#En ucuz ve en kolay bir o kadarda lezzetli kazandibi tarifi

Patatesli Börek Tarifi  Patatesli Börek Nasıl Yapılır Patatesli Börek Yapımı 06:49

Patatesli Börek Tarifi Patatesli Börek Nasıl Yapılır Patatesli Börek

PATATESLİ BÖREK MALZEMELER 5 Adet orta boy patates 1 adet büyük boy soğan 2 adet yumurta 3 yemek kaşığı yoğurt Yarım su bardağı mısırözü yağı 1 tatlı kaşığı pul biber Yarım çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tuz TARİFİ..

Hamsi Buğulama Tarifi Balık Buğulama Nasıl Yapılır 02:21

Hamsi Buğulama Tarifi Balık Buğulama Nasıl Yapılır

HAMSİ BUĞULAMA MALZEMELER 1 kg hamsi 2 adet soğan 1 adet domates Yarım limon 1 tatlı kaşığı pul biber 2 tatlı kaşığı tuz 2 yemek kaşığı zeytinyağı Yarım çay kaşığı karabiber TARİFİ Hamsi ayıklanır, kılçıkları çıkarılı..

Pankek Tarifi 03:09

Pankek Tarifi

PANKEK MALZEMELER 4 yumurta 1,5 Su bardağı un Yarım su bardağı süt 3 yemek kaşığı sıvı yağ 3 yemek kaşığı şeker 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Yarım çay kaşığı tuz TARİFİ 3 yumurtanın sarısı, 1 yumurtanın tamamı..

Rum Tatlısı Tarifi  Şerbetli Muhallebili Tatlı Tatlı Tarifleri 04:44

Rum Tatlısı Tarifi Şerbetli Muhallebili Tatlı Tatlı Tarifleri

MALZEMELER HAMURU İÇİN 2 su bardağı galeta unu 1 su bardağı şeker 1 su bardağı çekilmiş ceviz Yarım su bardağı Hindistan cevizi 1 su bardağı sıvı yağ 4 büyük boy yumurta 2 paket kabartma tozu 2 paket vanilya ŞERBETİ İÇ..

Beşamel Soslu Patates Oturtma Tarifi 03:21

Beşamel Soslu Patates Oturtma Tarifi

Beşamel Soslu Patates Oturtma Tarifi için Malzemeler 6-7 adet orta boy patates 400 gram kıyma 3 adet iri kuru soğan 400 gram mantar 1 yemek kaşığı salça Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı tuz Karabiber Yarım dem..

Pratik Soğuk Tatlı Tarifi 02:48

Pratik Soğuk Tatlı Tarifi

Malzemeler 1/2 su bardağı vişne suyu 1/2 su bardağı toz şeker 3 yemek kaşığı limon suyu 1/4 karpuz Hazırlanışı : Vişne suyu ve şekeri bir sos tenceresinin içerisine koyun ve ocakta karıştırarak şekerin erimesini sağla..

Fırında Kaşarlı Patatesli Tavuklu Yemek Tarifi 04:31

Fırında Kaşarlı Patatesli Tavuklu Yemek Tarifi

Geniş bir tavaya üç yemek kaşığı kadar sıvı yağ katalım ve 600 700 gram kadar Kuşbaşı doğranmış tavuk göğsünün ilave edip suyunu çekene kadar tavuklarımızı kavuralım.1 tane kuru soğanımızı yemeklik doğrayıp tavuga ilave ..

Tuzda Balık ve Fırında Helva Tarifi 08:34

Tuzda Balık ve Fırında Helva Tarifi

Tuzda Balık Malzemeleri 1100 gr levrek (sadece karın kısmı temizlenmiş pulları üzerinde olmalı) 1 kg kalın tuz 1 kg sofra tuzu 4 yumurta akı 1 su bardağı su 1 adet kuru soğan 2-3 diş sarımsak 2-3 dilim limon 1 dal..

Ayva Tatlısı Tarifi  Düdüklüde Ayva Tatlısı Yapımı 10:58

Ayva Tatlısı Tarifi Düdüklüde Ayva Tatlısı Yapımı

3 adet ayva 1 su bardağı toz şeker Yarım su bardağı su 6 tane karanfil 6 tane yenibahar 3 adet ayvayı soyun ve enine ortadan ikiye bölüp. Ortadaki çekirdekli kısmı bir kaşığın ucuyla sıyırın. Kabukları ve çekirdekleri ..

