#Ender balkır ben feleği gördüm müzik dinle

Fuat Saka - Vira Vira 04:55

Fuat Saka - Vira Vira

Sar beline kuşagı Bağla üstüne bağı E kız dermisin acep Alsam ha bu uşagı Uşağa bak uşaga İster belden aşağa Senin gibi güzel kız Yakışır bu üşaga Armudun dalınayım Atbeni sarılayım Biraz daha gel beri Sana bir sarılayı..

İsmail YK - Bas Gaza 04:07

İsmail YK - Bas Gaza

İsmail YK - Bas Gaza (Official Video) dinle Sıfır kilometre yeni bir araba alırım Mahallede kızlara ben havamı atarım Sağ çek sol çek bir caka atarım Gözlügümü takar birden gaza basarım HmM ver anam ben anasını sat..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.571 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Beni Çok Sev 04:18

Tarkan Beni Çok Sev

Bir kavga nasılda hoyrat Savaşırken savrulurken büyüttü hayat Ben sensiz yapayalnızdım Suyum oldu, aşım oldu ama aşksızdım www.sozlerisozu.com- Bir vurgundu geçtiğim yollar Düşe kalka yaşanır mı öğretir yıllar Ben sensiz..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 5.469 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çaça016 feat. Emirali & Uğrulhan - Film Gibi 03:10

Çaça016 feat. Emirali & Uğrulhan - Film Gibi

Film Gibi şarkı sözleri ile UĞRULHAN (NAKARAT) Bayadır fazla durgun hayatım efes almak sanki ölüm gibi bayadır fazla zordu kararım sanki karanlık bir cehennemin dibi gibi yaşarken tadtık biz de vedayı Kötü sonlu güze..

orkundk ft. Şehinşah - Merhamet Yok 03:35

orkundk ft. Şehinşah - Merhamet Yok

Prod&mix: Berkay Kömürgöz Mastering: Evren Göknar Yönetmen: orkundk, Doğan Kınalı Görsel efekt: orkundk Color & DoP: Doğan Kınalı Cover Artwork: Şehinşah 3D El modelleme, texture: Batuhan Alper Bilginer 3D El parmakları..

Zeynep Bastık & @Oğuzhan Koç - Aşkın Mevsimi Akustik 02:55

Zeynep Bastık & @Oğuzhan Koç - Aşkın Mevsimi Akustik

Akustik Gitar: Nihat Üney Klasik Gitar: Doğukan Aydın Bass: Kerim Emre Türkoğlu Davul: Cenk Saraç Kayıt - Mix: Akın Erdem Kadız Yapım & Menajerlik Şirketi: Hypers New Media Yönetmen: Mali Ergin Uygulayıcı Yapımcı: Aytaç..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Emel Sayın - Dert Şarkısı 1:17:18

Emel Sayın - Dert Şarkısı

Emel Sayın - Dert Şarkısı Şarkı Sözleri Bu yalnız geceler bana arkadaş Dilimde dert şarkısı gözlerimde yaş Ağlarım inlerim bitmez kederim Ben böyle hayata hayat mı derim Ne olur bahtıma bir güneş doğsa Benimde sevecek ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.347 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Erkal - Balam 04:51

İbrahim Erkal - Balam

Gel benim tomurcugum Gozu nazar boncugum Seni hep sakinirim Canimcigim yavrucugum Elleri pamukcugum Gozleri yumukcugum Korusun mevlam seni Canimcigim yavrucugum Gel balam balam balam Ben sana neler alam Gozumu..

Gülden Karaböcek - Ağlıyorsam Yaşıyorum 04:00

Gülden Karaböcek - Ağlıyorsam Yaşıyorum

Bakarsan anlarsın gözlerime sen Eğer ağlıyorsam yaşıyorum ben Bu benim kaderim doğduğum günden Eğer ağlıyorsam yaşıyorum ben Dertliyim inleyen bir keman gibi Mutluluk gönlüme bir düşman gibi Hayatım ağlatan bir ro..

