#En revaçta olan

Römorkla Öğrenci Taşımacılığı 03:47

Römorkla Öğrenci Taşımacılığı

Römorkla Öğrenci Taşımacılığı Van’ın Çaldıran ilçesinde servis ihalesinin bir türlü sonuçlanamaması üzerine bazı öğrenciler okula, traktörün arkasına bağlanan römorkla gidip geliyor. Çaldıran ilçesinde servis ihalesi..

35 Savaş Uçağı Toprak Altında Mı Bekliyor 06:19

35 Savaş Uçağı Toprak Altında Mı Bekliyor

35 Savaş Uçağı Toprak Altında Mı Bekliyor Kayseri’de gömülü olduğu iddia edilen savaş uçaklarıyla ilgili araştırmacı-yazar Stuart Kline, Hasdal Kışlası'na adı verilen komutanın torunu olan Uluhan Hasdal’ın 1992 yılında ..

Şehit Ateşi, Diyarbakır’a Düştü 01:13

Şehit Ateşi, Diyarbakır’a Düştü

Şehit Ateşi, Diyarbakır’a Düştü Bingöl’ün Genç ilçesinde terör örgütü PKK mensupları tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Murat Yıldırım’ın acı haberi Diyarbakır’ın Ergani ilçesindeki baba evine ulaşt..

Beyoncé - Halo 03:44

Beyoncé - Halo

Remember those walls I built inşa ettiğim tüm duvarları hatırla Well Baby they are turning down pekala bebeğim, hepsi yıkılıyor şimdi And they didn't even put up a fight hatta kavgaya karşı koymadılar bile They didn't ev..

  • PengoTV tarafından
  • 885 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hababm Sinifi 1974 Film İzle 1:25:08

Hababm Sinifi 1974 Film İzle

Özet ve Detaylar Öğrencilik hayatları haylazlık ve tembellik üzerine kurulu olan bir sınıf dolusu matrak öğrencinin, Özel Çamlıca Lisesi’nde yaşadığı yer yer eğlenceli, yer yer de dokunaklı öyküleri anlatan film, Hababam..

  • Film İzle tarafından
  • 7.153 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi 03:23

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Gazetesi'nin Ankara bürosunu ziyaretinin ardından Darbe fırsatçılığı yapıp, toplumun aydın kesimlerini, düşüne..

Kaliforniya Deniz yemeği- Geoduck Midyesinin Yakalaması ve işlemesi 07:52

Kaliforniya Deniz yemeği- Geoduck Midyesinin Yakalaması ve işlemesi

Geoduck :, ilginç bir deniz canlısıdır. Gerek görüntüsü, gerek nasıl avlandığı, gerekse yüksek fiyatlara restoranlarda satılması durumları ile, oldukça ilgi çekicidir. Bilhassa Asya topraklarında, büyük restoranlarda bir..

  • TRT OKUL tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun 02:35

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun Olay dün saat 19.30'da Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'nin oturduğu Ardıçlı Göl Evleri sitesinde meydana geldi. Belediye Başkanı Handan Toprak Benli site yönetimi..

Vizyonda Bu Hafta 08:40

Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta Bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik. Benim Adım Feridun Uzun süreli bir ilişkinin içindeki Ersan artık sevgilisine ilgi göstermeyi ve romantik olmayı bırakmıştır. Uzun ilişkinin r..

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar 03:59

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar KOÇ Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Otokar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Altay muharebe tankının prototipinin tamamlandığını 250 tanklık ilk seri..

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı 04:50

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı ABD başkanlık seçimlerinde Hillary Clinton'u destekleyen FETÖ büyük bir hayal kırıklığına uğrayıp korkuya kapılırken, Ege Üniversitesi'nden Siyaset Bilimci Prof. Dr. Tanju Tosun, örgüt..

Putin avrupa'da Kendine Bir Müttefik Daha Buldu 01:22

Putin avrupa'da Kendine Bir Müttefik Daha Buldu

Putin avrupa'da Kendine Bir Müttefik Daha Buldu Moldova'da Cumhurbaşkanlığı Seçimini, Rusya Yanlısı Aday Kazandı Moldova'da pazar günü düzenlenen cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunu, Rusya yanlısı tutumuyla bil..

Fatih Terim, Trump'tan 10 Kat Fazla Maaş Alıyor 01:14

Fatih Terim, Trump'tan 10 Kat Fazla Maaş Alıyor

Fatih Terim, Trump'tan 10 Kat Fazla Maaş Alıyor Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 12 milyon TL ile yeni seçilen ABD Başkanı Donald Trump'ın yıllık 1 milyon 300 bin TL'lik kazancını solladı. Amerika Birleşik Devlet..

Güzel ve Çirkin Çizgi Film Türkçe Masal 11 12:49

Güzel ve Çirkin Çizgi Film Türkçe Masal 11

Güzel ile Hayvan.[1][2] 1946 Fransa yapımı romantik fantezi filmidir. Özgün adı La Belle et La Bête olan film Anglosakson ülkelerinde Beauty and the Beast olarak adlandırılır. Türkiye'de zaman zaman Güzel ve Çirkin adı i..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.928 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu 08:34

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Ol

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu Düzce’de meydana gelen kazada taklalar atarak hurdaya dönen otomobilde hava yastıklarının patlamaması sonucu anne ve babasının da olduğu araçta 4..

Sülalesi Güzel - Roman Havası 2016 02:33

Sülalesi Güzel - Roman Havası 2016

bu kız harika roman oynuyor 2016 yeni roman havası roman mahalle düğün 2016 roman kızlar roman havasını güzel oynayanlar 2016 ankara düğünü böyle olur en kalabalık düğün konvoyu almanyadaki türk düğünler bulgar romanlar ..