Kapalı Pide Tarifi (Kıymalı, Peynirli) 18:00

Kapalı Pide Tarifi (Kıymalı, Peynirli)

1 kilo un 1 tane yaş maya(isteyenler bir paket kuru maya da kullanabilir) 2 su bardağı ılık süt 3 yemek kaşığı sıvı yağ 2 tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığı şeker Ayriyeten bir su bardağı ılık su hamurumuza yavaş yavaş..

Zebra Kek Tarifi 05:29

Zebra Kek Tarifi

Malzemeler 5 adet oda ısısında yumurta 1 buçuk su bardağı şeker 1 buçuk su bardağı sıvı yağ 1 tane vanilya yarım su bardağı soda 1 paket kabartma tozu 2 buçuk su bardağı un ayrıyeten 3 yemek kaşığı kakao ve 3 yeme..

Karnabahar Lahana Turşusu Tarifi 04:03

Karnabahar Lahana Turşusu Tarifi

Karnabahar Lahana Turşusu için malzemeler: (3 litrelik kavanoz) 1 büyükçe karnabahar (benimki yaklaşık 1 kilo geldi) 1 baş sarımsak 2 adet havuç 1 baş sarımsak Ufak bir çeyrek lahana (karnabahara veya isteğinize göre aza..

Kıyır Kıyır Kıymalı Poğaça Tarifi 10:20

Kıyır Kıyır Kıymalı Poğaça Tarifi

Hamuru İçin, 350 gr beyaz un- ağzına kadar dolu 1 kavanoz* 125 gr tereyağı 3 çorba kaşığı yoğurt 1 yumurta 1 çay kaşığı mahlep 1 paket kabartma tozu- 10 gr 1 tatlı kaşığı tuz 2 tatlı kaşığı toz şeker Kıymalı harcı için..

Porsiyonluk Muzlu Rulo Pasta Tarifi 04:11

Porsiyonluk Muzlu Rulo Pasta Tarifi

Porsiyonluk muzlu rulo pasta için malzemeler: 4 yumurta 1 çimdik tuz yarım su bardağı tozşeker yarım su bardağı un 2 yemek kaşığı nişasta yarım paket kabartma tozu 3 yemek kaşığı su fırın kağıdı kreması için: 2 yumurta y..

Terbiyeli Tavuk Kanat Ve Elma Dilim Patates Tarifi 03:45

Terbiyeli Tavuk Kanat Ve Elma Dilim Patates Tarifi

6 yemek kaşığı sıvı yağ 1 paket Ülker Ducros acılı kanat terbiye çeşnisi 1 kg tavuk kanat Elma dilim patates için yarım çay bardağı kadar sıvı yağ 1 çay kaşığı Kırmızı pul biber 1 çay kaşığı karabiber yarım yemek kaşığ..

Muhteşem Hamuruyla Sucuklu Pizza Nasıl Yapılır Kenarı Dolgulu Pizza Tarifi 09:39

Muhteşem Hamuruyla Sucuklu Pizza Nasıl Yapılır Kenarı Dolgulu Pizza Ta

1 su bardağından bir parmak eksik süt 1 su bardağından bir parmak eksik ılık su Yarım çay bardağı kadar sıvıyağ 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 çorba kaşığı tuz 1 paket instant maya veya yarım paket yaş maya 1 adet yumurta A..

Fırında Tas Kebabı Tarifi 04:13

Fırında Tas Kebabı Tarifi

300 g yağsız kuşbaşı dana eti, 1 adet orta boy havuç, 1 su bardağı pirinç, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı tereyağı, Tuz, Karabiber, 4-5 su bardağı su. *************************** Benim en sevdiğim ana yemekler..

Sodalı Rulo Börek Tarifi 02:31

Sodalı Rulo Börek Tarifi

Bugün sizlere yumuşacık Sodalı rulo börek tarifini sizlerle paylaşıyoruz. Peynirli börek tarifini kahvaltılarda, çay saatlerinizde kolayca hazırlayabileceğiniz bir tarif. Biz peynirli olarak hazırlasak da sizler damak ze..

Maceracı _ Kahramanmaraş'ın eliböğründe yemeği tarifi ve yapılışı 04:48

Maceracı _ Kahramanmaraş'ın eliböğründe yemeği tarifi ve yapılışı

Maceracı, Kahramanmaraş'ta yöresel lezzetleri ekranlara taşıdı. Kahramanmaraş'ın meşhur eliböğründe yemeğinin tarifi ve yapılışı yöresel lezzetleri tatmayı sevenler için iyi bir alternatif sunuyor... Kategori Seyahat ve ..

