#En yeni teknolojiler

Onur Karan - Aşk Baba 03:29

Onur Karan - Aşk Baba

Korudun korudun kaleni Al şimdi eline kalemi Yaz yeni şartlarını Kalbin azhap bozucu tarafı Her daim ihtilafı gördüğünde kartlarını İşte bunlar hiç samimi değil Ağırdan satmak taktikleri bize göre değil Seviyorsan ge..

Modaseverler Neslihan Atagül'ün Tarzını yerden Yere Vurdu 02:38

Modaseverler Neslihan Atagül'ün Tarzını yerden Yere Vurdu

Oyuncu Neslihan Atagül, pastel renk seçenekleri ve fiyonk olarak bağlanabilen sıra dışı bağcıklarıyla dikkat çeken Puma’nın yeni modeli Suede Heart için kamera karşısına geçti. ‘Kendin olmak için sen ol’, ‘BuSensin' mes..

  • ANKA tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Kukuli  1 saat kesintisiz İzle 59:10

Kukuli 1 saat kesintisiz İzle

Kukuli için sayfamıza abone olun, kahramanlarımızın en yeni çizgi filmlerini ilk siz izleyin. Eğitici çocuk şarkılarımızı ve birbirinden eğlenceli animasyonlarımızı kaçırmayın!En yeni bölümleri buradan takip edebilirsini..

Kısmetse Olur 391.Bölüm Fragmanı 02:08

Kısmetse Olur 391.Bölüm Fragmanı

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 24 Mart Cuma yeni bölüm fragmanında, Onur, Aycan'ın köpeğinin ölmesi üzerine ona yeni bir köpek alıyor! Onur ve Aycan aşkı yeniden alevleniyor!..

  • ANKA tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eğitici Çizgi Film Leo Junior   Quadrokopter 04:41

Eğitici Çizgi Film Leo Junior Quadrokopter

Leo Junior yeni oyuncağın parçalarını getirmiş. Hadi, onları birleştirip bunun ne olduğuna bir bakalım. Lifty ve Skoop da bize yardım ediyorlar. Leo'nun yeni oyuncağı Bir Quadrokopter Yapıyoruz..

DÜNYA HABERLERİ: Avrupa Birliği, Roma Ruhununu Yeniden Yakalamak İstiyor 00:17

DÜNYA HABERLERİ: Avrupa Birliği, Roma Ruhununu Yeniden Yakalamak İstiy

İtalya'nın başkenti Roma'da toplanan Avrupa Birliği liderleri 1957'de Roma Anlaşmasıyla kurulan birliğin 60. yıl dönümünü kutlamaya hazırlanıyor. Avrupalı liderler İngiltere'nin birlikten ayrıldığı, birlik karşıtı popü..

Lİse Devriyesi 2. bölüm fragmanı 00:36

Lİse Devriyesi 2. bölüm fragmanı

Komiser Yardımcısı Yiğit Doğrusöz’ün Emniyet Amiri Necdet Yılmaz’dan yeni bir görev teklifi alması sonucu şekilleniyor. Yiğit görevi gereği ekibiyle beraber liseye sızacak ve uzun zamandır yakalanamayan mafya babası Çeti..

Şirinler 3 Kayıp Köy Fragman 01:32

Şirinler 3 Kayıp Köy Fragman

Şirinler'in yeni macerasında ekip yine bir görev uğruna yollara koyulur. Gizemli bir harita ortaya çıkar ve gizli bir köyün yerini işaret eder. Bunun üzerine bu köyün güvenliği artık Şirinler'in ellerindedir. Şirine, Göz..

İlluminati'yi Anlatan Film  Yönetmen Filmden Sonra Öldürüldü 10:05

İlluminati'yi Anlatan Film Yönetmen Filmden Sonra Öldürüldü

Bu film belkide sinema tarihinin en gizemli birkaç filminden biridir. Çünkü içeriğinde hayal bile edemeyeceğiniz, bazı sahnelere yerleriştirilmiş öylesien gizli bilgiler ve şifreler varki izlerken sanki birinin birşeyler..

  • ZULMA tarafından
  • 1.390 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fox Sunday Is Celebrating Spring Break! 00:30

Fox Sunday Is Celebrating Spring Break!

