#En çok dinlenen yabancı parça

Annihilation - Yok Oluş Türkçe Dublaj İzle 1:55:29

Annihilation - Yok Oluş Türkçe Dublaj İzle

Büyük ve gizemli bir ormanlık bölegede paranormal hareketler farkedilecektir. Çok farklı insanların farklı şeylere şahit olduğu olaylar neticesinde hükümet konuyla ilgili gerekli araştırmayı yapmak üzere ekip gönderip bi..

Özgürlüğün Elle Tonu Türkçe Altyazılı Hd İzle 1:45:13

Özgürlüğün Elle Tonu Türkçe Altyazılı Hd İzle

Anastasia ve Christian, yaşadıkları zorlu ayrılıkların ve iniş çıkışların ardından nihayet mutlu sona ulaşmışlardır. Tutkulu aşkları, nikah yüzükleri ve görkemli bir evlilik töreni ile mutlu sona ulaşmıştır. Ancak Anasta..

Kızıl Serçe - Red Sparrow Türkçe Altyazılı İzle 2:20:13

Kızıl Serçe - Red Sparrow Türkçe Altyazılı İzle

Dominika Egorova hayatı boyunca hep başarılı bir balerin olmayı hayal etmiştir. Ancak tam da bunu dünyaya kanıtlayacağı gece başına hiç beklenmedik bir kaza gelir ve Dominika'nın sahnede ayağı kayıp, ayağını sakatlar. Bu..

Demir Adam 1 - Iron Man 1 Türkçe Dublaj İzle 2:06:01

Demir Adam 1 - Iron Man 1 Türkçe Dublaj İzle

Ülkesi için teknoloji harikası silah ve füzeler üreten Stark Industries'in CEO'su olan Tony Stark, geliştirdiği yüksek teknolojik buluşlarla dünya çapında çok önemli konuma ulaşmış bir silah sanayicisi ve mucittir. Boş z..

Nutuk Bölüm - 2 2:52:43

Nutuk Bölüm - 2

Bundan sonra, 8 Eylül toplantısında sözünü ettiğim muhtıra ele alındı. Bu muhtırada başlıca Amerikan mandası üzerinde duruluyordu. O günlerde, İstanbul'dan gelen bazı kimseler Amerikalı Mistez Brown (Bravn) adında bir ga..

  • PengoTV tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Demir Adam 2 - Iron Man 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 2:04:39

Demir Adam 2 - Iron Man 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Bir animasyon filminde oyunculuk yaptıktan sonra Erkekler ne söyler, Kadınlar ne anlar ” filminde oyunculuk yapan ve size sunduğumuz bu filmde’de yerini alan güzel oyuncu Scarlett Johansson Mayıs ayında vizyona giricek o..

Kızıl Serçe - Red Sparrow Türkçe Dublaj İzle 2:20:13

Kızıl Serçe - Red Sparrow Türkçe Dublaj İzle

Dominika Egorova hayatı boyunca hep başarılı bir balerin olmayı hayal etmiştir. Ancak tam da bunu dünyaya kanıtlayacağı gece başına hiç beklenmedik bir kaza gelir ve Dominika'nın sahnede ayağı kayıp, ayağını sakatlar. Bu..

Jawbone Türkçe Dublaj İzle 1:35:47

Jawbone Türkçe Dublaj İzle

Jimmy McCabe herkesin yaşamak istediği bir hayatı yaşar aslında sonu pek mutlu bitmeyecek bu hayata gençken boksörlük yapma hevesi ile başlar çok çalışır ve hiç pes etmeden sonuna kadar savaşarak her çıktığı karşılaşmada..

Uğur Böceği - Lady Bird Türkçe Dublaj İzle 1:34:04

Uğur Böceği - Lady Bird Türkçe Dublaj İzle

Arkadaşları ve sevdikleri tarafından Uğur Böceği olarak lakap takılan kendine özel huyları olan diğer insanlara karşı dik başlı bir okadarda sevecen birisi olan Christine tek istediği şey annesine benzememek olsada aslın..