Cilt Lekelerini Yok Eden Maske Tarifi 04:57

Cilt Lekelerini Yok Eden Maske Tarifi

Cilt Lekelerini yok Eden Maske Tarifi Zahide Yetiş cilt lekelerini yok eden maske tarifini sizler için anlatıyor...Evde kolayca deneyebileceğiniz ve varsa cilt lekelerini gidermede etkin bir yöntem olan bu maske tarifin..

  • Kadınca tarafından
  • 1.889 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şehriyeli Yoğurt Çorbası Tarifi 01:07

Şehriyeli Yoğurt Çorbası Tarifi

Hem doyurucu hemde geleneksel bir lezzet aynı zamanda içinizi ısıtacak olan enfes şehriyeli yoğurt çorba tarifini sizler için paylaşıyoruz. Şık görünümü ve leziz yoğurt çorba tarifini bizler denedik ve çok beğendik. Özel..

Cevizli Havuç Dilimi Baklava Tarifi 10:34

Cevizli Havuç Dilimi Baklava Tarifi

Havuç Dilimi Baklava Tarifi ve Malzemeler : 1 paket baklavalık yufka (ben BAKTAT markasını türk bakkalından alıyorum içinde 16 yufka var) 200 gr. tereyağı Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı iri çekilmiş ceviz (ister..

Kayısı ve Kuru Üzümlü Hoşaf Komposto Tarifi 03:02

Kayısı ve Kuru Üzümlü Hoşaf Komposto Tarifi

Hoşaf Tarifi ve Malzemeler : 1 su bardağı dolusu kuru üzüm 1 su bardağı dolusu kuru kayısı 1 su bardağı seker 2 litre su Alternatif olarak çubuk tarçın karanfil ve kabuğu soyulmuş tuzsuz bademde koyabilirsiniz. Hazırlan..

Erdoğan'ın Türkiye Tarifi: Türkiye Demek… 01:00

Erdoğan'ın Türkiye Tarifi: Türkiye Demek…

Cumhurbaşkanı Erdoğan, grup toplantısında dinleyenleri coşkulandıran ve duygulandıran bir Türkiye tarifi yaptı. Erdoğan'ın konuşması alkışlarla karşılık buldu...

Kabaklı Kiş Tarifi 03:06

Kabaklı Kiş Tarifi

Kabaklı Kiş Tarifi İçin Malzemeler İçi için; 3 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet doğranmış soğan 1 adet havuç 4 adet kabak Karabiber Pulbiber Tuz 3 adet yumurta 1 paket krema (200ml) Bir tutam dereotu 1 su bardağı rendelenmiş..

Pamuk Gibi Kahvaltıya Peynirli Pizza Tarifi 03:09

Pamuk Gibi Kahvaltıya Peynirli Pizza Tarifi

Bugün Kahvaltiniz benden olsun istedim ve size en kolayindan nefis bir kahvaltilik peynirli pizza veya tepsi böregi tarifi veriyorum...

Cocostar Tarifi 05:25

Cocostar Tarifi

MALZEMELER 3 Yumurta 3 Yemek kaşığı Un Yarım su bardağı Şeker 2 Yemek kaşığı Kakao Yarım paket Kabartma Tozu Bir Çay bardağı soğuk Süt Kremasının malzemeleri 2 Su bardağı Hindistan Cevizi 1 Su bardağı Süt 1 Paket Krem Şa..

Tavuklu Tirit Tarifi  Tirit Yapımı 02:57

Tavuklu Tirit Tarifi Tirit Yapımı

Tavuklu tirit tarifi yapımı oldukça kolaydır. Lavaş ve haşlanmış tavuk parçacıkları ile yoğurtlu nefis sosu eşliğinde tam bir lezzet şöleni. Tavuklu tirit için lavaş parçalarını tavuk suyu ile ıslatıyoruz ki lezzeti ha..

Porsiyonluk Revani Tatlısı Tarifi 03:31

Porsiyonluk Revani Tatlısı Tarifi

Şerbetli tatlı tarifleri sevenler için tek porsiyonluk revani tatlısı tarifi videosu hazıladık. Ayrıca ramazan ayında iftar sofralarına çok yakışacak bir ramazan tatlısı dır revani. Yapımı da oldukça kolaydır. Evde hızlı..

Damat Pastası Tarifi  Tatlı Tarifleri 05:30

Damat Pastası Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri daha doğrusu pasta tarifleri sevenler için nefis bir seçim olan damat pastası tarifi videosu. Islak keki ve üzerinde enfes muhallebisi ile damat pastası yapımı kolaydır ve yapım süresi de kısadır...