#Ender balkır ben feleği gördüm müzik dinle

Ali Baran & Eren Can Maşalacı - Bir Fincan Kahve Olsam 04:04

Ali Baran & Eren Can Maşalacı - Bir Fincan Kahve Olsam

Sözleri: Dün akşam yolda gördüm, seni yıllardan sonra Bir yabancı gibiydin, dönüp bakmadın bana Bunu senden ummazdım, çok kırıldım ben sana Bir fincan kahve olsam kırk yıl hatırım vardı Ömrümü sana verdim, dönüp bak..

Rafet El Roman - Kurşun 02:49

Rafet El Roman - Kurşun

Aşk, bir kalbin içinde ağlıyor aşk Sızım sızım sızlatıyor Ellerinden kaçılmıyor Virane ettin, bıraktın aşk Bir deli kurşun misali Zulmetti bana bu gönlün Yıkılmıştan da virane ettin Bunun sebebi sendin Unutmalı artık; b..

Nilüfer  Dünya Dönüyor 03:35

Nilüfer Dünya Dönüyor

Dünya dönüyor sen ne dersen de Yıllar geçiyor farketmesen de Değişmiş gördüm bu defa seni Dertler yıpratmış o şen sesini Gülen gözlerin gülemez olmuş Güzel yüzüne çizgiler dolmuş Ne kadar oldu görüşmeyeli Eski y..

Gipsy Casual - Feat. LLP 03:05

Gipsy Casual - Feat. LLP

Gipsy Casual Bate Toba Mare Türkçe Çeviri Şarkı Sözü Maine voi merge la mare sa ma distrez Yarın denize gidicem ve eğlenicem Mai departe de oras evadez Şehrin gürültüsünden kaçıp Nu prea am timp sa impachetez Bir paket a..

Feride Hilal Akın - Sen Ağlama 02:31

Feride Hilal Akın - Sen Ağlama

Hasret oldu ayrılık oldu Hüzünlere bölündü saatler Gördüm akan iki damla yaş Ayrılık da sevgiyle beraber Bir şarkı bir şiir gibi Yaşadım canım acıları Senden bana hatıra şimdi Sakladığım sevgili kederler Bir sı..

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA 04:21

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA - Esen Müzik Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etme sus / Bir vakit donmuştu beynim / Düzlükteyken bitmiş seyrim / Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etm..

  • PengoTV tarafından
  • 2.902 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ege Günay - Sıkıldım (Official Video) 02:53

Ege Günay - Sıkıldım (Official Video)

Söz - Müzik: Ege Günay Düzenleme: Hüseyin Çebişçi Gitarlar: Caner Güneysu Ud: Altuğ Öncü Perküsyon: Şener Yolal Mix - Mastering: Hüseyin Çebişci Stüdyo: Harem's Şarkı Sözleri: Günlerden pazardı, kaldım evde tek Sevgilim..

Sezen Aksu - Kınalı Kuzum (Lyrics - Şarkı Sözleri) 05:02

Sezen Aksu - Kınalı Kuzum (Lyrics - Şarkı Sözleri)

Söz : Sezen Aksu Müzik : Sezen Aksu Düzenleme : Kıvanç Osman Kutlumuş Ben senin hayatından gittim oğlum Hadi yerime koy birini koyabilirsen Ben senin hayatından gittim oğlum Hadi dur o sarı odalarda durabilirsen Ben s..

Sezen Aksu - Perişanım Şimdi (Lyrics - Şarkı Sözleri) 05:35

Sezen Aksu - Perişanım Şimdi (Lyrics - Şarkı Sözleri)

Söz & Müzik: Sezen Aksu Düzenleme : Aytuğ Yargıç Video Prodüksiyon: Videomite Ne ağzımın tadı var, ne canda huzur Gönül nasıl derin bir kederde Aşkından ümidi kestim hiç olmazsa Evim şenlensin sohbete gel de Sen hiç fa..

Ayaz - Göremezsin 03:35

Ayaz - Göremezsin

Söz & Müzik: Ömer Ayaz Beat: Neva Mix & Mastering: Deslow Stüdyo: Neopolis Yönetmen: Göksel Tuzun VFX: Cem Düz Prodüksiyon: Aliye Akbay Sanat Yönetmeni: Resk Dekor: Gökhan Gürsaçlı Işık: Emrullah Kurt Cast: Şeyma Aydın S..

