#En Çok İzlenen 10 İnternet videosu

Tahinli Kurabiye Tarifi 02:22

Tahinli Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 1 su bardağı Tahin, 3/4 (tatlı sevenler için 1) su bardağı pudra şekeri, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı ince çekilmiş ceviz içi, 2,5 su bardağı un. *********************** Yeni bir haftaya başlıyoru..

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14  Ülkesi 05:19

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14 Ülkesi

Japonya bu araştırma en öne çıkan isim oluyor. Japonya hakkında yapılan araştırmalar sonucunda gelişmiş otomobiller, cihazlar, aletler, depreme dayanaklı binaları, optik teknolojileri, modern mekanik teknolojileri, metal..

Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı  Elie Saab 08:02

Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı Elie Saab

“Moda dünyasının önemli isimlerinden Lübnanlı tasarımcı Elie Saab, Küresel Tartışmalar’a hoş geldiniz. Moda, Ortadoğu ve Batı arasındaki bağı nasıl inşa edebilir?” Elie Saab: “Moda tasarımının sınırları yoktur. Herkes t..

Nohut Yemeği Tarifi 03:18

Nohut Yemeği Tarifi

MALZEMELER 2 su bardağı nohut, 1 adet soğan, 1 yemek kaşığı salça, 1 tatlı kaşığı toz biber, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, Su, Tuz. ************************** Kış aylarımızın vazgeçilmez menülerinden biridir Nohut/kuru fas..

Kakaolu Puding Tarifi 03:17

Kakaolu Puding Tarifi

Malzemeler: 3 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1/2 su bardağı Kakao, 3/4 su bardağı şeker, 2 yumurta sarısı, 1 tepeleme yemek kaşığı tereyağı. Hazırlanışını görmek ve çıktısını almak ..

Baturalp – Ufak ve Uzak 04:10

Baturalp – Ufak ve Uzak

Ellerim sana bağımlı gittin, bir daha da tutmadı Gözlerimin de kalmadı hayrı Kendimi terk ettim geriye de dönmedim Yıkıldı köprülerim sana uzanan Sen mi beni görmezsin yoksa ben mi çok ufak Ben mi çok ufak? Sen mi beni ..

İlyas Yalçıntaş - Kirli Kadeh 03:11

İlyas Yalçıntaş - Kirli Kadeh

Kirli Kadeh şarkı sözleri ile Karanlıkmış senin dünyan Görülmen çok zor, çok zor Azaltılmış bütün sevgin dokunmak çok zor, çok zor Bir bilsen kalbim bir bilmece Vazgeçmem söz verdim bu gece Ben nasıl yandım böyle Bin ..

Ezo - Kalbine Sürgün (Akustik) 04:21

Ezo - Kalbine Sürgün (Akustik)

Ezo - Kalbine Sürgün (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kimilerine göre lazım değil aşk Kimilerine göre hain Ama ben seni çok ben seni çok sevdim Küçücük bir kalpten sana açılan Dünyalar kadar büyük bir ışık Ama ben s..

Simge - Yankı & Üzülmedin mi- ( Akustik Live Versiyon ) 10:21

Simge - Yankı & Üzülmedin mi- ( Akustik Live Versiyon )

Git sonuna kadar Yok artık bir duyan umursayan Oysa ki aşk ölene kadar Diyordun ya hani yalan dolan Eriyordum sensiz Muma dönmüş kalbi Hiç görmezdin Niye neden neden neden? Ve uzatmak yersiz Nasıl olsa yoldan döndürmezdi..

Genç ressam kafe duvarlarını resimleriyle süslüyor 06:12

Genç ressam kafe duvarlarını resimleriyle süslüyor

Diyarbakır'da genç ressam Şilan Zümrüt, kafelerin duvarlarını yağlı boya resimleriyle süslüyor. Duvarları boydan boya kaplayan bu sanat eserleri, görenlerin beğenisini topluyor. Zümrüt, duvar resminin mekanları daha este..

Ahşap fıçı ustası, 70 yıldır dede mesleğini sürdürüyor 08:36

Ahşap fıçı ustası, 70 yıldır dede mesleğini sürdürüyor

Osmaniye'de ahşap fıçı ustası Ruhi Özat (79), çocuk yaşlarda başladığı dedesinin mesleğini 70 yıldır sürdürüyor. Alibeyli Mahallesi Kadir Çavuş Sokak'ta açtığı dükkanda, şalgam fıçısı, bal teknesi, oklava, yayık ve ekmek..

Parmak Ailesi Maymunlar - Finger Family Türkçe 02:00

Parmak Ailesi Maymunlar - Finger Family Türkçe

Çizgi Film Çocuk Şarkıları video serimize bütün dünyada en çok izlenen ve en çok sevilen Finger Family Türkçe versiyonu Parmak Ailesi ile devam ediyoruz. Çizgi Film Çocuk Şarkıları..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.692 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyayı Duygulandıran Ağlatan En Duygusal Sahne İzle 03:27

Dünyayı Duygulandıran Ağlatan En Duygusal Sahne İzle

Dünyayı Duygulandıran Ağlatan En Duygusal Sahne İzle.İzlediğiğnizde çok etkileneceksiniz.....

  • Candy tarafından
  • 1.237 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Özel Efektlerden Önce ve Sonra Ünlü Film Sahneleri. 01:25

Özel Efektlerden Önce ve Sonra Ünlü Film Sahneleri.

Bu videonun amacı, modern filmlerin çoğunluğu için bir film üzerinde ne kadar fark yapar göstermek. Özel efekt ve vfx arasındaki farkı göstermeyi kes. Ikisi de filmde eşit derecede önemli.... ve vfx özel etkileri kadar b..

