#En yetenekli tır Şoförleri

Kılıçdaroğlu'ndan Hdp'ye Yeşil Işık 02:45

Kılıçdaroğlu'ndan Hdp'ye Yeşil Işık

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazetelerin Ankara temsilcilerine konuştu. Enis Berberoğlu, MİT TIR’ları kumpası belgelerini kendisinin talimatıyla mı verdi? sorusuna cevap verdi. İnkar etmedi..

Avrupa’da Terörün Üç Yılı 01:38

Avrupa’da Terörün Üç Yılı

Barcelona'da düzenlenen terör saldırısı, Avrupa'da artan terör saldırıları bir kez daha akıllara getirdi. DEAŞ'ın üstlendiği terör saldırılarında dikkatleri çeken noktalardan biri de saldırganların Avrupa vatandaşı olmas..

Abd’nin Şoför Nebahat’i Bir Türk 07:34

Abd’nin Şoför Nebahat’i Bir Türk

Türk Sineması'nın ünlü filmi ‘Şoför Nebahat’ hafızalarımızda yer ededursun, ABD’de tır şoförlüğü yapan Adanalı Ayşe Erdoğan, Türk kadınının neler yapabileceğini mesleği ile gözler önüne seriyor...

Türk Sinemasından Seçme Şarkılar - Bölüm 2 (Hareketli) 2:04:46

Türk Sinemasından Seçme Şarkılar - Bölüm 2 (Hareketli)

ŞARKI LİSTESİ: [00:00] • Ah Nerede - Film Müziği (Füsun Önal) [02:50] • Atla Gel Şaban - Şiki Şiki Baba (Durmuş Çiğdem) [08:50] • Banker Bilo - Köçekçe (Osman İşmen Orkestrası) [10:31] • Banker Bilo - Silifke'nin Yoğurd..

Rize’de 20 Araç Birbirine Girdi: 8 Yaralı 02:46

Rize’de 20 Araç Birbirine Girdi: 8 Yaralı

Rize’de 20 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında biri ağır 8 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre Rize’de Karadeniz Sahil Yolu Rize Geçişi Paketleme Viyadükü üzerinde sabah saatlerinde buzlanmadan dolayı yoldan ç..

Holywood Filmlerinden Fırlamış Brutal Kaza 01:40

Holywood Filmlerinden Fırlamış Brutal Kaza

Ölümün geliyorum demediğini, ne kadar dikkatli olunsa da trafikte insan hayatının pamuk ipliğine bağlı olduğunu hatırlatan bir kaza izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 739 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kato Dağı'ndaki Karadenizli  Bu Kez Askerlerle Piknik Yaptı 02:15

Kato Dağı'ndaki Karadenizli Bu Kez Askerlerle Piknik Yaptı

Şırnak'ta Kato Dağı'na bayrak asarak gündeme gelen, ardından Tunceli-Pülümür karayolunda PKK tarafından kurşun atılan ve çatışmaya giren Karadenizli TIR şoförü, bu kez Kato Dağı'nda Mehmetçiklere Akçaabat köfte ziyafeti ..

Abd'nin Pkk_Pyd'ye Askeri Yardımı Sürüyor 02:03

Abd'nin Pkk_Pyd'ye Askeri Yardımı Sürüyor

DEAŞ'la mücadeleyi gerekçe gösteren ABD'nin, Suriye'de terör örgütü PKK/PYD'ye askeri yardımları devam ediyor. Önceki gün 70 tır yardım, Rakka'nın kuzeyindeki örgüt unsurlarına gönderildi...

Otoyolda Tırla Kamyonun Arasında Kaldı 00:24

Otoyolda Tırla Kamyonun Arasında Kaldı

ABD’de yol çalışmasını geç fark eden sürücü, ölümden döndü. Şahsın otomobili, bir tır ile yol çalışması yapan ekibin kamyonu arasında sıkıştı. Araç bir diğer kamyona çarparak durabilirken, kazada yolda çalışan 3 işçi ve ..

Kılıçdaroğlu'nun Avukatı Darbeci Hainleri Böyle Savunmuştu 01:39

Kılıçdaroğlu'nun Avukatı Darbeci Hainleri Böyle Savunmuştu

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan FETÖ soruşturması kapsamında Ankara'da gözaltına alınmıştı. 3 gün önce CNN Türk'te bir programa konuk olan Çelik, darbeci h..

