#En ucuz ve en kolay bir o kadarda lezzetli kazandibi tarifi

Domates Konserve Tarifi 07:28

Domates Konserve Tarifi

Domates konservesi tarifi Bu tariften ortalama kavonozun büyüklügüne kücüklügüne göre 15 20 tane kavonoz cikar. Malzemeler 15 kilo domates (not.annem her zaman yerli domates ve bursa domatesini karistirarak yapar.Cok le..

Un Çorbası Tarifi 03:34

Un Çorbası Tarifi

Un çorbası tarifi Bu tariften yaklasik 4 5 kişilik çorba cikiyor. Malzemeler 2 yemek kaşığı un 1 yemek kaşığı domates salçası yarım yemek kaşığı biber salçası 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı sıvıyağı bah..

Yeşil Mercimek Köftesi Tarifi 04:13

Yeşil Mercimek Köftesi Tarifi

Malzemeler: 2 su bardağı Yeşil Mercimek, 1 yumurta, 1 küçük baş soğan, 2 yemek kaşığı ekmek kırığı veya galeta unu, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 1 silme çay kaşığı karabiber, 1 silme çay kaşığı kimyon, Tuz, Kızartmak için s..

Balkabağı Reçeli Tarifi  Reçel Tarifleri 02:32

Balkabağı Reçeli Tarifi Reçel Tarifleri

Reçel tarifleri sevenler için değişik ama bir o kadar da nefis bir balkabağı reçeli tarifi videosu hazırladık. Bu reçel tarifi diğerlerinden biraz farklı yapılıyor. Kireç suyunda bekletilen bal kabağı reçeli tarifi yapım..

Balkabağı Reçeli Tarifi  Reçel Tarifleri 02:32

Balkabağı Reçeli Tarifi Reçel Tarifleri

Reçel tarifleri sevenler için değişik ama bir o kadar da nefis bir balkabağı reçeli tarifi videosu hazırladık. Bu reçel tarifi diğerlerinden biraz farklı yapılıyor. Kireç suyunda bekletilen bal kabağı reçeli tarifi yapım..

Evde Hamburger Ekmeği ve Hamburger Köftesinin Yapılışının Tarifi 14:00

Evde Hamburger Ekmeği ve Hamburger Köftesinin Yapılışının Tarifi

Hamburger ekmeği tarifi bu tariften 6 yada 8 tane cikiyor. malzemeler 1 çay bardağı iliksu 100ml 1 çay bardağı ılık süt 100ml çeyrek çay bardağı sıvıyağ 2 tane yumurta 1paket kuru maya 3 tatlı kaşığı şeker 1 tatlı ka..

Elmalı Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri 03:28

Elmalı Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri

art ve kek tarifleri sevenlere özel bugün nefis bir elmalı tart tarifi videosu hazırladık. İki hamur arasında müthiş tadı ve karamelize kıvamı ile on numara bir kek tarifi veriyoruz sizlere. Aslında tart dersek daha doğr..

Patatesli Börek Tarifi 08:44

Patatesli Börek Tarifi

Kolay el açması patatesli börek tarifi Malzemeler 1 kilo un 1 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı tuz 1 su bardağı ılık süt 1 buçuk su bardağı ılık su yarım çay bardağı sıvı yağ 1 paket kuru maya (isteyenler yarım ..

Yonca Poğaça Tarifi 14:22

Yonca Poğaça Tarifi

Yonca poğaça tarifi Malzemeler 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvı yağ 250 gram quark(süzmeyogurt) evde vardı diye kullandım ama Sizler quark yerine bir su bardağı süt ekleyebilirsiniz. 1 paket yaş maya (isteyenle..

Sucuklu Poğaça Tarifi 06:44

Sucuklu Poğaça Tarifi

Malzemeler: 1 yumurta (sarısı üzeri için ayrılacak), 1 çay bardağı ılık süt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı oda sıcaklığında tereyağı, 200 ml maden suyu, 1 paket instant maya, 1 yemek kaşığı toz şeker, 1 tatlı ka..

