Gelin Başı Modelleri 2

Bu sezonda tercih edilen ve öne çıkan tesettür gelin başı modellerini videomuzda izletebilirsiniz.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfen unutmayın,iyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.281 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dikkat Çeken Şık Abiye Modeller 06:33

Dikkat Çeken Şık Abiye Modeller

Bu sezonda dikkatleri üzerine çekmek isteyenler için birbirinden özel ve güzel abiye tasarımlarını videomuzda izleyebilirsiniz.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfen unutmayın,iyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.403 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hayranlik Uyandiran Saç Modelleri 13:31

Hayranlik Uyandiran Saç Modelleri

Hep aynı saç modelinden sıkılmadınız mı? ... Sonuçlarıyla kendinize hayranlık uyandıracak birbirinden harika pratik saç modellerine sizde bayılacaksınız.İşte bu modellerden en dikkat çekenlerini videomuzda izleyebilirsin..

  • Kadınca tarafından
  • 813 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türk Askeri Erik Dalı Oynarsa 01:58

Türk Askeri Erik Dalı Oynarsa

Son dönemin en revaçta olan oyun havası parçası erik dalını oynayan Türk Askerleri güzel görüntüler ortaya çıkarmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi 10:24

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi

Burdur’un Bucak ilçesinde yaşayan 68 yaşındaki Veli Ulusan, 51 yıldır hazır giyime karşı tek başına direnmeye çalışıyor. Çırağı olmayan ve her sabah iş yerini kendi açan Veli Ulusan Eskiden terzilik revaçtaydı. Ramazan ..

İşte AK Parti Gerçeği Fark Ortada ! 03:37

İşte AK Parti Gerçeği Fark Ortada !

Peki İktidar Olduğu dönemden bu yana Ak Parti Ne Yaptı?, Ak Parti'nin Yaptığı Hizmetler Nelerdir ?, Ak Partiden Öncesi ve Sonrası: - İMF Borcu Tamamen Bitirildi. - h Olan Enflasyon %7 ye geriledi. - 25 Milyar Dolar Olan..

Lâ ilâhe illallahül Melikül Hakkul Mübin   100 DEFA 11:24

Lâ ilâhe illallahül Melikül Hakkul Mübin 100 DEFA

Lâ ilâhe illallahül Melikül Hakkul Mübin Ne demek anlamı türkçe açıklaması fazileti okunuşu nLa ilahe illallahül melikül hakkul mübin arapçasınnلآ ايلاهه ايللاللاهول مليكول حاككول موبينnnManası: (Melik (herşeyin sahib..

  • JENCİ tarafından
  • 1.172 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir 03:11

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir Televizyon realite şovlarından Beyaz Saray'a giden yolculuk. ABD yeni başkanı Donald Trump Kimdir? Nasıl Başkan Oldu? Donald Trump'ın hayatına dair tüm detaylar. Aslen bir ..

Çölyak Hastalığı Veya Gluten Alerjisi Olanlara Ünlü Restoranda Özel Tarifler 03:04

Çölyak Hastalığı Veya Gluten Alerjisi Olanlara Ünlü Restoranda Özel Ta

Karadeniz mutfağının geleneksel tariflerini özel reçeteleriyle yorumlayan ünlü Karadeniz restoranında, çölyak hastalığı olan veya glutene alerjisi olan kişiler rahatlıkla yemek yiyebilecek. Gluten intoleransı olanlar ve ..

Eminönü’nde En Pahalı Hurmanın Tanesi 5 TL 02:33

Eminönü’nde En Pahalı Hurmanın Tanesi 5 TL

İftar ve sahur sofralarının vazgeçilmezi hurmalara talep arttı. Eminönü Mısır Çarşısı’nda en pahalı hurma olan “Jumbo Kudüs” hurmasının tanesi 5 TL, kilosu 140 TL’den satışa çıktı. 11 ayın sultanı Ramazan ayının gelmesiy..

Yuvarlak Yüzler İçin Saç Modelleri 01:56

Yuvarlak Yüzler İçin Saç Modelleri

Yuvarlak yuzlu bayanlara en çok yakışan saç modellerini videomuzda izleyebilirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler.İyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeni Sezon En Şık Topuklu Ayakakabı Modelleri 03:09

Yeni Sezon En Şık Topuklu Ayakakabı Modelleri

Yeni sezonun en öne çıkan ve dikkat çeken ayakkabı modelleri videomuzu umarım beğenirsiniz.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfen unutmayın.İyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 657 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dikkat Çeken Gelin Başı Modelleri 18:39

Dikkat Çeken Gelin Başı Modelleri

Şimdi son yılların gelin başı modelleri yakından inceleyelim: Gelin başı için saç modelleri Son yıllarda dağınık, serbest bırakılmış gelin başı çok revaçta.. Hala gelin topuzu olarak geçse de günümüzde gelin başları daha..

  • Kadınca tarafından
  • 1.347 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Japonya’da yetişkinlere kundaklı tedavi 01:09

Japonya’da yetişkinlere kundaklı tedavi

Japonya'da 'yetişkinlerin paketlenmesi' anlamına gelen Otonamaki adlı yeni bir tedavi yöntemi özellikle yeni doğum yapan anneler arasında bugünlerde oldukça revaçta. Otonamaki tedavisinde yetişkin insanlar kundaklanarak ..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Slime Vakumlanırsa Ne Olur? 05:26

Slime Vakumlanırsa Ne Olur?