Çocukları Kurtar Türkçe Dublaj İzle 1:29:52

Çocukları Kurtar Türkçe Dublaj İzle

Tarım arazilerinin olduğu ağaçların yani insanların kendini iyi hissettiği nefes aldığı bir bölgede oluşturulan rehabilitasyon merkezinde uyuşturucu batağına saplanmış ve ordan kurtulmak isteyen insanların bir araya geld..

Komplo K. - Zor Gelir 03:56

Komplo K. - Zor Gelir

Zor Gelir şarkı sözleri ile (VERSE-1) Açtım istemeden gözümü şu hayata çıt demeden İçimde kötülük beslemeden yaşadım ama zor... Gülemedim hüznümü gizlemeden, geçiyor günüm hiç özlemeden Kimsesiz bir çocuk düşün bekleme..

Hayalperest - Makale | Official Music Audio - #makale 04:25

Hayalperest - Makale | Official Music Audio - #makale

Makale Yeni şarkı yayında ! Tüm Dijital Platformlarda Çok Yakında ! Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için b..

Rope - Karanfil 03:44

Rope - Karanfil

Söz / Vokal : Rope Müzik : Arya Mix / Mastering : Rope Elektro Bağlama : Emrah Yılmaz Türkmen Oğlu Tasarım / Video : Olcay Satılmış & Furkan Engin Skit; Allah kahretsin yani erkeklik olmasa ağlayacağım be, 3-5 gün..

Hayalperest - Makale | Official Music Audio - #makale #türkçerap 04:25

Hayalperest - Makale | Official Music Audio - #makale #türkçerap

Makale Yeni şarkı yayında ! Tüm Dijital Platformlarda Çok Yakında ! Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için b..

Dolar Manipülasyonunda Faiz Lobisi Başrolde 03:14

Dolar Manipülasyonunda Faiz Lobisi Başrolde

Ekonomist Kerem Alkin dolarda son dönemde yaşanan artışı değerlendirdi. Dolar konusunda manipülasyona değinen Alkin Merkez Bankasının dolar karşısında aldığı her kararın ardından yabancı bankalardan karşı hamle geliyor d..

Çıplak Poz Veren 17 Ünlü Çift 03:02

Çıplak Poz Veren 17 Ünlü Çift

Eşleriyle çıplak poz verererek dikkatleri daha çok üzerine çeken yerli ve yabancı ünlülerden oluşan videomuz..İyi seyirler..

  • ANKA tarafından
  • 6.877 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Justin Bieber Türkiye'ye Geliyor! 02:43

Justin Bieber Türkiye'ye Geliyor!

Dünyaca ünlü yıldızın çok yakın bir tarihte Türkiye'ye geleceği haberleri ünlü poçunun hayranlarını sevindirdi...

  • ANKA tarafından
  • 853 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeugma'da Hedef 1 Milyon Turist 01:29

Zeugma'da Hedef 1 Milyon Turist

Dünyanın en büyük Mozaik Müzesi Zeugma'da yaz aylarının yaklaşması ile hareketlilik başladı. Müze, yerli ve yabancı turistin Gaziantep'te en çok tercih ettiği tarihi alanlardan biri. Zeugma'da beklenti bu yıl da yüksek...

Bataklık La İsla Minima Film İzle 1:44:17

Bataklık La İsla Minima Film İzle

Bir kasabada kadın cinayetleri ard arda işlenmeye başlar iki cinayet dedektifi konuyu incelemeye başlar bu iki dedektif 'in huyları birbirine çok zıdtır. Bunları bir kenara bırakarak seri katili bulmaya çalışacaklardır. ..

  • Tv Series tarafından
  • 2.441 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz Saray Düştü White House Down Film İzle 2:11:32

Beyaz Saray Düştü White House Down Film İzle

John kızının gözüne iyi görünebilmek için gizli serviste çalışmak için başvuru yapar. Başkan James Sawyer'in korumalığını yapmak ister Fakat John beklediği olumlu yanıtı alamaz. Kızına bu durumu açıklamak oldukça zordur..