Kamyon Noel pazarına daldı- En az 9 ölü 50'den fazla yaralı 01:30

Kamyon Noel pazarına daldı- En az 9 ölü 50'den fazla yaralı

Berlin'in işlek merkezlerinden Kaiser Wilhelm Anıt Kilisesi önündeki Noel panayırına giren tırın çok sayıda kişiyi ezdiği ve 9 kişinin ölümüne, yaklaşık 50 kişinin yaralanmasına yol açtığı bildirildi. Polis, tırın şoförü..

Altın Yürekli Emirhan'dan İnsanlık Dersi 04:26

Altın Yürekli Emirhan'dan İnsanlık Dersi

Amasya’da yaşayan 11 yaşındaki Emirhan Gedizli, katıldığı yarışmadan kazandığı altınla kullandığı Türk bayrağı armasıyla yamanmış kabanının yenisini almak yerine, ödülünü iç savaştan dolayı insanlık dramının yaşandığı ka..

Yıldızlar Şahidim 1.Bölüm 2.Fragmanı (27 Ocak Cuma) 01:01

Yıldızlar Şahidim 1.Bölüm 2.Fragmanı (27 Ocak Cuma)

Aşkın dilinden sadece müzik anlar... Hem genç hem deneyimli oyuncuları kadrosunda toplayan Yıldızlar Şahidim, sıradan bir mahalleden yıldızların en tepesine uzanan bir aşk hikayesini anlatıyor. Aras, tüm ülkenin sevgis..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Suriye Sınırına Askeri Sevkiyat Sürüyor 00:35

Suriye Sınırına Askeri Sevkiyat Sürüyor

Suriye sınırındaki Kilis'e askeri sevkiyat yapıldı.Alınan bilgiye göre, bazı illerden gönderilen askeri araçlar, jandarma ekiplerinin eskortluğunda kente getirildi.Konvoyda 8 obüs yüklü tır ile zırhlı personel taşıyıcı a..

TSK Sıfır Noktasında Tatbikata Ara Vermiyor 00:26

TSK Sıfır Noktasında Tatbikata Ara Vermiyor

TSK'nın, Türkiye'nin Irak sınırının sıfır noktasında, Silopi ilçesi ile Habur Sınır Kapısı arasındaki tır parkı karşısında bulunan boş arazide önceki gün başlattığı tatbikat 3'üncü gününde devam ediyor. Alanda, ZPT ve ta..

Yürüyemeyen Eşi İçin Güneş Enerjili Sandalye Tasarladı 01:00

Yürüyemeyen Eşi İçin Güneş Enerjili Sandalye Tasarladı

Hatay'ın Antakya ilçesinde, tır tamircisi Salih Güzelmansur, böbrek yetmezliği nedeniyle yürüyemeyen 40 yıllık eşinin rahatça dolaşması için güneş enerjisiyle çalışan tekerlekli sandalye yaptı. Üzerine yerleştirilen ener..

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler 04:57

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler

Otostopla dünya turuna çıkan Antalya Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği 3. sınıf öğrencileri Ömer Demirbilek ile Muhammet Ilıkan, otel ve otobüslere hiç para vermeden 60 il ve 4 ülkeyi gezdi. Kaplumbağalar gibi ..

Yıldızlar Şahidim 3. Bölüm Fragmanı (10 Şubat Cuma) 00:50

Yıldızlar Şahidim 3. Bölüm Fragmanı (10 Şubat Cuma)

Aşkın dilinden sadece müzik anlar... Hem genç hem deneyimli oyuncuları kadrosunda toplayan Yıldızlar Şahidim, sıradan bir mahalleden yıldızların en tepesine uzanan bir aşk hikayesini anlatıyor. Aras, tüm ülkenin sevgis..

  • PITIRCIK tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İş Makinesi Eve Girdi, Faciadan Dönüldü 03:32

İş Makinesi Eve Girdi, Faciadan Dönüldü

Bursa’da bir köye götürülmek üzere TIR'ın üzerine halatlarla bağlanan iş makinesinin halatları rampa çıkıldığı sırada koptu. Yaklaşık 75 metre sürüklenen iş makinesi, bir evin avlusuna çarparak durabildi. O sırada evde o..

Katliam Gibi Kaza Kamerada ! 10 Ölü, 26 Yaralı 00:24

Katliam Gibi Kaza Kamerada ! 10 Ölü, 26 Yaralı

Çin’de katliam gibi bir kaza gerçekleşti. Seyir halindeki yolcu otobüsü üzerine doğru gelen tırdan kaçamayınca bir facia yaşandı. Kontrolden çıkan tır otobüsle kafa kafaya çarpıştıktan sonra devrildi. Kazayı kayda alan o..