Hakkı Bulut - Sen Öyle Zannet 04:34

Hakkı Bulut - Sen Öyle Zannet

Şarkı Sözleri: Bu devran hep böyle sürecek sanki Kış gelmez hep bahar olacak sanki Ben senden hiç geçmem geçemem sanki Sen öyle sen öyle sen öyle zannet Ağlattığın geceleri bir ben bilirim Vefasızlığın kor ateşti yanar ..

Cezayir - Cezayir 03:24

Cezayir - Cezayir

Cezayir şarkı sözleri ile Verse 1 Gel istersen korkak, sen istesen de olmaz Gel sırtımda bak oltam bura bizim taraf ortak Planım yok, clanım yok, senin bu işin hiç amacı yok Sanırım k*** kaşınıyo, kafanız gözünüz açılıy..

Barış Manço - Gönül Ferman Dinlemiyor 04:48

Barış Manço - Gönül Ferman Dinlemiyor

diyar diyar dolaştım ben yollara düştüm derdinden her çiçekte gördüm seni kara toprak ver yarimi yaza yaza bitti kalem bir gün elbet dolar çilem ben bu yola kurban olam kara toprak ver yarimi gönül ferman dinlem..

Ados-Ölüme Selam 2017 03:29

Ados-Ölüme Selam 2017

Ölüme selam durdu gözlerim, bir akşam üstü. Hayat benden aldığıyla üstün. Öksüzün meramı budur, başka bir şey bilmez. Hep bir başka türlü küslük. Zevki yok semaların, sefası bitti. Ben bu yolda kahramanca düştüm. Üstelik..

  • PITIRCIK tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet Cem Öncel Akçay'da Düşlerim 03:51

Ahmet Cem Öncel Akçay'da Düşlerim

Söz-Müzik: Ahmet Cem Öncel Düzenleme: Ahmet Cem Öncel Yönetmen: Alper Baraner Akçay'da Düşlerim şarkı sözleri ile Ben kendimi bildim bileli Kaçarım yine gelirim Buralara her fırsatta Ve ben burdayken Seni düşlerim b..

Hakan Altun - Sen de Ağla 04:25

Hakan Altun - Sen de Ağla

Hakan Altun Sen de Ağla Dinle Hakan Altun – Sende Ağla ŞArkı Sözleri Lyrics: Albüm Adı : Hediye Sıra sanada gelecek Ayrilik neymis göreceksin Hep mutlu ol istedim ama Ben cektim sende cekeceksin Hem sevdigim hem arkad..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gizem Laçinkaya  Uzatma Nolursun 02:12

Gizem Laçinkaya Uzatma Nolursun

Seni kaybetmek Beylikdüzü'nde yaşamak gibi Ne yazık ki ikisi de hayatımın gerçekliği Öyle deme n'olursun Beni dinlemeden gitme pişman olursun Diyorum bi de pişkin pişkin... Sanki ben masumumda sen kendiliğinden değ..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

iclal aydın - Seni Seviyordum 03:10

iclal aydın - Seni Seviyordum

sana uzak kentlerden birinde zamanın bir yerinde seni ve senli günleri anımsattı akşam güneşi onca zamanın üstünde eskimeyen bir düşüncesin şimdi insan hergün anımsar mı aynı gözleri.. seni seviyordum ve senin habe..

Erdoğan'dan AB'ye: 'Daha İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır' 02:01

Erdoğan'dan AB'ye: 'Daha İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eğer daha ileri giderseniz bu sınır kapıları da açılır bunu da bilesiniz. Öyle kurusıkı tehditlerden ne ben anlarım ne bu millet anlar, bunu da bilesiniz. dedi. KADEM Adalet ve Kadın Kongresi'n..

Orhan Ölmez - Su Misali (Şimdi çok uzakta kalmış bir baharsın ) 04:59

Orhan Ölmez - Su Misali (Şimdi çok uzakta kalmış bir baharsın )

Şimdi çok uzakta kalmış bir baharsın Kalbimin derinlerinde bir yalansın Şimdi çok uzakta kalmış bir baharsın Kalbimin derinlerinde bir yalansın Gün gelir zaman döner sende solarsın Hiç gücenme, kızma (kızma) sende i..

