#En ucuz ve en kolay bir o kadarda lezzetli kazandibi tarifi

Kemik Suyu Et Suyu Tarifi 03:22

Kemik Suyu Et Suyu Tarifi

Kemik Suyu / Et Suyu Tarifi için Malzemeler: 5-6 adet ilikli kemik (kasabınızdan isteyin, yoksa hafif etli parçalanmış kemiklerle de yapabilirsiniz ama ilik ayrıca şifa kaynağı, bir şekilde temin edip kullanmanızı önerir..

Yalancı Profiterol Tarifi 02:00

Yalancı Profiterol Tarifi

1.Tatlının kreması için 1 lt süt tencereye alınır. 2.1 su bardağı un, 1 su bardağı şeker eklenir, karıştırılarak kaynayıncaya kadar pişirilir. 3.Kaynadıktan sonra ocaktan alınarak soğumaya bırakılır. 4.Soğuduktan sonra..

Sirkeli Kurabiye Tarifi 03:38

Sirkeli Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 125 g oda sıcaklığında tereyağı, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 yumurta (sarısı üzerine), 2 yemek kaşığı Sirke (çeşidi fark etmez), 3 yemek kaşığı mavi haşhaş tohumu, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, 1 tatlı kaşığı ..

Yalancı Kumpir Tarifi 02:42

Yalancı Kumpir Tarifi

Malzemeler: • 5 adet orta boy patates, • 1 yemek kaşığı tereyağ, • 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, • Tuz, Üzeri için; • 1/2 su bardağı küp küp doğranmış sucuk, • 1/2 su bardağı küp küp doğranmış salam, • 1/2 su b..

Kadınbudu Köfte Tarifi Pirinçli Köfte Nasıl Yapılır 03:41

Kadınbudu Köfte Tarifi Pirinçli Köfte Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere nefis bir kadınbudu köfte nasıl yapılır ayrıntılı videolu tarifini vereceğiz. Aslında kadınbudu köfte tarifi düşündüğünüz kadar zor değil. Bu leziz köftenin tarifinin sırrı kavrulmuş kıymayla çiğ k..

Kahvaltılık Çikolatalı Fındık Kreması (Nutella) Tarifi 04:07

Kahvaltılık Çikolatalı Fındık Kreması (Nutella) Tarifi

Malzemeler: 140 g sütlü Çikolata, 100 ml krema, 1,5 su bardağı Fındık, 1 silme yemek kaşığı kakao. Hani bir reklam var aramızda çikolatalı gofret sevmeyen var mıııı? diyor bir öğrenci. Ben de öyle başlamak istiyorum y..

Ekonomik ve Herkesin Yapabileceği  Rulo Pasta Tarifi  Kakolu Muzlu Rulo Pasta 07:57

Ekonomik ve Herkesin Yapabileceği Rulo Pasta Tarifi Kakolu Muzlu Rul

Kakaolu rulo pasta için malzemeler 4 adet yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker (videoda çay bardağı dediğime bakmayın sizin de gördüğünüz gibi su bardağı kullandım ????) 3 yemek kaşığı kaynar su 1 su bard..

Meşhur İtalyan Tatlısı PANNA COTTA Tarifi Unsuz,Nisaştasız Sütlü Tatlı Panna Cotta Nasıl Yapılır 06:03

Meşhur İtalyan Tatlısı PANNA COTTA Tarifi Unsuz,Nisaştasız Sütlü Tatlı

Panna cotta Tarifi için Malzemeler 1 su bardağı süt 1 su bardağı krema 1 paket Agar Ağar Yarım çay bardağı kadar toz şeker 1 paket şekerli vanilin Sosu için 400 gr kadar donmuş frambuaz ( Daha az veya başka orman..

Tortilla (İspanyol Omleti) Tarifi 07:37

Tortilla (İspanyol Omleti) Tarifi

İspanyolların en sevdiği yiyeceklerden biri tortilla. Günün üç öğünü yiyebiliyorlar. Hatta bazen ara öğünlerde de:) Sevdikleri kadar da var, yalan yok. Özellikle kaliteli malzemelerle püf noktalarına dikkat edilerek yapı..