Çikolatalı Muzlu Yaş Pasta Tarifi 05:46

Çikolatalı Muzlu Yaş Pasta Tarifi

Sizler için çikolatalı muzlu yaş pasta tarifi hazırladık. İzleyip kolay şekilde pasta nasıl yapılır öğrenebilirsiniz. İlk olarak pandispanyamızı yaparak başlıyoruz. Yumurtaların beyazlarını ve sarılarını ayırıyoruz beyaz..

Kuru Etli Kiş Tarifi 05:32

Kuru Etli Kiş Tarifi

Kuru Etli Kiş Malzemeler : Hamuru İçin 400 gr un 200 gr tereyağı 1 tutam tuz 2 adet yumurta İç Harcı 3 adet yumurta 1 su bardağı krema 1 su bardağı rende cheddar peyniri Tuz Karabiber 12- 13 dilim Kuru Et Üzeri İçin..

Hünkar Beğendi Tarifi 04:52

Hünkar Beğendi Tarifi

Malzemeler: Soslu et için; 600 g kuşbaşı et, 1 adet orta boy soğan, 1 adet büyük boy domates, 1 silme yemek kaşığı salça, 1 silme tatlı kaşığı toz biber, 1 tutam karabiber, 1 tutam kimyon, Tuz, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, ..

Dereotlu Mayalı Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri 03:14

Dereotlu Mayalı Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri sevenler için nefis dereotlu mayalı poğaça tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık hamuru, içinde beyaz peyniri ve dereotu ile nefis lezzetli bir tarif. Mutlaka deneyin. Deretotlu ve mayalı poğaça nasıl ya..

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:25

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için nefis kokulu ve lezzetli bir limonlu çatlak kurabiye tarifi videosu hazırladık sizler için. Üstelik yapım süresi kısa ve malzeme sayısı oldukça azdır. Evde bulabileceğiniz malzemeler ile ..

Fırında Kızartma Tarifi 03:20

Fırında Kızartma Tarifi

Yaz aylarının vazgeçilmez yemek tarifleri listesinden en üst sırada yer alan şüphesiz kızartma dır. Yağda biraz ağır olan kızartmayı bir de fırında denemenizi tavsiye ediyoruz ve size fırında kızartma tarifi videosu hazı..

İnegöl Köfte Tarifi 01:31

İnegöl Köfte Tarifi

Lezzeti ile sunumuyla harikalar yaratacak, misafirlerinizi hayran bırakacak, yemek saatlerinizi keyfe dönüştürecek bu köfte tarifini denemenizi öneririm. Köftelerin arasında en favori olan İnegöl köfte, yıllar önce Bursa..

Tavuklu Bezelye Yemeği Ve Tereyağlı Bulgur Pilavı Tarifi 07:15

Tavuklu Bezelye Yemeği Ve Tereyağlı Bulgur Pilavı Tarifi

Malzemeler 400 gr kusbasi dogranmis tavuk gögsü Bir tas dolusu bezelye(Bezelye orani sizin damak tadiniza göre azaltilip cogaltabilirsiniz) Yarim cay bardagi siviyag 1 tane yemeklil dogranmis kuru sogan 2 3 tane küp dog..

Arabaşı Çorbası ve Hamurunun Tarifi 12:49

Arabaşı Çorbası ve Hamurunun Tarifi

Arabasi hamurunun hazirlanisi 1 su bardagi arti yarim cay bardagi una 2 su bardagi soguk suyu koyun cirpin ve süzgecten gecirin. Tencerede 3 su bardagi suyu koyup kaynatin 2 cay kasigi tuzu koyun. Süzdügümüz pürüzsüz unu..

Arasi Kremalı Bademli Pasta Tarifi 10:03

Arasi Kremalı Bademli Pasta Tarifi

BADEMLI KREMALI PASTA TARIFI Su bardagimin ölcüsü 250 ml cay bardagimin ölcüsü 100 ml Malzemeler 5 tane odasında yumurta 250 gram şeker (1 su bardagi arti yarim cay bardagi geliyor) 1 tane vanilya 1 tane kabartma tozu ..