Sezen Aksu - Sen Ciddisin (Official Video) 04:13

Sezen Aksu - Sen Ciddisin (Official Video)

Sen Ciddisin”, 2 yıl önce Okay Barış’ın albümünde çıkan şarkılardan biri. Albümün adı: “Artık Sevilmiyor Böyle”. Okay’ın sesi benim kalbime saplanır, kendi gibi sağlam ve rengârenk müzisyenliği her defasında gözümü yaşa..

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar 04:12

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar

Taladro, Mahşer isimli parçasının hemen ardından bu kez de Yarım Kalanlar isimli parçasıyla kulaklarınızda! Söz: Taladro, Rashness Müzik: Ely Teyp Mix-Mastering-Düzenleme: Rashness Klarnet: İsmet Örsçüler ________..

Murat Boz - Sevgilim 05:00

Murat Boz - Sevgilim

Söz: Yıldız Tilbe Müzik: Devrim Karaoğlu Producer ve Düzenleme : Devrim Karaoğlu Yönetmen: Murad Küçük Keyboards: Devrim Karaoğlu Strings: Devrim Karaoğlu Guitars: Andre Paxton Mixed by : Will Brierre Studio : “Elephan..

Ebru Gündeş - Saygılarımla (Lyric Video) 05:15

Ebru Gündeş - Saygılarımla (Lyric Video)

Söz & Müzik: Burçin Birben Aranjör: Çağlar Kocatepe Mix & Mastering: Tarık Ceran Davul: Hakan Kılıçoğlu Bas Gitar: Eyüp Şentürk Öztaş Gitar: Caner Güneysu Klavye: Çağlar Kocatepe Çello: Şenol Arkun ---------------------..

Tuğkan & Aspova – Ecel (Official Music Video) 03:19

Tuğkan & Aspova – Ecel (Official Music Video)

Hayat böyle nasıl geçer Sanki geldi bize ecel Bayat artık hepsi Sen yok ben yok Ya var ya da yok bu kez arkama bakmadan kaçtım hep aynı terane Ya kal ya da git çünkü doldu vakit beni anlamaz oldu el alem Artı ve eksimiz..

Kayahan - Sarı Saçlarından Sen Suçlusun 05:06

Kayahan - Sarı Saçlarından Sen Suçlusun

Kayahan - Sarı Saçlarından Sen Suçlusun Albüm Adı : Yemin Ettim Düzelten : wholkom Adresim aynı, Kaderim aynı Günlerim aynı, Geceler aynı Sarı saçlım hasretimsin sen Karadantel sokağında ben Kapımda akşam gülleri m..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Murat Yürük - Zaafımsın 04:17

Murat Yürük - Zaafımsın

Şarkı sözleri: Soracaklar neden diye... Onca güzel içinden neden sen diye... Bilmiyorlar, zaafımsın. Cevabım basit,gördüm,döndüm deliye... Uzun uzun düşünmedim, İçimden gelen sesi seni dinledim. Zoru sevmek kolay derle..

Kaza Sonrası İkiye Ayrılan Bu Araçtan Mucize Eseri Sağ Çıktı 02:18

Kaza Sonrası İkiye Ayrılan Bu Araçtan Mucize Eseri Sağ Çıktı

Çekilen videodan gördüğümüz kadarıyla, normal şartlarda hiç kimsenin kurtulamayacağı bir kaza olmasına rağmen, herkesin kurtulması çok büyük bir şans oldu. Eski Hava Kuvvetleri Ambulans şoförü Tom Bond, kazaya tanık oldu..

  • JET TV tarafından
  • 1.426 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu Sineği Gören Var Mı?-Tavus Kuşu Sineği 10:25

Bu Sineği Gören Var Mı?-Tavus Kuşu Sineği

adece bir bitki üzerinde yaşayan ilginç sinek. Zeytinlerde 0 oranında zarar verebilen bir sinek türü. Bilmediğimiz bu sineği ben ilk kez gördüm. Ayrıca üreme şekilleri de çok değişik. İyi seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 813 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şehit Halisdemir'in Öğretmeni Ömer'e Minnettarım 01:00

Şehit Halisdemir'in Öğretmeni Ömer'e Minnettarım

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde, darbeci general Semih Terzi'yi öldürerek darbe girişimini engelleyen isimlerin başında gelen Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in ortaokul yıllarını öğretmeni anlattı. Öğretmeni şehit H..