  • Tv Series tarafından
  • 9.098 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaç Run Film İzle 1:30:33

Kaç Run Film İzle

Kaç hd izle, Run filmi Parkur sporuyla ilgilenenlerin beğenisine sunuyoruz. Street Run filmi Daniel adındaki sokak serserisinin hırsızlık yaparak hayatını idame ettirmesi böyle bir sporcu için hiçde hoş olmasa gerek. Bab..

  • Tv Series tarafından
  • 2.517 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hazine Avcıları Film İzle 1:58:23

Hazine Avcıları Film İzle

HAZİNE AVCILARI / THE MONUMENTS MEN TÜRKÇE DUBLAJ İZLE Hazine Avcıları hd izle, Şimdi ikinci dünya savaşı sıralarındayız. Seyredeceğiniz bu yapım çok bilinen bir romanın uyarlamasıdır. Bir grup sanat uzmanı ile tarihçi n..

  • Tv Series tarafından
  • 4.494 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arabalar Film İzle 1:51:44

Arabalar Film İzle

Arabalar 1 türkçe dublaj izle, John Lasseter'in senaryosu yazdığı ve yönetmenliğini üstlendiği arabalar 1, 15 Eylül 2006 tarihinde gösterime girdi. Seslendirmesini Owen Wilson, Yekta Kopan ve Michael Keaton'un yaptığı ar..

  • Tv Series tarafından
  • 12.213 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İspanya Kraliçesi Film İzle 2:07:36

İspanya Kraliçesi Film İzle

İspanya Kraliçesi The Queen Of Spain Yabancı Full Hd Film İzle Komedi ve dram türünde olan film 1950'li yılların ispanyasında geçmektedir. İspanya Kraliçesi ingilizce ismi The Queen Of Spain ve 2016 yapımıdır. Konusu da..

  • PengoTV tarafından
  • 4.599 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En İzole Kabilesi: Sentinel Kabilesi 05:13

Dünyanın En İzole Kabilesi: Sentinel Kabilesi

Hint Okyanusu'nda bulunan Sentinel Adası'nda yaşayan Sentinel kabilesi dünyanın en izole kabilesi. Yabancı toplumlarla ileşimi kurmayı reddeden kabile adaya gelmek isteyen yabancıları da agresif tutum sergileyerek redded..

  • PengoTV tarafından
  • 1.300 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örnekleri Kanıtladı 02:31

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örn

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örnekleri Kanıtladı Eti Maden İşletmeleri, bor madeninin zararsız olduğunu kanıtlamak için madende çalışan evli 100 çiftten kan ve sperm örnekleri aldır..

Edis - Olmamış Mı_ 03:44

Edis - Olmamış Mı_

Sözler: Olmamış mı? Yanmış soğuk biri Önümde hırs küpleri oyuncak oyuncak Kırmak da zor değil Sabır taşı bizle mi ömür boyunca Baştan anlat Nedir bana yararın Savaş mı andın Ne kaybedip ne aldın Yalnız kalınca öyle U..

Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı 00:51

Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı

Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı Son dakika gelişmesi... Dışişleri Bakanlığı, vatandaşlara ABD Başkanlık seçimlerinin ardından başlayan protesto gösterileri nedeniyle seyahat uyarısında bulund..

Zaz - Je Veux 03:35

Zaz - Je Veux

( HEM YABANCI SÖZLERİ HEM TÜRKÇE SÖZLERİ ) Donnez-moi une suite au Ritz, je n'en veux pas Des bijoux de chez Chanel, je n'en veux pas Donnez-moi une limousine, j'en ferais quoi ? Offrez-moi du personnel, j'en ferais ..

Netanyahu Abd Büyükelçiliği'nin Kudüs'e Taşınmasında Israrlı 01:10

Netanyahu Abd Büyükelçiliği'nin Kudüs'e Taşınmasında Israrlı

İsrail Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Büyükelçiliği’nin Tel Aviv’den Kudüs’e taşınması yönündeki ısrarını sürdürüyor. Filistin İsrail meselesinde bomba etkisi yaratacak proje hakkında kısa vadede adım atılmayacağını b..