Keşkül Tarifi  Keşkül Tatlısı Nasıl Yapılır 02:17

Keşkül Tarifi Keşkül Tatlısı Nasıl Yapılır

Bu videoda Keşkül Tatlısının Tarifini sizler ile paylaştık. :) Türkiye'de Keşkül olarak bilinen bu sütlü ve leziz tatlının tarifi nasıl yapılır izleyin ve ayrıntıları ile görün. :) Malzemeler 50gram badem 1 buçuk su bard..

Kavurma Tarifi 03:25

Kavurma Tarifi

Malzemeler 500 gr yağsız kuşbaşı doğranmış dana eti 1 adet soğan 2 diş sarımsak 1 yemek kaşığı tereyağ Tuz Karabiber 4 su bardağı sıcak su. Genellikle çok zor olduğu düşünülen ama bence usulüne uygun olarak yapıldığında ..

Ispanaklı Peynirli Börek Peynirli Börek Tarifi Ispanaklı Börek Nasıl Yapılır 17:20

Ispanaklı Peynirli Börek Peynirli Börek Tarifi Ispanaklı Börek Nasıl Y

BÖREK MALZEMELERİ: 1 Kg yufka Yarım kg ıspanak 300 gr beyaz peynir 1 adet soğan 3 adet yumurta 3 yemek kaşığı yoğurt 1 kahve fincanı mısır özü yağı 2 yemek kaşığı zeytinyağı Yarım çay kaşığı karabiber BÖREK TARİFİ: Ay..

Peynirli Dereotlu Poğaça Tarifi Poğaça Nasıl Yapılır 03:56

Peynirli Dereotlu Poğaça Tarifi Poğaça Nasıl Yapılır

MALZEMELER 3 su bardağı tam buğday unu 2 adet yumurta 100 gr beyaz peynir 100 gr tereyağı 100 ml mısır özü yağı 3 yemek kaşığı yoğurt 2 yemek kaşığı sirke Yarım demet dereotu 1 paket kabartma tozu 1 tatlı kaşığı tuz TA..

Sulu Köfte Tarifi Sulu Köfte Yemeği Nasıl Yapılır  Bulgurlu Etli Yemek Tarifleri 06:18

Sulu Köfte Tarifi Sulu Köfte Yemeği Nasıl Yapılır Bulgurlu Etli Yemek

MALZEMELER Yarım Kg. Kıyma 1 kahve fincanı kırık pirinç 1 kahve fincanı köftelik bulgur 4 yemek kaşığı sıvı yağ 2 adet soğan 1 adet domates 9-10 sap maydanoz 1 adet patates 1 orta boy havuç 1 yemek kaşığı salça 1 tatlı k..

Trileçe Tarifi 06:52

Trileçe Tarifi

Merhaba hanımlar, beyler bu videomuzda sizlere en kolay en pratik şekilde nasıl trileçe yapılır onları göstermeye çalıştık. İyi seyirler dilerim...

Yoğurt Tarifi Yoğurt Mayalama 03:07

Yoğurt Tarifi Yoğurt Mayalama

İşte evde kolay, güveç kaplarda ve fırında yoğurt tarifim için malzemeler: 2 litre süt 1 yemek kaşığı doluca katı yerinden yoğurt 6-7 adet toprak güveç kap (yoksa kase de olur) 1 litrelik cam kavanoz..

Meyveli Yumuşak Kek Şeftalili Ters Yüz Kek Tarifi  08:40

Meyveli Yumuşak Kek Şeftalili Ters Yüz Kek Tarifi

Şeftalili Ters Yüz Kek Malzemeleri : 5-6 adet şeftali 3 yemek kaşığı (60gr) tereyağı 100 gr toz şeker Kek hamuru için: 3 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı ayçiçek yağı 1 su bardağı süt 2 su bardağı un 1 ..

İzmir Köfte Tarifi 05:15

İzmir Köfte Tarifi

Malzemeler yarım kilo kıyma bir tane rendelenmiş kuru soğan 2 diş rendelenmiş sarmısak 1 çay bardağı galeta unu bir tane yumurta bir tutam doğranmış maydanoz baharatlarımız tuz Karabiber pul biber kimyon 3 tane elma ..

Haşhaşlı Çörek Tarifi 11:06

Haşhaşlı Çörek Tarifi

9 çay bardağı un- 500 gr 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı su 1 yumurta ½ çay bardağı ayçiçek yağı ½ çay bardağı tereyağı 2 çorba kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz 2 çay kaşığı instant maya 2 çorba kaşığı haşhaş tohumu İç ha..

