#En ucuz ve en kolay bir o kadarda lezzetli kazandibi tarifi

Hazır Yufkadan Peynirli Gözleme Tarifi Kahvaltılık Tarifler 02:24

Hazır Yufkadan Peynirli Gözleme Tarifi Kahvaltılık Tarifler

Gözleme sevenler için kahvaltılık tarifler den hazır yufkadan peynirli gözleme tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça kolay ve kısa sürede hazırlanabilen gözlememizin lezzeti de yerinde çıtır çıtır dır. Hazır yufka..

 5 Dakikada Dondurma Tadında Parfe Tarifi 06:54

5 Dakikada Dondurma Tadında Parfe Tarifi

Hazırlaması çok kolay,lezzeti harika parfe tarifi sıcak yaz günlerinin kurtarıcısı tariflerden birisi. Hazırlayıp dondurucuya atın,ne zaman isterseniz çıkarıp servis yapın...

Hünkar Beğendi Tarifi - Yemek Tarifleri 05:02

Hünkar Beğendi Tarifi - Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri içinde Türk mutfağının en beğenilen patlıcanlı ve etli yemeği olan hünkar beğendi tarifi bu video ile adım adım yapıldığı zaman çok kolay. Hünkar beğendi yemeği nasıl yapılır ve malzemeleri nelerdir, püf..

Bisküvi Tadında Kurabiye Tarifi 02:24

Bisküvi Tadında Kurabiye Tarifi

Kurabiye Tarifi için gereken malzemeler: 125 gr oda sıcaklığında tereyağı veya margarin Yarım su bardağı sıvı yağ 1 adet yumurta 3/4 su bardağı şeker 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Aldığı kadar un (yaklaşık 3 - 3,..

Fırında Somon Tarifi  Fırında Balık Yemekleri 01:57

Fırında Somon Tarifi Fırında Balık Yemekleri

1.İstenen miktarda Somon balığı dilimine biraz zeytinyağı gezdirilir, 2.tuz serpilerek balığın her tarafına gelecek şekilde el ile sürülür. 3.İnce kıyılmış maydanoz ve limon dilimleri hazırlanır. 4.Dereotu da çok yakış..

Piyaz Tarifi 08:50

Piyaz Tarifi

Piyaz nasıl yapılır ? Tarifin püf noktaları, binlerce yemek tarifi ve daha fazlası. Piyaz salatası, haşlanmış kuru fasulye ile yapılan oldukça lezzetli bir salata türüdür. Özellikle ızgara köfte ile harika bir uyumu vard..

Balkabaklı Bisküvili Toplar Tarifi 05:31

Balkabaklı Bisküvili Toplar Tarifi

MALZEMELER 2 paket pedibör bisküvi 1 cay kasigi dolusu tarcin(istemiyorsaniz katmayin) 1 su bardagi ince sekilde kiyilmis ceviz bulamak icin hindistancevizi Benim evde bir gün önceden pisirdigim kabak tatlim vardi onu k..

Fırın Torbasında Kıymalı Biber ve Domates Dolması Tarifi 02:45

Fırın Torbasında Kıymalı Biber ve Domates Dolması Tarifi

Malzemeler 11 adet dolma biber 3 tane iri domates İçi için; 100g kıyma 1 çay bardağı pirinç 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ 2 adet Domates rendesi 1 adet soğan 1-2 diş sarımsak Bir tutam Maydanoz 1 çay kaşığı Pul biber 1 çay ..

Nişastalı Limonlu Kek Tarifi 04:31

Nişastalı Limonlu Kek Tarifi

3 tane yumurta 1 su bardağı seker (çok şekerli seviyorsanız oranı biraz çoğaltabilirsiniz. Mesela 3 yemek kaşığı daha koyun. 1 paket krema (200gr) 1 paket vanilya 1 tane limon kabuğu rendesi Yarım limon suyu 1 paket kaba..

Kadayıflı Tahinli Çıtır Kurabiye Tarifi 01:37

Kadayıflı Tahinli Çıtır Kurabiye Tarifi

Kaç Kişilik: 12-14 Hazırlama: 10dk Bardak ölçüsü 200 ml ' liktir 1 su bardağı tahin 1 su bardağı sıvı yağ 1su bardağı toz şeker 1 su bardağı kavrulmuş kadayıf 1 su bardağı fındık veya ceviz içi 1paket kabartma tozu Aldı..