 Recep İvedik ile İlgili Şok İddia! 09:03

Recep İvedik ile İlgili Şok İddia!

Recep İvedik 5 filmi 1 - 4 Mayıs tarihleri arasındaki atak yapıp daha çok izlenmesiyle, tüm zamanların en çok izlenen filmi oldu.Bu hızlı yükseliş ise şişirlmiş izlenme sayısı iddialarını ortaya attı...

  • ANKA tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 7 yıl önce
La Casa Del Papel Oyuncularının Eğlenceli Anları 00:43

La Casa Del Papel Oyuncularının Eğlenceli Anları

La Casa De Papel, dizi dünyasına bomba gibi bir giriş yaptı. Gündem olan, çok izlenen ve çok sevilen dizi oyuncularının kamera arkası eğlenceli anlarını izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.448 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Davetsiz Misafir _ Ardahan 1:15:06

Davetsiz Misafir _ Ardahan

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, bu hafta, Ardahan’a gidiyor. Ardahan turunda ilk olarak Çıldır Gölü’nün buz tutan yüzeyinde kızaklarla dolaşan Davetsiz Misafir, Çıldır’ın buzla..

Zamanda Kıvrılma Türkçe Dublaj Fragmanı 02:25

Zamanda Kıvrılma Türkçe Dublaj Fragmanı

Meg Murray, dahi kardeşi Charles ve arkadaşları Calvin her çocuk gibi oyunlar oynayan bir üçlüdür. Ancak günün birinde bir şey olur ve Meg'le Charles'ın bilim adamı olan babaları ortadan kaybolur. Bilim adamının kaybolma..

Neden Deli Gibi Challenge İzliyoruz 04:55

Neden Deli Gibi Challenge İzliyoruz

Challenge? Türkçesi meydan okuma. Son zamanlarda YouTube'ta en çok izlenen videolar challenge yani meydan okuma videoları. Peki neden? Nedir bu insanların birbirlerine meydan okumaları ve birbirleri ile kapışmalarını izl..

Zula Oynuyoruz Ep (58) İyi Seyirler 22:59

Zula Oynuyoruz Ep (58) İyi Seyirler

Merhaba canlarım bugün sizlere çok eğlenceli zula videosu çektim çok ama çok eğlendim iyi seyirler...

Mayasız Zeytinli Poğaça Tarifi  Galeta Unlu ve Kabartma Tozlu 03:45

Mayasız Zeytinli Poğaça Tarifi Galeta Unlu ve Kabartma Tozlu

Yeni bir poğaça tarifi! Bu kez üzeri yumurta akı ve galeta ununa bulanmış kabartma tozu ile yapılan zeytinli yumuşacık bir poğaça tarifi ile karşınızdayız. Tarifimizi izledikten sonra bu leziz poğaçanın yapımını tamamen ..

Tarzan Efsanesi Film İzle 1:49:58

Tarzan Efsanesi Film İzle

The Legend of Tarzan – Tarzan Efsanesi hd izle Ormanın kanunlarını en baştan tasarlamış olan yarı insan – yarı maymun efaanevi kahraman Tarzan; geçmiş yıllardan günümüze dek her daim sinema seyircisi ile buluşmuştur. Bu..

  • PengoTV tarafından
  • 47.449 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı,  Kandil Kadrosu Da Orada. 01:52

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı, Kandil Kadrosu Da Orada.

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı Diyarbakır'da şeytan üçgeni olarak adlandırılan ve Lice, Hani ve Kocaköy ilçeleri kırsalında geniş çaplı operasyon başladı. PKK 'şeytan üçgeni'nde sıkıştı. Kandil kadrosu da orada. Diyarba..

Kimseyi Muhtar Olduğuna İnandıramıyor 08:10

Kimseyi Muhtar Olduğuna İnandıramıyor

Bursa'da renkli kişiliğiyle öne çıkan köy muhtarı, kimseyi muhtar olduğuna inandıramıyor. Gemlik ilçesinin Karacaali köyü muhtarı Göksel Noca (52), renkli kişiliğiyle ön palana çıkıyor. Rengarenk giyinen, şarkı söyleyen ..

Start Up Şirketlere AB Desteği 03:00

Start Up Şirketlere AB Desteği

AB'deki start-up şirketler büyümek, kredi desteği, yeni iş ortakları bulma gibi birçok konuda Avrupa Birliği fonlarından yararlanabiliyor. Anne Glemarec, euronews: “Merhaba, Business Planet bu hafta sizleri başarıyı elde..

Japonya Bilgi Birikimini Doğu Avrupa'ya Aktarıyor 06:08

Japonya Bilgi Birikimini Doğu Avrupa'ya Aktarıyor

Japonya Başbakanı Şinzo Abe, ekonomik ve diplomatik ilişkileri ilerletmek için onlarca Japon iş adamından oluşan bir heyetle, altı Doğu Avrupa ülkesine tarihi bir geziye çıkarak, 2018 yılına hızlı bir giriş yaptı. Spotli..

Tevfik Göksu- -İSPARK'ın 100 milyon lira zararı var 02:03

Tevfik Göksu- -İSPARK'ın 100 milyon lira zararı var

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, İSPARK'ın 2020 yılı sonu itibarıyla 100 milyon lira zararı olduğunu bildirdi. Ayrıca Göksu, İSPARK nasıl zarar eder?' diyen İBB Başkanı'na soruyorum, 1 yılda İSPARK'ı..

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..