Ayva Tatlısı Tarifi 03:39

Ayva Tatlısı Tarifi

MALZEMELER 2 adet orta boy ayva, 1 su bardağı şeker, 2 su bardağı ılık su, 6-7 adet karanfil, 1 çubuk tarçın, 1 yemek kaşığı hibiskus (opsiyonel), Servis için kaymak, ceviz ve çekilmiş antep fıstığı. ******************..

Kakaolu Makaron Tarifi 09:12

Kakaolu Makaron Tarifi

Malzemeler: 2 orta boy yumurtanın akı, 3 yemek kaşığı toz şeker, 75 g çiğ badem, 1 su bardağı pudra şekeri, 3 yemek kaşığı Kakao, 1 tutam tuz, 2-3 damla limon suyu. Dolgu kreması için; 120 g bitter çikolata, 100 ml krema..

Tas Kebabı Tarifi - En Güzel Yemek Tarifleri 02:16

Tas Kebabı Tarifi - En Güzel Yemek Tarifleri

Nefis bir ev yemeği tas kebabı tarifi nasıl yapılır ve malzemeleri nelerdir, tüm ayrıntıları video da adım adım gösterilecek şekilde sizler için hazırladık. Tas kebabı hem sağlıklı hem de çok sevilen bir sulu yemektir. ..

  • PengoTV tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maydanozlu Pişi Tarifi  01:33

Maydanozlu Pişi Tarifi

Maydanozlu Pişi Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı ılık su Yarım su bardağı ılık süt 3 yemek kaşığı yoğurt 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yumurta 1 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı maya 1. 5 tatlı kaşığı tuz Aldığı kadar un..

 Külah Pasta Tarifi 08:28

Külah Pasta Tarifi

Pratik Bir Şekilde Yapabileceğiniz Külah Pasta Tarifi..

Haşhaşlı Katmer Poğaça Tarifi 02:34

Haşhaşlı Katmer Poğaça Tarifi

Herkesin bilmediği ama bilenlerin ise vazgeçemediği haşhaş bugün sizler için katmer poğaçanın içine girerek damaklarınızı tatlandıracak. Mayalı hamur yapmayı bilmeyenlerin bile rahatlıkla yapabileceği anne eli değmiş gib..

İslim Kebabı Tarifi 04:34

İslim Kebabı Tarifi

Patlıcanlı ve içinde köftesi ile nefis bir lezzet olan islim kebabı tarifi videosu ile karşınızdayız. Tam bir lezzet şöleni olan islim kebabı yapımı da oldukça basittir. Videodaki adımları tek tek uygularsanız kolaysa ev..

Demli Çaylı Kek Tarifi Kek Tarifleri 03:17

Demli Çaylı Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri sevenler için nefis bir demli çaylı kek tarifi videosu hazırladık. Yapımı biraz uzun sürse de bu lezzete değer gerçekten. Demli çaylı kek üzerinde de nefis çikolata sosu ile tam bir lezzet şöleni...

Kalamar Tadında Tavuk Tarifi  Yemek Tarifleri 02:34

Kalamar Tadında Tavuk Tarifi Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri sevenlere nefis bir tavuklu tarif videosu hazırladık. Kalamar tadında tavuk tarifi çıtır çıtır bir lezzet. Eti yumuşacık ve dışındaki sosu ile gerçekten denenmesini tavsiye ederiz...

İzmir Bombası Kurabiyesi Tarifi Kurabiye Tarifleri 02:23

İzmir Bombası Kurabiyesi Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için yöresel bir lezzet olan İzmir Bombası Kurabiyesi tarifi videosu hazırladık. Kıyır kıyır kurabiye içinde nutella ile tam bir lezzet bombası olan izmir bombası kurabiyesi mutlaka denenmesi ..

Fırında Soslu Patates Tarifi 01:23

Fırında Soslu Patates Tarifi

Şıp şak hazır - Fırında soslu patates tarifi ile yemeklerinizin yanına hızlı ve pratik bir patates yapabilirsiniz. Baharatları ve nefis sosu ile mutlaka denenmesi gereken bir lezzet. Afiyet olsun...