Slime Vakumlanırsa Ne Olur? Slime videoları şu ara revaçta biliyorsunuz. Slime'ı vakuma koyan adam...

  • JET TV tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Salgın motosiklet sektörünü uçurdu! 02:02

Salgın motosiklet sektörünü uçurdu!

KORONAVİRÜS SALGINI, MOTOSİKLET SEKTÖRÜNÜ UÇURDU... TOPLU ULAŞIM ARAÇLARINI RİSKLİ BULANLAR, MOTOSİKLETLE İŞE GİDİP GELMENİN PEŞİNDE... PEKİ HANGİ MODELLER REVAÇTA, FİYATLAR NASIL... İŞTE CEVABI.....

Yöresel lezzetler 'Fast-Food' oldu 02:22

Yöresel lezzetler 'Fast-Food' oldu

MALUM KAFELERDE, RESTORANLARDA OTURMA KISITLAMASI VAR... BU YÜZDEN AYAKÜSTÜ TÜKETİLEBİLEN YİYECEKLER REVAÇTA... ESNAF DA BU DURUMA AYAK UYDURDU... ÇORBALAR BARDAĞA, TENCERE YEMEKLERİ DÜRÜME GİRDİ... GELİN, PRATİKLİĞİYLE ..

Ferahlatan yaz tatlıları 02:20

Ferahlatan yaz tatlıları

BAKLAVADAN, ŞERBETLİ TATLILARDAN VAZGEÇEMEYEN ÇOK AMA YAZ MEVSİMİNİN GELİŞİYLE BİRLİKTE HAFİF YAZ TATLILARI DA REVAÇTA. İŞTE KISA SÜREDE HAZIRLAYABİLECEĞİNİZ SAĞLIKLI, FERAHLATAN, EN KOLAY YAZ TATLILARI…..

Rus Siber Saldırı Krizi Amerikan Senatosu'nda 01:13

Rus Siber Saldırı Krizi Amerikan Senatosu'nda

Rusya’nın Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Başkanlık Seçimleri’ne siber saldırı yoluyla müdahale ettiği suçlaması Amerikan Senatosu’nda görüşüldü. Amerikan Ulusal İstihbarat Direktörü James Clapper, Moskova yönetiminin ..

Ev stili hamburger modası! 02:39

Ev stili hamburger modası!

EV STİLİ HAMBURGER RESTORAN ZİNCİRLERİNİN TAHTINI SALLADI... ARTIK DAHA BUTİK MUTFAKLARDA PİŞEN SAĞLIKLI HAMBURGERLER REVAÇTA... AMA ONUN DA KRİTERLERİ VAR... NELER Mİ, BİRLİKTE İZLEYELİM.....

Denizde yogaya ilgi büyük 01:05

Denizde yogaya ilgi büyük

SUP (SAP) YOGA.. DAHA ANLAŞILIR ADIYLA,, DENİZDE YOGA... SON ZAMANLARDA REVAÇTA... AMA HEM YOGA HAREKETLERİNİ YAPIP, HEM DE DALGALARLA MÜCADELE ETMEK PEK KOLAY DEĞİL.....

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor 00:49

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor Çorum'da bir firma tarafından topraktan üretilen damacanalar, Suudi Arabistan'a ihraç ediliyor. Çorum'da dört kuşaktır tuğla ve kiremit üretimi yapan firmanın ortak..

  • Haberler tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

The Vampire Diaries 8.Sezon 14.Bölüm Sneak Peek#1 (HD) 01:29

The Vampire Diaries 8.Sezon 14.Bölüm Sneak Peek#1 (HD)

Nina Dobrev, hikayenin ana kahramanı Elena Gilbert 3. sezon finalinde vampire dönüşmüştür. Nina Dobrev, aynı dizide ikiden fazla karakteri canlandırmıştır. Amara, Tatia, Katherine Pierce ve Elena Gilbert. Hikayenin en kö..

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü 01:51

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü SAMSUN'da Tülay Başaran Anadolu Lisesi 4'üncü sınıf öğrencisi, milli bilek güreşi sporcusu 17 yaşındaki Gamze Çınar, 38'inci Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 18 yaş altı 50 kilo k..

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak 02:22

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak Tutuklanan Kışanak'ın yerine daha önce çıkan KHK kapsamında İçişleri tarafından kamu görevlisi olan bir Vali Yardımcısı ya da Kaymakam'ın kısa sürede atanacağı ..

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması 02:14

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması

Antalya’da Polis Akademisi Başkanlığı ve 2. Uluslararası Güvenlik Sempozyumu’nda ‘Uluslararası Bir Tehdit Olarak FETÖ’ başlıklı sempozyuma katılan Trump’ın eski Seçim ve Kampanya Danışmanı Theodore Roosevelt Malloch, FET..

Yemek Borusu Olmadan Doğan Bebek, Doktoru Sayesinde Hayata Tutundu 03:57

Yemek Borusu Olmadan Doğan Bebek, Doktoru Sayesinde Hayata Tutundu

Samsun'da bebek Doruk Genez yemek borusu olmadan doğdu. Çocuk Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Ayşe Bahar Edirne, doğar doğmaz koyduğu tanı ile bebeğin hayata tutunmasını sağladı. Samsun'da tıp dünyasında nadir gözüken durumlar..