  • Cowboy tarafından
  • 2.888 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Jaguar’ın ilk Elektrikli Otomobili 02:03

Jaguar’ın ilk Elektrikli Otomobili

Jaguar, merakla beklenen ilk elektrikli modelini I-Pace ismiyle beraber resmi olarak gün yüzüne çıkardı. Formula E ile birlikte yarış karakterini ve tarihini uzun bir aradan sonra tekrar pistlere taşıyan Jaguar, elektri..

  • Cowboy tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Seksendört - Faili Meçhul 03:31

Seksendört - Faili Meçhul

Yolu yoktu zaten bitti, Herkes gibi, o da gitti, Baştan sonu belli olan ucuz bir roman gibi, Acı yok, artık gitti, Her şey gibi bu da bitti, Baştan sonu belli olan ucuz bir roman gibi, Kahramanları ölmeye mahkum, b..

Kızıltepe Belediyesine Operasyon: 4 Gözaltı 01:50

Kızıltepe Belediyesine Operasyon: 4 Gözaltı

Kızıltepe Belediyesine Operasyon: 4 Gözaltı Mardin’in Kızıltepe İlçe Belediye binasına sabah erken saatlerde operasyon düzenlendi. Operasyonda 4 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Mardin İl Emniyet Müdürlüğ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı 02:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faize dayalı bankacılık sistemini ve yüksek reel faizleri eleştirerek, Kişisel olarak piyasaya siyaseten ve kamu gücü ile müdahaleyi doğru ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek 07:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “'Kötü komşu insanı hacet sahibi yapar.’ Bu tür ambargolar bizi bitirmiyor, bitirmeyecek. Bizi hacet sahibi yapacak. Bu tür engellemeler savunma sanayimizi geliştirme konusundaki azmim..

Çocuklarına ;15 Temmuz Şehitleri Panosu'ndan İsim Seçebilecekler 02:24

Çocuklarına ;15 Temmuz Şehitleri Panosu'ndan İsim Seçebilecekler

Tokat Devlet Hastanesi'nde çocuğu dünyaya gelenler, 15 Temmuz şehitlerinin isimlerinden birisini koyabilecek. Tokat Vicdan Hareketi Derneği ile Tokat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından Devlet Hastan..

Kevin Costner - Son Üç Gün Türkçe Dublaj Film İzle 1:02:35

Kevin Costner - Son Üç Gün Türkçe Dublaj Film İzle

Özet ve Detaylar Gizli servis ajanı Ethan Runner, şimdilerde eskiden olduğu kadar dinç ve sağlıklı değildir. Ciddi bir sağlık problemi yaşayan ve neredeyse ölümün eşiğinde olan; bu yüzden de uzaklaştığı kızıyla daha çok ..

  • Film İzle tarafından
  • 7.518 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kew Gardens Yeni Yıla Hazır 02:07

Kew Gardens Yeni Yıla Hazır

Londra’da bulunan Kraliyet Botanik Bahçesi Kew Gardens Noel dekorasyonuyla göz dolduruyor. Büyülü bir orman görüntüsü verilen süslemeler için 60 bin ışık kullanıldı. 4. kez yeni yılı özel süslemeleriyle karşılayacak olan..

Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı 04:49

Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı

Adana'da bir çocuğu gasp edip yakalandıktan sonra dua kitabı satıyorum gasp yapmadım deyip besmele çekemeyerek internetten fenomen olan şüpheli, yine bir çocuğun 4 lirası ve cep telefonunu gasp etmekten yakalandı. Alı..

AB'nin uydu nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi 01:36

AB'nin uydu nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi

Avrupa Birliği tarafından ilk uydusu 2005 yılında uzaya gönderilen uluslararası nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi. ABD Ordusu’nun denetimi altındaki GPS ile Rus Glonass’a alternatif olacak olan yön bulma sistemi ..

Samsun Merkezli 14 İlde Fetö Operasyonu: 18 Gözaltı 01:03

Samsun Merkezli 14 İlde Fetö Operasyonu: 18 Gözaltı

Samsun merkezli 14 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda 18 kişi gözaltına alındı. Samsun merkezli 14 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda 18 kişi gözaltına alındı. Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde Sam..

07:36

"Down Şefler" Projesi Start Aldı

İstanbul Down Sendromu Derneği, Tomurcuk Vakfı ve Aşçılar Federasyonu’nun işbirliği ile dünyada ve Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek akademik eğitim olan, Down Şefler projesi hayat buluyor. Down sendromlu gençler,..

El Nino Türkçe Dublaj Film İzle 2:01:50

El Nino Türkçe Dublaj Film İzle

Filmin Bilgileri:Nino geçimini tekne tamiri yaparak geçirmekte olan genç bir adamdır. Bir gün sıkı dostu Compi ile gittikleri parti çıkışında ise Müslüman olan Halil isimli bir gençle tanışırlar.. Halil onları uyuşturucu..

  • Film İzle tarafından
  • 9.513 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kabakçığın Hayatı / Ma vie de Courgette Türkçe Altyazılı Fragman 01:58

Kabakçığın Hayatı / Ma vie de Courgette Türkçe Altyazılı Fragman

Kabakçığın Hayatı (Ma vie de Courgette) filminin Türkçe altyazılı fragmanı yayında! Kabakçık, 9 yaşındaki bir oğlan için ilginç bir takma ad olabilir, ama onun kendine has hikayesi aslında şaşırtıcı derecede evrensel. An..

  • PengoTV tarafından
  • 2.011 görüntüleme
  • 8 yıl önce