#En yeni teknolojiler

Louis The Child feat. Elohim - Love Is Alive 03:14

Louis The Child feat. Elohim - Love Is Alive

Şarkı Sözleri Elohim] For sure [Verse 1: Elohim] There's no one else here around me Sinking my feet in the sand I'll be right here on this island I hope that you understand [Pre-Chorus: Elohim] Ooooo ya I'm feeling it ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yerli Drone Savara 5 Ülke Talip 00:45

Yerli Drone Savara 5 Ülke Talip

Türkiye'nin ilk elektromanyetik drone silahını üreten ve ihracatına başlayan Harp Arge, yeni yatırımla performansını daha da artırmaya hazırlanıyor...

Kollegah - Big Boss (Türkçe Çeviri/Altyazı) 03:17

Kollegah - Big Boss (Türkçe Çeviri/Altyazı)

[Hook] Yeah, ey geh bei Seite du Schlampe Es ist der Big Boss im seidenen Mantel (aah, Eyy) Ich pumpe die eisernen Hanteln Reguliere die Szene allein, denn die ganzen Rapper sind G-technisch auf Messdienerlevel Kid ich h..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.250 görüntüleme
  • 8 yıl önce
KC Rebell Rap Rebellution (Türkçe Çeviri/Altyazı) 02:46

KC Rebell Rap Rebellution (Türkçe Çeviri/Altyazı)

Meine Welt ist so perfekt Mit der Black American Express Bulgari, Burberry, Dior Belstaff, Gucci, Louis Vuitton Guck mal, die Karre, Anthrazit Ich rauch Zigarren am Kamin Ich riech und schnüffel an mei'm Geld Der ist vom..

Kara Sevda 60 Bölüm Fragman 00:51

Kara Sevda 60 Bölüm Fragman

Çarpıcı bir anlatım dili ve güçlü oyunculuklarla masalsı bir aşk...Dar gelirli bir ailenin umutlarını bağladığı oğlu Kemal Soydere ile kendini ait hissetmediği ihtişamlı bir hayatın içine doğan Nihan Sezin'in imkansızlık..

Evlat Kokusu 2.Bölüm Fragmanı 01:16

Evlat Kokusu 2.Bölüm Fragmanı

Evlat Kokusu 2. Bölüm Fragmanı yayında! Zeynep, Çınar'ı kaçırıyor mu? Oğlu için her şeyi göze alan Zeyno'yu nasıl engelleyecekler?..

Preview- Carter And Andy Play A Dangerous Game - Season 1 Ep.8 00:30

Preview- Carter And Andy Play A Dangerous Game - Season 1 Ep.8

Mullins ve CTU Carter'ı deniyor ve izliyorlar, çünkü Andy 24: LEGACY adlı yepyeni bir bölümde yapmak istemediği bir şeyi yapmak zorunda kalıyor...

PA Sports Ft. KC Rebell - Puste aus (Türkçe Çeviri/Altyazı) 03:14

PA Sports Ft. KC Rebell - Puste aus (Türkçe Çeviri/Altyazı)

[Verse 1: KC Rebell] Yeah! Yeah! Way Kiro, ich rauche White Widow Ich schwör’ auf alles, ich finde dein’ Style billo Warum dealt man im Viertel? Tek tek Spielt man mit Würfel, hep yek, şeş beş! Die Street hat Hunger, ob’..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Farid Bang & Kollegah Dynamit (Türkçe Çeviri/Altyazı) 02:52

Farid Bang & Kollegah Dynamit (Türkçe Çeviri/Altyazı)

[Verse 1: Kollegah] Wir ballern die Ghetto-Huren, ballern die Testokuren Ballern dann per Ballermann deiner Bande den Head voll Kugeln Das ist JBG Teil 2, die zwei gehyptesten Rapper Fegen jetzt wieder durch die Szene, w..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.258 görüntüleme
  • 8 yıl önce
A Famıly Man Trailer (2017) 02:44

A Famıly Man Trailer (2017)

Hayatı, hayatta kalma en uygun kazan dairesinde kapanarak kapatan bir başörtüsü, ailenin ihtiyaçlarıyla çatışan şirket sahibi olma hayalini, iş bulma şirketinin kontrolü için üst düzey rakibiyle savaşıyor...