FOX'da 7: 30/6: 30c'den başlayarak favori FOX Pazar programlarınızın yeni bölümleriyle bahar tatilinizi kutlayın!..

Schmidt Throws A Fit  Season 6 Ep 21  01:11

Schmidt Throws A Fit Season 6 Ep 21

Schmidt, yeni vakfı için Schmidt Charitable Trust adını kullanamayacağını keşfeder, bu nedenle Cece, onun ilk adını kullanmasını önermektedir...

Justice League Trailer 1 (2017)  Movieclips Trailers 02:32

Justice League Trailer 1 (2017) Movieclips Trailers

Justice League Trailer # 1 (2017): Gal Gadot, Amy Adams ve Ben Affleck'in rol aldığı yeni fragmanı inceleyin! İlk fragmanlarını ve film tanıtım filmlerini / kliplerini @seyredelim.com'u düşüren ilk kişi olun..

Dünya Haber: Trump Selefi Obama’nın İklim Eylem Planı'nı Kaldırdı 01:35

Dünya Haber: Trump Selefi Obama’nın İklim Eylem Planı'nı Kaldırdı

ABD Başkanı Donald Trump, bir “aldatmaca” olduğunu söylediği iklim değişikliği konusunda bekleneni yaptı. Trump, selefi Barack Obama’nın yürürlüğe koyduğu İklim Eylem Planı'nın iptal sürecini başlatmak için başkanlık kar..

Karayip Korsanları   Ölü Adamlar Masal Anlatamaz Filmi Fragmanı 00:59

Karayip Korsanları Ölü Adamlar Masal Anlatamaz Filmi Fragmanı

Johnny Depp ve Orlando Bloom gibi başrol oyuncularına Javier Bardem’in de dahil olduğu yeni Karayip Korsanları serisi ‘Ölü Adamlar Masal Anlatamaz’ (Dead Men Tell No Tales) filminin yeni fragmanı yayınlandı...

Stephen King Klasiği 'IT' Filminden Gerim Gerim Gerdiren Fragman Geldi 02:32

Stephen King Klasiği 'IT' Filminden Gerim Gerim Gerdiren Fragman Geldi

Pennywise geri dönüyor! Stephen King'in klasiği IT'den yeni fragman sonunda geldi! Okuyanın rüyalarına giren efsane Stephen King romanı IT, daha önce televizyona uyarlanmıştı. Şimdi ise beyazperdeye 2 film olarak gelecek..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.994 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul Muhafızları 17.Bölüm 14:00

İstanbul Muhafızları 17.Bölüm

Gürgen bu defa Feshane'yi ortadan kaldırma hayalleri kurmaktadır. Öncekilere göre kusursuz bir plan yaptığını düşünen Gürgen, kahramanlarımızı bu kez atlatacağına inanmaktadır. Mehmet, Zeynep, Ali ve Elif, bu bölümde Gür..

Dünya Haber: Galaxy S8, New York'ta Dünyaya Tanıtıldı 00:30

Dünya Haber: Galaxy S8, New York'ta Dünyaya Tanıtıldı

Samsung’un uzun süredir üzerinde çalıştığı Galaxy S8, New York'ta düzenlenen özel bir etkinlikle dünyaya tanıtıldı. Galaxy S8'in satışları 21 Nisan'da başlayacak...

Dünya Haber: Rusya Devlet Başkanı Putin Arktik Bölgesini Ziyaret etti 01:07

Dünya Haber: Rusya Devlet Başkanı Putin Arktik Bölgesini Ziyaret etti

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Arktik Konseyi toplantıları öncesi Arktik takımadalarına bir ziyaret gerçekleştirdi. Başbakan Dmitri Medvedev'in de katıldığı ziyarette bölgede faaliyet yürüten Rus bilim insanlarının..

Ölene Kadar  12.Bölüm Fragman 00:53

Ölene Kadar 12.Bölüm Fragman

Dağhan girdiği yeni yolda kendini ispatlamak ve tehlikeli adamların güvenini kazanmak zorundadır. Ancak bu, hiç de kolay olmayacaktır...