Kıymalı Yumurta Tarifi 08:08

Kıymalı Yumurta Tarifi

150 gr çift çekim dana döş kıyma 1 orta boy soğan 6 dal maydanoz 1/5 muskat 4 yumurta 1 silme çay kaşığı tuz 1 silme çay kaşığı karabiber ½ çay kaşığı pul biber 1 tatlı kaşığı tereyağı Kıymalı yumurtanın kıyma..

Ekşili Karnabahar ve Brokoli Salatası Tarifi 02:17

Ekşili Karnabahar ve Brokoli Salatası Tarifi

Malzemeler: 1/2 baş Karnabahar, 1/2 baş brokoli, 1 yemek kaşığı zeytinyağı, 1/2 limonun suyu, 3 diş sarımsak, Tuz. Karnabahar ve brokolinin birbirine ne kadar yakıştığını, hatta birinin adı anıldığında akla diğerinin ge..

Fellah Köftesi Tarifi 03:51

Fellah Köftesi Tarifi

Nefis bir yemek tarifi olan fellah köftesi tarifi videosu ile karşınızdayız. İçinde et olmayan fellah köftesi üzerinde yoğurt ve maydanoz ile nefis bir tad. Dilerseniz fellah köftesi nasıl yapılır detaylarına bakalım. F..

Kabak Sandal Tarifi 04:40

Kabak Sandal Tarifi

Müthiş bir lezzet olan kabak sandal tarifi yemeği ile sofralarınız güzelleşsin damaklarınız tadlansın. Kabak hafifliği ve kıyma harcı lezzeti ile beşamel soslu kaşarlı nefis bir yemek tarifi. Mutlaka deneyin. Kabak sand..

Damla Çikolatalı Paramparça Kurabiye Tarifi 02:18

Damla Çikolatalı Paramparça Kurabiye Tarifi

Önemli Not: Kurabiye harcı malzemeleri katılırken 200 gram TEREYAĞ yerine yanlışlıkla 200 gram SIVI YAĞ yazılmıştır. Görüntüde de TEREYAĞ olduğu görülmektedir, lütfen tereyağ olarak düzeltelim bu hatamızı. Kurabiye tari..

Elmalı Rulo Pasta Tarifi Kek Tarifleri 03:30

Elmalı Rulo Pasta Tarifi Kek Tarifleri

Hem kek tarifleri hem de tatlı tarifleri kategorisine giren nefis bir elmalı rulo pasta tarifi videosu hazırladık sizler için. Yapımı oldukça da basit olan rulo pastamız kısa sürede hazırlanabilmektedir ve keki yumuşacık..

Sandviç Bisküvili Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri 01:57

Sandviç Bisküvili Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri

Yapımı pratik ve hızlı tatlı tarifleri sevenler için nefis bir sandviç bisküvili pasta tarifi videosu hazırladık. Evde hızlıca yapılabilecek bir pasta tarifi olan bu tarifimizi mutlaka denemelisiniz. Sandviç bisküvili p..

Kasap Köfte Tarifi 07:29

Kasap Köfte Tarifi

Kasap Köfte Tarifi ve Malzemeler : Siz ölçüleri azaltıp direk pişirebilirsiniz 2 Kg. Orta yağlı köftelik kıyma (kıymanız orta yağlı olsun bu çok önemli. Yağsız bir kıymadan yapılan köfte kuru sert lezzetsiz olur. Lütfen..

Yeşil Mercimekli Börek Tarifi 01:52

Yeşil Mercimekli Börek Tarifi

Yeşil Mercimekli Börek Tarifi İçin Malzemeler 1 paket yufka (6 adet) 1 su bardağı haşlanmış yeşil mercimek 1 adet soğan 1 tatlı kaşığı biber salçası Karabiber, pul biber, tuz Sosu için; 1 su bardağı süt Yarım su bardağı ..