The Wall Trailer (2017) John Cena, Aaron Taylor-Johnson 02:39

The Wall Trailer (2017) John Cena, Aaron Taylor-Johnson

Duvar, Doug Liman'ın yönettiği ve Dwain Worrell tarafından yazılmış ve yaklaşmakta olan bir Amerikan savaş draması gerilim filmi. Irak'taki bir keskin nişancı tarafından yakalanan yaklaşık iki Amerikalı asker. Film Aaron..

Oybek va Nigora - Uchrashuvim bor 03:34

Oybek va Nigora - Uchrashuvim bor

Qishlar ham o‘tdi, sendan esa darak yo‘q, Bahoru yozlar o‘tdi, sendan darak yo‘q, Xazonlar to‘kildi kuzda, darak yo‘q. Oradan qancha yillar o‘tdi, xabar yo‘q, Sen ketgan kundan beri menda orom yo‘q, Charchadim, sensizlik..

Sardor Mamadaliyev - Ko'nglimda bir yor 03:39

Sardor Mamadaliyev - Ko'nglimda bir yor

Cho'lgab oldi bizlarni visol o'zimizni baxtiyor tuydik ajralishdik ajralishdik bugun bemalol . barchasini xazilga yoydik Cho'lgab oldi bizlarni visol o'zimizni baxtiyor tuydik ajralishdik bugun bemalol barchasini xazilg..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 10.724 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sardor Mamadaliyev - Dil yarasi 04:07

Sardor Mamadaliyev - Dil yarasi

Totganim bol, asalmas ekan, Sensiz dunyo go’zalmas ekan. Ilk sevgidan qolgan xotira, Dil yarasi tuzalmas ekan. (x2) Ishq cho’lida yolg’iz qoldirib, Armon chashmasiga qondirib, Jismu jonim o’tda yondirib, Dil yarasi tuzal..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Astrid S - Breathe 03:33

Astrid S - Breathe

Astrid S - Breathe Şarkı Sözleri [Intro] I forget to [Verse 1] It's been a week since you hit my bed And since then you've started living in my head (eh) Seven days and I'm nearly dead Never thought that I'd reboot, but..

Trump'ın Dinleme İddiası Sonrası Tartışma Sürüyor 01:01

Trump'ın Dinleme İddiası Sonrası Tartışma Sürüyor

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump'ın seçim kampanyası döneminde dönemin başkanı Barack Obama'nın kendisini dinlettiği iddialarının ardından tartışma dinmiyor. ABD Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesi'n..

Jamala-1944(Türkçe Çeviri)Eurovision 2016 Ukrayna 03:01

Jamala-1944(Türkçe Çeviri)Eurovision 2016 Ukrayna

Şarkı Sözleri When strangers are coming... They come to your house, They kill you all and say, We’re not guilty ot guilty. Where is your mind? Humanity cries. You think you are gods. But everyone dies. Don't swallow my ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 11.035 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Demy - This Is Love (Yunanistan 2017 Eurovision Şarkısı) 03:07

Demy - This Is Love (Yunanistan 2017 Eurovision Şarkısı)

Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) Holding on to what we had Can be so complicated Could be time to move along And face it, no more debating Watch the river running dry Now it’s time to say goodbye There's an echo in..

Lindsey Stirling - Beaty And The Beast 04:26

Lindsey Stirling - Beaty And The Beast

Tale as old as time True as it can be Barely even friends Then somebody bends Unexpectedly [Chorus: John Legend + Both] Just a little change Small to say the least Both a little scared Neither one prepared Beauty and th..

Emma - Nu Spun 02:51

Emma - Nu Spun

Cosmic Gate feat. Emma Hewitt Not Enough Time With their wicked words They'll try to hold you down No this is not our fate The lives in which they are bound And there is something more We know it has to be found I..

AB Adalet Divanı'ndan Başörtüsü Kararı 00:48

AB Adalet Divanı'ndan Başörtüsü Kararı

Avrupa Birliği (AB) Adalet Divanı'ndan başörtüsü kararı geldi. Mahkeme, işverenlerin çalışanlara başörtüsü yasağı getirebileceğine hükmetti. Lüksemburg merkezli AB Adalet Divanı, iş yerlerinde çalışanların “görünür bir..