Kuru Fasülye Tarifi 04:15

Kuru Fasülye Tarifi

Lezzetli Kuru Fasülye Tarifi İçin Malzemeler: 2 su bardağı kuru fasülye (5-6 kişilik) Akşamdan veya 5-6 saat önce bol suda ıslatılmış 300-400gr. arası kuşbaşı dana veya koyun eti 1 büyük boy soğan 4-5 yemek kaşığı zeytin..

Köfteli İslim Kebabı Tarifi Patlıcan Kürdan Kebabı Nasıl Yapılır 05:23

Köfteli İslim Kebabı Tarifi Patlıcan Kürdan Kebabı Nasıl Yapılır

Sizlere bu videomuzda islim kebabı tarifi vereceğiz bu yemek tarifinin diğer bir ismide kürdan kebabı eğer bu patlıcanlı kebap nasıl yapılır öğrenmek istiyorsunuz videomuzu izlemelisiniz. İslim kebabı en ünlü kebap tarif..

Tahinli Susamlı Kek Tarifi Kek Tarifleri 02:12

Tahinli Susamlı Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri listemize nefis bir tarif ekledik. Bayılacaksınız tadına. Tahinli susamlı kek tarifi videosu ile siz de nefis kek tarifi yapabilirsiniz. Yumuşacık keki ve içindeki tahin tadı ve dışındaki susam lezzeti müke..

Fırında Pastırmalı Yumurta Tarifi 02:11

Fırında Pastırmalı Yumurta Tarifi

MALZEMELER 8 uzun dilim Pastırma, 2 Yumurta, 2 küçük parça kaşar peyniri, Tuz, Karabiber. *************** Bugün çok neşeli bir tarifim var sizler için. Pastırmayı doğrayıp üzerine yumurtayı kırdığınız sıkıcı Tarifi un..

İçli Kete Tarifi 18:38

İçli Kete Tarifi

KETE TARIFI MALZEMELER 1 Kilo un arti yarim su bardagi daha kullandim. 3 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag 1 paket yas maya 2 tatli kasigi tuz 2 tatli kasigi seker 2 tane yumurta.Beyazlarini hamura koyuyoruz sari..

Ekmek Tarifi 04:48

Ekmek Tarifi

Evde yeni pişmiş çıtır bir ekmeğe kim hayır diyebilir? İçine eklediğim patates ile içi yumuşak ve geç bayatlayan nefis bir ev ekmeği tarifi paylaşacağım sizinle. Evde ekmek yapmak aslında sanıldığından kolay. Ancak bazı ..

Yoğurtlu Nohut Salatası Tarifi 02:31

Yoğurtlu Nohut Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 su bardağı haşlanmış Nohut, 2 su bardağı süzme Yoğurt, 1 adet közlenmiş kırmızı biber, 2 diş sarımsak, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı toz biber, Tuz, Kıyılmış maydanoz. ***************..

Vanilyalı Puding Dolgulu Kek Tarifi Pudingli Yaş Pasta Yapımı 07:51

Vanilyalı Puding Dolgulu Kek Tarifi Pudingli Yaş Pasta Yapımı

Sizlere bu videomuz da vanilyalı puding ile dolgulu kek veya pasta nasıl yapılır yapılır detaylı olarak göstereceğiz. Yapımı gayet kolay olan bu leziz pasta tarifini denedikten sonra hep yapmak isteyeceksiniz. Hem çocukl..

Yağsız Patlamış Mısır Tarifi 02:12

Yağsız Patlamış Mısır Tarifi

1 çay bardağı kuru mısır tanesi, Tuz (opsiyonel). Uzun kış gecelerinin vazgeçilmezidir Patlamış Mısır. Ama işin içine yağ ve tuz girince işin rengi değişiyor biraz. Patlamış Mısır da öyle iki tane ağzıma atayım da bıraka..

Pankek Tarifi 02:51

Pankek Tarifi

Malzemeler: . 1 yumurta, . 1 su bardağı süt, . 1 çay kaşığı sıvı yağ, . 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, . 1 silme çay kaşığı tuz, . 2 çay kaşığı şeker, .1,5 su bardağı un. Amerikalıların meşhur kahvaltısı Pankek. Her şeyi..