Patlıcanlı Börek Tarifi 02:21

Patlıcanlı Börek Tarifi

Hazır Yufka İle Yapılmış Patlıcanlı Börek Tarifi İçin Malzemeler 1 kilo yufka Yufkaları ıslatmak için yapılacak harç için; 2 yumurta 3 yemek kaşığı yoğurt 1 fincan sıvı yağ 1 çay bardağı su İç Harcı için; 1 kilo çok mini..

Tavuk Döner Dürüm Ekmeği Tarifi 10:08

Tavuk Döner Dürüm Ekmeği Tarifi

Dürüm icin lavas ekmeginin tarifi Malzemeler Yarim kilo un 1 su bardagi ilik su 1 su bardagi ilil süt 1 paket kuru maya 1 tk tuz 1 tk seker 2 yk siviyag Hazirlanisi Yogurma kabina unumuzu dökün ortasini acin.Kenarlari..

Çilekli Mini Cheesecake Tarifi 02:27

Çilekli Mini Cheesecake Tarifi

Çilekli Mini Cheesecake Tarifi İçin Malzemeler; Tabanı için; 2 paket burçak bisküvi 50 gram tereyağı Kreması için; 400 gram labne 400 gram çiğ krema 1 su bardağı şeker 2 yumurta 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı nişasta(..

Waffle Tarifi 04:06

Waffle Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 su bardağı süt, 1,5 su bardağı un, 1 yemek kaşığı şeker, 1/2 çay kaşığı tuz, 1 paket şekerli vanilin, 1 çay kaşığı kabartma tozu, Kahvaltılık çikolata kreması, Muz, kivi,..

Gelin Pastası Tarifi Tatlı Tarifleri 03:01

Gelin Pastası Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri içinde özellikle pasta sevenler için hem hafif hem de enfes tadı olan gelin pastası tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık keki ve üzerinde muhallebisi ile müthiş bir tad. Mutlaka denemelisiniz. En üstüne h..

Karamelli Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri 04:05

Karamelli Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri sevenler için nefis bir karamelli tart kek tarifi videosu hazırladık. Tadı gerçekten denemeye değer. Kakaolu keki, üzerinde karamel sosu ve en üstünde de çikolatası ile tam bir lezzet bombası. Üstelik yapım..

Portakallı Islak Kek Tarifi  Kek Tarifleri 03:30

Portakallı Islak Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri sevenler için nefis bir video hazırladık, bayılacaksınız bu lezzete. Portakallı ıslak kek tarifi videosu. Yapımı da oldukça kolaydır ve herkes yapabilir. Tadı ise inanılmaz :) herkes mutlaka denemeli, tavsi..

Yumuşacık Mayalı Kremalı Poğaça Tarifi 12:56

Yumuşacık Mayalı Kremalı Poğaça Tarifi

MALZEMELER Su bardagimin ölcüsü 250 ml 2 su bardagi ilik süt 1 paket krema200 gr(schlagsahne) 1 su bardagi ilik su Yarim su bardagi siviyag 1 paket yas maya(kuru maya kullanmak isterseniz iki yemek kasigi kullanin.) 3 ye..

Donuta Meydan Okuyan Pişi Tarifi 08:20

Donuta Meydan Okuyan Pişi Tarifi

2 ekmeklik hamur 1 boğum dil peyniri 80 gr bitter çikolata 80 gr krema- yarım paketten biraz az Ay çiçek yağı Fırından 2 ekmeklik hamur alın. Elinizi yağlayıp hamurdan iri ceviz boyutunda parçalar kopartın. Çok fazla b..

 İmam Sarığı Tarifi 09:31

İmam Sarığı Tarifi

Keki icin gerekenler 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi toz seker 1 su bardagi dolusu un 1 cay bardagi süt 1 tane vanilya 1 tane kabartmatozu 3 yemek kasigi kakao(kekin sade olmasini istemiyorsaniz kakao yerine un ..

Zebra Kek Tarifi  İki Renkli Kek Nasıl Yapılır 02:52

Zebra Kek Tarifi İki Renkli Kek Nasıl Yapılır

Malzemeler 2 su bardağı 2 yemek kaşığı un 1 buçuk su bardağı şeker Yarım su bardağı süt 3 adet yumurta 2 yemek kaşığı kakao Yarım su bardağı sıvı yağ Yarım su bardağı soda 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Zebra Kek..