Sunstroke Project - Hey Mamma (Moldova 2017 Eurovision Şarkısı) 02:51

Sunstroke Project - Hey Mamma (Moldova 2017 Eurovision Şarkısı)

Şarkı Sözleri Sunstroke Project Song title: Hey Mamma Music by: Alina Galetcaia Lyrics by: Alina Galetcaia Hey, hey you You will never hide what you think of me I see your clue Know, you worry, but it don`t meant to be ..

Bellevue 1 .Sezon  3 .Bölüm Hd Türkçe Altyazılı İzle 43:12

Bellevue 1 .Sezon 3 .Bölüm Hd Türkçe Altyazılı İzle

Annie Ryder, Bellevue kasabasında dedektiflik yapmakta olan bir kadındır. Çevresi tarafından garip biri olarak lanse edilmektedir. İşçilerin ağırlıkta yaşadığı bu kasabada, insanların felsefesi “iyilik” kavramı üzerinden..

Bellevue 1 .Sezon 4 .Bölüm Hd Türkçe Altyazılı İzle 43:40

Bellevue 1 .Sezon 4 .Bölüm Hd Türkçe Altyazılı İzle

Annie Ryder, Bellevue kasabasında dedektiflik yapmakta olan bir kadındır. Çevresi tarafından garip biri olarak lanse edilmektedir. İşçilerin ağırlıkta yaşadığı bu kasabada, insanların felsefesi “iyilik” kavramı üzerinden..

 Baby Driver Filminin Türkçe Altyazılı İlk Fragmanı 02:32

Baby Driver Filminin Türkçe Altyazılı İlk Fragmanı

Hırsızlık çetelerinin suç mahalinden kaçışını sağlayan yetenekli genç bir sürücü olan Baby (Ansel Elgort), yaptığı işte en iyi olabilmek için kişisel “şarkı listesi”nden güç almaktadır. Rüyalarının kızına (Lily James) ra..

Tezcan Özkaya - Ölümsüz Asker 04:57

Tezcan Özkaya - Ölümsüz Asker

Kim demiş şehitler ölür diye Onlar ölmez diyor yüce yaradan En büyük mertebe sonsuz vize Seçilmiş kullarına ikramı olan Hakkını helal et bize şehidin Ay gibi bembeyaz parlar bedenin Kalplerde aşksın sen bitmez sevgim Va..

Sevil Özen - Taşta mı Yalan 04:57

Sevil Özen - Taşta mı Yalan

Seni sevdiğime inanmadın ki Her gece gördüğüm düşte mi yalan Aşkın ile oldum deli derbeder Gözlerimden akan yaşta mı yalan Aşkın bu gönlümde indi derine Ümidim yok bugün ile yarına İnan ki sevdiğim senin yerine B..

Çin Ekonomisi 2017'ye Hızlı Başladı - Economy 00:35

Çin Ekonomisi 2017'ye Hızlı Başladı - Economy

Çin'den gelen ekonomik veriler ülkenin 2017'ye güçlü bir başlangıç yaptığını gösterdi. Yılın ilk iki ayında sabit yatırımlar beklentilerin üzerinde artarken özel sektör yatırımları da bir önceki yıla göre ikiye katlandı..

AB-Türkiye İlişkileri Nereye Gidiyor 01:25

AB-Türkiye İlişkileri Nereye Gidiyor

Avrupa Birliği ile Türkiye arasında ipler iyice gerildi. Türkiye ile Hollanda arasında yaşanan siyasi kriz durulmuyor. Avrupa Parlamentosu'nda da tartışmalar alevlendi. Avrupa Parlamentosu'nun en büyük grubu olan Avrupa..

Azdin Erdoğan - Sürerler 05:20

Azdin Erdoğan - Sürerler

Seni sevdiğimi ele duyurma Senden ayırırlar beni sürerler Gözüme görün de yanımda durma Senden ayırırlar beni sürerler Gözüme görün de yanımda durma Senden ayırırlar beni sürerler Ara verme gerisin gel zaman zaman Sırrı..