Yıldızlar Şahidim 3. Bölüm Fragman 00:50

Yıldızlar Şahidim 3. Bölüm Fragman

Aşkın dilinden sadece müzik anlar... Hem genç hem deneyimli oyuncuları kadrosunda toplayan Yıldızlar Şahidim, sıradan bir mahalleden yıldızların en tepesine uzanan bir aşk hikayesini anlatıyor. Aras, tüm ülkenin sevgis..

  • PITIRCIK tarafından
  • 647 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Walking Dead 7. Sezon 10. Bölüm Fragmanı Türkçe Altyazılı 00:35

The Walking Dead 7. Sezon 10. Bölüm Fragmanı Türkçe Altyazılı

The Walking Dead, aynı adlı çizgi roman serisine dayanmaktadır. Roman, dünya çapında beklenmedik bir biçimde ortaya çıkan esrarengiz bir bulaşıcı beyinsel hastalık sonucu, modern medeniyetin sonunu getiren bir zombi salg..

The Walking Dead 7.Sezon 12.Bölüm Fragmanı 00:38

The Walking Dead 7.Sezon 12.Bölüm Fragmanı

The Walking Dead, aynı adlı çizgi roman serisine dayanmaktadır. Roman, dünya çapında beklenmedik bir biçimde ortaya çıkan esrarengiz bir bulaşıcı beyinsel hastalık sonucu, modern medeniyetin sonunu getiren bir zombi salg..

Facia Böyle Teğet Geçti 01:52

Facia Böyle Teğet Geçti

Bursa’nın Mudanya ilçesinde meydana gelen trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı. Karayolunda balataları yanan TIR'ın karşı yöne geçmesi ve facianın teğet geçmesi de an be an kaydedildi...

  • PengoTV tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul'da Korkunç Kaza 02:29

İstanbul'da Korkunç Kaza

Haramidere mevkiinde yan şeritte ilerlediği sırada orta refüjden geçerek E-5’e giren tır kazası trafiği durma noktasına getirdi...

Şalvar Davası Şener Şen Müjde Ar Türk Filmi İzle 1:14:33

Şalvar Davası Şener Şen Müjde Ar Türk Filmi İzle

Şalvar Davası (1983 - 75 Dk) Aristofanes'in Lysistrata adlı oyununun sinema uyarlamasıdır. Şener Şen'in kötü köy ağası, Müjde Ar'ın da feminist kahraman olduğu filmlerden biri. Arada bazı yörelerde kadınlar bir sebepten..

  • PengoTV tarafından
  • 6.820 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pakistanlı Sürücüyü Döverken Dayak Yiyen Suudi Şeyhi 00:59

Pakistanlı Sürücüyü Döverken Dayak Yiyen Suudi Şeyhi

Pakistanlı tır sürücüsü ile kaza meydana geliyor araçlarından inen Suudiler sürücüye saldırıyor Belinden kırbaç çıkartıp adama vururken tırın içindekiler aşağıya iniyor bu ilginç görüntüleri izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hollanda Firmasının Tırından Uyuşturucu Ham Maddesi Çıktı 00:55

Hollanda Firmasının Tırından Uyuşturucu Ham Maddesi Çıktı

Edirne'de jandarma tarafından durdurulan ve Hollanda firmasına ait faturalarda kağıt yüklü olduğu beyan edilen bir tırın dorsesinde 9 milyon TL değerinde eroin yapımında kullanılan asit anhidrit ele geçirildi. Tırda ayrı..

Mihrez Cin Büyüsü Bulduk +18  Paranormal Olaylar 37:33

Mihrez Cin Büyüsü Bulduk +18 Paranormal Olaylar

Hepinize merhaba arkadaşlar ben Doğukan Temizer, Paranormal olaylar ile ilgili yeni videom için trakya bölgesinde bulunan tekirdağın terk edilmiş ıssız bir köyüne gittik.Gittiğimiz ormanda yerleşim alanı bulunmuyor fakat..

  • ZULMA tarafından
  • 1.455 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mucize Kaza Kameralara Böyle Yansıdı 05:34

Mucize Kaza Kameralara Böyle Yansıdı

Otomobil üzerine devrilen tır otomobili linç etti çevredekiler yardım etmek için seferber oldu otomobildeki aileyi kurtardı. Neyse ki bu feci kazada ölen veya yaralanan olmadı...