#En Çok İzlenen 10 İnternet videosu

Limonlu Baton Kek Tarifi  Kek Tarifleri 02:30

Limonlu Baton Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri sevenler için nefis bir limonlu baton kek tarifi videosu hazırladık. Pamuk gibi yumuşacık keki, limon aroması ve üzerindeki pudra şekeri ile nefis bir kek. Özellikle çay ve kahve ile servis etmenizi tavsiye..

Bisküvili Pratik Tatlı Tarifi Tatlı Tarifi 02:50

Bisküvili Pratik Tatlı Tarifi Tatlı Tarifi

Tatlı tarifi sevenlere çok pratik ve hızlı bir tatlı olan bisküvili pratik tatlı tarifi videosu hazırladık. Aniden bastıran misafirlerinize hızlıca hazırlayabilirsiniz. Tadı da nefis, mutlaka tavsiye ederiz...

Közde Patlıcanlı Kırmızı Biberli Meze Tarifi  Meze Tarifleri 02:09

Közde Patlıcanlı Kırmızı Biberli Meze Tarifi Meze Tarifleri

Közde yapılan meze tarifleri sevenler için iki lezzetin buluştuğu bir videolu tarif hazırladık. Közde patlıcanlı kırmızı biberli meze tarifi videosu ile nefis bir meze yapabilirsiniz. Üstelik yapım süresi de çok kısadır ..

Lorlu Üçgen Börek Tarifi  Börek Tarifleri 03:52

Lorlu Üçgen Börek Tarifi Börek Tarifleri

Börek tarifleri sevenler için minik üçgenler şeklindeki lorlu üçgen börek tarifi videosu hazırladık. Nefis lezzeti ile çok beğeneceğinizi düşündüğümüz bu tarifimizi yapmak oldukça kolaydır. Lorlu üçgen börek nasıl yapı..

Patatesli Rulo Börek Tarifi  Börek Tarifleri 04:50

Patatesli Rulo Börek Tarifi Börek Tarifleri

Börek tarifleri sevenler için nefis bir patatesli rulo börek tarifi videosu hazırladık sizler için. Görüntüsü ve katlar arasındaki nefis malzemesi ile çok lezzetli bir börek tarifi dir, mutlaka tavsiye ederiz. Patatesli..

Patates Pizza Tarifi  Yemek Tarifleri 01:28

Patates Pizza Tarifi Yemek Tarifleri

Pizza hamuru olmadan nefis bir lezzet olan patates pizza tarifi videosu hazırladık sizler için. Genelde pizza çok sevilir ancak evde pizza yapımı biraz zahmetlidir. Çünkü hamurunun yapımı biraz tecrübe ister, genelde tut..

Tavada Pizza Tarifi  Pizza Tarifleri 04:08

Tavada Pizza Tarifi Pizza Tarifleri

Pizza tarifleri sevenlere özel evde kolayca yapabileceğiniz çok pratik pizza tarifi videosu hazırladık. Tavada pizza tarifi ile hızlı ve kolayca lezzetli bir pizza yapabilirsiniz. Tavada pizza nasıl yapılır ve tam ölçül..

Biskrem Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:35

Biskrem Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenlere özel nefis bir ev yapımı biskrem kurabiye tarifi videosu hazırladık. Ağızda dağılan kurabiyesi ve içinde akışkan çikolatası ile lezzeti nefistir. Satın alınan biskrem kadar çok şekerli değild..

Doyuran Pasta Tarifi  Tatlı Tarifleri 03:21

Doyuran Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri, daha doğrusu pasta tarifi sevenler için hazırladığımız nefis ve pratik doyuran pasta tarifi videosu ile kısa sürede muhteşem lezzetli pasta yapabilirsiniz. Doyuran pasta tarifi hazırlama süresi 10-15 d..

Muzlu Bisküvili Top Pasta Tarifi  Tatlı Tarifleri 02:31

Muzlu Bisküvili Top Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler için çok kolay ve hızlı bir şekilde yapılabilen muzlu bisküvili top pasta tarifi videosu. Muzlu truff olarakta bilinen bu tatlı tarifi yapımı kolay olması ve nefis tadı ile oldukça tercih edilmek..