Şehit Halisdemir'in Öğretmeni  Ömer'e Minnettarım 01:00

Şehit Halisdemir'in Öğretmeni Ömer'e Minnettarım

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde, darbeci general Semih Terzi'yi öldürerek darbe girişimini engelleyen isimlerin başında gelen Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in ortaokul yıllarını öğretmeni anlattı. Öğretmeni şehit H..

Neslişah Alkoçlar’dan Engin Altan Düzyatan’a Övgü Dolu Sözler 00:59

Neslişah Alkoçlar’dan Engin Altan Düzyatan’a Övgü Dolu Sözler

Engin Altan Düzyatan Ve Eşi Neslişah Alkoçlar, Dün Akşam Fox TV’nin Yeni Sezona Merhaba Partisinde Görüntülendi. Bir Hayli Keyifli Olan Ünlü Çift, Basın Mensuplarını Kırmadı Ve Kısa Bir Röportaj Verdi. Neslişah Alkoçlar,..

  • BETA tarafından
  • 140 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ukraynalı Gelin Müslüman Oldu 05:37

Ukraynalı Gelin Müslüman Oldu

Ereğli ilçesinde yaşayan Ziraat Odası Başkanı Adil Pulat ve Nevin Pulat’ın oğlu Alican Pulat (30) Bodrum’da tanıştığı Ukraynalı Inna Besborodova (26) ile dünya evine girdi. Eşi Alican Pulat’ın memleketi Kdz. Ereğli’ye ge..

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşlarına Boğuldu. 01:52

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşları

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşlarına Boğuldu. 2 sene sonra sizi yargılayacağız, asacağız' FETÖ'nün darbe girişiminde, darbecilerle çatışmaya giren ve hastanede 'öldü' sanılan Kartalt..

Recep Tayyip Erdoğan'ın Esma'ya Yazılan Mektuba Ağladığı Anlar 09:11

Recep Tayyip Erdoğan'ın Esma'ya Yazılan Mektuba Ağladığı Anlar

Sevgili kızım ve değerli öğretmenim... Sana elveda demiyorum bilakis yarın görüşmek üzere. Başı dik tuğyana isyan ederek yaşadın. Tüm engelleri redderek hürriyete sınırsızca aşık oldun. Bu ümmet, uygarlıkta hak ettiği y..

Hollanda Nereye Gidiyor 05:28

Hollanda Nereye Gidiyor

Hollanda eşcinsel evliliğe ve ötanaziye izin veren dünyanın ilk ülkesi olmuştu. Amsterdam uzun zamandır sığınmacılara kucak açan şehir olarak biliniyor. Önce İspanya’daki zulümden kaçan Yahudiler şimdi ise Suriyeli mülte..

Psikiyatristler Diyanetten Yardım İstiyor 05:04

Psikiyatristler Diyanetten Yardım İstiyor

‘Dünya İntiharı önleme günü’ vesilesiyle Sakarya'da yapılan toplantıda konuşan Psikiyatrist Barış Işıloğlu, Diyanet İşleri Başkanlığının intiharları önleme konusunda vereceği fetvalarla dini yönden olumsuzlularını anlatm..

Fetö'cü İrari Bir Bavul Dolusu Parayla Yakalandı 00:28

Fetö'cü İrari Bir Bavul Dolusu Parayla Yakalandı

FETÖ'nün 1 yılda o ilçeden topladığı himmet ortaya çıktı Kaynak Yeniçağ: FETÖ'nün 1 yılda o ilçeden topladığı himmet ortaya çıktı .Konya'da devam eden FETÖ/PDY davasında sanıkların ifadelerinde örgütün Konya'nın Selçukl..

Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı 10:13

Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı

Leyla Alaton, kadına yönelik şiddete karşı duruşu ve kadın haklarına ilişkin çalışmalarıyla bilinen bir iş kadını. YouTube sayfasında ve katıldığı konferanslarda, konuşmalarda kadın haklarıyla ilgili farkındalık yaratıl..