Özge Doğru - Mutlu Son 03:56

Özge Doğru - Mutlu Son

Aşk bu günah değil yakmaz Hiç bir kitapta da yazmaz Tene can verir gözle durmaz Aşk emir kalp kaçamaz Suskun yalanları öttüm Yemin ettim tövbe bir daha İnan ilk bakışmada gördüm Seninle dünya bir yana Yıldızlara söyledim..

Örtündüğünüzü Mü Zannediyorsunuz? 03:37

Örtündüğünüzü Mü Zannediyorsunuz?

Tasarım Dünyasında Neler Oluyor? Eğlence dünyasında neler oluyor? 2 Cinsel İçerikli Program İzlemekten Kendinizi Nasıl Aklayacaksınız? Ah sadece biraz cinsellik vardı diyerek mi? 3 İlerletebilirim Yada O Kısmı Atlayabili..

  • Dini Mubin tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ölmüş Yakınlarını Görenlerin Anlattıkları 10:04

Ölmüş Yakınlarını Görenlerin Anlattıkları

Korkunç gerçekler.Ölen insanların 40 gün boyunca evlerinde olduğuna yada bu süre içinde evlerinde ögrüldüklerine dair inanışlar vardır. Anadolunun heryerinde ölen yakınlarını gördüğünü söyleyen insanlar yada korkularını ..

  • ZULMA tarafından
  • 985 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı 06:16

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı

Türk Hava Yolları(THY)’nın İstanbul-Şırnak seferi sırasında soluk borusu tıkanan bir buçuk aylık bebeğin hayatını, uçakta görevli kabin memuru kurtardı. THY’nin 16 Aralık tarihinde İstanbul’dan Şırnak’a gerçekleştireceğ..

Gönül Yazar  Hayat Harcadın Beni 05:06

Gönül Yazar Hayat Harcadın Beni

Dünyada ne günler yaşadım gördüm Bir bahar gibiydim kışlara döndüm Artık her arzumu kalbime gömdüm Hayat sen ne çabuk harcadın beni Gençliği gönlümde bitmez sanırdım Hayat ben hep seni böyle tanırdım Çaresi olsayd..

En Tehlikeli Cin Padişahı Mihrez 06:12

En Tehlikeli Cin Padişahı Mihrez

Mihrez.. İblisin soyundan gelen onun çocuklarından biri olan Mihrez. Cin padişahları arasında en güçlü en tehlikeli olanıdır. Ve şeytanın peşinden giden kafir cinnilerdendir. Bu güçlü cini padişahı bütün cin kabilelerini..

  • ZULMA tarafından
  • 1.638 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Seçkin Piriler Hangi Soru Karşısında Çılgına Döndü 02:05

Seçkin Piriler Hangi Soru Karşısında Çılgına Döndü

“Okullar kapanmadan bir gün önce Etiler’de bir servis aracının içinde bir çocuğun ağladığını gördüm. Aracın kapısı açıktı. Neden ağladığını sordum. Servis şoförünün kendisine araçta bırakıp gittiğini söyledi. Hayli korkm..

  • BETA tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karışık Pizza Tarifi 04:54

Karışık Pizza Tarifi

Malzemeler: Hamuru için : 1+3/4 su bardağı un (2 su bardağından biraz daha az), 1/2 su bardağı ılık su, 1 yemek kaşığı zeytinyağ, 1 tatlı kaşığı kuru maya, 1 tatlı kaşığı toz şeker, 1 tatlı kaşığı tuz. Üzeri için : 2 ..

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hastalarımız var 05:56

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hasta

Mersin'de, koronavirüs salgınına yakalanan 25 yıllık hemşire Mehmet Nalpara (43), 2 çocuğunu bir yakınının evine yerleştirdikten sonra eşiyle birlikte ayrı odalarda 10 gün boyunca karantinada kaldı. İlaç tedavisinin ardı..