Yumurtalı Mercimek Köftesi Tarifi  Meze Tarifleri 03:42

Yumurtalı Mercimek Köftesi Tarifi Meze Tarifleri

Meze tarifleri sevenlere nefis bir yumurtalı mercimek köftesi tarifi videosu hazırladık. Evde kısa sürede hazırlayabilirsiniz ve limon ile misafirlerinize servis edebilirsiniz. Gün mezesi için çok güzel bir tarif. Yumur..

Cansu Yegin Güncel Favoriler Uzun Çizme, Mucize Yağ, Kozmetik, Defter 11:03

Cansu Yegin Güncel Favoriler Uzun Çizme, Mucize Yağ, Kozmetik, Defter

Heeyyyy! Sizi çok özledim! Bu favoriler videosunun 2. versiyonuda gelecek.Birde yarın yılbaşı için yeni makyaj videosu geliyoor:)..

Cansu Yegin Tek Marka Makyajı Benefit 16:41

Cansu Yegin Tek Marka Makyajı Benefit

Oley! Sonunda uzun zamandır çekmeyi,içime sinen şekilde tamamlamayı istediğim 'Tek Marka Makyaj' serisinin ilk videosu 'Benefit' videosunu sizinle paylaşabiliyorum.Farklı bir konsept olması için çok uğraştığım,sonucu da ..

Sebzeli Yoğurtlu Kıymalı Çorba Tarifi - Çorba Tarifleri 04:01

Sebzeli Yoğurtlu Kıymalı Çorba Tarifi - Çorba Tarifleri

Çorba tarifleri sevenler için nefis, sebzeli yoğurtlu ve kıymalı çorba tarifi videosu hazırladık. Çok doyurucu ve sağlıklı bir çorbadır ve yapımı da bir o kadar kolaydır...

Sucuklu Kaşarlı Pizza Tarifi - Pizza Tarifleri 03:30

Sucuklu Kaşarlı Pizza Tarifi - Pizza Tarifleri

Pizza tarifleri sevenler için yapımı kolay, hızlı olan kaşarlı ve sucuklu pizza tarifi videosu hazırladık. Evde pratik ve lezzetli pizza yapmak isteyenler bu tarifimizi mutlaka izlesin. Sucuklu pizza nasıl yapılır ve ta..

Fırında Etli Türlü Tarifi 02:26

Fırında Etli Türlü Tarifi

Etli yemek tarifleri serimize bugün nefis bir lezzet olan fırında etli türlü tarifi videosu ile devam ediyoruz. Sebze ve etin tadına ayrı ayrı varacağınız nefis bir yemek, mutlaka denemenizi tavsiye ediyoruz. ÜStelik yap..

Biber Kızartması Tarifi 01:23

Biber Kızartması Tarifi

Yaz mevsiminin vazgeçilmez yemek tarifleri listesinde en üstte yer alan biber kızartması tarifi videosu hazırladık sizlere. Özellikle yoğurt ile çok lezzetli olmaktadır, yapımı da oldukça kolay ve lezzetlidir. Biber kız..

Aslı Afşaroğlu Yeni Başlayanlar İçin Basit Bluz Dikimi 06:40

Aslı Afşaroğlu Yeni Başlayanlar İçin Basit Bluz Dikimi

Bugün dikişe yeni başlayanların kesinlikle bilmesi gereken çok basit bir bluz dikimi videosu paylaşıyorum..

Rimel Askına Kış Makyajı Aydınlık Gözler Koyu Dudaklar 12:00

Rimel Askına Kış Makyajı Aydınlık Gözler Koyu Dudaklar

Herkese merhabalar, bu videomda kış makyajı nasıl yapılır göstermek istedim. Uzun aradan sonra bir makyaj videosu yaptım ve daha çok kışa yakışacak sıcak tonları kullandım. Günlük hayatta kullanmadığım, benim için abartı..

Rimel Askına Özel Gün Makyajı İki Farklı Ruj Önerisi İle 08:50

Rimel Askına Özel Gün Makyajı İki Farklı Ruj Önerisi İle

Herkese merhabalar , bu videomda özel günlerde kullanabileceğiniz bir makyaj videosu hazırladım iki farklı ruj önerisi ile birlikte. yorumlarda çok fazla isteniyordu özel gün makyajı bende çekmek istedim tabiki :)..