Bisikletle 80 Günde Devr-i Alem 01:09

Bisikletle 80 Günde Devr-i Alem

İskoçyalı uzun mesafe bisikletçisi Mark Beaumont, dünyanın çevresini 80 günde dolaşarak yeni bir rekor kırmayı planlıyor. Rekor denemesinde Beaumont’un günde 16 saat giderek 386 kilometre yol kat etmesi gerekiyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 538 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gelirim Dünyaya Rezil Ederim Diyor 02:52

Gelirim Dünyaya Rezil Ederim Diyor

bu bir tiyatro olsa bile bunların hepsini yaşadık ve hala üzerimize yeni yeni oyunlar kuruyorlar hepsini bozacağız..

Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İmza Attı 05:00

Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İm

Amerikan CBS News kanalında yayınlanan programda, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) ABD'deki sözleşmeli okulları vasıtasıyla kazandığı parayı Türkiye'deki hareketine aktardığı ve Federal Soruşturma Bürosunun (FBI) bu par..

 Erdoğan'dan 2 Büyük Müjde 06:10

Erdoğan'dan 2 Büyük Müjde

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarların ve güvenlik korucularının maaşlarına yeni bir düzenleme getirildiğinin müjdesini verdi.. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlara buluşmasında 2 bü..

Payitaht Abdülhamit -Osmanlı Ancak Böyle Yıkılabilir! 02:23

Payitaht Abdülhamit -Osmanlı Ancak Böyle Yıkılabilir!

Yeni yahudi devleti kurma planları içinde olan Herzel ve kadim dostunun yeni sinsice planını nasıl uygulayacağı düşüncesi, sizlerle...

  • ANKA tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Prison Break Season 5 02:28

Prison Break Season 5

Heyecanlı yeni PRISON BREAK serisi Wentworth Miller, Dominic Purcell, Sarah Wayne Callies, Amaury Nolasco, Robert Knepper, Rockmond Dunbar ve Paul Adelstein, dünya çapında yeni bir macera için yeniden bir araya geliyor v..

Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti 01:19

Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti

Beşiktaş, Vodafone Arena'da oynan karşılaşmayı 3-0'lık skorla kazanmasını bildi. 2 / 17 Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti Siyah beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri 45+5'te Oğuzhan Özyakup, 61'de Talisca, 86'da..

Samurai Jack 5.Sezon 4.Bölüm İzle 22:12

Samurai Jack 5.Sezon 4.Bölüm İzle

Eğer hala Samurai Jack ile tanışmamış olanlarınız varsa, yeni sezon gelene kadar ilk dördüne bir göz atın derim. Tanıtım videoları hakkındaki düşünceleriniz neler? Yeni sezon için heyecanlı mısınız? Samurai Jack 5. Sezo..

  • Tv Series tarafından
  • 11.140 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bodrum Masalı 32. Bölüm Fragmanı 00:53

Bodrum Masalı 32. Bölüm Fragmanı

Gözde’nin tehditlerine boyun eğmek istemeyen Lal, yeni bir karar vermek zorundadır. Bora’ya olan sevgisini bastırabilmek için Ateş’i kullanmaya niyetlense de bu yaptığının yanlış olduğunu düşünür. Evren’in planlarına ale..

Hemzemin Geçitten Geçerken Trenin Altında Kalmaktan Son Anda Kurtulan Kadın 01:39

Hemzemin Geçitten Geçerken Trenin Altında Kalmaktan Son Anda Kurtulan

Yeni Zelanda'da gerçekleşen olayda, hemzemin geçitten geçen kadın son anda gördüğü trenin altında kalmaktan kıl payı kurtuldu. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.407 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hızlı ve Öfkeli Serisinin 16 Yıllık Evrimi 06:47

Hızlı ve Öfkeli Serisinin 16 Yıllık Evrimi

Hızlı ve Öfkeli serisinin yeni filmi bu hafta vizyona giriyor. Serinin derin mazisini hatırlamayanları bu yedi dakikalık videoyu izlemeye davet ediyoruz. 2001’de hayatımıza giren Hızlı ve Öfkeli serisi 16 yıldır aksiyon..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.175 görüntüleme
  • 7 yıl önce