Muzlu Magnolia Tarifi 02:49

Muzlu Magnolia Tarifi

Muzlu tatlı sevenler için çok kolay bir tatlı tarifi videosu hazırladık. Muzlu magnolia tarifi. Özellikle yaz aylarında hafif ve lezzetli, pratik bir tatlı tarifi için güzel bir seçim olabilir...

Tavada Cevizli Kadayıf Tatlısı Tarifi 03:45

Tavada Cevizli Kadayıf Tatlısı Tarifi

Şerbetli tatlı tarifleri sevenlere özel evde kolayca yapılabilen cevizli kadayıf tatlısı tarifi videosu hazırladık. Çok az malzeme ile yapılabilen tavada cevizli kadayıf tatlısı nasıl yapılır ve tam ölçülü malzemeleri ne..

Fantalı Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri 03:44

Fantalı Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenlere özellikle nefis pasta tarifleri yapın diye yazan takipçilerimiz için fantalı pasta tarifi videosu hazırladık. Sünger gibi pandispanyası ve nefis kreması ile çok lezzetli oldu mutlaka tavsiye ede..

Patatesli Makarna Tarifi - Makarna Tarifleri 03:30

Patatesli Makarna Tarifi - Makarna Tarifleri

Makarna tarifleri sevenler için nefis bir patatesli makarna tarifi videosu hazırladık. Çok besleyici ve bir o kadar da lezzetli olan patatesli makarna nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme listesi nedir tüm ayrıntılarıyla ..

Lamborghini Sesto ile Tehlikeli Yarış Örümcek Adam ve Süper Kahramanlar 13:40

Lamborghini Sesto ile Tehlikeli Yarış Örümcek Adam ve Süper Kahramanla

Örümcek Adam ve süper kahraman dostları Lamborghini süper araba ile çok tehlikeli bir parkurda yarış yapıyorlar. Yarışmaya Deadpool, Hulk, Venom, Jokerin polis kuzeni Joker, Batman, Süpermen, Flash, Kaptan Amerika, Wolve..

  • PengoTV tarafından
  • 3.567 görüntüleme
  • 8 yıl önce
850 Beygirlik Canavar Küba Sokaklarında 09:05

850 Beygirlik Canavar Küba Sokaklarında

Ken Block’un başrolünü aldığı Gymkhana akrobasi serisi yayınladığı ilk günden itibaren büyük-küçük herkese nefes kesen bir deneyim yaşatıyor. 5 yılı aşkın süredir yeni projelerle meraklılarının karşısına çıkan bu ekibe b..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.169 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bisküvili Pratik Tavuk Göğsü Tatlısı Tarifi 02:25

Bisküvili Pratik Tavuk Göğsü Tatlısı Tarifi

Tatlı tarifleri sevenler için çok hızlı yapılabilecek bir bisküvili pratik tavuk göğsü tatlısı tarifi videosu hazırladık. Sütlü tatlılardan en sevilenlerden olan bisküvili tavuk göğsü tatlısı nasıl yapılır ve malzemeleri..

Fırında Karnıyarık Nasıl Yapılır - Yemek Tarifleri 04:55

Fırında Karnıyarık Nasıl Yapılır - Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri malzemelerinden birbirine belki de en çok yakışan ikili mantar ve tavuktur. Birde buna fırında pişirme eklenince alın size nefis bir yemek. Fırında mantarlı tavuk tarifi videosu ile aşama aşama her ayrınt..

Gamze Ekşi Pembe Tonlarda Makyaj  Bad Bitch Makeup Tutorial 07:27

Gamze Ekşi Pembe Tonlarda Makyaj Bad Bitch Makeup Tutorial

Merhabalar, uzun bir aradan sonra pembe tonlarda seksi makyaj videosu ile karşınızdayım ???? Daha çok göz makyajı ve eyeliner odaklı, iddialı, etkileyici ve bir o kadar seksi bir makyaj yapmaya çalıştım, umarım beğenirsi..

Nehirde Dedektör İle Altın Aramak 18:44

Nehirde Dedektör İle Altın Aramak

NEHİRDE DEDEKTÖR ile ALTIN ARAMAK !! videomuz sizlerle. Arkadaşlar bugün Antalya Aksu nehrinin çekilen sularının arasında nehir yatağında metal dedektörü ile altın arama videosu çektik. Çok farklı ve güzel şeyler bulduk ..

  • JET TV tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 6 yıl önce